Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστωω :)) και γενικα ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν πολυ ή λιγο σ αυτη τη διαδικασια... jimdem, superuser_78, alkis7 και οποιον αλλον ξεχασα σοριι :rolleyes:

να ρωτησω κατι ακομα..αφου εχω την ginger αν βαλω και κατι εφαρμογες πχ handcentsms, golauncher και τρεχω αυτες και οχι τις βασικες υπαρχει προβλημα? μηπως κολλαει θελω να πω..ειτε απ την αρχη ειτε με τον καιρο. αν δηλαδη διαγραψω το launcherpro που χει η ginger πειραζει?

και τωρα που λεμε για εφαρμογες..jimdem θα βαλω και το πακετακι σου καποια στιγμη και θα σου πω εντυπωσεις! :)

πιο ευκολο ειναι να σβηνεις τις εφαρμογες του συστηματος απο το titanium backup!!οσο για τις εφαρμογες που θες να βαλεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα!!

Ενα ενα,root εισαι;xrecovery εχεις ή clockworkmod;

Sent from my X8 black using Tapatalk

Eπιχείρησα να βάλω την gingerdx απλά έχω ένα πρόβλημα.Στη κάρτα sd ποιό αρχείο βάζω?Κατέβασα την GingerDX 019,την ξεζίπαρα και έρι3α τους 3 φακέλους που περιείχε στην sd μέσα σε φάκελο που έφτιαξα.

καταρχην δεν αποσυμπιεζεις τιποτα..το περνας μεσα οπως ειναι..αλλα οπως ειπε και ο ηλιας ενα ενα..εισαι root??

Edited by alkis_7

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευχαριστωω :)) και γενικα ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν πολυ ή λιγο σ αυτη τη διαδικασια... jimdem, superuser_78, alkis7 και οποιον αλλον ξεχασα σοριι :rolleyes:

να ρωτησω κατι ακομα..αφου εχω την ginger αν βαλω και κατι εφαρμογες πχ handcentsms, golauncher και τρεχω αυτες και οχι τις βασικες υπαρχει προβλημα? μηπως κολλαει θελω να πω..ειτε απ την αρχη ειτε με τον καιρο. αν δηλαδη διαγραψω το launcherpro που χει η ginger πειραζει?

και τωρα που λεμε για εφαρμογες..jimdem θα βαλω και το πακετακι σου καποια στιγμη και θα σου πω εντυπωσεις! :)

Παράδειγμα προς μίμηση! Μέσα σε λίγο καιρό, ψάχτηκες και τα κατάφερες. Ούτε κλάψες ούτε τίποτα μπράβο! Δεν ήταν τίποτα.

Για launcher, πρώτα βάλε αυτόν που θες και μετά διέγραψε αυτόν που έχεις μέσα γιατί αλλιώς θα έχεις πρόβλημα.

Περιμένω εντυπώσεις! Καλή συνέχεια! :D

Φίλε jim ή όποιος άλλος είναι familiar,

Έχω κανα 2 βδομαδο την Έκδοση 17.4 και όλα πηγαίνανε καλά.

έδω και δύο μέρες έχει σταματήσει η αυτόματη περιστροφή

έχω ελέξει τις ρυθμίσεις απο το "Ρυθμίσεις"-> "CyanogenMod"-> "Προβολή"

και στο "Περιστροφή με επιταχυνσιόμετρο" τα έχω επιλέξει όλα

και στο "Launcher Preferences" - > "Behavior settings" -> το "Enable Auto-rotation" είναι επιλεγμένο

καμία καλή ιδέα?

What is the MATRIX

Έβαλα το ginger dx αλλά δεν μπαίνει στην αρχική οθόνη.Ανοίγει το κινητό γράφει sony ericson,δείχνει το σηματάκι και μετά συνέχεια επαναλαμβάνει το κινούμενο σχέδιο χωρίς να μπαίνει στην αρχική οθόνη.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Φίλε jim ή όποιος άλλος είναι familiar,

Έχω κανα 2 βδομαδο την Έκδοση 17.4 και όλα πηγαίνανε καλά.

έδω και δύο μέρες έχει σταματήσει η αυτόματη περιστροφή

έχω ελέξει τις ρυθμίσεις απο το "Ρυθμίσεις"-> "CyanogenMod"-> "Προβολή"

και στο "Περιστροφή με επιταχυνσιόμετρο" τα έχω επιλέξει όλα

και στο "Launcher Preferences" - > "Behavior settings" -> το "Enable Auto-rotation" είναι επιλεγμένο

καμία καλή ιδέα?

Δοκίμασε να τα αποεπιλέξεις, κάνε ενα ρεσταρτ και μετά επέλεξέ τα πάλι. Αν δε στρώσει, κάνε καμια αναβάθμιση. Προτείνω να βάλεις gingerdx 019 και καπάκι το tweak μου (19.1)

Έβαλα το ginger dx αλλά δεν μπαίνει στην αρχική οθόνη.Ανοίγει το κινητό γράφει sony ericson,δείχνει το σηματάκι και μετά συνέχεια επαναλαμβάνει το κινούμενο σχέδιο χωρίς να μπαίνει στην αρχική οθόνη.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Δεν έκανες full wipe

Πώς γίνεται full wipe;

μπες xrecovery και η επιλογη νομιζω λεγεται advanced restore(full wipe)..αν ψαξεις το μενου θα το βρεις!!

μπες xrecovery και η επιλογη νομιζω λεγεται advanced restore(full wipe)..αν ψαξεις το μενου θα το βρεις!!

Factory reset(full wipe)

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

σωστος!factory reset!!(ενα λαθακι καναμε και εμεις:p)

Kανονικα επρεπε να σου παρω το κεφαλι αλλα τελοςπαντων:p!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια.Θέλω να βάλω custom rom 2.2….Θελω να μου εξηγήσετε γιατί είμαι λίγο άσχετος με αυτά :p Θέλω να μου πείτε πως θα την εγκαταστήσω, που θα την βρω και αν θα διαγράψει τίποτα από το κινητό(πχ επαφές) ευχαριστώ εκ των προτέρων! :D

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια.Θέλω να βάλω custom rom 2.2….Θελω να μου εξηγήσετε γιατί είμαι λίγο άσχετος με αυτά :p Θέλω να μου πείτε πως θα την εγκαταστήσω, που θα την βρω και αν θα διαγράψει τίποτα από το κινητό(πχ επαφές) ευχαριστώ εκ των προτέρων! :D

Γιατί αναγκαστικά 2.2? Τελοσπάντων, ψάξε στις προηγούμενες σελίδες. Το έχουμε αναλύσει ΔΕΚΑΔΕΣ φορές. Επίσης υπάρχουν ωραιότατοι οδηγοί στην ενότητα Οδηγοί Android του Myphone. Μη βαριέσαι και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Καλό διάβασμα!

Γιατί αναγκαστικά 2.2? Τελοσπάντων, ψάξε στις προηγούμενες σελίδες. Το έχουμε αναλύσει ΔΕΚΑΔΕΣ φορές. Επίσης υπάρχουν ωραιότατοι οδηγοί στην ενότητα Οδηγοί Android του Myphone. Μη βαριέσαι και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Καλό διάβασμα!

Δεν θέλω αναγκαστηκά 2.2 απλώς αυτή μου ήρθε στο μυαλό :p το είχα ξαναγράψει αλλά δεν απαντήσατε και όταν μπήκα μετά απο μερικές μέρες βρήκα οτι υπήρχαν 12+ σελίδες από εκείνη που το έγραψα.... Ευχαρίστω πάντος για την βοήθεια :D

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

Είμαι καινούργιος στο forum και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις αναβαθμίσεις.Έχω αρκετό καιρό το x8 αλλά με την αναβάθμηση του ROM έχω μπερδευτεί λίγο και μετά από πολές ώρες ψάξιμο σε ελληνικές και ξένες σελίδες κατέληξα εδώ.Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει ποσα είδη αναβαθμίσεων υπάρχουν και ποια προτείνετε?Εγώ έχω το 2,1 update και κυρίως θέλω την αναβάθμιση ώστε να αποθηκεύω τις εφαρμογές android στην sd.

