yo_rover Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 καλησπέρα παιδιά και καλή ανάσταση , μήπως υπάρχουν πουθενά χειροκίνητες ρύθμισις mms για το x8 ; εκδοση 2.3.7 gingerdx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Μόλις χθες πέρασα τον alfs kernel!! Σα να έγινε άλλο τηλέφωνο μόλις τον πέρασα! Ψάξε στους xda για τον κερνελ γιατί είμαι από κινητό Edit:ορίστε το λινκ forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1340861 Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 ιλια λες να τον αλαξω???αν τν αλλαξω πριν ή μετα που θα περασω τον νεο κερνελ χρειαζεται να κανω τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 ιλια λες να τον αλαξω???αν τν αλλαξω πριν ή μετα που θα περασω τον νεο κερνελ χρειαζεται να κανω τπτ? Κοίτα για μένα αξίζει!είδα διαφορά. Εγώ επειδή κόλλησα το κινητό έβαλα τη gingerdx κ μετά πέρασα τον κερνελ,δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Προσοχή όμως γιατί εχουν αναφερθεί brick αν πάει στραβά το ξεκλειδωμα του bootloader,κάτι παίζει με τις ημερομηνίες κατασκευής του κινητόυ Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Κοίτα για μένα αξίζει!είδα διαφορά. Εγώ επειδή κόλλησα το κινητό έβαλα τη gingerdx κ μετά πέρασα τον κερνελ,δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Προσοχή όμως γιατί εχουν αναφερθεί brick αν πάει στραβά το ξεκλειδωμα του bootloader,κάτι παίζει με τις ημερομηνίες κατασκευής του κινητόυ Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 φιλε μου μην ανχονεσαι τον ειχα ξεκλειδωσει πριν καιρο ;) Edit:χρειαζεται να κανω wipe cache?? Edited April 13, 2012 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 φιλε μου μην ανχονεσαι τον ειχα ξεκλειδωσει πριν καιρο ;) Edit:χρειαζεται να κανω wipe cache?? Θα σε γελάσω,εγώ έτσι κι αλλιώς τα έκανα όλα,ρίξε μια ματιά στο λινκ κ διάβασε αν χρειάζεται Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Θα σε γελάσω,εγώ έτσι κι αλλιώς τα έκανα όλα,ρίξε μια ματιά στο λινκ κ διάβασε αν χρειάζεται Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Εσυ περασες και τα adreno_libs και αν ναι ποιο απο ολα? Edit :κατι αλλο εσυ περασες την καινουρια no_fps_ cap ή την αλλη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn87 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Θα ήθελα την βοήθεια σας σήμερα μετά απο λίγη ταλαιπορια και με την βοήθεια του iliasx8 κατάφερα και πέρασα την ginger Dx v25. Θα ήθελα απλά να μου προτήνεται πιον kernel να περάσω για να είναι πιο γρήγορο ακόμα το κινητό και να μπορέσω να του κάνω και overclock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Εσυ περασες και τα adreno_libs και αν ναι ποιο απο ολα? Edit :κατι αλλο εσυ περασες την καινουρια no_fps_ cap ή την αλλη εκδοση? Χμμ εγώ είδα τον οδηγό του forum κ εκανα download το αρχείο δε ξέρω ποια έκδοση αλλά μαλλον ήταν η παλια,πρέπει να δω στο pc αλλά τώρα δε γίνεται!μόνο κερνελ εβαλα κ τίποτα άλλο,δε ψαχτηκα παραπάνω να σου πω την αλήθεια:rolleyes: Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Χμμ εγώ είδα τον οδηγό του forum κ εκανα download το αρχείο δε ξέρω ποια έκδοση αλλά μαλλον ήταν η παλια,πρέπει να δω στο pc αλλά τώρα δε γίνεται!μόνο κερνελ εβαλα κ τίποτα άλλο,δε ψαχτηκα παραπάνω να σου πω την αλήθεια:rolleyes: Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 EΕσυ μαλλον εβαλες την 04 εγω εβαλα την 08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn87 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Τελικά πιο kernel προτίνετε για σταθερότητα σε overclock και ταχύτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 EΕσυ μαλλον εβαλες την 04 εγω εβαλα την 08 Σωστά,ώρα για αναβάθμιση!πως το είδες το κινητό με άλλο κερνελ; Τελικά πιο kernel προτίνετε για σταθερότητα σε overclock και ταχύτητα? Εγώ για ginger σου είπα τον alfs,ο φίλος από πάνω το ίδιο έβαλε.. Λίγη υπομονή να παρεις κ άλλες απαντήσεις κ από άλλους,μη ξεχνάς οτι είναι κ Πάσχα κ ίσως λείπουν μερικοί Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ιλια πολυ καλο.......και ειδικα σε ενα θεμα ειδα τεραστια διαφορα.......με stock kernel ο επεξεργαστηες πηγενε μεχρι 729.....τωρα παει 787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Nα πω ότι oc γίνεται και χωρίς custom kernel (για το παιδί που ρωτάει.) Επίσης έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τον alfs οπότε λογικά αυτός θα είναι και ο καλύτερος.. Ρε Ηλία τώρα τρώγομαι να το δοκιμάσω και εγώ... Είμαι στον οδηγό για ξεκλείδωμα bootloader και λέω να το κατεβάσω, να μην το κατεβάσω.. Τι λες;;; Edited April 14, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn87 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Nα πω ότι oc γίνεται και χωρίς custom kernel (για το παιδί που ρωτάει.) Επίσης έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τον alfs οπότε λογικά αυτός θα είναι και ο καλύτερος.. Ρε Ηλία τώρα τρώγομαι να το δοκιμάσω και εγώ... Είμαι στον οδηγό για ξεκλείδωμα bootloader και λέω να το κατεβάσω, να μην το κατεβάσω.. Τι λες;;; Χωρίς custom kernel μου έβγαζε κενό μέσα στο CyanogenMod Settings. Μόλις πέρασα τον kernel Alfs V08a τότε μπορεσα να κάνω overclock. Και κάτι επιπλέον που ήθελα να ρωτήσω το Governors το άλαξα σε smartass V2 από ondemand. Καλά έκανα ή να βάλω κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Χρειάζεται να περάσεις ένα module για να κάνεις oc με stock kernel. Γίνεται μεσω SETcpu.. Για ταχύτητα εγώ έχω το performance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn87 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Χρειάζεται να περάσεις ένα module για να κάνεις oc με stock kernel. Γίνεται μεσω SETcpu.. Για ταχύτητα εγώ έχω το performance! Για ταχύτητα δεν έχει καθόλου την επιλογή performance. Έχει μόνο interactiveX smartass minmax ondemand smartassV2 Αυτές μου βγάζει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Για κοίτα στο SetCPU τι επιλογές σου έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn87 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Για κοίτα στο SetCPU τι επιλογές σου έχει.. Αυτές που σου έγραψα πιο πάνω μου έχει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Αυτές που σου έγραψα πιο πάνω μου έχει μόνο. Περίεργο. Εμένα έχει και την επιλογή performance με stock kernel και απλά ένα module για oc... Να υποθέσω δεν υποστηρίζει ο kernel αυτό το governor; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Nα πω ότι oc γίνεται και χωρίς custom kernel (για το παιδί που ρωτάει.) Επίσης έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τον alfs οπότε λογικά αυτός θα είναι και ο καλύτερος.. Ρε Ηλία τώρα τρώγομαι να το δοκιμάσω και εγώ... Είμαι στον οδηγό για ξεκλείδωμα bootloader και λέω να το κατεβάσω, να μην το κατεβάσω.. Τι λες;;; Αν κ καθυστερημένα ναι Άλκη κάντο αξίζει!!ειδα μεγάλη διαφορά! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Αν κ καθυστερημένα ναι Άλκη κάντο αξίζει!!ειδα μεγάλη διαφορά! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Ρε φίλε δεν άντεξα!!! Πιθανότατα ξεκλείδωσα bootloader (τώρα θα κάνω την επαλήθευση..!) Το κινητό είναι οκ!! (ως τώρα τουλάχιστον) EDIT: Ξεκλείδωσε επιτυχώς! Πάω για πέρασμα alfs! Kαι ναιιιιιι!!! Έχω custom kernel! Για να δούμε τι θα δούμε από ταχύτητα!! EDIT 2: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Που είναι το smooth scrolling ρε παιδιά; Μήπως δεν έχω κάνει κάτι εγώ; Χάλια το scrolling... Edited April 14, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ρε φίλε δεν άντεξα!!! Πιθανότατα ξεκλείδωσα bootloader (τώρα θα κάνω την επαλήθευση..!) Το κινητό είναι οκ!! (ως τώρα τουλάχιστον) EDIT: Ξεκλείδωσε επιτυχώς! Πάω για πέρασμα alfs! Kαι ναιιιιιι!!! Έχω custom kernel! Για να δούμε τι θα δούμε από ταχύτητα!! EDIT 2: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Που είναι το smooth scrolling ρε παιδιά; Μήπως δεν έχω κάνει κάτι εγώ; Χάλια το scrolling... Πλάκα κάνεις;;καμία διαφορά;ποια έκδοση έβαλες;εγώ έχω βάλει την 7 πάντως.. Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Πλάκα κάνεις;;καμία διαφορά;ποια έκδοση έβαλες;εγώ έχω βάλει την 7 πάντως.. Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Tελικά είδα διαφορά! Επανεγκατάσταση GDX 025 και κάποια άλλα πρόσθετα που βρήκα μέσα στο νήμα του alfs στο xda, full wipe και επειδή ξεκίνησα, έκανα και μια αναδιαμόρφωση της κάρτας μνήμης για να φύγει ότι βλακεία υπήρχε. Στήσιμο από την αρχή. Προς το παρών η διαφορά που βλέπω στην απόδοση της συσκευής μέσα στο market, είναι πολύ μεγάλη! Και χωρίς oc ως τώρα.. Edited April 14, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Tελικά είδα διαφορά! Επανεγκατάσταση GDX 025 και κάποια άλλα πρόσθετα που βρήκα μέσα στο νήμα του alfs στο xda, full wipe και επειδή ξεκίνησα, έκανα και μια αναδιαμόρφωση της κάρτας μνήμης για να φύγει ότι βλακεία υπήρχε. Στήσιμο από την αρχή. Προς το παρών η διαφορά που βλέπω στην απόδοση της συσκευής μέσα στο market, είναι πολύ μεγάλη! Λέω κ γω!!εκανα χαζομάρα όσο καιρό είχα το x8 που δε το εκανα!! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Λέω κ γω!!εκανα χαζομάρα όσο καιρό είχα το x8 που δε το εκανα!! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Μπορώ να πω και εγώ το ίδιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts