alkis_7 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 εργαζομαι σε καταστημα γερμανος και σημερα ηρθε μια φιλη μου η οποια πηρε την συγκεκριμενη συσκευη πριν 2 μερες,το προβλημα ειναι οτι απο την πρωτη στιγμη δεν μπορει να στειλει μηνυμα,ολα τα εχουμε τσεκαρει μεχρι και αναβαθμιση το καναμε,μπορει να βοηθησει καποιος η να προτινει κατι? κοιτα να δεις!!!αν ζητανε βοηθεια και απ το γερμανο απο εμας εχουμε φτασει πολυ ψηλα:P:P:P..αλλα εχω μια ερωτηση..εσεις δεν μπορειτε να το στειλετε στη σονυ για φτιαξιμο??η σε καποιο διαγνωστικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ρε παιδια πως μπορω να διαγραψω ολες τις επαφες μαζι; με gingerDX 2.3.5 ειμαι. 1 Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ρε παιδια πως μπορω να διαγραψω ολες τις επαφες μαζι; με gingerDX 2.3.5 ειμαι. υπαρχουν εφαρμογες στο market αν γραψεις contacts θα σου βγαλει αρκετες. . . . τωρα δν θυμαμαι πια ακριβως ειχα αμα την ξαναβρω θα σου πω. . . .!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Βλακείες! :dizzy: Ο καθένας πάει και γράφει πραγματικά ο,τι θέλει για να κερδίσει εντυπώσεις. Ξέρεις τι θα γίνει αν ακολουθήσεις τα βήματα αυτού που τα έγραψε? Μια τρύπα στο νερό :grin: Δεν χρειάζεται τελετουργίες για να κάνεις σωστό calibration! Απλά φόρτιση μέχρι το 100% και μετά wipe! Όλα τα άλλα είναι περιττά και ανούσια. Όπως τώρα εν έτει 2011 πας αγοράζεις τηλέφωνο και σου λένε να το αφήσεις να φορτίζει για 8 ώρες (μπορεί και παραπάνω). Έλεος!!! Μην πιστεύεις πάντα αυτά που γράφουν ;) Εάν δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα forum, http://forum.xda-developers.com/ http://www.myphone.gr/ να λέει ο καθένας τη βλακεία του, ακόμα θα ήμαστε με τη μαμά ROM. 1 Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Εάν δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα forum, http://forum.xda-developers.com/ http://www.myphone.gr/ να λέει ο καθένας τη βλακεία του, ακόμα θα ήμαστε με τη μαμά ROM. δεν ξερω για ποιο λογο αλλα συμφωνω και με τους 2..και οι 2 εχετε απολυτο δικιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Tiger1404 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) mpa3 Ναι η συσκευη μου ειναι root. Εχω μεσα και το link2sd που δουλευει αψογα. Παρ'ολ αυτα δεν μπορω να κανω τιποτα. Απο οτι ειδα στο youtube που εχει βιντεο για να περασω το xrecovery εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα... Edited October 5, 2011 by White_Tiger1404 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 mpa3 Ναι η συσκευη μου ειναι root. Εχω μεσα και το link2sd που δουλευει αψογα. busybox περασες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Tiger1404 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 busybox περασες?? Ναι. Το ειχε μεσα το xrecovery.tar. Η ετσι νομιζω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 κατεβασε το απο το μαρκετ,καντο εγκατασταση,μην βγεις απ το ιντερνετ,και πατα στο εικονιδιο που εμφανιστηκε στο συρταρι των εφαρμογων και ξαναπτα install!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Tiger1404 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 μου βγαζει o superuser απεκτισε αδεια. και μετα τα τρια εικονιδια απο κατω σε κοκκινο κυκλο με απαγορευτικο... :lost: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 μου βγαζει o superuser απεκτισε αδεια. και μετα τα τρια εικονιδια απο κατω σε κοκκινο κυκλο με απαγορευτικο... :lost: εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ????θα πρεπει οταν πατας install να σου κατεβαζει καποιο πακετο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Tiger1404 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ειμαι κανονικα συνδεμενος. μου βγαζει οτι το chargemon υπαρχει. το busybox υπαρχει. αλλα στο xrecovery μου λεει cp: can't create '/system/bin/xrecovery.tar':: read_only file system 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Τωρα περναω την GingerDX & LinuxDX θα σας γραψω αν ειναι καλη.. Παιδια κανενα νεο απο official Cyagogen ; 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Τωρα περναω την GingerDX & LinuxDX θα σας γραψω αν ειναι καλη.. Παιδια κανενα νεο απο official Cyagogen ; Η linundx τι ακριβως ειναι;που χρησιμευει;οπως κ για το bootloader εχω αποριες Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Η linundx τι ακριβως ειναι;που χρησιμευει;οπως κ για το bootloader εχω αποριες Sent from my X8 black using Tapatalk Ειναι κερνελ. τωρα τι να σου πω ψαξε στο google τι ειναι το bootloader νομιζω στο Thread αυτο ειχε γραψει ο super_user78 τι ειναι αλλα δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα! οκ παιζμας εντυπωσεις για την linuxdx..:) Παιδιά η LinuxDX είναι τέλεια. Στην v003 είχα πρόβλημα με Xrecovery και το έβγαλα. τώρα δουλεύει τέλεια. πετάει το κινητό Edited October 5, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 το να το στειλω στο σερβις ειναι το μονο ευκολο απλα η συσκευη ειναι 3 ημερων και ειπα μηπως παρουσιασε και σε καποιο αλλο παιδι το συγκεκριμενο προβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 το να το στειλω στο σερβις ειναι το μονο ευκολο απλα η συσκευη ειναι 3 ημερων και ειπα μηπως παρουσιασε και σε καποιο αλλο παιδι το συγκεκριμενο προβλημα ααα..δεν ξερω..εχει αναφερθει σε διαφορα φορουμ στο εξωτερικο κατι τετοιο..εγω παντως δεν ειχα καποιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 πω ρε ****** μου εχω κολλίσει στο overclock εκει που γραφεις κατι. πως το γραφεις 1η σειρα ; αφηνεις κενά? πως στον ******* επιτελους! Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 γι αυτο ειμαστε εμεις εδω..θα αφηνεις 1 κενο αναμεσα στα συμβολα-λεξεις που θα σου γραψω..αναμεσα σε insmod και πρωτη / αφηνεις 1 κενο αναμεσα σε .ko και # αφηνεις αλλο 1 κενο αναμεσα σε # και x8 αλλο 1 κενο αναμεσα σε x8 και overclock αφηνεις αλλο ενα κενο.. αυτα ειναι..τα γραφεις ολα στην ιδια σειρα και αφηνεις κενα εκει που σου ειπα..σε οσα δεν σου ειπα κενα τα γραφεις κολλητα..:) το ειχα γραψει κατι σελιδες πριν!!να το!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Tiger1404 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 alkis_7 καμια ιδεα για το τι να κανω με το xrecovery;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Εάν δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα forum, http://forum.xda-developers.com/ http://www.myphone.gr/ να λέει ο καθένας τη βλακεία του, ακόμα θα ήμαστε με τη μαμά ROM. Το οτι ένα φόρουμ έχει κύρος δε σημαίνει οτι και όλοι οι χρήστες του έχουν επίσης. Μπορείς να δεις και εδώ στο myphone και στο xda πόσοι άκυροι υπάρχουν. Τι, επειδή το είπε κάποιο μέλος, είναι κάτι το σωστό?? Μιλάω πάντα και δίνω συμβουλές βασιζόμενος στην πλειοψηφία των χρηστών που είδαν αποτελέσματα. Επειδή κάποιος έκανε αυτή τη βλακεία με το κινητό και μπορεί μετά να του κράτησε 10 λεπτά παραπάνω η μπαταρία δε λέει τίποτα! Μπορείς να δεις και εδώ και στο thread του lg arena οτι αυτά που γράφω τα ψάχνω πρώτα και δεν είναι αβάσιμα. Γι αυτό και πάντα φέρνουν τα σωστά αποτελέσματα :) Δεν λέω οτι έκανες κάτι κακό ή φταίς που δημοσίευσες αυτό τον τρόπο calibration, αλλά είναι αβάσιμος και γελοίος :lol: Όποιος θέλει να πειραματιστεί με αυτή τη μέθοδο, ας το κάνει, και ας δει αν μακροπρόθεσμα θα έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας απ'οτι αν κάνει calibration με το τρόπο που έχω πει εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ και στο xda. Τον προκαλώ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 το ειχα γραψει κατι σελιδες πριν!!να το!! ναι ομως στην πρωτη πρωτη σειρα ; η στην τελευταια ; 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ναι ομως στην πρωτη πρωτη σειρα ; η στην τελευταια ; Πρωτη παρεα με κατι αλλα που γραφει Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Πρωτη παρεα με κατι αλλα που γραφει Sent from my X8 black using Tapatalk ΤΟ εκανα και τιποτα. πανω απο 600 δε δειχνει στο set cpu. καμια βοηθεια; Edited: Γράφω : insmod /system/lib/modules/x8oc.ko # x8 overclock Και το overclock παει στην κατω σειρα :/ Edited October 5, 2011 by eu8umhc new answer 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Tiger1404 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Μετα απο ενα 8ωρο να σπαω το κεφαλι μου καταφερα να περασω το xrecovery. Μην ρωτησετε πως... Ειλικρινα δεν ξερω.:luck: Καταλαθος ηταν. Και τωρα στο τελευται σταδιο. Θελω να βαλω το GingerDX.v017 για rom. Εχω μαμα Rom τωρα. Τι να κανω με το xrecovery και πως βαζω την καινουργια??? :confused:Ευχαριστω εκ τον προτερων!!!:bow: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts