eu8umhc Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Επισης πολυ καλη ρομ ειναι η Stornmix . αυτη θα εχω . λινκ : http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=791513&d=1321978945 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1339823 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Επειδή βλέπω ότι το thread εξελίσσεται:grin: Να πω κάποια tips σχετικά με το cwm.. Για κάποιους που πήγαν να κάνουν restore το cwm backup τους Και αντικρίσανε τον παρακάτω κώδικα: Code: Checking MD5 sums... MD5 mismatch! Restore aborted!! Είναι επειδή αλλάξανε το όνομα του backup Η μόνη λύση να δουλέψει το backup είναι rename πάλι το backup (σε ότι θέλουμε) αλλά χωρίς κενά (space) Edited November 24, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 καλημερα παιδια χθες το βραδακι εβαλα την ν020 ειναι τελεια ουτε ενα προβλημα..το κινητο τρεχει αψογα..benchmark απο οτι ειδα χωρις overclock παταει τα 1200 κτι..τωρα που εκανα και over..πατησα 100 παραπανω.........ανυπομονω να περασω το tweak του jim.(jim βαλε τα δυνατα σου):p;) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 καλημερα παιδια χθες το βραδακι εβαλα την ν020 ειναι τελεια ουτε ενα προβλημα..το κινητο τρεχει αψογα..benchmark απο οτι ειδα χωρις overclock παταει τα 1200 κτι..τωρα που εκανα και over..πατησα 100 παραπανω.........ανυπομονω να περασω το tweak του jim.(jim βαλε τα δυνατα σου):p;) http://img.tapatalk.com/58da9d17-5a6a-bc7f.jpg Καποια φαση ειχα κατεβασει το benchmark και ειχε βγαλει τοσο με σενα χωρις over.θα κατεβασω το bench καποια στιγμη και θα σου πω σκορο:) Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Παιδια θυμιστε μου λιγο τι ρυθμιση κανω ωστε να μου ερχετε ειδοποιηση για το μηνυμα μονο στο handcent χωρις να ερχετε στο stock ακυρο μαγκες το εφτιαξα ;) Edited November 24, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 καλησπερα περασα τελικα και εγω την xgin και πραγματικα ειναι πολυ καλη την δουλευω κανα 2 μερες και βλεπω οτι παει πολυ καλα...:rolleyes::happy: Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) καλησπερα περασα τελικα και εγω την xgin και πραγματικα ειναι πολυ καλη την δουλευω κανα 2 μερες και βλεπω οτι παει πολυ καλα...:rolleyes::happy: Και σε μένα το ίδιο..:grin: ούτε κόλλημα ούτε lag ούτε reboot Άλλαξα τον launcher με έναν από xda επειδή δεν κρατούσε την dalvik cache των εφαρμογών(στις 4 γωνίες) που ήταν εγκατεστημένες στην sd.. Το ανακάλυψα όταν έβαλα το restore της GingerDX για να την αναβαθμίσω Και επί της ευκαιρίας,πειραματίστηκα λίγο και έκανα port, στην GingerDX,τις εφαρμογές της Xgin.. Όταν θα βρω λίγο χρόνο να πειραματιστώ με το framework και τα transition effects.. Edit:Καλός o βιετναμέζος αλλά, πάσχει απo στυλ και σταθερότητα... Edited November 24, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Και σε μένα το ίδιο..:grin: ούτε κόλλημα ούτε lag ούτε reboot Άλλαξα τον launcher με έναν από xda επειδή δεν κρατούσε την dalvik cache των εφαρμογών(στις 4 γωνίες) που ήταν εγκατεστημένες στην sd.. Το ανακάλυψα όταν έβαλα το restore της GingerDX για να την αναβαθμίσω Και επί της ευκαιρίας,πειραματίστηκα λίγο και έκανα port, στην GingerDX,τις εφαρμογές της Xgin.. Όταν θα βρω λίγο χρόνο να πειραματιστώ με το framework και τα transition effects.. Edit:Καλός o βιετναμέζος αλλά, πάσχει απo στυλ και σταθερότητα... τι λανσερ εβαλες; και πως παιζουμε με το Framework ? θελω να μαθω κι εγω :Ρ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) απο πολους εχω ακουσει οτι σε smartphone μπορουμε να εγκαταστησουμε linux αληθευει??και αν ναι το εχει δοκιμασει κανεις απο εσας?http://www.youtube.com/watch?v=4d_diU7i7Z0&feature=related ασχετο!Η εκδοση ν020 μου κολλαει στο full Μετα απο μια μερα απλης χρησης..ετσι μου ερχεται να το κοπανισω καποιες φορες....ανυπομονω για το tweak σου Jim....(Δεν την παλευω αλλο) Edited November 24, 2011 by mpa3 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 τι λανσερ εβαλες; και πως παιζουμε με το Framework ? θελω να μαθω κι εγω :Ρ Για launcher εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1323986 Διάλεξε.. Με το framework ακόμη...το system UI είναι συμβατό πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Edit:Καλός o βιετναμέζος αλλά, πάσχει απo στυλ και σταθερότητα... δεν θα διαφωνισω μαζι σου!ειδαμε ολοι τις διαφορες με το tweak του jim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Edit:Καλός o βιετναμέζος αλλά, πάσχει από στυλ και σταθερότητα... δεν θα διαφωνήσω μαζί σου!είδαμε όλοι τις διάφορες με το tweak του jim... γιατι το λέτε αυτό? μια χαρά σταθερότατη είναι η gingerdx! (το tweak όντως την βελτιώνει - αλλά από πλευρά απόδοσης) ΥΓ. αν και με ψησατε και μένα τελευταία με την xgin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Μπορεί να μου ότι κάποιος που είναι το ξυπνητηρι στην xgin ψάχνω και δεν το βρισκω... Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 γιατι το λέτε αυτό? μια χαρά σταθερότατη είναι η gingerdx! (το tweak όντως την βελτιώνει - αλλά από πλευρά απόδοσης) ΥΓ. αν και με ψησατε και μένα τελευταία με την xgin πλεον εχουν βγει πολυ καλυτερες απο gingerDX..οπως η xgin για παραδειγμα..τα εχει φορτωσει λιγο στον κοκκορα ο doixanh..μπορει να εχει δουλειες ομως το παιδι..δεν ειναι υποχρεωμενος να ασχολειται με εμας! Μπορεί να μου ότι κάποιος που είναι το ξυπνητηρι στην xgin ψάχνω και δεν το βρισκω... Sent from my X8 using Tapatalk στην εφαρμογη ''ρολοι''..μεσα εκει θα το βρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Αφού πατάω το widget του ρολογιού και δεν μου εμφανίζει τίποτα. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Αφού πατάω το widget του ρολογιού και δεν μου εμφανίζει τίποτα. Sent from my X8 using Tapatalk δοκιμασε να μπεις απο την εφαρμογη..λογικα θα πρεπει να υπαρχει εφαρμογη ρολοι στη λιστα των εφαρμογων και των λοιπων ρυθμισεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Μπορεί να μου ότι κάποιος που είναι το ξυπνητηρι στην xgin ψάχνω και δεν το βρισκω... Sent from my X8 using Tapatalk Κατέβασε αυτό: http://db.tt/WWRIbMil Η κάνε το εγκατάσταση σαν εφαρμογή Η βάλτο στο system/app αλλάζοντας τα permissions και reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Κατέβασε αυτό: http://db.tt/WWRIbMil Η κάνε το εγκατάσταση σαν εφαρμογή Η βάλτο στο system/app αλλάζοντας τα permissions και reboot Εγκαστεστησα αυτό το αρχείο και όλα οκ.μου φαίνεται ότι δεν έχει ξυπνητηρι η ρομ. Ευχαριστώ :) Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγκαστεστησα αυτό το αρχείο και όλα οκ.μου φαίνεται ότι δεν έχει ξυπνητηρι η ρομ. Ευχαριστώ :) Sent from my X8 using Tapatalk ποσο κουλο ειναι αυτο?να μην εχει ξυπνητηρι μια ρομ..λογικα καπου πρεπει να εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ποσο κουλο ειναι αυτο?να μην εχει ξυπνητηρι μια ρομ..λογικα καπου πρεπει να εχει.. Είμαι σίγουρος...οποίος την έχει βάλει αν μπορεί ας το τσεκαρει και να μας πει.αλλά δεν έχει πιστεύω. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362585 Μεγαλώνει η κοινότητα... Νομίζω ότι ο Doixanh κάτι ετοιμάζει γι αυτό δεν κάνει σημαντικά updates Ίσως μία ICS 4.0; Ίσως port features από την ICS στην GingerDX; Πάντως έχω διαβάσει ότι κάτι ετοιμάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362585 Μεγαλώνει η κοινότητα... Νομίζω ότι ο Doixanh κάτι ετοιμάζει γι αυτό δεν κάνει σημαντικά updates Ίσως μία ICS 4.0; Ίσως port features από την ICS στην GingerDX; Πάντως έχω διαβάσει ότι κάτι ετοιμάζει... τωρα παω να την δοκιμασω αυτη! Μακαρι να ετοιμαζει κατι τετια. αυτη η ρομ ειναι η αγαπημενη μου :Ρ. Τι Features εχει η ICS? πολυ την ακουω αλλα δεν ξερω :( Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Θέλει και τον δικό της kernel : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350484 Για να δουλέψει 100% Δεν ξέρω αν αργότερα βγάλει addons για τον stock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Θέλει και τον δικό της kernel : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350484 Για να δουλέψει 100% Δεν ξέρω αν αργότερα βγάλει addons για τον stock... θα τον βαλω μωρε. και brick να κανει σιγα.. 100 φορες τ εχω Brickarei :happy: Edited November 26, 2011 by eu8umhc νεες πληροφοριες Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 μπηκε η νεα μερα 26.11.11 να βγαλει ο τζιμ το tweak για την v020 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts