Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το οτι ένα φόρουμ έχει κύρος δε σημαίνει οτι και όλοι οι χρήστες του έχουν επίσης. Μπορείς να δεις και εδώ στο myphone και στο xda πόσοι άκυροι υπάρχουν. Τι, επειδή το είπε κάποιο μέλος, είναι κάτι το σωστό?? Μιλάω πάντα και δίνω συμβουλές βασιζόμενος στην πλειοψηφία των χρηστών που είδαν αποτελέσματα. Επειδή κάποιος έκανε αυτή τη βλακεία με το κινητό και μπορεί μετά να του κράτησε 10 λεπτά παραπάνω η μπαταρία δε λέει τίποτα! Μπορείς να δεις και εδώ και στο thread του lg arena οτι αυτά που γράφω τα ψάχνω πρώτα και δεν είναι αβάσιμα. Γι αυτό και πάντα φέρνουν τα σωστά αποτελέσματα :) Δεν λέω οτι έκανες κάτι κακό ή φταίς που δημοσίευσες αυτό τον τρόπο calibration, αλλά είναι αβάσιμος και γελοίος :lol: Όποιος θέλει να πειραματιστεί με αυτή τη μέθοδο, ας το κάνει, και ας δει αν μακροπρόθεσμα θα έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας απ'οτι αν κάνει calibration με το τρόπο που έχω πει εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ και στο xda. Τον προκαλώ! :)

Ακόμα κι αν η μέθοδος μεγιστοποίησης της διάρκειας μπαταρίας που πρότεινε ο φίλος είναι "γελοίος" αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνονται τέτοια post χαρακτηρίζοντας "άκυρους" κάποιους χρήστες. Ο καθένας μας, ανεξαρτήτως επιπέδου, έχει κρίση και μπορεί να κρίνει. :!:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ΤΟ εκανα και τιποτα. πανω απο 600 δε δειχνει στο set cpu. καμια βοηθεια;

Edited: Γράφω :

insmod /system/lib/modules/x8oc.ko # x8 overclock

Και το overclock παει στην κατω σειρα :/

Tη πρώτη φορά που πήγα να το γράψω το έκανα όπως εσύ,από κάτω και δεν π'ετυχε!Το βάζω μετά κολλητά όπως σου είπα και δούλεψε!

Τη Δευτέρα που χρειάστηκε να το ξαναπεράσω απλά έκανα copy-paste και έπαιξε(στη πρώτη σειρά)

Βρε λες να φταίει ο τρόπος που το κάνω και δε πάω πάνω από 720;;!!!!

Τα 720τα πιάνω αλλά αν το ζορίσω:oops:

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Tη πρώτη φορά που πήγα να το γράψω το έκανα όπως εσύ,από κάτω και δεν π'ετυχε!Το βάζω μετά κολλητά όπως σου είπα και δούλεψε!

Τη Δευτέρα που χρειάστηκε να το ξαναπεράσω απλά έκανα copy-paste και έπαιξε(στη πρώτη σειρά)

Βρε λες να φταίει ο τρόπος που το κάνω και δε πάω πάνω από 720;;!!!!

Τα 720τα πιάνω αλλά αν το ζορίσω:oops:

εμενα η λεξη overclock παει παντα στην κατω σειρα...και παντα δουλευει...

Μετα απο ενα 8ωρο να σπαω το κεφαλι μου καταφερα να περασω το xrecovery. Μην ρωτησετε πως... Ειλικρινα δεν ξερω.:luck: Καταλαθος ηταν.

Και τωρα στο τελευται σταδιο. Θελω να βαλω το GingerDX.v017 για rom. Εχω μαμα Rom τωρα. Τι να κανω με το xrecovery και πως βαζω την καινουργια??? :confused:Ευχαριστω εκ τον προτερων!!!:bow:

Το πρώτο που θα κάνεις είναι backup την rom που φοράς με xrecovery.

Κατέβασε την rom που θες και ριχτη χύμα στην sd card (όχι σε φάκελο). Μπες στο xrecovery και πάνε: install custom zip/install custom zip from sd card (θα σου βγάλει μία λίστα με ότι έχεις στην κάρτα, η rom συνήθως είναι τελευταία)/install/πίσω με το πλήκτρο back στο κεντρικό μενού του xrecovery/factory reset (full wipe)/yes/και reboot.Και αν δεν σου αρέσει μπες ξανά xrecovery και εκεί που έκανες backup κάνε restore και θα ξανα έχεις πάλι το τηλέφωνο σου έτσι όπως ήταν την στιγμή που το έκανες backup.

απο την σελ.182 του φιλου μας superuser_78

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

καλημερα...!!θα προσπαθησω να ειμαι λακωνικος...!

εχω2.1 eclair και θελω μια rom που να ειναι 1ον ελαφρια χωρις πολλα πολλα, 2ον να μην εχει bugs πχ wi-fi camera, 3ον να ειναι σταθερη... δεν ζηταω εξατομικευσεις και πολλες επιλογες..ευχαριστη στο ματι με καλη αναλυση ισα να ξεφυγω απο το 2.1

περιμενω απαντησεις....!!!!:)

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα...!!θα προσπαθησω να ειμαι λακωνικος...!

εχω2.1 eclair και θελω μια rom που να ειναι 1ον ελαφρια χωρις πολλα πολλα, 2ον να μην εχει bugs πχ wi-fi camera, 3ον να ειναι σταθερη... δεν ζηταω εξατομικευσεις και πολλες επιλογες..ευχαριστη στο ματι με καλη αναλυση ισα να ξεφυγω απο το 2.1

περιμενω απαντησεις....!!!!:)

Λοιπόν εγώ έβαλα την Srom-2.2.1FloyoX8-V3 δοκιμαστικά το Μάιο, και τελικά την έβγαλα την προηγούμενη εβδομάδα μόνο και μόνο για να πάω σε 2.3. Super σταθερή, super μπαταρία και γενικώς αν θες 2.2 αξίζει τουλάχιστον να τη δοκιμάσεις.

αρχιζω διαδικασίες...! νομιζω οτι ειναι οτι ακριβως ζηταω...!! κατεβαζω κατευθειαν την v3 ε..;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω λεω να βαλω αυτη,την εχει καποιος να μου εντυπωσεις;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1089690

Sent from my X8 black using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

αρχιζω διαδικασίες...! νομιζω οτι ειναι οτι ακριβως ζηταω...!! κατεβαζω κατευθειαν την v3 ε..;

Yeap!

(Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες) :p

Το πρώτο που θα κάνεις είναι backup την rom που φοράς με xrecovery.

Κατέβασε την rom που θες και ριχτη χύμα στην sd card (όχι σε φάκελο). Μπες στο xrecovery και πάνε: install custom zip/install custom zip from sd card (θα σου βγάλει μία λίστα με ότι έχεις στην κάρτα, η rom συνήθως είναι τελευταία)/install/πίσω με το πλήκτρο back στο κεντρικό μενού του xrecovery/factory reset (full wipe)/yes/και reboot.Και αν δεν σου αρέσει μπες ξανά xrecovery και εκεί που έκανες backup κάνε restore και θα ξανα έχεις πάλι το τηλέφωνο σου έτσι όπως ήταν την στιγμή που το έκανες backup.

απο την σελ.182 του φιλου μας superuser_78

Επίσης πρέπει να περάσει πρώτα την v 14 ή CWMrecovery και μετά την v 17

με τα addons

Edited by superuser_78

Kalou13 ευχαριστω πολυ για την απαντιση. Μια τελευταια ερωτιση. Αν βαλω καινουργια Rom θα χασω τα δεδομενα του κινιτου μου;;; Επαφες. Μηνυματα. Εφαρμογες και γενικα οσα εχω μεσα;;;

Καλησπέρα.

Χίλια συγγνώμη που ρωτάω χιλιοαπαντημένα, προφανώς, πράγματα, έκατσα όμως για ένα 5λεπτο στον υπολογιστή, 3η λυκείου γαρ :P

Μια φίλη έχει το Χ8 και έχει μέσα την Stock 2.1, από την οποία δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Σκέφτηκα να της βάλω αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1110536, η οποία μου άρεσε πολύ και, από όσο είδα στα σχόλια, δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Αν έχετε βέβαια να προτείνετε κάποια πολύ καλύτερη, παρακαλώ να μου πείτε!

Αυτό που θέλω είναι κάποια links για να δω πώς να κάνω το τηλέφωνο root και πώς να περάσω custom rom. Έχω ασχοληθεί, όμως όλη η δουλειά έγινε αποκλειστικά σε HTC τηλέφωνο και ποτέ δεν ασχολήθηκα με τα SE Android. Θέλω μια ROM πρόσφατη, με τα stock εικονίδια Android αν γίνεται, που να λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Kalou13 ευχαριστω πολυ για την απαντιση. Μια τελευταια ερωτιση. Αν βαλω καινουργια Rom θα χασω τα δεδομενα του κινιτου μου;;; Επαφες. Μηνυματα. Εφαρμογες και γενικα οσα εχω μεσα;;;

εφαρμογες μπορεις να σωσεις με το titanium backup..μηνυματα με το sms backup..επαφες καν τες συγχρονισμο με το gmail!!

τα 2 αυτα προγραμματα τα ξανακατεβαζεις μολις περασεις την καινουργια ρομ..τα μηνυματα θα ειναι αποθηκευμενα στο sms backup και με το titanium backup κανεις επαναφορα τις εφαρμογες!!προσεχε ομως..ΜΟΝΟ τις εφαρμογες...

εργαζομαι σε καταστημα γερμανος και σημερα ηρθε μια φιλη μου η οποια πηρε την συγκεκριμενη συσκευη πριν 2 μερες,το προβλημα ειναι οτι απο την πρωτη στιγμη δεν μπορει να στειλει μηνυμα,ολα τα εχουμε τσεκαρει μεχρι και αναβαθμιση το καναμε,μπορει να βοηθησει καποιος η να προτινει κατι?

Με άλλη sim στέλνει το συγκεκριμένο κινητό;

Αν δουλεύει με άλλες sim, ζητήστε από τον πάροχο σας να αντικαταστήσει την παλιά σας sim με μια καινούργια

Επίσης κανε και μια ενημέρωση το SMSC

Άνοιξε το πληκτρολόγιο τηλεφώνου και πάτησε: *#*#4636#*#* Τίκαρε πληροφορίες τηλεφώνου και τέρμα κάτω έχει μία επιλογή ενημέρωση smsc και τίκαρε την. Αν σου βγάλει error θα πρέπει να την βάλεις σε ένα άλλο τηλ και να κάνεις ενημέρωση του smsc

Edited by superuser_78

Εκανα αυτο που μου γραψατε. Φορτωνει την καινουργια Rom αλλα οταν παει να φορτωσει το μενου το κινιτου μου βγαζει συνεχεια σφαλματα και διαφορα popup παραθυρα με αναγκαστικο κλεισιμο. Ξερει κανενας τι συμβαινει;;;

Εκανα αυτο που μου γραψατε. Φορτωνει την καινουργια Rom αλλα οταν παει να φορτωσει το μενου το κινιτου μου βγαζει συνεχεια σφαλματα και διαφορα popup παραθυρα με αναγκαστικο κλεισιμο. Ξερει κανενας τι συμβαινει;;;

Έκανες πριν την εγκατάσταση της καινούργιας ρομ backup με το titanium backup???

Sent from my X8 using Tapatalk

Fail η GingerDX τωρα εχω την στοκ ρομ και βαζω την Gingerxperia v8 :Ρ

Τι σου εκανε;;

Sent from my X8 black using Tapatalk

Λοιπόν εγώ έβαλα την Srom-2.2.1FloyoX8-V3 δοκιμαστικά το Μάιο, και τελικά την έβγαλα την προηγούμενη εβδομάδα μόνο και μόνο για να πάω σε 2.3. Super σταθερή, super μπαταρία και γενικώς αν θες 2.2 αξίζει τουλάχιστον να τη δοκιμάσεις.

αρκετα καλη... το μονο προβλημα που μου εμφανιζει ειναι πως οταν κατεβαζω μια εφαρμογη απο το μαρκετ οποιαδηποτε μου δειχνει το βελακι της εγκαταστασης και μετα απο λιγο εξαφανιζεται... και ουτε εφαρμογη εχει εγκατασταθει ουτε τιποτα... :/

[sIGPIC][/sIGPIC]

αρκετα καλη... το μονο προβλημα που μου εμφανιζει ειναι πως οταν κατεβαζω μια εφαρμογη απο το μαρκετ οποιαδηποτε μου δειχνει το βελακι της εγκαταστασης και μετα απο λιγο εξαφανιζεται... και ουτε εφαρμογη εχει εγκατασταθει ουτε τιποτα... :/

Είχε ένα θέμα και σ' εμένα στην αρχή τώρα που το λες με το μάρκετ. Όταν ήταν μεγάλη η εφαρμογή κάτι κόλλαγε, αλλά μετά έστρωσε από μόνο του. Αν δεις ότι δεν ξεκολλάει δοκίμασε ίσως κάποια άλλη.

Είχε ένα θέμα και σ' εμένα στην αρχή τώρα που το λες με το μάρκετ. Όταν ήταν μεγάλη η εφαρμογή κάτι κόλλαγε, αλλά μετά έστρωσε από μόνο του. Αν δεις ότι δεν ξεκολλάει δοκίμασε ίσως κάποια άλλη.

ποια ρομ εχεις τωρα....; ειναι καλη...;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποια ρομ εχεις τωρα....; ειναι καλη...;

Έχω την Gingerxperia v8. Για την ώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά είναι ακόμα 3η μέρα οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα. Για την ώρα όμως πολύ καλά.

Έχω την Gingerxperia v8. Για την ώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά είναι ακόμα 3η μέρα οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα. Για την ώρα όμως πολύ καλά.

για πετα ενα λινκ... :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι. εκανα ολα τα buckup και titanium και xrecovery. Αλλα η rom GingerDX.v017 δεν φενεται να λειτουργει. Φορτωνει κανονικα μεχρι το σημειο που πατας το ρομποτακι για ρυθμισεις. Και τοτε ξεκιναει να πεταει popup παραθυρα οτι διφορες λειτουργειες ηταν αδυνατο να φοτωθουν και βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο. Και τοτε παγωνει σε μαυρη οθονη με το ενα popup παραθυρο πισο απο το αλλο εις το απειρο... Υπαρχει καμια αλλη rom να βαλω που δουλευει σιγουρα οπως και ολα τα περιφεριακα;;; wifi, camera, radio;;; Η εχω κανει καπου λαθος χωρις να το καταλαβω; Edited by White_Tiger1404

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8