alkis_7 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπέρα..Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω θέμα στο χ8?Το έχω λίγες μέρες κ μου την έχει βαρέσει αυτό το μπλε...Υπόψιν πως είμαι άσχετη...Ετχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει... Καλησπερα και καλωσηρθες..δεν ειναι θεμα..μπορεις να βαλεις και φωτογραφιες σου ας πουμε..πατα για λιγα δευτερολεπτα πανω στο μπλε και θα σου βγαλει μια λιστα με επιλογες..πατα στο ταπετσαριες και μετα συλλογη(εχω custom rom και δεν θυμαμαι πως το λεει στη μαμα ρομ οποτε δεν ειμαι σιγουρος για το συλλογη) και απο εκει διαλεξε μια φωτο που θες για φοντο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasdim Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπερα και καλωσηρθες..δεν ειναι θεμα..μπορεις να βαλεις και φωτογραφιες σου ας πουμε..πατα για λιγα δευτερολεπτα πανω στο μπλε και θα σου βγαλει μια λιστα με επιλογες..πατα στο ταπετσαριες και μετα συλλογη(εχω custom rom και δεν θυμαμαι πως το λεει στη μαμα ρομ οποτε δεν ειμαι σιγουρος για το συλλογη) και απο εκει διαλεξε μια φωτο που θες για φοντο!! Οκ το φόντο το έχω ήδη αλλάξει απ την πρώτη μέρα.Αλλά θέλω να αλλάξω θέμα όπου αλλού κι αν πάω είναι όλα μπλεεεεεεεεεεεε.το ideos x5 που είχα πριν ήταν τουλάχιστον τα είχα σε μαύρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Οκ το φόντο το έχω ήδη αλλάξει απ την πρώτη μέρα.Αλλά θέλω να αλλάξω θέμα όπου αλλού κι αν πάω είναι όλα μπλεεεεεεεεεεεε.το ideos x5 που είχα πριν ήταν τουλάχιστον τα είχα σε μαύρο.. Μμ..για ψαξε στο μάρκετ για launchers.. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasdim Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Μμ..για ψαξε στο μάρκετ για launchers.. Sent from my X8 using Tapatalk Θα το ψάξω τώρα. Σ' υχαριστώ πάρα πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Θα το ψάξω τώρα. Σ' υχαριστώ πάρα πολύ!!! τιποτα!θα μπορεις και μεσω των launcher να βαλεις εικονιδια και στην οθονη οπως γινεται απο το android 2.2 και πανω!!καλοι launchers ειναι ο launcher pro και ο adw launcher! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 τιποτα!θα μπορεις και μεσω των launcher να βαλεις εικονιδια και στην οθονη οπως γινεται απο το android 2.2 και πανω!!καλοι launchers ειναι ο launcher pro και ο adw launcher! Επετρεψε μου να προτεινω κ το go launcher!σιγα σιγα πειραματισου και με custom rom Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neodevi Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Δοκίμασε να τα αποεπιλέξεις, κάνε ενα ρεσταρτ και μετά επέλεξέ τα πάλι. Αν δε στρώσει, κάνε καμια αναβάθμιση. Προτείνω να βάλεις gingerdx 019 και καπάκι το tweak μου (19.1) Δεν έκανες full wipe Δοκίμασα αυτό που είπες αλλά δεν είδα βελτιωση... Θα βάλω την 019.1 Ερώτηση 1 με ποιο πρόγραμμα να πάρω backup εφαρμογές (πχ γίνετε να κρατήσει ρεκορ και σκορ στα παιχνιδια) μηνύματα και επαφές Ερώτηση 2 Στο site σου παλαιότερα στο instractions είχε οδηγίες τώρα σε στέλνει στο myphone...έχω μπερδευτεί λίγο με τη σειρά του wipe και του backup και του wipe battary stats και όλα αυτα... Ερώτηση 3 υπάρχει περίπτωσει να βάλεις την εφαρμογή geotaging στο tweek΄ή γενικότερα που μπορώ να τη βρώ? Ευχαριστώ.... Παράθεση What is the MATRIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 καλησπερα μολις πηρα και εγω απο επιδοτηση το χ8.πολυ καλο κινιτο.μια ερωτηση για να το κανω root πρεπει να κατεβασω το super one click και να το κανω root?μετα κατεβαζω απο το μαρκετ 3 πραγματα που λεει στο xda?καποια καλη ρομ εχετε να προτεινετε?:D Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Καλησπέρα..Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω θέμα στο χ8?Το έχω λίγες μέρες κ μου την έχει βαρέσει αυτό το μπλε...Υπόψιν πως είμαι άσχετη...Ετχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει... Καλησπέρα Θα χρειαστείς root και xrecovery Εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1143701 Και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821790 Και επίσης εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1214655 Edit: Όλα τα παραπάνω θέματα είναι για την επίσημη 2.1 μόνο Όλοι άσχετοι ήμασταν στην αρχή... Edited November 12, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasdim Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας παιδιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας παιδιά.. Τελικα ποιο launcher κατεβασες; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Δοκίμασα αυτό που είπες αλλά δεν είδα βελτιωση... Θα βάλω την 019.1 Ερώτηση 1 με ποιο πρόγραμμα να πάρω backup εφαρμογές (πχ γίνετε να κρατήσει ρεκορ και σκορ στα παιχνιδια) μηνύματα και επαφές Ερώτηση 2 Στο site σου παλαιότερα στο instractions είχε οδηγίες τώρα σε στέλνει στο myphone...έχω μπερδευτεί λίγο με τη σειρά του wipe και του backup και του wipe battary stats και όλα αυτα... Ερώτηση 3 υπάρχει περίπτωσει να βάλεις την εφαρμογή geotaging στο tweek΄ή γενικότερα που μπορώ να τη βρώ? Ευχαριστώ.... αν ειναι να αναβαθμισεις τη ρομ που εχεις δεν χρειαζεται backup..απλα αναβαθμιζεις και δεν χανεις τιποτα..παντως αν θες τα προγραμματαα για εφαρμογες ειναι πολυ καλο το titanium backup,για μηνυματα το sms backup & restore και επαφες κανε συγχρονισμο με το gmail!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liagos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 εχω ενα X8 και προσπαθω να του περασω μια ρομ. το θεμα ειναι οτι εχω κανει ροοτ εχω εγκαταστησει το xrecovery ( ετσι πιστευω τουλαχιστον γτ με τις οδηγιες που εχετε δωσει σε προηγουμενα 8εματα βλεπω οτι στο system,bin υπαρχουν τα αρχεια που πρεπει )...αλλα κανω ρεσταρτ το κινητο και ενω παταω το back δεν μου ανοιγει το boot. μπορει καποιος να με βοηθησει τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 εχω ενα X8 και προσπαθω να του περασω μια ρομ. το θεμα ειναι οτι εχω κανει ροοτ εχω εγκαταστησει το xrecovery ( ετσι πιστευω τουλαχιστον γτ με τις οδηγιες που εχετε δωσει σε προηγουμενα 8εματα βλεπω οτι στο system,bin υπαρχουν τα αρχεια που πρεπει )...αλλα κανω ρεσταρτ το κινητο και ενω παταω το back δεν μου ανοιγει το boot. μπορει καποιος να με βοηθησει τι μπορει να φταιει? Το back δεν πιστεύω να το κρατάς πατημένο όταν εμφανίζεται το logo της sony ericsson Θέλει πολλά διαδοχικά πατήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liagos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Το back δεν πιστεύω να το κρατάς πατημένο όταν εμφανίζεται το logo της sony ericsson Θέλει πολλά διαδοχικά πατήματα Βασικα τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη και δουλεψε.. και ναι το κραταγα πατημενο. ευχαριστω. αλλα τωρα ψαχνω να περασω μια 2.3 ρομ και δεν ξερω ποια και πως. αν μπορει καποιος να με βοη8ησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Γεια σας παιδιά! Θέλω να κάνω update αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 και αυτό : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319051 Αλλα δεν θέλω να χάσω τίποτα ( από apps , επαφές κτλπ ) Τι να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Βασικα τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη και δουλεψε.. και ναι το κραταγα πατημενο. ευχαριστω. αλλα τωρα ψαχνω να περασω μια 2.3 ρομ και δεν ξερω ποια και πως. αν μπορει καποιος να με βοη8ησει??? φιλε μου ακριβως στην προηγουμενη σελιδα αν κοιταξεις λεει ο superuser_78 τι να κανεις..σε ενα ποστ του με 3 λινκ..δεν ειναι κατι δυσκολο..ψαξου λιγο και θα το βρεις... Γεια σας παιδιά! Θέλω να κάνω update αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 και αυτό : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319051 Αλλα δεν θέλω να χάσω τίποτα ( από apps , επαφές κτλπ ) Τι να κάνω ? απλα περνα τα χυμα στη sd και κανε εγκατασταση και τα 2 με cwm!!οταν κανεις update τη ρομ σου ΔΕΝ χρειαζεται full wipe οποτε δεν χανεις τιποτα! Edited November 13, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλησπερα...! καιρο εχω να σας γραψω...!!χαχα εχω το εξης θεματακι...στην custom rom μου η μπαταρια ανασεσα στο 58 εως 51% αλλαξει και δειχνει οπως οταν ειναι τελειως αδεια.... με ποιο τροπο μπορω να αλλαξω την ανωμαλια αυτη...; ειναι πολυ σπαστικο... :/ floyo 0.25 exw.. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλησπερα...! καιρο εχω να σας γραψω...!!χαχα εχω το εξης θεματακι...στην custom rom μου η μπαταρια ανασεσα στο 58 εως 51% αλλαξει και δειχνει οπως οταν ειναι τελειως αδεια.... με ποιο τροπο μπορω να αλλαξω την ανωμαλια αυτη...; ειναι πολυ σπαστικο... :/ floyo 0.25 exw.. Ισως αν αλλαξεις theme;ειχα βαλει ενα theme κ οταν πηγαινε η μπαταρια στο 40%εδειχνε σα να ειναι αδειο. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone04 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Γιατι δεν εμφανιζεται το εικονιδιο στην οθονη,ενω ειμαι συνδεδεμενος σε 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Βασικα τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη και δουλεψε.. και ναι το κραταγα πατημενο. ευχαριστω. αλλα τωρα ψαχνω να περασω μια 2.3 ρομ και δεν ξερω ποια και πως. αν μπορει καποιος να με βοη8ησει??? Πρώτα θα κάνεις ένα backup την τωρινή με xrecovery Και αν δεν βιάζεσαι, θα σου γράψω εδώ έναν μίνι οδηγό αργότερα πως να βάλεις την Gingerdx v19, δεν μπορώ αυτή τι στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 τι μπορω να κανω ωστε να μην ανοιγουν καποιες μικροεφαρμογες στο παρασκηνιο μονες του....που εχει ως αποτελεσμα να μου τρωνε την μπαταρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 τι μπορω να κανω ωστε να μην ανοιγουν καποιες μικροεφαρμογες στο παρασκηνιο μονες του....που εχει ως αποτελεσμα να μου τρωνε την μπαταρια?? Κατέβασε κάποιον task killer ή απλά μπες ρυθμίσεις->εφαρμογές->ρυθμίσεις που εκτελούνται->ανοίγεις το αρχείο και κάνεις διακοπή.Αν πάλι ανοίξει και δε θες να τρέχει καθόλου πήγαινε στις εφαρμογές βρες τη και κάντης αναγκαστική διακοπή και δε θα ξανανοίξει μέχρι να κάνεις restart Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ποια ειναι κατα την γνωμη σας η πιο σταθερη ρομ??εβαλα την ginger dx 19 αλλα μου φαινεται οτι λαγκαρει αρκετα.:) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ποια ειναι κατα την γνωμη σας η πιο σταθερη ρομ??εβαλα την ginger dx 19 αλλα μου φαινεται οτι λαγκαρει αρκετα.:) για περνα και το tweak του jim και ξαναδες την!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts