superuser_78 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 @alkis Πως θα σου φαινόταν αυτό στο update μου; http://db.tt/LZWhTKzO :grin::grin::grin: Ούτε στους xda δεν το κατάφεραν ακόμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) @alkis Πως θα σου φαινόταν αυτό στο update μου; http://db.tt/LZWhTKzO :grin::grin::grin: Ούτε στους xda δεν το κατάφεραν ακόμη.. superuser ωραιοοο Edited February 15, 2012 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 @Superuser πολυ ομορφο!! Αρχισες αλλαγες και στον οπτικο τομεα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ναι έκανα συμβατό τον xperia dialer,xperia contacts και infinity view με την gingerdx χτες.. 3 μέρες πάλευα.. τώρα τον τεστάρω για τυχών bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ναι έκανα συμβατό τον xperia dialer,xperia contacts και infinity view με την gingerdx χτες.. 3 μέρες πάλευα.. τώρα τον τεστάρω για τυχών bugs Ωραιος! Και εγω πλεον με μια οθονη αντι για 3 γεματες widgets εχω 50 mb ran ελευθερα συνεχεια. Πεφτουν μονο οταν ανοιγω ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ναι έκανα συμβατό τον xperia dialer,xperia contacts και infinity view με την gingerdx χτες.. 3 μέρες πάλευα.. τώρα τον τεστάρω για τυχών bugs να ετοιμαζομαστε δλδ για νεο update? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Να ρωτήσω, έχει κανείς τον stock launcher από 2.1 να λειτουργεί σε gingerdx? Ό,τι αρχείο έχω βρει σταματά να λειτουργεί. btw, έβαλα το tweak του jim. Αισθητή διαφορά! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να είναι σταθερότερο; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Να ρωτήσω, έχει κανείς τον stock launcher από 2.1 να λειτουργεί σε gingerdx? Ό,τι αρχείο έχω βρει σταματά να λειτουργεί. btw, έβαλα το tweak του jim. Αισθητή διαφορά! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να είναι σταθερότερο; I don't think you have more to do. Τοσο παει δυστυχως...... Stock 2.1 launcher δε νομιζω να υπαρχει περα απο αυτους που σου προτεινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 @alkis @tzagaritos Install και Reboot (μόλις κάνει install το update διαβάζουμε τι γράφω πριν το reboot...) Έβαλα και έναν xperia bootamination Download link: http://db.tt/3ibp6FFX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) @superuser κατεβαινει!! EDIT: Περαστηκε! Αρχικα λιγο αργη η ανταποκριση του dealer ομως μετα απο λιγο πηρε τα πανω του! Πολυ ωραιος ειδικα οταν ανοιγουν οι πληροφοριες. Οπως επισης πολυ ομορφο και το bootanimation! Μπραβο!! Edited February 15, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 αυτο το tweak πρεπει να ωγαλω το tweak tou jimm η πανω σε αυτο εγκατασταση?> Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 αυτο το tweak πρεπει να ωγαλω το tweak tou jimm η πανω σε αυτο εγκατασταση?> Επανεγκατασταση GDX και εγκατάσταση του tweak για να φύγει το tweak του Δημήτρη.. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 αυτο το tweak πρεπει να ωγαλω το tweak tou jimm η πανω σε αυτο εγκατασταση?> Είναι o xperia dialer μόνο Δουλεύει και με το tweak του jim το δοκίμασα πριν λίγο.. Πριν φλασάρεις μπες στο system/app του zip και διέγραψε την phone.apk την έβαλα για να ταιριάζει με το δικό μου θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδια γινεται να αλλαξω χρωμα στο πληκτρολογιο απο τα μνμ χωρις να βαλω καποιο θεμα CM7 ......? Και κατι ακομα ...... αν βαλω την εφαρμογη handcet sms πως γινεται να το κανω να μην με ερχονται δυο μνμ..... στην στοκ ξετσεκαριζα την παραδωση εδω στν DX τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδια γινεται να αλλαξω χρωμα στο πληκτρολογιο απο τα μνμ χωρις να βαλω καποιο θεμα CM7 ......? Και κατι ακομα ...... αν βαλω την εφαρμογη handcet sms πως γινεται να το κανω να μην με ερχονται δυο μνμ..... στην στοκ ξετσεκαριζα την παραδωση εδω στν DX τι μπορω να κανω? Για το πληκτρολογιο δεν ξερω κατι αλλα ξερω για την εφαρμογη των μηνυματων. Ανοιγεις την στοκ εφαρμογη, πας ρυθμισεις και ξετικαρεις τις ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Παιδια γινεται να αλλαξω χρωμα στο πληκτρολογιο απο τα μνμ χωρις να βαλω καποιο θεμα CM7 ......? Και κατι ακομα ...... αν βαλω την εφαρμογη handcet sms πως γινεται να το κανω να μην με ερχονται δυο μνμ..... στην στοκ ξετσεκαριζα την παραδωση εδω στν DX τι μπορω να κανω? Πληκτρολόγιο μπορείς να κατεβάσεις άλλο.ποιο έχεις τωρα; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Πληκτρολόγιο μπορείς να κατεβάσεις άλλο.ποιο έχεις τωρα; το στοκ εχω της DX v21 . . . . . . θεμα δν εχω κανενα και δν θελω να βαλω . . . εκανα απεγκατασταση τον launcher pro και εβαλα τον adw πολυ καλυτερος . . . .!!!!! πως μπορω να το αλλαξω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 το στοκ εχω της DX v21 . . . . . . θεμα δν εχω κανενα και δν θελω να βαλω . . . εκανα απεγκατασταση τον launcher pro και εβαλα τον adw πολυ καλυτερος . . . .!!!!! πως μπορω να το αλλαξω??? Μέσω του μάρκετ αν βρεις εκτός αν βάλεις το tweak του jimdem ο οποίος έχει βάλει το πληκτρολόγιο της 1.6 έκδοσης που ειναι σε μπλεδακι Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Μέσω του μάρκετ αν βρεις εκτός αν βάλεις το tweak του jimdem ο οποίος έχει βάλει το πληκτρολόγιο της 1.6 έκδοσης που ειναι σε μπλεδακι τι ακριβως να ψαξω στο market για να αλλαξω την εμφανιση. . .. κατεβασα την εφαρμογη handset sms αλλα μου ερχονται δυο μνμ. . . . πηγα να βγαλω την αναφορα παραδοσης οπως ειχα κανει στην2.1 αλλα εδω δν βρισκω τετοια επιλογη. . . . .!! εχω περασει το twaek. . . Edited February 17, 2012 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Σου απαντησα στην ερωτηση για τα μηνυματα ακριβως στην προηγουμενη σελιδα.. Για το πληκτρολογιο δεν ξερω κατι αλλα ξερω για την εφαρμογη των μηνυματων. Ανοιγεις την στοκ εφαρμογη, πας ρυθμισεις και ξετικαρεις τις ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Είναι o xperia dialer μόνο Δουλεύει και με το tweak του jim το δοκίμασα πριν λίγο.. Πριν φλασάρεις μπες στο system/app του zip και διέγραψε την phone.apk την έβαλα για να ταιριάζει με το δικό μου θέμα.. οταν περναω το tweak sou κανα ανακτηση των ντατα και οι επαφες μου που τους εχω βαλει φοτο απο το fb δεν μου τις δειχνει.....και οι ρυ8μισεις οπως ηταν στο παλιο που ειναι.....σχετικα με αυτα που λες πριν το ρεμπουτ δεν το κατακαβαινω:O... παρα πολυ ομορφο παντως Edited February 17, 2012 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 σχετικα με αυτα που λες πριν το ρεμπουτ δεν το κατακαβαινω:O... Πριν το reboot λεει: Για να δουμε τις πληροφοριες της καθε επαφης, παταμε πανω στην εικονα της επαφης... Σε ελευθερη μεταφραση:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Πριν το reboot λεει: Για να δουμε τις πληροφοριες της καθε επαφης, παταμε πανω στην εικονα της επαφης... Σε ελευθερη μεταφραση:p aaaaaaaaa.και σχετικα με τις εικονες των επαφων? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Σου απαντησα στην ερωτηση για τα μηνυματα ακριβως στην προηγουμενη σελιδα.. Υπάρχει κι άλλος τρόπος,πήγαινε στο handcent ρυθμίσεις->ρυθμίσεις εφαρμογής κ πήγαινε προεπιλεγμένη εφαρμογή κ επέλεξε το all. Θα σου έρχονται ολα στο handcent κ δε θα βγαίνει ειδοποίηση απο τη στοκ εφαρμογή. τι ακριβως να ψαξω στο market για να αλλαξω την εμφανιση. . .. κατεβασα την εφαρμογη handset sms αλλα μου ερχονται δυο μνμ. . . . πηγα να βγαλω την αναφορα παραδοσης οπως ειχα κανει στην2.1 αλλα εδω δν βρισκω τετοια επιλογη. . . . .!! εχω περασει το twaek. . . Αρα είναι ήδη μπλε.. Εμφάνιση το πληκτρολόγιο δεν αλλάζει,αλλάζεις όμως ολο το πληκτρολόγιο αν θες Edited February 17, 2012 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 aaaaaaaaa.και σχετικα με τις εικονες των επαφων? Aυτο δεν το ξερω δυστυχως. Κοιτα στις ρυθμισεις της εφαρμογης του FB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts