Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημέρα κύριοι. Επειτα από 3 μέρες συμβίωσης με το κινητό έχω να αναφέρω ότι η μπαταρία είναι απλά απαράδεκτη. Χωρίς πολύ παίδεμα, λίγο wifi και λίγες κλήσεις, ίσα ίσα μου έβγαλε καμιά 28 ώρες!!!!!! Χάλι μαύρο. Να το στείλω πίσω? Τι να κάνω ρε παιδιά? Εχω ξενερώσει με την μπαταρία. Διαβάζω στο νήμα άλλους που τους τελειώνει σε 3-4 μέρες και τρελαίνομαι. Το έχει στείλει κανένας πίσω για σέρβις ή αντικατάσταση. Το έχω πάρει από cosmote και firmware μου δίνει αυτό

PDA: I5800XWJG6

PHONE: I5800XXJG3

CSC: I5800COSJG2

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά!

Ένας φίλος μου πήρε το Samsung Galaxy 3. Εγώ έχω το S, και θέλω να σας ρωτήσω αν έχει νόημα να κάνω Root στο 3 ώστε με το One Click Lag Fix να γίνει πιο γρήγορο το κινητό... κι αν αυτές οι εκδόσεις που έχω για εμένα, για το S, είναι κατάλληλες και για το 3.

Σας ευχαριστώ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Kαλημέρα κύριοι. Επειτα από 3 μέρες συμβίωσης με το κινητό έχω να αναφέρω ότι η μπαταρία είναι απλά απαράδεκτη. Χωρίς πολύ παίδεμα, λίγο wifi και λίγες κλήσεις, ίσα ίσα μου έβγαλε καμιά 28 ώρες!!!!!! Χάλι μαύρο. Να το στείλω πίσω? Τι να κάνω ρε παιδιά? Εχω ξενερώσει με την μπαταρία. Διαβάζω στο νήμα άλλους που τους τελειώνει σε 3-4 μέρες και τρελαίνομαι. Το έχει στείλει κανένας πίσω για σέρβις ή αντικατάσταση. Το έχω πάρει από cosmote και firmware μου δίνει αυτό

Από Cosmote το πήρες έτσι;

Δεν έχουμε καταλήξει σε συμπέρασμα τί φταίει τελικά και σε άλλους η μπαταρία κρατάει πολύ και σ' άλλους λίγο.

Δοκίμασε πάντως να το βάλεις σε GSM και όχι 3G μήπως δεις καμιά διαφορά. Το δίκτυο 3G δεν πρέπει να είναι και πολύ καλό.

Επειδή πάντα συνηθίζω να διαβάζω τα νήματα προτού προστάρω το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το γυρίσω σε σκέτο gsm και να μην χρησιμοποιώ 3g που στην παρούσα φάση δεν μου χρειάζεται. Αλλά και πάλι τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Εσένα νομίζω αναφέρεις ότι σου κρατάει 4 μέρες...... Μήπως είναι ελλατωματική η παρτίδα των μπαταριών? Τι να πώ. 1500αρα μπαταρία 1 μέρα? Οσο ενεργοβόρα να είναι η οθόνη ή το wifi δεν νομίζω να δικαιολογεί αυτήν την διάρκεια. Ενδεικτικά αναφέρω: Το φόρτισα χτες το πρωί έκανε καμιά 2 ώρες και κάτι να φορτίσει πλήρως. Αφού το αποσύνδεσα και άνοιξα wifi παρατήρησα ότι έπεσε 10% η μπαταρία στο 1ο εικοσάλεπτό!!!!!!!!!!!!! Ημαρτον. Εφαγε επανεκκίνηση, τα ίδια. 90% έδειχνε. Λίγο wifi (καμιά 20-30 λεπτά σύνολο), λίγο σκάλισμα και σχεδόν 5 λεπτά κλήσεις, το βράδυ γύρω στις 12 έδειχνε 70%. Σήμερα είναι ανοικτό από τις 8 το πρωί και στις 1 περίπου χωρίς σκάλισμα και λίγο wifi (5 λεπτά) είναι στο 60%!!!!!!!! Αντε γειά λέμε. Συγνώμη και για το μεγάλο ποστ.

Επειδή πάντα συνηθίζω να διαβάζω τα νήματα προτού προστάρω το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το γυρίσω σε σκέτο gsm και να μην χρησιμοποιώ 3g που στην παρούσα φάση δεν μου χρειάζεται. Αλλά και πάλι τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Εσένα νομίζω αναφέρεις ότι σου κρατάει 4 μέρες...... Μήπως είναι ελλατωματική η παρτίδα των μπαταριών? Τι να πώ. 1500αρα μπαταρία 1 μέρα? Οσο ενεργοβόρα να είναι η οθόνη ή το wifi δεν νομίζω να δικαιολογεί αυτήν την διάρκεια. Ενδεικτικά αναφέρω: Το φόρτισα χτες το πρωί έκανε καμιά 2 ώρες και κάτι να φορτίσει πλήρως. Αφού το αποσύνδεσα και άνοιξα wifi παρατήρησα ότι έπεσε 10% η μπαταρία στο 1ο εικοσάλεπτό!!!!!!!!!!!!! Ημαρτον. Εφαγε επανεκκίνηση, τα ίδια. 90% έδειχνε. Λίγο wifi (καμιά 20-30 λεπτά σύνολο), λίγο σκάλισμα και σχεδόν 5 λεπτά κλήσεις, το βράδυ γύρω στις 12 έδειχνε 70%. Σήμερα είναι ανοικτό από τις 8 το πρωί και στις 1 περίπου χωρίς σκάλισμα και λίγο wifi (5 λεπτά) είναι στο 60%!!!!!!!! Αντε γειά λέμε. Συγνώμη και για το μεγάλο ποστ.

Δεν ξέρω τι να πω. Δεν δικαιολογείται σε άλλους να κρατάει πολύ και σε άλλους λίγο. Ίσως το επερχόμενο froyo λύσει το πρόβλημα.

Μην τρελαίνεσαι, παρατήρησε το λίγες μέρες ακόμα. Υπάρχει θέμα όντως. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι η μπαταρία αλλα το firmware. Περιμένω να βγει η 2.2 μήπως και διορθωθεί. Ετσι και αλλιώς έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω: Οταν ξαφνικά μου βγάλει ένδειξη για φόρτιση, το αφήνω 5 λεπτά να κρυώσει η μπαταρία και το κάνω restart. Μετά την επανεκκίνηση το ποσοστό επανέρχεται και αργεί και πάλι να πέσει. Ετσι βγάζω 2-3 μέρες άνετα με 2G και όποτε θέλω εξω download 3G, αρκετό wifi, και γύρω στα 20-30 λεπτά ομιλίας καθημερινά. Απόδειξη οτι δεν φταίει η μπαταρία είναι οτι αν το φορτίσεις μετά την πρώτη (εσφαλμένη) ένδειξη για φόρτιση, είναι μισογεμάτη ακόμη...

Χριστόφορος :music:

Δεν ξέρω τι να πω. Δεν δικαιολογείται σε άλλους να κρατάει πολύ και σε άλλους λίγο. Ίσως το επερχόμενο froyo λύσει το πρόβλημα.

Να το κρατήσω λες και να περιμένω το froyo? Ασε και με το Kies μου κάνει κάτι κόλπα:mad: Ολο update θέλει να κάνει στο software και όλο δεν το κάνει:O Ερώτηση: Με το Root ακριβώς τι κερδίζουμε? Να το κάνω ή να περιμένω την αναβάθμιση και έπειτα να το κάνω. Διότι live wallpapers μόνο με rooted κινητό κάνεις μόνο απ' αυτά που διαβάζω.

Να το κρατήσω λες και να περιμένω το froyo? Ασε και με το Kies μου κάνει κάτι κόλπα:mad: Ολο update θέλει να κάνει στο software και όλο δεν το κάνει:O Ερώτηση: Με το Root ακριβώς τι κερδίζουμε? Να το κάνω ή να περιμένω την αναβάθμιση και έπειτα να το κάνω. Διότι live wallpapers μόνο με rooted κινητό κάνεις μόνο απ' αυτά που διαβάζω.

Άμα βάλεις live wallpaper τότε η μπαταρία δε θα κρατάει καθόλου :wacko:

Κράτησέ το και περίμενε, όπως όλοι μας το 2.2.:cool:

Το παρατήρησα και εγώ αυτό το φαινόμενο. Εμένα μου το έκανε όταν ήμουν σε κλήση. Χτυπούσε για μπαταρία, το έκλεινα και μετά από 2-3 λεπτά το άνοιγα και επανερχόταν στην προγενέστερη ένδειξη! Επιπλέον εγκατέστησα το advance task killer και συνέχεια κλείνω τις εφαρμογές που ανοίγουν από το "σκάλισμα".

Τρελαίνομαι λίγο διότι το προηγούμενο μου κινητό (LG gt505) μετά από 13 μήνες χρήσης (να φανταστείτε το κουμπί του κλεισίματος δεν πιάνει πιά!) κρατάει η μπαταρία του 4 μέρες!!!! Με εκείνο το κινητό έχω ξενοιάσει από μπαταρία.

Άμα βάλεις live wallpaper τότε η μπαταρία δε θα κρατάει καθόλου :wacko:

Κράτησέ το και περίμενε, όπως όλοι μας το 2.2.:cool:

Ναι υποθέτω ότι αυτό θα ισχύει. Εδώ δεν κρατάει τώρα. Φαντάσου με συνεχόμενα κινούμενες εικόνες :blink: Πάντως είναι λίγο πατάτα το θέμα. Να έχει live το galaxy 5 και όχι το 3?

για οσους εχουν προβλημα με την μπαταρια, ας δοκιμασουν φορτιση απο το pc με το καλωδιο

κραταει περισσοτερο (αλλα αργει και περισσοτερο να φορτισει)

ειμαι στις 4 ημερες αναμονη (97 ωρες) και εχω υπολοιπο 15% ακομα !!

εχω χαμηλα το φωτισμο της οθονης και το apn για το internet, ειναι always on (3G) !

το φορτιζω παντα απο τον υπολογιστη

για οσους εχουν προβλημα με την μπαταρια, ας δοκιμασουν φορτιση απο το pc με το καλωδιο

κραταει περισσοτερο (αλλα αργει και περισσοτερο να φορτισει)

ειμαι στις 4 ημερες αναμονη (97 ωρες) και εχω υπολοιπο 15% ακομα !!

εχω χαμηλα το φωτισμο της οθονης και το apn για το internet, ειναι always on (3G) !

το φορτιζω παντα απο τον υπολογιστη

Και εγώ φιλαράκι από υπολογιστή το φόρτισα τελευταία φορά. Αντε να δούμε. Δεν λες όμως 4 μέρες αναμονή πως? Μιλάς? το παιδεύεις? Wifi, gps? Γιατί άμα τα κάνεις όλα αυτά και σου κρατάει 4 μέρες είσαι απλά ΠΑΣΑΣ :cool:

Και εγώ φιλαράκι από υπολογιστή το φόρτισα τελευταία φορά. Αντε να δούμε. Δεν λες όμως 4 μέρες αναμονή πως? Μιλάς? το παιδεύεις? Wifi, gps? Γιατί άμα τα κάνεις όλα αυτά και σου κρατάει 4 μέρες είσαι απλά ΠΑΣΑΣ :cool:

χρησιμοποιω το τηλεφωνο οπως καθε τηλεφωνο που αγοραζω (και εχω αλλαξει πολλα)

που σημαινει, κλησεις, internet, gps, 3G παντα ανοιχτο, email, μουσικη

δεν στελνω μηνυματα, δεν παιζω παιχνιδια, δεν βλεπω video

η συγκριση λοιπον με τα προηγουμενα κινητα που ειχα, ειναι ξεκαθαρη (εκανα και εκει την ιδια ακριβως χρηση)

E τότε είσαι μια χαρά φίλτατε!! Μακάρι να ισχύσει κάτι τέτοιο και σε μένα (που δεν το βλέπω) πάω στο 50% ήδη.....

και εμένα μία από τα ίδια, ίδιο firmware, και η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα. Το έχω στείλει για σερβις από την προηγούμενη παρασκευή.... Αν δεν το έχεις αγοράσει πάνω από 15 ημέρες ζήτα αντικατάσταση.. Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα :/ και αναγκάζομαι να περιμένω 15 μέρες..

έχω σπάσει το κεφάλι μου και δε μπορώ συνδέοντας το κινητό μου με pc να μεταφέρω δεδομένα στη κάρτα μνήμης.

με το kies τη βλέπω αλλά δε μέ άφησε να μεταφέρω την εφαρμογή kino.apk που ανέβαse φίλος σε προηγούμενο ποστ.

γνωρίζει κανέις πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στη κάρτα μνήμης σε windows xp

ή 7.

τον βλέπω σαν δίσκο αλλά δεν ανοίγει.

άκυρο παιδιά το βρήκα ,πρίν επιλέξω τη σύνδεση με usb κάνω το drop down menu και επιλέγω για αντιγραφή δεδομένων

πολύ μπελαλίδικο τελικά το samsung σε σχέση με το nokia έχω.

Edited by firetsmp

έχω σπάσει το κεφάλι μου και δε μπορώ συνδέοντας το κινητό μου με pc να μεταφέρω δεδομένα στη κάρτα μνήμης.

με το kies τη βλέπω αλλά δε μέ άφησε να μεταφέρω την εφαρμογή kino.apk που ανέβαse φίλος σε προηγούμενο ποστ.

γνωρίζει κανέις πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στη κάρτα μνήμης σε windows xp

ή 7.

τον βλέπω σαν δίσκο αλλά δεν ανοίγει.

Όταν κουμπώνεις το καλώδιο πρέπει να σου βγάζει το μενού της αυτόματης εκτέλεσης. Επιλέγεις "άνοιγμα για προβολή αρχείων" και σου εμφανίζει την κάρτα μνήμης.

Μήπως στις επιλογές "Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο -> Ρυθίσεις USB" έχεις πειράξει κάτι. Βάλε Samsung Kies.

Σ' ευχαριστώ που δοκιμάζεις την εφαρμογή μου. Πες μου όταν την εγκαταστήσεις αν δουλεύει σωστά καθώς και παρατηρήσεις. :happy:

φίλε theta η εφαρμογή με μια πρώτη ματιά δουλεύει καλά

με το κινητό είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση, όταν το συνδέω (έχω ρυθμίσει να ρωτάει) βγάζει τις παρακάτω επιλογές:

samsung kies

media player

συσκευή αποθήκευσης

pc internet

επιλέγω το "συσκευή αποθήκευσης" και πάω στο δίσκο G που εμφανίζεται αλλά βγάζει μύνημα: please insert a disk into drive G:

κάποιοι λένε να το κάνω mount πως γίνεται αυτό δεν ξέρω και επίσης δεν καταλαβάινω γιατί χρειάζεται να γίνει.

τέσπα βρήκα τη λύση που περιέγραψα νωρίτερα.

(ποστ #2)

http://androidforums.com/samsung-galaxy-s/186097-unable-mount-sd-cards-pc.html

Edited by firetsmp

Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει αυτό το Βουντού-γιατροσόφι για τη μπαταρία. Το προτείνει η ίδια η HTC για το EVO 4G. Αν διαβάσετε στο thread οι περισσότεροι λένε ότι βοηθάει. Την εξήγηση δεν την ξέρει ουτε η ίδια η HTC. Θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=712990

E τότε είσαι μια χαρά φίλτατε!! Μακάρι να ισχύσει κάτι τέτοιο και σε μένα (που δεν το βλέπω) πάω στο 50% ήδη.....

Τελικα ειμαι σιγουρος πως οσοι στο firmware τους εχουν το COS εχουν προβλημα μπαταριας.

Εμενα ειναι VOD και δεν εχω πεσει κατω απο τισ 4 μέρες, με λιγο wifi, 2g μονιμα,

αλλα πολλα μα παρα πολλα τηλ.

Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει αυτό το Βουντού-γιατροσόφι για τη μπαταρία. Το προτείνει η ίδια η HTC για το EVO 4G. Αν διαβάσετε στο thread οι περισσότεροι λένε ότι βοηθάει. Την εξήγηση δεν την ξέρει ουτε η ίδια η HTC. Θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=712990

9 ώρες φόρτιση!!!!!!!!!!!!!!!!

το κάνεις μία φορά ή κάθε φορά θα χρειάζεται 9 ώρες για να φορτίσει,δηλαδή πρέπει να είσαι 9 ώρες κοντά σε μπρίζα κάθε φορά που αδειάζει το κινητό ,μεγάλη δέσμευση μου φαίνεται.

9 ώρες φόρτιση!!!!!!!!!!!!!!!!

το κάνεις μία φορά ή κάθε φορά θα χρειάζεται 9 ώρες για να φορτίσει,δηλαδή πρέπει να είσαι 9 ώρες κοντά σε μπρίζα κάθε φορά που αδειάζει το κινητό ,μεγάλη δέσμευση μου φαίνεται.

Τι 9 παραπάνω θέλει. Αφου στο τέλος λέει ακόμη μία ώρα φόρτιση με άνοιγμα κλείσιμο σε διάστημα 2 λεπτών. Τα ακουστικά του κινητου δουλεύουν κανονικά στα δικά σας κινητά?, διότι σε εμένα δεν κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα και να μην ακούω στέρεο, αλλά αρκετές φορές να μην απομονώνουν και να άκουγεται ο ήχος κανονικά από το ηχείο:cry: Θα το στείλω μου φαίνεται για αντικατάσταση το απόγευμα.....

Υ.Γ. Η μπαταρία συνεχίζει τα ίδια χάλια. Γ@... :X την τύχη μου. Ατιμη Cosmote.

Τα ακουστικά του κινητου δουλεύουν κανονικά στα δικά σας κινητά?, διότι σε εμένα δεν κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα και να μην ακούω στέρεο, αλλά αρκετές φορές να μην απομονώνουν και να άκουγεται ο ήχος κανονικά από το ηχείο:cry: Θα το στείλω μου φαίνεται για αντικατάσταση το απόγευμα.....

Εμένα τα ακουστικά δουλεύουν χαλια (flat και αδύναμα), θα ήθελα να παίζουν τα handsfree του ipod touch αλλά για κάποιο λόγο είναι ασύμβατα. Κατι creative που έχω παίζουν καλύτερα από όλα αλλά δεν έχουν mic.

Τι 9 παραπάνω θέλει. Αφου στο τέλος λέει ακόμη μία ώρα φόρτιση με άνοιγμα κλείσιμο σε διάστημα 2 λεπτών. Τα ακουστικά του κινητου δουλεύουν κανονικά στα δικά σας κινητά?, διότι σε εμένα δεν κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα και να μην ακούω στέρεο, αλλά αρκετές φορές να μην απομονώνουν και να άκουγεται ο ήχος κανονικά από το ηχείο:cry: Θα το στείλω μου φαίνεται για αντικατάσταση το απόγευμα.....

Στείλτο για αλλαγή. Εμένα τα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά.

Τελικα ειμαι σιγουρος πως οσοι στο firmware τους εχουν το COS εχουν προβλημα μπαταριας.

Εμενα ειναι VOD και δεν εχω πεσει κατω απο τισ 4 μέρες, με λιγο wifi, 2g μονιμα,

αλλα πολλα μα παρα πολλα τηλ.

οτι να' ναι

ποσο σιγουρος εισαι φιλε;

εμενα με COS μου κραταει 4+ ημερες (δες παραπανω)

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)