Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:( ...Kαλως .. αν ξερει καποιος κατι θα ημουν ευγνομων !!!

Any video converter

Και στο κινητό σου, βάλε τον mVideoPlayer o οποίος παίζει και υπότιτλους αρκεί όταν ξεκινήσει η ταινία, να πατήσεις το αριστερό πλήκτρο και την επιλογή subtitle track για να τους φορτώσει...

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια πριν λιγες μερες εκανα ροοτ το xperia x8 μου προκειμενου να μπουν οι εφαρμογες στη καρτ μνημης και οχι στη συσκευη ... αυτος ο στοχος επιτευχθει .... Τωρα βλεπω απο τις σελιδες σας οτι εχω με μινει αρκετα πισω ( εχω android 2.1) και απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι εχετε προχωρησει παρακατω σε σχεση με το 2.1 .... Θερμη παρακληση αν μπορουσε καποιος - καποιοι να με βοηθησουν προκειμενου να ειμαι και εγω με τα costum room ( froyo δεν ξερω τι αλλο αν εχει καλυτερο ) μεσα στην επικαιροτητα .... αν γινεται αναλυτικα γτ δν σκαμαζω και πολλα :P ... Na ειστε καλα και ευχαριστω εκ των προτερων !!!!

Any video converter

Και στο κινητό σου, βάλε τον mVideoPlayer o οποίος παίζει και υπότιτλους αρκεί όταν ξεκινήσει η ταινία, να πατήσεις το αριστερό πλήκτρο και την επιλογή subtitle track για να τους φορτώσει...

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα θα το δοκιμασω και θα σου πω νεα !!!

τα κατεωαζω απο το αndroid market ayta i απο καπου αλλου/??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα θα το δοκιμασω και θα σου πω νεα !!!

τα κατεωαζω απο το αndroid market ayta i απο καπου αλλου/??

Το converter είναι για το pc Google it...και τον player είναι free στο market

εχει βγει ν13..δοκιμασε να την βαλεις μηπως λυθει...

την εβαλα αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα το gps. κατι αλλο που ειδα, γιατι ειναι τοσο μικρο το dialler στην ν13;;;;

Καλημέρες,

Έχω στο τηλέφωνο τη Srom 2.2.1 Froyo-v3 και δε μου κατεβάζει από το market τις μεγάλες εφαρμογές (11Mb για παράδειγμα). Οι υπόλοιπες κατεβαίνουν μια χαρά.

Θυμάμαι ότι κάποιος το είχε ξαναναφέρει εδώ (ή στου market το νήμα) αλλά δε μπορώ να βρω τη σελίδα. Έχουμε κάποια λύση; Ευχαριστώ.

Παίδες γι' αυτό δεν έχουμε κάτι;

Παιδια πριν λιγες μερες εκανα ροοτ το xperia x8 μου προκειμενου να μπουν οι εφαρμογες στη καρτ μνημης και οχι στη συσκευη ... αυτος ο στοχος επιτευχθει .... Τωρα βλεπω απο τις σελιδες σας οτι εχω με μινει αρκετα πισω ( εχω android 2.1) και απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι εχετε προχωρησει παρακατω σε σχεση με το 2.1 .... Θερμη παρακληση αν μπορουσε καποιος - καποιοι να με βοηθησουν προκειμενου να ειμαι και εγω με τα costum room ( froyo δεν ξερω τι αλλο αν εχει καλυτερο ) μεσα στην επικαιροτητα .... αν γινεται αναλυτικα γτ δν σκαμαζω και πολλα :P ... Na ειστε καλα και ευχαριστω εκ των προτερων !!!!

δες απο την σελιδα 177 και μετα τα ποστ του superuser_78..εξηγει σε εμενα πως να το κανω!!πολυ ευκολο!!

την εβαλα αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα το gps. κατι αλλο που ειδα, γιατι ειναι τοσο μικρο το dialler στην ν13;;;;

smart dialler λεγεται..αν γραψεις τα πρωτα 3-4 νουμερα σου εμφανιζει τις επαφες σου που αρχιζουν με αυτα για να το βρισκεις πιο ευκολα!!

Παίδες γι' αυτό δεν έχουμε κάτι;

Η συγκεκριμένη rom έχει πρόβλημα με το market

Την είχα βάλει πριν 4 μήνες...Ακόμη δεν το διόρθωσαν; Θυμάμαι που το συζητούσαμε εδώ με τον developer της rom..

Άλλαξε rom

για τις ταινιες ο καλητερος player ειναι ο mx video player παιζει κανονικα ολες τις ταινιες με τουε υποτιτλους...... αν δν τις παιζει πατε στην ταινια κρατηστετο πατημενο και διαλεξτε s/w για να τις παιζει ....... εχω μια απορια γιατι οταν παιρναω μια ροομ καθε φορα που κανω εισαγωγη επαφων με τις εμφανιζει τετραπλες......?

Παιδια κατι ακομα θελω βοηθεια.. εχω ενα μικρο θεματακι με μπαταρια.. 1-2 μερες κραταει χωρις ιδιετερο πειραγμα.. επειδη εχω διαβασει οτι κραταει 3 μερες σε καποια παιδια υπαρχει πιθανοτητα να φταινε οι εφαρμοργες που τρεχουν BackGround? (Γιατι τις εκανα με τον τασκ κιλλερ κιλλ ενω τωρα τον εβγαλα..) Μηπως θελει Wipe Battery Stats apo to Xrecovery?Και οταν το κανω τι πρεπει να κανω μετα? Οποιος ξερει ας μου δωσει το φως του... (Superuser_78 Με εσωσες με το ρομ.. Ειναι τελειο. κατι ακομα πες μου αν γινεται Update Και πως το κανω ; ξερω σε ζαλισα αλλα δεν ξερω κ πολλα :Ρ )

edited:

Παλι τωρα προσπαθω να μπω στο μοντεμ μου και δεν μπενει ενω πριν εμπενε κανονικα What the **** δλδ ? :/

Edited by eu8umhc
Just in love with my Sole :)

Παιδια κατι ακομα θελω βοηθεια.. εχω ενα μικρο θεματακι με μπαταρια.. 1-2 μερες κραταει χωρις ιδιετερο πειραγμα.. επειδη εχω διαβασει οτι κραταει 3 μερες σε καποια παιδια υπαρχει πιθανοτητα να φταινε οι εφαρμοργες που τρεχουν BackGround? (Γιατι τις εκανα με τον τασκ κιλλερ κιλλ ενω τωρα τον εβγαλα..) Μηπως θελει Wipe Battery Stats apo to Xrecovery?Και οταν το κανω τι πρεπει να κανω μετα? Οποιος ξερει ας μου δωσει το φως του... (Superuser_78 Με εσωσες με το ρομ.. Ειναι τελειο. κατι ακομα πες μου αν γινεται Update Και πως το κανω ; ξερω σε ζαλισα αλλα δεν ξερω κ πολλα :Ρ )

edited:

Παλι τωρα προσπαθω να μπω στο μοντεμ μου και δεν μπενει ενω πριν εμπενε κανονικα What the **** δλδ ? :/

update δεν ειναι κατι δυσκολο..απλα περνας χυμα το update στην sd και μεσω xrecovery κανεις την ιδια διαδικασια που εκανες για να εγκαταστησεις την ρομ ΧΩΡΙΣ full wipe..batery callibration..περασε το και ακολουθα τις οδηγιες που σου λεει..οσο για το μοντεμ τι να σου πω..το κινητο παντως ειναι λιγο δυσκολο να φταιει..δοκιμασε το και σε αλλα μοντεμ και πες μας!!

update δεν ειναι κατι δυσκολο..απλα περνας χυμα το update στην sd και μεσω xrecovery κανεις την ιδια διαδικασια που εκανες για να εγκαταστησεις την ρομ ΧΩΡΙΣ full wipe..batery callibration..περασε το και ακολουθα τις οδηγιες που σου λεει..οσο για το μοντεμ τι να σου πω..το κινητο παντως ειναι λιγο δυσκολο να φταιει..δοκιμασε το και σε αλλα μοντεμ και πες μας!!

Σε ενα Τομσον π ηταν φρεε αλλα εχει προβλημα με τα κονφιγκ μπηκε.. στου θειου μ κ μενα δεν μπενει (ιδια μοντεμ) τι να κανω ? :/ η Wind Χρεωνει νεο μοντεμ ? (exw to Oxygen Mοντεμ σχεδον 1 χρονο τρα).

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

edited:

Κάθε 4-5 μέρες..Να παρακολουθείς το thread

Install την νέα και reboot

Τίποτα άλλο!!

Δοκίμασε και αυτό το theme:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1176359

Η rom έχει το lite αλλά αυτό είναι το full

Έχει διαφάνειες μέχρι και στις εφαρμογές..Αν έχεις και ωραίο HQ wallpaper γίνεται τέλειο..

Κατέβασε το Zedge από το market, έχει πολύ καλά wallpapers

Όσο για το wifi, Δοκίμασε το και σε άλλα router..

Edited by superuser_78

Τίποτα άλλο!!

Έχει διαφάνειες μέχρι και στις εφαρμογές..Αν έχεις και ωραίο HQ wallpaper γίνεται τέλειο..

τι ειναι αυτο ρε συ ? :Ρ κανει κατι με τν μπαταρια εκτοσ απο ομορφια ? :Ρ

Τίποτα άλλο!!

καλο ευχαριστω ;) κανενα αλλο τετιο theme εχουμε ? :Ρ

τι ειναι αυτο ρε συ ? :Ρ κανει κατι με τν μπαταρια εκτοσ απο ομορφια ? :Ρ

Το παρακάτω είναι για την μπαταρία:

http://db.tt/UVnv45r

Τα προηγούμενα, για φατσιμάρε...

Το παρακάτω είναι για την μπαταρία:

http://db.tt/UVnv45r

Τα προηγούμενα, για φατσιμάρε...

ωραιος ευχαριστω.

δες απο την σελιδα 177 και μετα τα ποστ του superuser_78..εξηγει σε εμενα πως να το κανω!!πολυ ευκολο!!

smart dialler λεγεται..αν γραψεις τα πρωτα 3-4 νουμερα σου εμφανιζει τις επαφες σου που αρχιζουν με αυτα για να το βρισκεις πιο ευκολα!!

το ειδα, και το απενεργοποιησα μηπως μεγαλωσει παλι ο dialer αλλα δεν...

Τίποτα άλλο!!

Το κατεβασα και εγώ..εξαιρετικό θέμα και το zedge πολύ ωραίο!!μπας και ξέρεις αν γίνεται να κάνω το μενού όπως ήταν με το μαμα λογισμικό??αυτό μου άρεσε πολύ!!:p:p

το ειδα, και το απενεργοποιησα μηπως μεγαλωσει παλι ο dialer αλλα δεν...

Δες λίγο το post σε αυτή την σελίδα από τον dimitrisioa, μπορεί να βοηθηθείς...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486&page=370

@alkis

Στο market υπάρχει μία συλλογή wallpapers free, xperia play...

Σε συνδυασμό με αυτό το theme, θα είσαι πολύ κοντά πιστεύω ...

Εκτός και αν θες πιο πολύ κοντά, και βάλεις αυτή:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101691

Θέλει φλασάρισμα με CWM...

Edited by superuser_78

Θα ηθελα να ευχαριστησω πολυ τον χρηστη superuser_78 για την πολυτιμη βοηθεια του σε οτι αναφορα το θεμα με τις ταινιες απο το pc sto κινητο !!! :) xιλια ευχαριστω φιλε μου !!!

και δευτεερον θα ηθελα να σε βαλω σε ενα κοπο αν μπορεσεις καποια στιγμη να μου βαλεις ενα ενα βημα για το τι θα κανω για να εχω τα τελευταια roms (ειδα οτι μοθ ειπες σελιδεσ αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω :(..Θα ειμουν ευγνομων αν μπορουσες να μου τα βαλεις ενα ενα με την σειρα γτ φοβαμαι μην χασει κατι και καταστρεψω το κινητο !!!

Θα ηθελα να ευχαριστησω πολυ τον χρηστη superuser_78 για την πολυτιμη βοηθεια του σε οτι αναφορα το θεμα με τις ταινιες απο το pc sto κινητο !!! :) xιλια ευχαριστω φιλε μου !!!

και δευτεερον θα ηθελα να σε βαλω σε ενα κοπο αν μπορεσεις καποια στιγμη να μου βαλεις ενα ενα βημα για το τι θα κανω για να εχω τα τελευταια roms (ειδα οτι μοθ ειπες σελιδεσ αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω :(..Θα ειμουν ευγνομων αν μπορουσες να μου τα βαλεις ενα ενα με την σειρα γτ φοβαμαι μην χασει κατι και καταστρεψω το κινητο !!!

σελ.177->2ο ποστ του superuser_78

σελ.181->1ο ποστ του superuser_78

σελ.181->2ο ποστ του superuser_78

σελ.182->τελευταιο ποστ σελιδας παλι απο superuser_78

ΜΗΝ ξεχασεις να κανεις backup απο το xrecovery πριν ξεκινησεις την διαδικασια να περασεις ρομ..

Edited by alkis_7

παιδια οσο αφορα τωδα το θεμα που εδωσε ο superuser το κατεβασα απο το κινητο αλλα μου αλλα δν το ανοιγει..... και αμα παω απο τα θεμετα που εχει μεαα δν το βγαζει .....δειχνει μονο αυτα που ειχε......:confused:

παιδια οσο αφορα τωδα το θεμα που εδωσε ο superuser το κατεβασα απο το κινητο αλλα μου αλλα δν το ανοιγει..... και αμα παω απο τα θεμετα που εχει μεαα δν το βγαζει .....δειχνει μονο αυτα που ειχε......:confused:

μπες απο καποιον file manager(astro,es ktl) και καντον εγκατασταση απο εκει..και μετα πηγαινε στο theme-chooser και θα το βρεις!!

μπες απο καποιον file manager(astro,es ktl) και καντον εγκατασταση απο εκει..και μετα πηγαινε στο theme-chooser και θα το βρεις!!

το εκανα. . .. τον εβαλα. . . . αλλα ιδιος με τον lite ειναι δν ειδα καμια διαφορα. . . . και οταν παω να τον βαλω μου λεει οτι δεν ειναι για το μεγεθος της οθονης σου. . . . .

ακυρο. . . . τωρα το ειδα μολις εβαλα wallpaper. . . .!!!!

Edited by kostashark

σελ.177->2ο ποστ του superuser_78

σελ.181->1ο ποστ του superuser_78

σελ.181->2ο ποστ του superuser_78

σελ.182->τελευταιο ποστ σελιδας παλι απο superuser_78

ΜΗΝ ξεχασεις να κανεις backup απο το xrecovery πριν ξεκινησεις την διαδικασια να περασεις ρομ..

Σε ευχαριστω alkis_7 !!!

αν κανω αυτα δλδ ειμαι καλυμμενος αλλα ειναι ασφαλες για το κινητο η μπορει και να βγει εκτος λειτουργιας

γτ δν σκαμπαζω πολλα απο αυτα :(

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8