myrsine22 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 αν καποιος μου στειλει μηνυμα πχ στις 5 το απογευμα κ γω το χω κλειστο κ το ανοιξω στις 8, η ωρα αποστολης θα φαινεται 8 η ωρα κ οχι 5. Αυτο μπορω να το αλλαξω? Υπαρχει ρυθμιση? Γνωρίζει κάποιος??? 1 Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ax Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Γεια σας, έκανα το βράδυ την τελευταία ενημέρωση, όλα καλά, εκτός του ότι δεν μπορώ να λάβω sms. Ουτε με q ουτε με cosmote που δοκιμασα ενω σε άλλα κινητα με τις ίδιες sim λαμβανω μια χαρα. Να στείλω δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω μονάδες προς το παρόν. Ξερετε τι μπορεί να φταίει? εχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIDAMARIA Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Δεν χρειάζεται να μπείς στο market για να διαχειριστείς τις εγκατεστημένες εφαρμογές σου. Απλά πηγαίνεις: Μενού --> Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Διαχείριση εφαρμογών. Από εκεί έχεις την δυνατότητα διαχείρισης των εφαρμογών σου είτε είναι εφαρμογή, είτε widget ή ακόμη και live wallpaper. :O:O ευρηκα!! είναι το πρώτο μου android και είμαι λίγο χαμένη... Σ'ευχαριστώ.. Edited February 18, 2011 by ELPIDAMARIA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 παιδιά το ελληνικό si ποιο είναι? εγώ το πήρα από multirama είναι unbranded χρώμα dark blue και si 1242-4845. εσάς τι λέει στο κουτί? 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIDAMARIA Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο antivirus ή δεν είναι ανάγκη??:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο antivirus ή δεν είναι ανάγκη??:worry: όχι δεν χρειάζεται:) 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο antivirus ή δεν είναι ανάγκη??:worry: Σε γενικές γραμμές όχι. Παρόλο που υπήρξαν τα πρώτα κρούσματα με λίγη προσοχή δεν κρίνεται απαραίτητο. Δες κι αυτό Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamxri_79 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Ελπίζω να κάνω καλά που ανεβάζω αυτό το post εδώ. Αγόρασα πολύ πρόσφατα ένα Sony Ericsson X8 και μόλις ενεργοποίησα το Market στο μενου. Οπως θα γνωρίζετε καλύτερα από μένα, σου ζητάει λογαριασμό Google για να ενεργοποιηθεί. Κατέβασα κ μία εφαρμογή για να το δοκιμάσω. Η απορία είναι: 1. Εφόσον έδωσα τον google λογαριασμό μου, θα είμαι πάντα συνδεδεμένη με το market? Μπορώ από κάπου να τον διαγράψω? 2. Υπάρχουν χρεώσεις, εφόσον παραμένει συνδεδεμένο / ενεργοποιημένο το Market στο κινητό, όπως ογκοχρέωση για να κατεβάζει δεδομένα? Δεν θέλω να κατεβάζει kb εν αγνοία μου όπως καταλαβαίνετε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για την καλύτερη κατανόηση του νέου διαβολίξ κινητού μου (πριν είχα BB κ μου φαινόταν πολυ πιό απλό!) :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Από το market κατεβάζει μόνο όταν κατεβάζεις εφαρμογές από κει. Καλώς ήρθες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamxri_79 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Από το market κατεβάζει μόνο όταν κατεβάζεις εφαρμογές από κει. Καλώς ήρθες! Ευχαριστώ πολύ! :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinnerz Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 καλημερα και καλως σας βρηκα! Ειπα να γραφτω κ εγω για να μου λυσετε αμα μπορειτε καποιες σημαντικες αποριες που εχω! εχω αγορασει το sony ericsson xperia x8 εδω και καιρο εψαχνα να δω πως στελνουμε σε αλλους καποιο τραγουδι η εικονα μεσω bluetooth αλλα δεν εβρισκα πουθενα αποστολη μεσω bluetooth! μπηκα στο ιντερνετ και εψαξα μπας και εβρισκα τι πρεπει να κανω για να στελνω! διαβασα απο εσας οτι για να μπορεις να στελνεις καταβαζεις ενα προγραμα απο το market. κατεβασα το προγραμμα bluetooth file transfer μπορω να στελνω κανονικα εικονες αλλα ηχους δεν με αφηνει να στελνω οταν παω να στειλω σε καποιον ενα τραγουδι μου λεει οτι δεν μπορω να του το στειλω γιατι πρεπει να εχει το ιδιο λογισμικο το ιδιο προγραμμα με το δικο μου! σε οποιο κινητο κ να δοκιμασω μου λεει αυτο κ δεν με αφηνει να στειλω! ευχαριστω πολυ για το χρονο σας! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Με την έκδοση 2.1 του android μπορείς να στείλεις. Απλά πατάς παρατεταμένα ένα στοιχείο, επιλεγεις αποστολή και μετά 'μέσω Bluetooth' εναλλακτικά μπορείς να βάλεις τον Astro file manager και εκεί το ίδιο πατάς παρατεταμένα ένα στοιχείο, επιλεγεις send και μετά Bluetooth. Sent from my Xperia X8 using Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinnerz Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Με την έκδοση 2.1 του android μπορείς να στείλεις. Απλά πατάς παρατεταμένα ένα στοιχείο, επιλεγεις αποστολή και μετά 'μέσω Bluetooth' εναλλακτικά μπορείς να βάλεις τον Astro file manager και εκεί το ίδιο πατάς παρατεταμένα ένα στοιχείο, επιλεγεις send και μετά Bluetooth. Sent from my Xperia X8 using Tapatalk καταρχας ευχαριστω πολυ που απαντησες!:) επειδη ειμαι ασχετη ειναι πρωτη φορα που παιρνω τετοιο κινητο οταν το αγοραζεις το κινητο ποια εκδοση διαθετει? και αυτο το astro file manager τι προγραμμα ειναι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Τίποτα :-) Αν το αγορασες από δεκέμβριο και μετά θα έχει σχεδόν σίγουρα την έκδοση 2.1. Για να το διαπιστώσεις πήγαινε στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, έκδοση firmware. Πρέπει να λέει 2.1-update1. Αυτός ο file manager σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του κινητού όπως πχ στα μη smartphones έχουμε φακέλους για μουσική, βίντεο, εικόνες, διαφορα. Έτσι κι εδώ. Sent from my Xperia X8 using Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinnerz Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ κατεβασα κ αυτο το προγραμμα ειναι πολυ καλο! τωρα μπορω κ στελνω, να εισαι καλα πεδευομουν πολυ καιρο για να το βρω! θα ηθελα να ρωτησω και για την εικονα προσπαθω να βαλω φοντο αλλα η εικονα βγαινει υπερβολικα μεγαλη την φτιαχω απο το ζουμ κ απο αυτο το τετραγωνακι που εστιαζεις την εικονα αλλα δεν φτιαχνει βγαινει μεγαλη! μηπως υπαρχει κανενας αλλο τροπος να μικραίνει η εικονα κ να φενεται ολοι οταν την βαζεις φοντο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) ποιος μπορεί να ανεβάσει μια rom 2.1.1.A.0.6 που να ράφεις μηύματα με 160 χαρακτήρεσ? κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ ή να μου στείλει με μέιλ το build.prop με si 1242-4845? αν είναι και έκδοση 2.1.1.A.0.6 Edited February 19, 2011 by zipperant 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskasta Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Kαλησπερα εχω ενα Xperia X8 με Android 2.1 και θελω να αποθηκευω τις εφαρμογεσ στην sd ή να τισ μετακινω ή κατι τετοιο....Επισης, ξεχασα να σασ πω οτι το κινητο μου το εχω ROOTαρει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Πρεπει να εχεις froyo 2.2 για να μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bi_skotos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλημέρα σε όλους, χρειάζομαι βοήθεια γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα και δεν βρηκα λυση σε αλλες συζητησεις. Εχω το xperia x8 περιπου ένα μηνα και επειδη ηθελα να δοκιμασω τις ζωντανες ταπετσαριες ενεργοποιησα το market και εψαξα κ κατεβασα καποιες δωρεαν ταπετσαριες. Εν τω μεταξυ το ιδιο πρωι ειχα βαλει 10 ευρω καρτα και ξαφνικα το απογευμα μου λεει οτι εχω μηδεν! Ξαναπερνω μετα απο 10' και μου λεει οτι εχω 10ε οποτε ησυχασα...την επομενη μερα ειχα 2ε και τωρα παλι μηδεν! Εγω δεν ειχα χαλασει καρτα οποτε πηρα τηλεφωνο στην υπηρεσια μου κ μου ειπαν οτι κανει απο μονο του καποιες ενημερωσεις και για αυτο μου "τρωει" καρτα κ μου ειπαν οτι θα μου την ξαναβαλει αλλα τιποτα! Γενικα προσεχω τι κατεβαζω οποτε το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι κανει το κινητο απο μονο του...:( υπάρχει καποια ρυθμιση ωστε να σταματησει να εχει προσβαση μονο του οποτε θελει αλλα να μην καταργησω γενικα το ιντερνετ? (δεν ξερω αν ειναι σημαντικο να κανει ενημερωσεις ή ειναι απλα πολυτελεια οποτε λιγη βοηθεια παρακαλωωω....) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ρυθμίσεις--> ασύρματο και δίκτυα--> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας--> ξετίκαρε την κίνηση δεδομένω και θα είσαι κομπλέ 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Kαλησπερα εχω ενα Xperia X8 με Android 2.1 και θελω να αποθηκευω τις εφαρμογεσ στην sd ή να τισ μετακινω ή κατι τετοιο....Επισης, ξεχασα να σασ πω οτι το κινητο μου το εχω ROOTαρει Καλησπέρα, θα σε παρακαλέσω να προσπαθείς να χρησιμοποιείς σωστά σημεία στίξης και να αποφεύγεις τα διπλά post, επίσης καλό θα ήταν να διαβάσεις στο παρακάτω link τον τρόπο δημοσίευσης μηνυμάτων. Edited February 19, 2011 by zxr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bi_skotos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ρυθμίσεις--> ασύρματο και δίκτυα--> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας--> ξετίκαρε την κίνηση δεδομένω και θα είσαι κομπλέ Οκ, εκανα αυτο που μου ειπες! Επισης ξετικαρα και την Αυτοματη Αναζητηση (για ενημερωση) και τα Δεδομενα φοντου, εκανα κατι περιττο; Τωρα να βαλω αφοβα καρτα; Ευχαριστω πολυ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nten Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ρυθμίσεις--> ασύρματο και δίκτυα--> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας--> ξετίκαρε την κίνηση δεδομένω και θα είσαι κομπλέ σωστα θα σου βγαλει και ενα εικονιδιο πανω αριστερα. εαν μετα απο αυτο χανεις μοναδες ντισου νιντζα και πηγαινε απο τον παροχο σου.:ninja: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ κατεβασα κ αυτο το προγραμμα ειναι πολυ καλο! τωρα μπορω κ στελνω, να εισαι καλα πεδευομουν πολυ καιρο για να το βρω! θα ηθελα να ρωτησω και για την εικονα προσπαθω να βαλω φοντο αλλα η εικονα βγαινει υπερβολικα μεγαλη την φτιαχω απο το ζουμ κ απο αυτο το τετραγωνακι που εστιαζεις την εικονα αλλα δεν φτιαχνει βγαινει μεγαλη! μηπως υπαρχει κανενας αλλο τροπος να μικραίνει η εικονα κ να φενεται ολοι οταν την βαζεις φοντο? Αυτό γίνεται γιατί αν μεταβείς απο μια homescreen σε μια άλλη θα δείς ότι το φόντο μετακινείται. Δεν το έψαξα πως μένει σταθερό να σου πώ την αλήθεια. Μπορείς όμως να βάλεις τον Launcher Pro που αντικαθιστά τη δουλεία που κάνει ο default launcher. Έχει πολλές επιλογές μπορείς να βάλεις πολλά widgets και εικονίδια στις οθόνες, ωραία εφέ, τρομερή ταχύτητα κ.α Επίσης έχει και επιλογή να μένει σταθερό το φόντο και να μην μετακινείται (αυτό που ζητάς δηλαδή!) Kαλησπερα εχω ενα Xperia X8 με Android 2.1 και θελω να αποθηκευω τις εφαρμογεσ στην sd ή να τισ μετακινω ή κατι τετοιο....Επισης, ξεχασα να σασ πω οτι το κινητο μου το εχω ROOTαρει Ακολούθησε κατα γράμμα αυτό τον οδηγό και μετά θα είσαι οκ! Εύκολο, γρήγορο και ακίνδυνο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294953 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotarass Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Γειά σας!Αν μπορείτε να βοηθήσετε λίγο,μόλις έκανα αναβάθμιση σε 2.1... Είχα ένα πρόβλημα πρίν με την 1.6,φόρτωναν εφαρμογές μόνες τους και μου τρώνε την μνήμη,τι έφταιγε;Ελπίζω να έφτιαξε τώρα. Και ένα άλλο,μου κόλλαγε το angry birds... Σημαντικό τώρα!Πώς μπορώ να σβήσω όλα τα νούμερα από την sim;Τα πέρασα καταλάθος στο τηλέφωνο κ τώρα θέλω να τα σβήσω όλα και από την συσκευή και από την sim! Επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω το market και το internet γενικά έχοντας συνδέσει το τηλ.με το usb; Για να συνδεθείς ασύρματα θέλει κάποιο συγκεκριμένο Authentication Type;Εχω WPA-PSK.Αλλά δεν συνδέεται.Πρίν με το 1.6 είχα συνδεθεί.Ξέρετε πόσα ψηφία θέλει;Μήπως κάνω εκέι λάθος.¨Εχω δέκα ψηφία με γράμματα,αριθμούς και σύμβολο. Edited February 19, 2011 by fotarass 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts