Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά ας βοηθήσει καποιος.

Θέλω να περάσω στο χ8 μου την GingerDXv013.Ακολούθησα όλα τα βήματα κατα γράμμα.Εκανα root έκανα επιτυχως εγκατασταση το xrecovery,εκανα backup και μετά έκανα τα εξης: xrecovery--->install from custom zip--->gingerdxv013--->full wipe--->reboot.

Ε απο κει και περα το κινητο ανοιγει δειχνει το logo της sony ericcsson και μετα reboot.Συνεχεια αυτο.Το ιδιο και το ιδιο δοκιμασα και αλλες ρομ πχ v012 v011 κι σε ολες τα ιδια κανει..Εβγαλα και την μπαταρια μπας και αλλα τιποτα.Τι να κανω?????

Παιδιά ας βοηθήσει καποιος.

Θέλω να περάσω στο χ8 μου την GingerDXv013.Ακολούθησα όλα τα βήματα κατα γράμμα.Εκανα root έκανα επιτυχως εγκατασταση το xrecovery,εκανα backup και μετά έκανα τα εξης: xrecovery--->install from custom zip--->gingerdxv013--->full wipe--->reboot.

Ε απο κει και περα το κινητο ανοιγει δειχνει το logo της sony ericcsson και μετα reboot.Συνεχεια αυτο.Το ιδιο και το ιδιο δοκιμασα και αλλες ρομ πχ v012 v011 κι σε ολες τα ιδια κανει..Εβγαλα και την μπαταρια μπας και αλλα τιποτα.Τι να κανω?????

για δοκιμασε να ξανακανεις ενα full wipe!

Το δοκιμασα φιλε μου ξανα και ξανα..Τιποτα..

Οταν την εγκατεστησα πρωτη φορα εωγαζε τον λογκο της ερικσον μετα το λογκο της ginderdx και εκανε reboot.τωρα βγαζει μονο το λογκο της ερικσον και μετα reboot.Να αναφερς πως οταν πηγα να περασω την 12 δν με αφηνε γτ π ελεγε να ανανεωσω την baseband.Αλλα στην 13 δν μ εβγαλε τετοιο μνμ.ελεγε πως εγινε επιτυχως

Edited by GiannisTsk

Αφου εχω την v019 δεν θα χρειαστει full wipe για v020 ε?

οχι..απλα κανεις την αναβαθμιση!

Το δοκιμασα φιλε μου ξανα και ξανα..Τιποτα..

δοκιμασε να περασεις καποια αλλη ρομ,εκτος gingerDX,και πες μας παλι!

Καλημέρα, αφιέρωσα πολύ ώρα στο να διαβάσω - μελετήσω περισσότερο στο θέμα για να βάλω την gingerDX. Ομολογώ είναι εξαιρετική δουλειά...Θα με συγχωρέσετε όμως να σας ρωτήσω κάτι...

1. xrecovery αυτό που έχω περασμένο μου βγάζει πράσινα γράμματα, όχι πορτοκαλί που λέτε εσεις..(το είχα βάλει για να περάσω κάποια froyo rom που την έβγαλα πάλι, γιατί ήταν μόνο στα αγγλικά). Οπότε μιλάτε για άλλη έκδοση;

2. Με τόσα που διάβασα έχασα το μπούσουλα με ποιο πρόγραμμα τελικά να κάνω backup τις εφαρμογές μου, όπως είναι τώρα στο τηλέφωνο...Με xrecovery, Titanium, κάτι άλλο;

3. Εϊναι ανάγκη αφού βάλω τη νέα rom να βάλω τη cpu να δουλεύει ψηλά; Κάπου διάβασα ότι έτσι μειώνεται ο χρόνος ζωής στο τσιπάκι...

Χαζοερωτήσεις είναι το ξέρω, αλλά ΔΕΝ έχω ασχοληθεί πριν με το αντικείμενο, που ομολογώ είναι ιδιαίτερα προκλητικό:)

Καλημέρα, αφιέρωσα πολύ ώρα στο να διαβάσω - μελετήσω περισσότερο στο θέμα για να βάλω την gingerDX. Ομολογώ είναι εξαιρετική δουλειά...Θα με συγχωρέσετε όμως να σας ρωτήσω κάτι...

1. xrecovery αυτό που έχω περασμένο μου βγάζει πράσινα γράμματα, όχι πορτοκαλί που λέτε εσεις..(το είχα βάλει για να περάσω κάποια froyo rom που την έβγαλα πάλι, γιατί ήταν μόνο στα αγγλικά). Οπότε μιλάτε για άλλη έκδοση;

2. Με τόσα που διάβασα έχασα το μπούσουλα με ποιο πρόγραμμα τελικά να κάνω backup τις εφαρμογές μου, όπως είναι τώρα στο τηλέφωνο...Με xrecovery, Titanium, κάτι άλλο;

3. Εϊναι ανάγκη αφού βάλω τη νέα rom να βάλω τη cpu να δουλεύει ψηλά; Κάπου διάβασα ότι έτσι μειώνεται ο χρόνος ζωής στο τσιπάκι...

Χαζοερωτήσεις είναι το ξέρω, αλλά ΔΕΝ έχω ασχοληθεί πριν με το αντικείμενο, που ομολογώ είναι ιδιαίτερα προκλητικό:)

λοιπον..

1. Αν περασεις την gingerDX πριν τη 013 που εγκαθισταται με xrecovery,θα δεις οτι θα εχει περαστει αυτοματα και αλλο ενα recovery που λεγεται cwm..θα μπορεις να μπεις σε αυτο πατωντας το κκουμπι απενεργοποιησης-reboot-clockworkMod..βεβαια μπορεις να το περασεις και χωρις να εγκαταστησεις την gingerDX..νομιζω πως ο τροπος ειναι οπως και με το xrecovery..

2.το xrecovery backup χρησιμευει κυριως στην περιπτωση που δεν σου αρεσει το κινητο σου με τη νεα ρομ και κανοντας ενα restore μπορεις να επανελθεις στη προηγουμενη(ειτε custom ειτε μαμα ρομ)..backup προγραμμα μονο για εφαρμογες πιστευω οτι το καλυτερο ειναι το titanium backup!!

3.οχι..αυτο ειναι επιλογη σου..αν θες κανεις oc..αν δεν θες δεν κανεις..και ναι..μειωνεται ο χρονος ζωης του κινητο αφου τρεχει σε μεγαλυτερο χρονισμο..

ελπιζω να σε καλυψα!!

λοιπον..

1. Αν περασεις την gingerDX πριν τη 013 που εγκαθισταται με xrecovery,θα δεις οτι θα εχει περαστει αυτοματα και αλλο ενα recovery που λεγεται cwm..θα μπορεις να μπεις σε αυτο πατωντας το κκουμπι απενεργοποιησης-reboot-clockworkMod..βεβαια μπορεις να το περασεις και χωρις να εγκαταστησεις την gingerDX..νομιζω πως ο τροπος ειναι οπως και με το xrecovery..

2.το xrecovery backup χρησιμευει κυριως στην περιπτωση που δεν σου αρεσει το κινητο σου με τη νεα ρομ και κανοντας ενα restore μπορεις να επανελθεις στη προηγουμενη(ειτε custom ειτε μαμα ρομ)..backup προγραμμα μονο για εφαρμογες πιστευω οτι το καλυτερο ειναι το titanium backup!!

3.οχι..αυτο ειναι επιλογη σου..αν θες κανεις oc..αν δεν θες δεν κανεις..και ναι..μειωνεται ο χρονος ζωης του κινητο αφου τρεχει σε μεγαλυτερο χρονισμο..

ελπιζω να σε καλυψα!!

Σε υπερευχαριστώ, με κάλυψες απόλυτα..Εχω σκοπό να βάλω την έκδοση 18, στη 19 είδα κάποια προβληματάκια με την κάμερα.

Ωραία θα κάνω τότε όλη τη δουλειά με το πρασινογράμματο xrecovery...Και μια διευκρίνιση..προτείνεις να κάνω ένα backup με xrecovery τη μαμίσια και ένα τις εφαρμογες με titanium; Γιατί όταν επανέφερα χθες τη "μαμά" έπρεπε από την αρχή να κατεβάζω και εγκαθιστώ αυτές...

Και πάλι ζητάω συγγνώμη:worry:

Edited by jiorgos
ορθογραφία

καλησπερα....απο οτι βλεπω οι εξελιξεις τρεχουν....!!

παντα προς το συμφερον μας....! :D

μια ερωτηση εχω που με βανασινιζει αρκετο καιρο...!!

υπαρχει καποιος οδηγος για να αλλαζω εξολοκληρου to icon της μπαταριας μου...;

απο το 58 εως 51 % δειχνει λες και ειναι 1-2 %

δεν θα ηθελα να αλλαξω ρομ σε καμια περιπτωση με βολευει αφανταστα αυτη..

εθεσα το ζητημα και στο thread android customization αλλα τιποτα...!

please help συναδελφοι.....!!

αν δεν μπορω να το διορθωσω ας αλλαζω τον τροπο που φαινεται ολοκληρωτικα..!

εχω βρει τις οδηγιες στο xda αλλα δεν κτλβνω τπτ...!

παραθετω το λινκ...!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1110126

τι αλλο να κανω ο χριστιανος.....!!!!!:cry:

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε υπερευχαριστώ, με κάλυψες απόλυτα..Εχω σκοπό να βάλω την έκδοση 18, στη 19 είδα κάποια προβληματάκια με την κάμερα.

Ωραία θα κάνω τότε όλη τη δουλειά με το πρασινογράμματο xrecovery...Και μια διευκρίνιση..προτείνεις να κάνω ένα backup με xrecovery τη μαμίσια και ένα τις εφαρμογες με titanium; Γιατί όταν επανέφερα χθες τη "μαμά" έπρεπε από την αρχή να κατεβάζω και εγκαθιστώ αυτές...

Και πάλι ζητάω συγγνώμη:worry:

πρεπει η δουλεια απο τη gingerDX 013 και μετα να γινεται με cwm..περνα την 013 και μετα απευθειας την 019 μεσω cwm..απλα μην ξεχασεις μεταξυ 013 και 020 (βγηκε σημερα) να κανεις full wipe γιατι θα κολλησει στο logo της se..κανε ενα backup την μαμισια με xrecovery στην περιπτωση που παθει κατι το κινητο και το στειλεις πισω για service..θα επαναφερεις το backup και θα εχεις παλι κανονικα εγγυηση!οσο για το titanium backup θα το ανοιξεις,θα πας μαζικη λειτουργια και θα επιλεξεις τη αντιγραφη ολων των εφαρμογων χρηστη..μετα,με την καινουργια ρομ θα πρεπει να το ξανακατεβασεις και θα κανεις επαναφορα τις εφαρμογες!

Aλκη εχω βαλει ολεσ τι Ginger.τιποτα

τι να σου πω..δεν ξερω καποια αλλη λυση..περιμενε μηπως ξερει καποιος αλλος κατι παραπανω:wacko:

Aλκη εχω βαλει ολεσ τι Ginger.τιποτα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες update; έχεις λάθος baseband

2 τρόποι υπάρχουν ή φλασάρεις το τελευταίο baseband(έκδοση βασικού φάσματος)....15 με flash tool (ψάξε στους xda) ή κάνεις αναβάθμιση μέσο pc companion την τελευταία επίσημη και ξανακάνεις root και xrecovery

Και αν βάλεις την επίσημη μην κάνεις restore το backup που πήρες με την τωρινή

Διότι θα είναι σαν να κάνεις τρύπα στο νερό...

πρεπει η δουλεια απο τη gingerDX 013 και μετα να γινεται με cwm..περνα την 013 και μετα απευθειας την 019 μεσω cwm..απλα μην ξεχασεις μεταξυ 013 και 020 (βγηκε σημερα) να κανεις full wipe γιατι θα κολλησει στο logo της se..κανε ενα backup την μαμισια με xrecovery στην περιπτωση που παθει κατι το κινητο και το στειλεις πισω για service..θα επαναφερεις το backup και θα εχεις παλι κανονικα εγγυηση!οσο για το titanium backup θα το ανοιξεις,θα πας μαζικη λειτουργια και θα επιλεξεις τη αντιγραφη ολων των εφαρμογων χρηστη..μετα,με την καινουργια ρομ θα πρεπει να το ξανακατεβασεις και θα κανεις επαναφορα τις εφαρμογες!

Αλκη σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Ενα ευχαριστώ ΔΕΝ κοστίζει :):bow:

καλησπερα....απο οτι βλεπω οι εξελιξεις τρεχουν....!!

παντα προς το συμφερον μας....! :D

μια ερωτηση εχω που με βανασινιζει αρκετο καιρο...!!

υπαρχει καποιος οδηγος για να αλλαζω εξολοκληρου to icon της μπαταριας μου...;

απο το 58 εως 51 % δειχνει λες και ειναι 1-2 %

δεν θα ηθελα να αλλαξω ρομ σε καμια περιπτωση με βολευει αφανταστα αυτη..

εθεσα το ζητημα και στο thread android customization αλλα τιποτα...!

please help συναδελφοι.....!!

αν δεν μπορω να το διορθωσω ας αλλαζω τον τροπο που φαινεται ολοκληρωτικα..!

εχω βρει τις οδηγιες στο xda αλλα δεν κτλβνω τπτ...!

παραθετω το λινκ...!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1110126

τι αλλο να κανω ο χριστιανος.....!!!!!:cry:

απ οτι καταλαβα απλα το περνας με καποιον file manager στο φακελο system/framework...

απ οτι καταλαβα απλα το περνας με καποιον file manager στο φακελο system/framework...

τι ακριβως περναω...;

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο το αρχειο..

και μετα απλη επανακινηση...; adb shell η καπως ετσι δεν το χρησιμοποιω καθολου..; νομιζω ειναι κατι π δινεισ εντολες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μετα απλη επανακινηση...; adb shell η καπως ετσι δεν το χρησιμοποιω καθολου..; νομιζω ειναι κατι π δινεισ εντολες...

οχι..δοκιμασε να το περασεις με καποιον file manager εκει που σου εγραψα και μετα η καν το εγκαταταση (αν γινεται) και κανε επανεκκινηση,η απλα κανε μια επανεκκινηση!

οχι..δοκιμασε να το περασεις με καποιον file manager εκει που σου εγραψα και μετα η καν το εγκαταταση (αν γινεται) και κανε επανεκκινηση,η απλα κανε μια επανεκκινηση!

θα το κανω σε λιγο και θα σου πω....!!! ευχαριστω...!!

δεν μπορω να το περασω με astro ουτε με το myphone explorer.. :/

δεν με αφηνει... και ο root explorer μ κανει force close..... τυχη ε...;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν μπορω να το περασω με astro ουτε με το myphone explorer.. :/

δεν με αφηνει... και ο root explorer μ κανει force close..... τυχη ε...;

για κατεβασε το προγραμμα fix permissions απο το μαρκετ και επελεξε το root explorer απ τη λιστα που εχει..μετα κανε οτι σου λεει εκει και μετα ξαναδοκιμασε να ανοιξεις τον root explorer..

Αναβάλλεται η δημοσίευση του tweak λόγω περιορισμένου χρόνου. Εκτιμώμενη δημοσίευση: 26/11

Αναβάλλεται η δημοσίευση του tweak λόγω περιορισμένου χρόνου. Εκτιμώμενη δημοσίευση: 26/11

:lol::lol:

σαν δελτιο τυπου ρε jim!!μην βιαζεσαι..προεχουν αλλα πραγματα και μετα εμεις..;)

:( κρυμα!! και ετοιμαζομουν σημερα..τσπ.:cry:

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8