αν δεν εχει πετυχει το factory reset και σου κολλαει στο ανθρωπακι του gingerdx(τα ιδια ειχα παθει), γραψε μας ακριβως ποια εκδοση εχεις στο κινητο(γιατι κατι μου λεει οτι εχεις την (2.1 update1 2.0.1.A.0.47) οποτε θα πρεπει πρωτα να περασεις την επισημη (2.1.1.Α.0.6) και μετα gingerdx

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

παιδιά ρίξτε μια ματιά στο τόπικ που έφτιαξα. είναι για να παίρνουμε ιδέες για την ομορφια του X8 μας..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3852474#post3852474

Just in love with my Sole :)

εχω ενα φιλο που ξεχασε το μοτιβο στο κινητο του....τι μπορει να κανει?

Μηπως αν μπει μεσω recovery κ κανει full wipe;

παιδεια θελω να ρωτησω ποια ειναι η μεχρι στιγμης τελευταια ρομ για το χ8 για να την περασω σε ενος φιλου μου το κινητο

παιδεια θελω να ρωτησω ποια ειναι η μεχρι στιγμης τελευταια ρομ για το χ8 για να την περασω σε ενος φιλου μου το κινητο

2.3.7 custom rom

Εμένα πάντως από την 18 και την 19 μου βγάζει την πίστη να γυρίσει στην αρχική οθόνη... Και μου βγάζει και συνεχώς FC αναγκαστικό κλείσιμο, όχι μόνο στο reboot αλλα και στο απλό back... Πάλι γυρίζει, αλλά αργεί.... Έβαλα την Go Launcher ex, πάει καλύτερα, αλλά αργεί πάλι, έστω λιγότερο και χωρίς fc...

Αλήθεια, μάθαμε τίποτα για αυτό που έχουμε μερικοί, που δεν μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό με usb; Συνεχίζει να κάνει restart, ακόμα και χωρίς κάρτα... Το λέω γιατί αν προσπαθήσω να κάνω "αφαίρεση κάρτας sd" από τις ρυθμίσεις, πάλι restart κάνει, που σημάινει ότι κάτι παίζει με την κάρτα σε σχέση με την gdx.... Μου βγάζει μετά κάτι fc στο system, ή κάτι άλλα κουλά...

Εμένα πάντως από την 18 και την 19 μου βγάζει την πίστη να γυρίσει στην αρχική οθόνη... Και μου βγάζει και συνεχώς FC αναγκαστικό κλείσιμο, όχι μόνο στο reboot αλλα και στο απλό back... Πάλι γυρίζει, αλλά αργεί.... Έβαλα την Go Launcher ex, πάει καλύτερα, αλλά αργεί πάλι, έστω λιγότερο και χωρίς fc...

Αλήθεια, μάθαμε τίποτα για αυτό που έχουμε μερικοί, που δεν μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό με usb; Συνεχίζει να κάνει restart, ακόμα και χωρίς κάρτα... Το λέω γιατί αν προσπαθήσω να κάνω "αφαίρεση κάρτας sd" από τις ρυθμίσεις, πάλι restart κάνει, που σημάινει ότι κάτι παίζει με την κάρτα σε σχέση με την gdx.... Μου βγάζει μετά κάτι fc στο system, ή κάτι άλλα κουλά...

Εγω τοσο καιρο δεν εχω αντιμετωπιση κανενα προβλημα με καμια gingerdx.

Ουτε οταν συνδεω usb ουτε κολληματα.ολα δουλευουν ρολοι

Υποσχέθηκες κάτι τέτοιο ;

welcome..

GingerDx v19

Μηπως αν μπει μεσω recovery κ κανει full wipe;

το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα εχει την stock εκδοση χωρις xrecovery χωρις τιποτα

το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα εχει την stock εκδοση χωρις xrecovery χωρις τιποτα

εγω οταν κανω 5 φορες λαθος μου βγαζει επιλογη και λεει ξεχασατε το μοτιβο?

και θελει να βαλεις το e-mail σου..δεν το εχει στη στοκ ρομ αυτο??

Καλησπέρα..Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω θέμα στο χ8?Το έχω λίγες μέρες κ μου την έχει βαρέσει αυτό το μπλε...Υπόψιν πως είμαι άσχετη...Ετχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8