Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου το εκανε κι εμενα, εχει κανει sync με το gmail σου και τις εχει κρατησει εκει πολλαπλες. ανοιξε το gmail απο pc και πηγαινε contacts, σβησε τις παραπανησιες και κανε παλι sync.

δεν ειναι διπλες ή τερταπλες το κοιταξα....... ειναι ολες μονες. . . .!!!! καμια αλλη ιδεα. . :wacko: :wacko: :wacko:

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

δεν ειναι διπλες ή τερταπλες το κοιταξα....... ειναι ολες μονες. . . .!!!! καμια αλλη ιδεα. . :wacko: :wacko: :wacko:

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα...αλλα νταξει μια φορα τις κανεις export απο την σιμ! ;) μαλλον κανα bug θα ειναι....

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παίδες,

έβαλα στο x8 της γυναίκας μου την gingerDX και εκεί που λέγαμε ότι λυτρώθηκε η γυναίκα γιατί πραγματικά το κινητό άλλαξε κατηγορία με αυτή την rom, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα που δεν μπορώ με τίποτα να φανταστώ από που προέρχεται, αν το έχει συναντήσει κανένας να το αναφέρει, αλλιώς να πάω για full wipe και επαναφορά να δω αν φτιάξει.

στο ζουμί λοιπόν, το κινητό δεν μπορεί να λάβει κλήση από το δικό μου κινητό αλλά και το κινητό μιας φίλης της γυναίκας μου. όταν την καλώ το ακούω που χτυπάει μια φορά και κατευθείαν πέφτει η γραμμή. το ίδιο ακριβώς λέει και η φίλη όταν την καλεί.

θέμα δικτύου δεν είναι γιατί έβαλα την κάρτα της σε ένα kaiser (που το έχω μετατρέψει σε android και αυτό) και κάλεσε κανονικά.

τώρα στο κινητό, να πω ότι είχα προσθέσει και τις δυο αυτές επαφές στα αγαπημένα του android και επίσης είχα κάνει σύνδεση με facebook. επίσης η δική μου επαφή βρίσκεται και στο google talk. τα αποσύνδεσα,τα έσβησα από τα αγαπημένα, ακόμα και διαγραφή επαφής έκανα, αλλά δεν άλλαξε η κατάσταση. με sms, και talk εννοείται δεν υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία!!!

κάποιος που μπορεί να φανταστεί τι έχει συμβεί? κάτι που μπορεί να έχει πειράξει η γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει?

Παιδιά σήμερα κατάλαβα ότι το πληκτρολόγιο κλήσεων στο κινητό μου είναι πολύ μικρότερο από ότι ήταν σαν zoom out ένα πράγμα...

Έχω gingerDX v013... Ξέρει κανείς τι παίζει;;;;;

Παιδιά σήμερα κατάλαβα ότι το πληκτρολόγιο κλήσεων στο κινητό μου είναι πολύ μικρότερο από ότι ήταν σαν zoom out ένα πράγμα...

Έχω gingerDX v013... Ξέρει κανείς τι παίζει;;;;;

λεγεται smart dialler..σου εμφανιζει τα ονοματα που αρχιζει ο αριθμος τους με τα πρωτα νουμερα που γραφεις..πχ αν γραψεις 698 θα σου εμφανισει τα ονοματα οσων ξεκιναει το νουμερο τους απο 698..

Παιδιά αυριο θα παραλάβω το Χ8 και χωρις σκέψη θα το κάνω root.

Θα βάλω μια κάρτα 8Gb πως να χωρίσω την κάρτα?

Σε 2Gb ext2 και 6GB FAT32?

Edited by taicom
Ορθογραφική διόρθωση

λεγεται smart dialler..σου εμφανιζει τα ονοματα που αρχιζει ο αριθμος τους με τα πρωτα νουμερα που γραφεις..πχ αν γραψεις 698 θα σου εμφανισει τα ονοματα οσων ξεκιναει το νουμερο τους απο 698..

Αυτό δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί;;;; είναι πολύ μικρό το πληκτρολόγιο.....

Παιδιά αυριο θα παραλάβω το Χ8 και χωρις σκέψη θα το κάνω root.

Θα βάλω μια κάρτα 8Gb πως να χωρίσω την κάρτα?

Σε 2Gb ext2 και 6GB FAT32?

Νομίζω ότι δεν είναι καλό να κάνεις ext2 πάνω από 1GB

Αυτό δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί;;;; είναι πολύ μικρό το πληκτρολόγιο.....

δεν γινεται..σε πολλους παντως δεν αρεσει..εμενα μου αρεσει παντως...

Αρα ο διαθέσιμος χώρος που θα έχω για εφαρμογές θα ειναι λιγότερο απο 1Gb

εε δεν φτανει 1gb για εφαρμογες??πιστευω μονο για εφαρμογες ειναι υπεραρκετο...

Επειδή ειμαι χρήστης Iphone 4 και android πρώτη φορα θα εχω στα χέρια μου,συγκρίνω απο τις εφαρμογές και games που εχω περασμένα τώρα ειναι 163 σε πλήθος και 2,5 Gb χωρητικότητα.

Μάλλον με το Χ8 πρέπει να είσαι πιο συντηριτικός,έτσι δεν είναι;

Επειδή ειμαι χρήστης Iphone 4 και android πρώτη φορα θα εχω στα χέρια μου,συγκρίνω απο τις εφαρμογές και games που εχω περασμένα τώρα ειναι 163 σε πλήθος και 2,5 Gb χωρητικότητα.

Μάλλον με το Χ8 πρέπει να είσαι πιο συντηριτικός,έτσι δεν είναι;

163????μπορει και να μην σου φτασει 1gb τελικα...:p:p:p

βεβαια εχε υπ οψιν σου οτι δεν υπαρχουν ολες αυτες οι εφαρμογες και σε android..καποιες μπορει να μην εχουν βγει για android...!!

Καλημέρα!

Χρειάζομαι επειγώντος την βοήθεια σας.

Έχω το κινητό εδώ και καιρό και το έχω κάνει root απο την αρχή και όλα ήταν μια χαρά.

Έσβησα κάποιες εφαρμογές που ήταν embedded στο κινητό γιατί δεν είχα χώρο να εγκαταστήσω άλλες

Πριν λίγες μέρες σταμάτησε να δουλεύει το android market. Για την ακρίβεια κολλάει μόλις πατήσω να κατέβει μια εφαρμογή. Έκανα hard reset ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει να δουλεύει το market γιατί σε όσους είχε συμβεί μέχρι τώρα έτσι το αντιμετώπιζαν, αλλά τίποτα. Πλέον στο κινητό μου έχω μόνο τις εφαρμογές που είχε embedded και δεν έσβησα, για παράδειγμα δεν έχω file explorer(δεν είχε από μόνο του το κινητό) και internet browser (τον έσβησα γιατί είχα το dolphin).

Έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ πολύ

δεν γινεται..σε πολλους παντως δεν αρεσει..εμενα μου αρεσει παντως...

Και μένα δε μ'αρέσει πάντως που είναι μικρό!Το smart το έβγαλα από το τις ρυθμίσεις του gingerdx.

Όσοι έχετε περασμένη την 2.3.5ginger το market σας είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο;

Και μια ερώτηση ίσως χαζή flashplayer υποστηρίζει η 2.3.5 ή είναι θέμα συσκευής;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Και μένα δε μ'αρέσει πάντως που είναι μικρό!Το smart το έβγαλα από το τις ρυθμίσεις του gingerdx.

Όσοι έχετε περασμένη την 2.3.5ginger το market σας είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο;

Και μια ερώτηση ίσως χαζή flashplayer υποστηρίζει η 2.3.5 ή είναι θέμα συσκευής;

το μαρκετ ειναι καποια αλλη εκδοση..μαλλον καποια αναβαθμισμενη..flashplayer δεν υποστηριζει η συσκευη και δεν νομιζω να ασχοληθει η adobe με το να φτιαξει flashplayer για την συγκεκριμενη συσκευη!!κυκλοφορει ενα flashplayer για το κινητο μας αλλα σε εμενα δεν εχει καποιο αποτελεσμα...

παντως η 2.3.5ginger v13 δν ειναι και απο τις καλυτερες διεκρινα καμια ελλατωματα μεχρι τωρα . . . . δν μπορεις ναα στειλεις τραγουδια και ο αισθητηρας δουλευει χαλια στα games

παντως η 2.3.5ginger v13 δν ειναι και απο τις καλυτερες διεκρινα καμια ελλατωματα μεχρι τωρα . . . . δν μπορεις ναα στειλεις τραγουδια και ο αισθητηρας δουλευει χαλια στα games

οταν λες δεν μπορεις να στειλεις τραγουδια τι εννοεις??μεσω bluetooth??

Βάλε astro file manager. Όσο για τα παιχνίδια, έχω κανένα 2μηνο να παίξω στο κινητό και δεν ξέρω :p

ΓΕια Σας Παιδια.. Τι κανετε? Πειτε μου λιγο σας παρακαλω τι ειναι ο bootloader θελω να το καν ω αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι.. ειναι χρισημο να γινει? και τι θα κανω με αυτο? Π.Σ. Εχω διαβασει ξενογλωσσα ποστ κ δν καταλαβα :/
Just in love with my Sole :)

ΓΕια Σας Παιδια.. Τι κανετε? Πειτε μου λιγο σας παρακαλω τι ειναι ο bootloader θελω να το καν ω αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι.. ειναι χρισημο να γινει? και τι θα κανω με αυτο? Π.Σ. Εχω διαβασει ξενογλωσσα ποστ κ δν καταλαβα :/

και εγω θα ηθελα να μαθω..διαβασα τα ποστ που ανεβασε καποιο παιδι αλλα μπορει να τα καταλαβα και λαθος..καταλαβα βασικα οτι ο bootloader ειναι κατι σαν κωδικος ο οποιος οταν σπασει μπορουμε να επεμβουμε στο λογισμικο του κινητου..πιθανοτατα καταλαβα λαθος οποτε αν ξερει κανεις ας μας δωσει τα φωτα του!!

και εγω θα ηθελα να μαθω..διαβασα τα ποστ που ανεβασε καποιο παιδι αλλα μπορει να τα καταλαβα και λαθος..καταλαβα βασικα οτι ο bootloader ειναι κατι σαν κωδικος ο οποιος οταν σπασει μπορουμε να επεμβουμε στο λογισμικο του κινητου..πιθανοτατα καταλαβα λαθος οποτε αν ξερει κανεις ας μας δωσει τα φωτα του!!

εγω τωρα θα το κανω με τις οδηγιες απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254225 ας δουμε τι ειναι

εγω τωρα θα το κανω με τις οδηγιες απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254225 ας δουμε τι ειναι

προσωπικα προτιμω να μαθω τι ειναι πρωτα απ το κανω και να εχω προβλημα!!:cool::cool:

προσωπικα προτιμω να μαθω τι ειναι πρωτα απ το κανω και να εχω προβλημα!!:cool::cool:

μωλις το εκανα unlock RootLoader. Πανευκολο :)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8