superuser_78 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Έτσι είναι καλύτερα γιατί αλλιώς οι εφαρμογές επανεκκινούνται. Μήπως λέγεται "Viber"? Απ'ότι είδα όντως είναι free οι κλήσεις και τα μηνύματα αλλά μόνο σε άλλους χρήστες Viber. Αν καλέσεις άλλον αριθμό, απλά τον βάζει στον stock dialer και καλεί κανονικά Ναι το ξέρω ότι πρέπει να την έχει και άλλος Δουλεύει σε android os και Ios Σε 3g δεν ξέρω τι καταναλώνει σε bytes και αν συμφέρει επειδή μιλάω πολύ με εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 πολύ καλή εφαρμογή το viber. την έχω περίπου 3 βδομάδες και την χρησιμοποιώ πολύ συχνά αλλά πρέπει να την έχουν και άλλοι την εφαρμο΄γη για να μιλήσεις δωρεάν. όταν μπαίνεις στο ευρετήριο του viber σου βγάζει ποιός έχει την εφαρμογή και ποιός όχι οπότε μπορείς να καλέσεις τα άτομα που την έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 σα το skype ειναι η εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 σα το skype ειναι η εφαρμογη; Κάτι τέτοιο μόνο που αντί να φτιάχνεις account και να κάνεις add επαφές, χρησιμοποιεί σαν αναγνωριστικό του κάθε user τον αριθμό τηλεφώνου. (ένας λόγος που δεν το χρησιμοποίησα όταν το βρήκα κι εγώ πριν λίγο καιρό). Βάζεις τον αριθμό τηλεφώνου σου και μετά αυτό βλέπει από ότι κατάλαβα στις επαφές σου να δει ποιος από τους αριθμούς που έχεις, έχουν το πρόγραμμα αυτό. Έχει και βιντεάκι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 οι κλήσεις γίνονται μέσω του παρόχου ή μεσω νετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) μεσω νετ γινονται οι κλησεις..την περασα και εγω προσφατα και μου φανηκε αρκετα καλη..και νομιζω πως ειναι ακομα σε beta εκδοση οποτε εχει ακομα περιθωρια αναπτυξης!! Edited November 20, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosgreen Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Μια σύντομη ερώτηση, Έκανα εγκατάσταση αυτό το firware [GingerCruzt Revision 8.2] από XDA, και ενώ όλα είναι ΟΚ, έχω ένα μικρό πρόβλημα. Όταν γράφω SMS στα ελληνικά, οι διαθέσιμοι χαρακτήρες από 160 γίνονται κάπου 60 κάτι. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Μια σύντομη ερώτηση, Έκανα εγκατάσταση αυτό το firware [GingerCruzt Revision 8.2] από XDA, και ενώ όλα είναι ΟΚ, έχω ένα μικρό πρόβλημα. Όταν γράφω SMS στα ελληνικά, οι διαθέσιμοι χαρακτήρες από 160 γίνονται κάπου 60 κάτι. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα ; θα κατεβασεις το handset sms απο το μαρκετ..! μαζι και το πακετακι με την ελληνικη... δεν ειναι τιποτα...σου δινει πολλες επιλογες..και μεσα σε λιγο καιρο θα ξεχασεις τι χρησιμοποιουσες πριν...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Μια σύντομη ερώτηση, Έκανα εγκατάσταση αυτό το firware [GingerCruzt Revision 8.2] από XDA, και ενώ όλα είναι ΟΚ, έχω ένα μικρό πρόβλημα. Όταν γράφω SMS στα ελληνικά, οι διαθέσιμοι χαρακτήρες από 160 γίνονται κάπου 60 κάτι. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα ; κατεβασε το handsent sms..αν δεν σου εχει επιλεγμενη αυτοματα την επιλογη για τους 160 χαρακτηρες πηγαινε ρυθμισεις-ρυθμισεις αποστολης μηνυματος-λειτουργια sms στα ελληνικα και επελεξε ενεργο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μπορεί κάποιος που έχει περάσει ρομ του hackdroid να μου πει πως την πέρασε γιατί το αρχείο που κατεβαίνει είναι rar το μετονομαζω σε zip και δεν το αναγνωρίζει. Και θέλω να τις δοκιμάσω. Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Τέλεια εφαρμογή το viber Σε wifi σύνδεση δεν είδα καμιά καθυστέρηση ούτε αλλοίωση στον ήχο Ούτε από καλό 3G σήμα σε wifi Από gsm(1G) σε wifi καθυστερεί 3 δευτερόλεπτα Σε 15 λεπτά κλήσης μου κατανάλωσε 3 mbs Δηλ. 12 mbs την ώρα.. @mgeo81 Μήπως πρέπει να το βάλεις στον φάκελο xrecovery/backups Και να την περάσεις σαν restore; Edited November 20, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosgreen Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 @alkis_7 & Mr_Comple, σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasdim Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τελικα ποιο launcher κατεβασες; Sent from my X8 black using Tapatalk τον adw launcher.με βόλεψε πολύ γιατί το μενού είναι ίδιο με του ideos x5 που είχα πριν κ το είχα συνηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μπορεί κάποιος που έχει περάσει ρομ του hackdroid να μου πει πως την πέρασε γιατί το αρχείο που κατεβαίνει είναι rar το μετονομαζω σε zip και δεν το αναγνωρίζει. Και θέλω να τις δοκιμάσω. Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk και που ειναι το προβλημα που ειναι rar?? rar δεν ειναι ολες οι ρομ που περναμε??περνα το χυμα στην sd και καν το εγκατασταση με οποιο recovery λεει ο developer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τέλεια εφαρμογή το viber Σε wifi σύνδεση δεν είδα καμιά καθυστέρηση ούτε αλλοίωση στον ήχο Ούτε από καλό 3G σήμα σε wifi Από gsm(1G) σε wifi καθυστερεί 3 δευτερόλεπτα Σε 15 λεπτά κλήσης μου κατανάλωσε 3 mbs Δηλ. 12 mbs την ώρα.. @mgeo81 Μήπως πρέπει να το βάλεις στον φάκελο xrecovery/backups Και να την περάσεις σαν restore; συμφωνω σαν restore θα την περασει...! το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τέλεια εφαρμογή το viber Σε wifi σύνδεση δεν είδα καμιά καθυστέρηση ούτε αλλοίωση στον ήχο Ούτε από καλό 3G σήμα σε wifi Από gsm(1G) σε wifi καθυστερεί 3 δευτερόλεπτα Σε 15 λεπτά κλήσης μου κατανάλωσε 3 mbs Δηλ. 12 mbs την ώρα.. @mgeo81 Μήπως πρέπει να το βάλεις στον φάκελο xrecovery/backups Και να την περάσεις σαν restore; Αν σε συμφέρει και μιλάς πολύ, γιατί όχι? Ακούγεται καλή επιλογή ΥΓ: Πότε επιτέλους θα βάλουν στο myphοne (όταν είσαι επισκέπτης) την ώρα απο GMT+3 σε GMT+2??? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τέλεια εφαρμογή το viber Αλλη μια αντιστοιχη καλη εφαρμογη ειναι κ το whatsup. Η hackdroid νομιζω θελει αυτο που ειπε ο superuser Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Αλλη μια αντιστοιχη καλη εφαρμογη ειναι κ το whatsup. Η hackdroid νομιζω θελει αυτο που ειπε ο superuser Sent from my X8 black using Tapatalk Έτσι το έκανα ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποια ρομ από HTC με sense για το x8 Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Έτσι το έκανα ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποια ρομ από HTC με sense για το x8 Sent from my X8 using Tapatalk υπαρχουν οδηγιες για να το κανεις οπως το sense..εγω το δοκιμασα αλλα δεν μου αρεσε στο x8..δουλευει σιγουρα στην gingerDX..σε αλλες ρομ δεν ξερω.. 1. First you need Launcher Pro Sense. 2. Install old Fancy Widget (I'm using v1.3.0), or Launcher Pro Sense Widgets 3. Install NTSense, a theme for CM7, and apply it in Theme Chooser 4. Use Sense Live Wallpaper (will be included in v013+) Your X8 will look great! :-) κλεμμενες οδηγιες απ το νημα της gingerDX στο xda.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ποιον task killer προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ποιον task killer προτεινετε? Κανέναν :p Προσωπικά για να βλέπω πως πάει η μνήμη έχω το System Panel. Και όταν κλείνω ένα πρόγραμμα κρατάω πατημένο το "πίσω" και το κάνει kill, δεν κάνω όμως kill τα υπόλοιπα που τρέχουν στο παρασκήνιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Κανέναν :p Προσωπικά για να βλέπω πως πάει η μνήμη έχω το System Panel. Και όταν κλείνω ένα πρόγραμμα κρατάω πατημένο το "πίσω" και το κάνει kill, δεν κάνω όμως kill τα υπόλοιπα που τρέχουν στο παρασκήνιο ωραιο ακουγετε :P Υ.Γ πως κανω αυτην την ρυθμιση με το ''πισω''?? Edited November 20, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 ωραιο ακουγετε :P Υ.Γ πως κανω αυτην την ρυθμιση με το ''πισω''?? ρυθμισεις-εφαρμογες-αναπτυξη-stop app via long-press.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 ωραιο ακουγετε :P Υ.Γ πως κανω αυτην την ρυθμιση με το ''πισω''?? Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Ανάπτυξη->Stop app via long-press Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Ανάπτυξη->Stop app via long-press oooo thank you :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts