Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει και να αλλαζει το χρωμα του led διπλα απο το ακουστικο που ειναι για τις κλησεις και τα μηνυματα..?? :confused:
Κατεβασε την εφαρμογη μηνυματων Ηandcent sms απο το market που εχει πληθωρα ρυθμισεων για το χρωμα του led και πολλα αλλα.

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το εχω δοκιμασει αυτο που λες και οντως ρυθμιζεται ωραια το ledακι..αλλα το εσβησα γιατι ειχα την εντυπωση οτι πεφτει πολύ γρηγορα η μπαταρια..και δεν το λεω τυχαια..δεν ξερω αν τραβαει πορους το Handcent sms αλλα μου εριχνε την μπαταρια για πλακα... :cry:

παιδια καλησπερα θελω να ρωτησω κατι εβαλα καινουργια καρτα σιμ και τα μμσ μου τα στελνει στο μμσ βοχ μηπως ξερεται πωσ γινεται να μην τα στελνει εκει???αλλα στο κινητο..

Το εχω δοκιμασει αυτο που λες και οντως ρυθμιζεται ωραια το ledακι..αλλα το εσβησα γιατι ειχα την εντυπωση οτι πεφτει πολύ γρηγορα η μπαταρια..και δεν το λεω τυχαια..δεν ξερω αν τραβαει πορους το Handcent sms αλλα μου εριχνε την μπαταρια για πλακα... :cry:

Δεν φταει για την πτωση της μπαταριας σου το handcent, να εισαι σιγουρος γ'αυτο.;)

Δεν φταει για την πτωση της μπαταριας σου το handcent, να εισαι σιγουρος γ'αυτο.;)

Ναι αλλα εγω καθε βραδυ βαζω το τηλεφωνο σε λειτουργια ''flight mode'' και ετσι εξοικονομειται μπαταρια και το πρωι που το ξαναβαζω κανονικη λειτουργια ζητημα ειναι αν πεφτει η μπαταρια κατα 1%...!!! Οταν εκεινο το διαστημα εβαλα το ''Handcent sms'' με τις ιδιες κινησεις το βραδυ ''flight mode'' και το πρωι κανονικο, η μπαταρια τεραστια διαφορά(!!!) μεχρι και 25% κατω...!!(δεν ειχα πειραξει τιποτα αλλο..!!)

Ναι αλλα εγω καθε βραδυ βαζω το τηλεφωνο σε λειτουργια ''flight mode'' και ετσι εξοικονομειται μπαταρια και το πρωι που το ξαναβαζω κανονικη λειτουργια ζητημα ειναι αν πεφτει η μπαταρια κατα 1%...!!! Οταν εκεινο το διαστημα εβαλα το ''Handcent sms'' με τις ιδιες κινησεις το βραδυ ''flight mode'' και το πρωι κανονικο, η μπαταρια τεραστια διαφορά(!!!) μεχρι και 25% κατω...!!(δεν ειχα πειραξει τιποτα αλλο..!!)

Μάλλον κάτι άλλο φταίει. Έχω το handcent από τις πρώτες μέρες που έχω το κινητό και σε flight mode 1-2% πέφτει η μπαταρία. (25% κάτω είναι πολύ μεγάλο ποσοστό. θα το είχα προσέξει αν μου γινόταν κάτι αντίστοιχο.)

swype πληκτρολόγιο από xda developers για root k unroot συσκευές.full ffree...x8: link..swype_160.36.8214_XVGΑ.Είναι η έκδοση με τα ελληνικά..από τον σχεδιαστή του Τ9...

υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη που μπορω να συμαζεψω τα εικονιδια των εφαρμογων ? πχ εχω δεκα σελιδες αλλα με λιγες εφαρμογες στην καθεμια. θελω να συμπληρωσει η καθε σελιδα με οσες εφαργμογες γινεται ωστε να μειωθουν οι σελιδες.

εαν υπαρχει εφαρμογη που κανει την δουλεια αυτη θελω μετα να την σβησω ομως αφου μου τα συμαζεψει.

υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη που μπορω να συμαζεψω τα εικονιδια των εφαρμογων ? πχ εχω δεκα σελιδες αλλα με λιγες εφαρμογες στην καθεμια. θελω να συμπληρωσει η καθε σελιδα με οσες εφαργμογες γινεται ωστε να μειωθουν οι σελιδες.

εαν υπαρχει εφαρμογη που κανει την δουλεια αυτη θελω μετα να την σβησω ομως αφου μου τα συμαζεψει.

Μόνος σου θα το κάνεις...πάτησε παρατεταμένα οποιαδήποτε εφαρμογή και έχεις τον έλεγχο να τη μεταφέρεις σε όποια σελίδα θες.και η κενές σελίδες που θα μείνουν, διαγράφονται αυτόματα.θες και εφαρμογή; εδώ δεν ξέρεις τα βασικά...

εχεις δικιο και σου ζηταω συγνωμη επρεπε να γραψω οτι αυτον τον τροπο ηδη τον γνωριζω αλλα το να μεταφερω μια μια τις εφαρμογες θελει χρονο και δεν ειναι σαν τον υπολογιστη που κανεις copy paste. οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολο σε δεκα σελιδες να μαζευεις ολες αυτες τις επαφες μια μια.

επρεπε να ημουν πιο αναλυτικος στην ερωτηση μου γιατι καποιοι ισως εχουν ποιο χαμηλη αντιληψη και μερικα που ειναι αυτονοητα για τους περισσοτερους για καποιους πρεπει να τα συλλαβιζεις. :cool:

εχεις δικιο και σου ζηταω συγνωμη επρεπε να γραψω οτι αυτον τον τροπο ηδη τον γνωριζω αλλα το να μεταφερω μια μια τις εφαρμογες θελει χρονο και δεν ειναι σαν τον υπολογιστη που κανεις copy paste. οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολο σε δεκα σελιδες να μαζευεις ολες αυτες τις επαφες μια μια.

επρεπε να ημουν πιο αναλυτικος στην ερωτηση μου γιατι καποιοι ισως εχουν ποιο χαμηλη αντιληψη και μερικα που ειναι αυτονοητα για τους περισσοτερους για καποιους πρεπει να τα συλλαβιζεις. :cool:

δεν το είπα για να σε προσβάλλω.όταν διατυπώνεις σωστά μία ερώτηση, θα βρεις και την σωστή απάντηση.βλέπε'' google...υπάρχει μία ανάλογη στο μάρκετ."app mate"λέγεται.Αν σου κάνει...

δεν το είπα για να σε προσβάλλω.όταν διατυπώνεις σωστά μία ερώτηση, θα βρεις και την σωστή απάντηση.βλέπε'' google...υπάρχει μία ανάλογη στο μάρκετ."app mate"λέγεται.Αν σου κάνει...

Αααα! είναι και η"Ultimate faves Pro"

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

swype πληκτρολόγιο από xda developers για root k unroot συσκευές.full ffree...x8: link..swype_160.36.8214_XVGΑ.Είναι η έκδοση με τα ελληνικά..από τον σχεδιαστή του Τ9...

τι ακριβώς είναι αυτό και που το βρίσκουμε;

τι ακριβώς είναι αυτό και που το βρίσκουμε;

Γράψε ακριβώς, κατά λέξη και παύλα ότι γράφω μετά την λέξη "link.." στο google.και όταν θα μπεις στην σελίδα θα κάνεις download ακριβώς το ίδιο αρχείο.δεν προλαβαίνω να σου εξηγήσω τώρα...είμαι στην δουλειά..

Μπες στο mediafire.com και κάνε download το αρχείο: Swype_160.36.8214_HVGA.μην καταβάσεις άλλο, έχει και αλλά 2 τα οποία είναι για μεγαλύτερες οθόνες..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Πόση εσωτερική μνήμη θέλει αυτό το swype? Έχω 34MB και πάλι μου ζητάει να απεγκαταστήσω.

Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.έκανα backup με astro file manager τις μεγάλες εφαρμογές, και έφτασα την εσωτερική γύρω στα 50 MB, αλλά και πάλι δεν την έκανε εγκατάσταση λέγοντας μου το ίδιο, ότι δεν φτάνει η εσωτερική ενώ το αρχείο είναι μόλις 12 MB.απογοήτευση..έχοντας το κινητό μου 2 μέρες χώρους να συνδεθεί στο ίντερνετ ανακάλυψα ότι η εσωτερική μου, από 50 έγινε 80!δοκίμασα, και bingo!! αξίζει να επιμείνεις.ότι καλύτερο υπάρχει στο δίκτυο.Αυτό το κείμενο το έγραψα από το κινητό μου μέσω swype και 3G σε 3 λεπτά μόνο...

Πόση εσωτερική μνήμη θέλει αυτό το swype? Έχω 34MB και πάλι μου ζητάει να απεγκαταστήσω.

Παιδιά κάντε root το κινητό και περάστε αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=880387 για να σωθήτε...:cool: έχω περάσει 72 εφαρμογές και έχω ακόμα 75mb ελεύθερη μνήμη

αξίζει να επιμείνεις.ότι καλύτερο υπάρχει στο δίκτυο.Αυτό το κείμενο το έγραψα από το κινητό μου μέσω swype και 3G σε 3 λεπτά μόνο...

Thanks for the info!

Είπες ότι έχει ελληνικά, αλλά αυτόματη διόρθωση έχει?

Παιδιά κάντε root το κινητό και περάστε αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=880387 για να σωθήτε...:cool: έχω περάσει 72 εφαρμογές και έχω ακόμα 75mb ελεύθερη μνήμη

Γεια σου παίχτη μου.να ρωτήσω κάτι; αυτό είναι mod της εφαρμογής app2sd για μεταφορά της dalvik cache στην κάρτα ή περιέχει και την ίδια την εφαρμογή;Σε ρωτάω γιατί αυτή τι στιγμή δεν είμαι root, λόγω της αναβάθμισης το έκανα restore και το έχω unroot μέχρι να πάρω μια 16gb 6 class κάρτα

Καλησπέρα,είχα συνδεθεί κανονικά στο wifi του σπιτιού μου,αλλά επειδή χθες διακόπηκε για λίγο το ιντερνετ σήμερα που εκανα αναζητηση απο το κινητο δεν το εβρισκε..Δοκιμασα να το ξαναπερασω απο εκει που λεει ''προσθηκη δικτυου wifi'' ,αλλα παλι τιποτα...:(

Ρε παιδια προσφατα διαβασα οτι το κινητο εχει Zoom αλλά χρειάζεται μια ρύθμιση. Ξέρει κανείς τι ρύθμιση είναι αυτή????????
:google:

Καλησπέρα,είχα συνδεθεί κανονικά στο wifi του σπιτιού μου,αλλά επειδή χθες διακόπηκε για λίγο το ιντερνετ σήμερα που εκανα αναζητηση απο το κινητο δεν το εβρισκε..Δοκιμασα να το ξαναπερασω απο εκει που λεει ''προσθηκη δικτυου wifi'' ,αλλα παλι τιποτα...:(

έχεις άλλη συσκευή π.χ λαπτοπ για να δοκιμάσεις να συνδεθείς ασύρματα στο δίκτυο;

έχεις άλλη συσκευή π.χ λαπτοπ για να δοκιμάσεις να συνδεθείς ασύρματα στο δίκτυο;

Απο το λαπτοπ με συνδεει και πεταει μετα απο λιγο...οποτε κατι εχω κανει λαθος!

Ρε παιδια προσφατα διαβασα οτι το κινητο εχει Zoom αλλά χρειάζεται μια ρύθμιση. Ξέρει κανείς τι ρύθμιση είναι αυτή????????

Δοκίμασε το vignette.

Αν όχι και αυτή τι στιγμή είσαι online μέσω καλωδίου, κάνε reset το ρουτερ και διέγραψε την διεύθυνση του ρουτερ σου από το κινητό, και ξαναβάλε το wep key

Απο το λαπτοπ με συνδεει και πεταει μετα απο λιγο...οποτε κατι εχω κανει λαθος!

Reset το ρουτερ.και αν σου κάνει τα ίδια, απενεργοποιήσε το για 2 λεπτά.αν συνεχίσει πάλι τα δικά του, πάρτε την εξυπηρέτηση πελατών του δικτύου σου

Edited by zxr

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8