Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασες χωρίς την sd κάρτα μέσα στο κινητό; Δεν άλλαξε τίποτα;

Για backup όπως είπα παραπάνω δες το MyPhoneExplorer. Για να κρατήσεις ρυθμίσεις προγραμμάτων θες titaniumbackup και root privilages.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασες χωρίς την sd κάρτα μέσα στο κινητό; Δεν άλλαξε τίποτα;

Για backup όπως είπα παραπάνω δες το MyPhoneExplorer. Για να κρατήσεις ρυθμίσεις προγραμμάτων θες titaniumbackup και root privilages.

Τιποτα απολυτως δεν αλλαξε χωρις την καρτα,απλα τα backup μου τα θελω στον υπολογιστη μου γιατι το θεωρω πιο σιγουρο απο οτι του κινητου γιατι το κινητο χτυπα ξυλο σου χαλαει ή το πιο λογικο το χανεις ή στο κλεβουν για αυτο λογο.

Καλησπέρα στους γαλαξίες.. Έχω θέμα με τα 3G κτλ ενώ έχω το apn οn/off widget το άνοιξα για να στείλω ένα MMS και αμέσως μου στείλε μύνημα η cosmote ότι χρεώθηκα 1 ευρώ για μια μέρα λόγω εφαρμογών που συνδέθηκαν online!

Aυτά θα τραβάω κάθε φορά που στέλνω mms? :angry:

καθε φορα που θα μπαινεις internet η cosmote θα σε χρεωνει 1 ευρο.

(χρηση μιας ημερας)για να φυγεις απο αυτη τη χρεωση,στειλε με

sms END DAY στο 1333!

10 beta kyrillos rom

Το εχω κανει αυτο με την απεγκαταστηση πανω απο 5 φορες εδω και ενα χρονο το κανω εγκατασταση βλεπω οτι δεν λειτουργει το ξαναεγκαταστω μηπως γινεται και το σβηνω και ολο αυτη η ιστορια αλλα παλι το ιδιο.Κοιτα το kies το θελω για να κρατησω καποια αρχεια backup επειδη εχω καποια σημαντικα αρχεια (επαφες και αλλα πολλα) αλλα θελω να κανω και αναβαθμιση λογισμικου το κραζουν παρα πολλοι το kies αλλα ειναι το μονο προγραμμα που υποστηριζει τα samsung εκτος βεβαια αν ξερεις κανα αλλο... θα σκεφτω πολυ αν ξαναπαρω samsung.

οι επαφές γίνονται πανεύκολα Backup με inport/export στην κάρτα...

Ολα τα άλλα τα κάνει τέλεια το titanium...

αρκει να είσαι μόνο root.

Επίσης, τραβας ένα copy την κάρτα στον ΗΥ και είσαι πάντα κομπλέ!

...Samsung ΔΕΝ υποστηρίζει η Samsung, αλλά ΜΟΝΟ το XDA.

Η Samsung το μονο που λέει είναι: θες νεότερο λειτουργικό? πάρε νέα συσκευή (πχ το Samsung Y, χειρότερο από το δικό μας, έχει 2.3.4!!!)

Τον γαλαξία τον υποστηρίζει η Ομάδα του Κύριλλου...

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Ναι. Το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά.

Πιο χρησιμοποιεις; γιατι στο android δεν εχει δονηση και την ειχα συνηθιση.

Για καποιον φιλο που ειπε οτι η jpu. Εχει bug με τα γραμματα στα ονοματα των επαφων δεν ισχυει.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Καλησπέρα σας !

Το τελευταίο μήνα, μου παρουσιάζεται το μήνυμα Η ΛΗΨΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ όταν προσπαθώ να κατεβάσω οτιδήποτε νέο ή κάποια αναβάθμιση από το Market. Γνωρίζεται τί μπορεί να φταίει ?

Έχω το κινητό περίπου 1 χρόνο τώρα χωρίς προβλήματα, με εγκατεστημένο το λειτουργικό όπως αγοράστηκε.

Σας ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις σας

Καλησπέρα σας !

Το τελευταίο μήνα, μου παρουσιάζεται το μήνυμα Η ΛΗΨΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ όταν προσπαθώ να κατεβάσω οτιδήποτε νέο ή κάποια αναβάθμιση από το Market. Γνωρίζεται τί μπορεί να φταίει ?

Έχω το κινητό περίπου 1 χρόνο τώρα χωρίς προβλήματα, με εγκατεστημένο το λειτουργικό όπως αγοράστηκε.

Εισαι ακόμα στην 2.1 ?!

υποθετω οτι το προγραμμα του market εχει αλλάξει πολλές εκδόσεις από τότε...

Ισως οι νέες δεν είναι 100% συμβατές με την παλιά.

Το να το κάνεις 2.2 είναι δωρεάν και επίσημο από την Samsung. Μηπως έτσι σου λυθούν τα όποια πρόβλήματα?

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Σε ευχαριστώ Amkokos για την απάντησή σου.

Δεν θα ήταν λογικό όμως να μη συμβαίνει αυτό που λές? Δηλαδή όσοι δεν ασχολούνται με αναβαθμίσεις θα πρέπει να χάνουν τα βασικά οφέλη για τα οποία αγοράσαν smartphone? Δηλ. την εγκατάσταση και/ή αναβάθμηση εφαρμογών?

Πιθανόν κάτι άλλο να συμβαίνει κατά τη γνώμη μου, καθώς στο Market μπαίνω κανονικά, βλέπω τις εφαρμογές που κυκλοφορούν, βλέπω ότι οι εφαρμόγές που έχω εγκαταστημένες έχουν νέες αναβαθμίσεις, αλλά όταν επιλέγω να προχωρήσω στη σχετική ενέργεια εγκατάστασης ή αναβάθμησης, ξεκινά η διαδικασία (με την μπάρα εξέλιξης όμως να μη προχωρά και να μένει στο μηδέν) και μετά έρχεται το μήνυμα που πρωτοανέφερα. Φοβάμαι για κάποιο conflict αλλά δεν ξέρω παραπέρα να πάω. Ήλπιζα κάποιος να το έχει ήδη αντιμετωπίσει με επιτυχία.

Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ πείτε μου. Σας ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ Amkokos για την απάντησή σου.

Δεν θα ήταν λογικό όμως να μη συμβαίνει αυτό που λές? Δηλαδή όσοι δεν ασχολούνται με αναβαθμίσεις θα πρέπει να χάνουν τα βασικά οφέλη για τα οποία αγοράσαν smartphone? Δηλ. την εγκατάσταση και/ή αναβάθμηση εφαρμογών?

Πιθανόν κάτι άλλο να συμβαίνει κατά τη γνώμη μου, καθώς στο Market μπαίνω κανονικά, βλέπω τις εφαρμογές που κυκλοφορούν, βλέπω ότι οι εφαρμόγές που έχω εγκαταστημένες έχουν νέες αναβαθμίσεις, αλλά όταν επιλέγω να προχωρήσω στη σχετική ενέργεια εγκατάστασης ή αναβάθμησης, ξεκινά η διαδικασία (με την μπάρα εξέλιξης όμως να μη προχωρά και να μένει στο μηδέν) και μετά έρχεται το μήνυμα που πρωτοανέφερα. Φοβάμαι για κάποιο conflict αλλά δεν ξέρω παραπέρα να πάω. Ήλπιζα κάποιος να το έχει ήδη αντιμετωπίσει με επιτυχία.

Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ πείτε μου. Σας ευχαριστώ.

μια ιδέα θα ήταν να πας και να σβήσεις τα αποθηκευμένα δεδομένα στο market σου...

εγω το κάνω μεσω titanium, αλλά πρέπει να είσαι root, δεν ξέρω πως γίνεται στην 2.1

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

μια ιδέα θα ήταν να πας και να σβήσεις τα αποθηκευμένα δεδομένα στο market σου...

εγω το κάνω μεσω titanium, αλλά πρέπει να είσαι root, δεν ξέρω πως γίνεται στην 2.1

Δεν ξέρω ούτε εγώ. Έκανα διαγραφή ωστόσο της Μνήμης Cache του Market από τη Διαχείρηση Εφαρμογών, έκανα restart το κινητό, αλλά και πάλι τα ίδια.

Αν μπορούσα να θυμηθώ τί εγκατέστησα/αναβάθμησα τελευταία φορά , θα το αναιρούσα, μήπως και αυτό ξεμπλόκαρε την κατάσταση, αλλά είναι μια ιδέα και τίποτα άλλο. Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να δω τί εγκατέστησα/αναβάθμησα τελευταίο...? Σας ευχαριστώ

Δεν ξέρω ούτε εγώ. Έκανα διαγραφή ωστόσο της Μνήμης Cache του Market από τη Διαχείρηση Εφαρμογών, έκανα restart το κινητό, αλλά και πάλι τα ίδια.

Αν μπορούσα να θυμηθώ τί εγκατέστησα/αναβάθμησα τελευταία φορά , θα το αναιρούσα, μήπως και αυτό ξεμπλόκαρε την κατάσταση, αλλά είναι μια ιδέα και τίποτα άλλο. Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να δω τί εγκατέστησα/αναβάθμησα τελευταίο...? Σας ευχαριστώ

Από τη διαχείριση εφαρμογών βρες την εφαρμογή Market και κάνε "διαγραφή δεδομένων" και όχι διαγραφή cache.

Από τη διαχείριση εφαρμογών βρες την εφαρμογή Market και κάνε "διαγραφή δεδομένων" και όχι διαγραφή cache.

Δυστυχώς έχω την επιλογή να κάνω ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΗΣ CACHE και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τίποτα άλλο!

Στην επιλογή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ μου σημειώνει Σύνολο 3.78ΜΒ, Εφαρμογές 3.68ΜΒ και Δεδομένα 108ΚΒ. Ωστόσο δεν μπορώ να σβήσω ένα μόνο από αυτά π.χ. τα δεδομένα, αλλά όλα μαζί (απεγκατάσταση).

Σας ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας. Αν έχετε άλλη ιδέα θα δοκιμάσω ευχαρίστως.

Δυστυχώς έχω την επιλογή να κάνω ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΗΣ CACHE και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τίποτα άλλο!

Στην επιλογή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ μου σημειώνει Σύνολο 3.78ΜΒ, Εφαρμογές 3.68ΜΒ και Δεδομένα 108ΚΒ. Ωστόσο δεν μπορώ να σβήσω ένα μόνο από αυτά π.χ. τα δεδομένα, αλλά όλα μαζί (απεγκατάσταση).

Σας ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας. Αν έχετε άλλη ιδέα θα δοκιμάσω ευχαρίστως.

Αναβάθμισε σε 2.2. Εγκατέστησε το Samsung Kies στον υπολογιστή σου και κάνε την αναβάθμιση. Είναι πολύ απλό. Συνδέεις το κινητό και το Kies θα σε οδηγήσει μόνο του. :):)

Αν δε λυθεί πάλι, τότε κάνε αυτό που σου έγραψα παραπάνω (γίνεται στη 2.2).

Αναβάθμισε σε 2.2. Εγκατέστησε το Samsung Kies στον υπολογιστή σου και κάνε την αναβάθμιση. Είναι πολύ απλό. Συνδέεις το κινητό και το Kies θα σε οδηγήσει μόνο του. :):)

Αν δε λυθεί πάλι, τότε κάνε αυτό που σου έγραψα παραπάνω (γίνεται στη 2.2).

ok να προχωρήσω σε αναβάθμηση που προτείνετε. Θα μου σβήσουν τα δεδομένα/επαφές κλπ. με την αναβάθμηση ή θα παραμείνουν στην συσκευή ως έχουν?

Θέλω να πω πως αν είναι να χάσω χρόνο για να τα ξαναβάλω όλα από την αρχή στο κινητό, τότε να το πάρω απόφαση ότι δεν θα κατεβάσω άλλη εφαρμογή μέχρι να αλλάξω συσκευή.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

ok να προχωρήσω σε αναβάθμηση που προτείνετε. Θα μου σβήσουν τα δεδομένα/επαφές κλπ. με την αναβάθμηση ή θα παραμείνουν στην συσκευή ως έχουν?

Θέλω να πω πως αν είναι να χάσω χρόνο για να τα ξαναβάλω όλα από την αρχή στο κινητό, τότε να το πάρω απόφαση ότι δεν θα κατεβάσω άλλη εφαρμογή μέχρι να αλλάξω συσκευή.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω Kies δεν θα σβηστεί τίποτα. Τουλάχιστον σε μένα δεν είχε σβηστεί τίποτα.

Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω Kies δεν θα σβηστεί τίποτα. Τουλάχιστον σε μένα δεν είχε σβηστεί τίποτα.

Καλώς jdros2000, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και τη συμβουλή του Amkokos νωρίτερα.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις συμβουλές σας. Καλό βράδυ και καλή βδομάδα!

Καλώς jdros2000, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και τη συμβουλή του Amkokos νωρίτερα.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις συμβουλές σας. Καλό βράδυ και καλή βδομάδα!

Να 'σαι καλά. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. :)

Να 'σαι καλά. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. :)

Καλησπέρα σας! Είχατε δίκιο λοιπόν, αναβάθμισα σε Froyo 2.2 μέσω Kies, όλα πήγαν καλά (εκτός από το ότι διάλεξα μάλλον τη χειρότερη βραδιά να το κάνω, καθώς λόγω κεραυνών οι διακοπές ρεύματος άρα και η σύνδεση με Internet ήταν συνεχής). Το Market αρχικά πάλι μου έκανε νερά, αλλά έκανα διαγραφή δεδομένων όπως μου είπατε, και όλα λειτούργησαν άψογα!

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια jdros2000 & Amkokos! Καλό βράδυ σε όλους

Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος στο φόρουμ (αν και το παρακολουθούσα καιρό πριν κάνω εγγραφή).Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια για τις γνώσεις που μας μεταφέρετε και για τη δουλεία σας.

Λοιπόν,έχω ενα πρόβλημα με τη συσκευή.Μετά από αποτυχημένη προσπάθεια να root-άρω τη συσκευή , το μόνο που κατάφερα είναι να μην λειτουργεί το WiFi. Και συγκεκριμένα κολάει στο μήνυμα "Λήψη διεύθυνσης IP από..." Ακόμη και μετά απο απανωτά reset δεν έχει αλλάξει κάτι.Έκανα δύο φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα.Τί μπορώ να κάνω ? Να περάσω πάλι firmware με το odin ? Αν ναι , που μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη έκδοση που έχει το κινητό εργοστασιακά (από τη Vodafone).

Σας επισυνάπτω το info απο *#1234#

PDA : i5800XWJP1

PHONE :I5800XXJP4

CSC :I5800VGRJP1

Build Info :2011.05

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σας !

Έχω κι εγώ τα ίδια προβλήματα με το Desire.

Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος ή ότι φταίει η ICS rom (αν και την έχω από τέλη Νοεμβρίου και το πρόβλημα παρουσιάστηκε τις τελαυταίες 15 ημέρες), αλλά σιγά-σιγά εμφανίστηκαν κι άλλοι με το πρόβλημα.

Κάποιοι developers στα thread του Desire αναφέρουν ότι έχει να κάνει με τους server της Google (ότι είναι δικό της πρόβλημα και όχι της rom, οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να το διορθώσουν), ενώ έχει αναφερθεί ότι σε κάποιους λύθηκε το πρόβλημα βάζοντας ακόμη ένα Google λογαριασμό στη συσκευή, με τη διαφορά ότι αντί για @gmail.com να έχεις βάλει @googlemail.com.

Σ' εμένα δεν έχουν βοηθήσει ούτε τα Clear cache & data του Market, ούτε αυτό το trick με το @googlemail.com.

Το περίεργο είναι πώς γίνεται να είναι πρόβλημα των server της Google και να έχουν πρόβλημα μόνο λίγοι λογαριασμοί και όχι όλοι. :!::mad:

Swyped from my ICS powered HTC Desire using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλησπέρα παιδιά..

Αποφάσισα να πειραματιστώ κ εγώ λίγο με το κινητάκι αυτό(μιας κ τώρα χρησιμοποιείται ως δεύτερο οπότε επιτρέπονται τα πειράματα)..

Διαβάζοντας αρκετά μας κ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με τέτοια πράγματα νομίζω ότι έβγαλα κάποια άκρη..

Έκανα root μέσω του super one click κ τώρα θέλω να περάσω μια rom(μάλλον την kyrillos 9.5), αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά να κατεβάσω το odin.. Όπου κ αν έψαξα(εδώ,xda,astronaytis) είναι όλα τα link,dead..

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο που θα το βρω??

Αν καταλαβαίνω καλά οι rom αυτές λειτουργούν κάπως σαν το jailbreak για τα iphone ή καμία σχέση??

Καλησπέρα παιδιά..

Αποφάσισα να πειραματιστώ κ εγώ λίγο με το κινητάκι αυτό(μιας κ τώρα χρησιμοποιείται ως δεύτερο οπότε επιτρέπονται τα πειράματα)..

Διαβάζοντας αρκετά μας κ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με τέτοια πράγματα νομίζω ότι έβγαλα κάποια άκρη..

Έκανα root μέσω του super one click κ τώρα θέλω να περάσω μια rom(μάλλον την kyrillos 9.5), αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά να κατεβάσω το odin.. Όπου κ αν έψαξα(εδώ,xda,astronaytis) είναι όλα τα link,dead..

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο που θα το βρω??

Αν καταλαβαίνω καλά οι rom αυτές λειτουργούν κάπως σαν το jailbreak για τα iphone ή καμία σχέση??

Το root που έκανες είναι σαν το jailbreak. Πρέπει πρώτα να βάλεις την 9.0 και μετά να βάλεις την 9.5. Ό,τι θες είναι εδώ.

Μόλις πέρασα την v.9.0 του Κύριλλου στο κινητό μου...

Για πρώτη προσπάθεια νομίζω καλά τα πήγα(μου πήρε κάμποση ώρα γιατί κόλλαγε κ δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει αλλά τέλος καλό όλα καλά)..:):)

Να περάσω την v9.5 ή προτείνεται να μείνω με αυτή??

Έχουν μεγάλη διαφορά??

Μόλις πέρασα την v.9.0 του Κύριλλου στο κινητό μου...

Για πρώτη προσπάθεια νομίζω καλά τα πήγα(μου πήρε κάμποση ώρα γιατί κόλλαγε κ δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει αλλά τέλος καλό όλα καλά)..:):)

Να περάσω την v9.5 ή προτείνεται να μείνω με αυτή??

Έχουν μεγάλη διαφορά??

Πέρνα τη. Είναι πολύ πιο απλό ούτως ή άλλως από ότι ήταν να περάσεις την 9. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει μέχρι και την 9.2 γιατί μετά πήγα στη 10, αλλά γενικά τα update είναι καλύτερα κατά κανόνα.

Έχω κι εγώ τα ίδια προβλήματα με το Desire.

Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος ή ότι φταίει η ICS rom (αν και την έχω από τέλη Νοεμβρίου και το πρόβλημα παρουσιάστηκε τις τελαυταίες 15 ημέρες), αλλά σιγά-σιγά εμφανίστηκαν κι άλλοι με το πρόβλημα.

Κάποιοι developers στα thread του Desire αναφέρουν ότι έχει να κάνει με τους server της Google (ότι είναι δικό της πρόβλημα και όχι της rom, οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να το διορθώσουν), ενώ έχει αναφερθεί ότι σε κάποιους λύθηκε το πρόβλημα βάζοντας ακόμη ένα Google λογαριασμό στη συσκευή, με τη διαφορά ότι αντί για @gmail.com να έχεις βάλει @googlemail.com.

Σ' εμένα δεν έχουν βοηθήσει ούτε τα Clear cache & data του Market, ούτε αυτό το trick με το @googlemail.com.

Το περίεργο είναι πώς γίνεται να είναι πρόβλημα των server της Google και να έχουν πρόβλημα μόνο λίγοι λογαριασμοί και όχι όλοι. :!::mad:

Swyped from my ICS powered HTC Desire using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους. Αγαπητέ tsiftsism είμουν στο 2.1 και πήγα στο 2.2 μέσω Kies και με μια απλή διαγραφή δεδομένων του Market λύθηκε το πρόβλημα (βοήθεια από τα παιδιά στο forum). Δεν μπορώ να αξιολογήσω τί φταίει, αλλά σε εμένα αυτή η κίνηση δούλεψε (παρότι "φοβόμουν" να κάνω την αναβάθμιση).

Επιτρέψτε μου να ζητήσω να ανατρέξετε σε παλιότερες γνώσεις στο Froyo 2.2. Έχω μεταφέρει όσα application επιτρέπεται από το σύστημα στην εξωτερική ΚΑΡΤΑ. Έχω κάνει τη διαρρύθμιση των εικονιδίων στο Desktop και σε φακέλους στο Desktop, ωστόσο όταν κάνω επανεκκίνηση του κινητού, σβήνουν από τις οθόνες τα εικονίδια των application που μετέφερα στην εξωτερική κάρτα. Ζητώ συγνώμη που δεν ψάχνω σε προηγούμενες αναρτήσεις σας, είναι αλήθεια ότι ο χρόνος μου είναι πολύ λίγος. Αν δεν σας κάνει κόπος παρακαλώ δώστε μου τα "φώτα σας". Σας ευχαριστώ για το χρόνο και τη διάθεσή σας.

Και ψηλά το κεφάλι!

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)