pa_1973nos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από τα όσα θα βρεις εδώ. Ούτε root ούτε τίποτα άλλο. Απλά ακολούθα τις οδηγίες. Και άμα έχεις κάποια απορία στην πορεία ξαναρώτα :):) Αφού περάσεις την 9, για να περάσεις από πάνω την 9.2 ακολούθα τις οδηγίες που θα βρεις εδώ. καταρχην παω στο ''how to install'' και μου λεει για το titanium back up ομως οταν το ανοιγω μου λεει οτι δεν ειναι root , δηλ δεν μου κανει back up..μετα λεει για το odin αυτο ειναι προγραμμα? τα κουμπια που λεει να πατησω μαζι πρεπει να εχω το τηλεφωνο κλειστο? γιατι ανοιχτο που ειναι δεν κανει κατι εκτος απο τις επιλογες που βγαζει το power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 καταρχην παω στο ''how to install'' και μου λεει για το titanium back up ομως οταν το ανοιγω μου λεει οτι δεν ειναι root , δηλ δεν μου κανει back up..μετα λεει για το odin αυτο ειναι προγραμμα? τα κουμπια που λεει να πατησω μαζι πρεπει να εχω το τηλεφωνο κλειστο? γιατι ανοιχτο που ειναι δεν κανει κατι εκτος απο τις επιλογες που βγαζει το power. Ναι με κλειστό κινητό πρέπει να κάνεις τον συνδιασμό με τα πλήκτρα. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ναι με κλειστό κινητό πρέπει να κάνεις τον συνδιασμό με τα πλήκτρα.[/Qευχαριστω κυριλλε!! και μετα μου κανει downloading? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ναι με κλειστό κινητό πρέπει να κάνεις τον συνδιασμό με τα πλήκτρα.[/Qευχαριστω κυριλλε!! και μετα μου κανει downloading? Ναι συνδέεις το κινητό, επιλέγεις τα αρχεία και την περνάς. Μετά θα σε βγάλει σε μια οθόνη με πορτοκαλί γράμματα, πήγαινε κάτω με τα βελάκια και πάτα wipe data :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ναι συνδέεις το κινητό, επιλέγεις τα αρχεία και την περνάς. Μετά θα σε βγάλει σε μια οθόνη με πορτοκαλί γράμματα, πήγαινε κάτω με τα βελάκια και πάτα wipe data :) σε παρακαλω επειδη δεν εχω κανει κατι τετοιο ξανα, συνδεω το κινητο με το pc, σωστα? επιλεγω αρχεια απο που? απο καποιο σαιτ?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 σε παρακαλω επειδη δεν εχω κανει κατι τετοιο ξανα, συνδεω το κινητο με το pc, σωστα? επιλεγω αρχεια απο που? απο καποιο σαιτ?:wacko: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 δες στο 2ο ποστ v9.0 non oc! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 σε παρακαλω επειδη δεν εχω κανει κατι τετοιο ξανα, συνδεω το κινητο με το pc, σωστα? επιλεγω αρχεια απο που? απο καποιο σαιτ?:wacko: Όπως σου είπε από πάνω και ο Κύριλλος όλα τα απαραίτητα βρίσκονται μέσα στο αρχείο που θα κατεβάσεις. Και το odin και τα άλλα που χρειάζεσαι. Όσον αφορά το Titanium Backup όντως πρέπει να είσαι root για να το χρησιμοποιήσεις. Ωστόσο μπορείς να κρατήσεις ένα στοιχειώδες backup (επαφές, φωτογραφίες) στο PC σου και τις εφαρμογές να τις ξαναπεράσεις μετά μία-μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Όπως σου είπε από πάνω και ο Κύριλλος όλα τα απαραίτητα βρίσκονται μέσα στο αρχείο που θα κατεβάσεις. Και το odin και τα άλλα που χρειάζεσαι. Όσον αφορά το Titanium Backup όντως πρέπει να είσαι root για να το χρησιμοποιήσεις. Ωστόσο μπορείς να κρατήσεις ένα στοιχειώδες backup (επαφές, φωτογραφίες) στο PC σου και τις εφαρμογές να τις ξαναπεράσεις μετά μία-μία. οκ, κανω αυτο πρωτα ,v9.0 NON-OC=> Part1 / Part2, μετα ανοιγω το odin που υπαρχει σε αυτα τα parts, και κανω τα υπολοιπα , σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 οκ, κανω αυτο πρωτα ,v9.0 NON-OC=> Part1 / Part2, μετα ανοιγω το odin που υπαρχει σε αυτα τα parts, και κανω τα υπολοιπα , σωστα? Σωστά. Αφού ξεζιπάρεις τα δύο parts θα προκύψει ένας φάκελος που έχει μέσα όλα τα απαραίτητα. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσεις τις οδηγίες του Κυρίλλου κατά γράμμα! Επίσης όταν ανοίξεις το odin είναι πιθανό να σου βγάλει ένα μήνυμα "IMAGE PATH @$#@$" αρκετές φορές. Απλά πάτα ΟΚ και αγνόησέ το. Όσον αφορά το backup των επαφών και των αρχείων σου (φωτογραφίες-τραγούδια και ότι άλλο θες να κρατήσεις) ΜΗΝ το κάνεις μέσω του Kies. Πέρνα ό,τι χρειάζεσαι στην κάρτα μνήμης. Τις επαφές τις περνάς πατώντας το δεξί πλήκτρο>Εισαγωγή/Εξαγωγή> Εξαγωγή στην κάρτα SD. Ο λόγος που σου λέω να μη χρησιμοποιήσεις το Kies είναι γιατί στην 9 ο Κύριλλος έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα σύνδεσης με το Kies (που έτσι και αλλιώς είναι μεγάλη μούφα---μπορείς βέβαια να το ξαναπροσθέσεις αν θες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Σωστά. Αφού ξεζιπάρεις τα δύο parts θα προκύψει ένας φάκελος που έχει μέσα όλα τα απαραίτητα. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσεις τις οδηγίες του Κυρίλλου κατά γράμμα! Επίσης όταν ανοίξεις το odin είναι πιθανό να σου βγάλει ένα μήνυμα "IMAGE PATH @$#@$" αρκετές φορές. Απλά πάτα ΟΚ και αγνόησέ το. Όσον αφορά το backup των επαφών και των αρχείων σου (φωτογραφίες-τραγούδια και ότι άλλο θες να κρατήσεις) ΜΗΝ το κάνεις μέσω του Kies. Πέρνα ό,τι χρειάζεσαι στην κάρτα μνήμης. Τις επαφές τις περνάς πατώντας το δεξί πλήκτρο>Εισαγωγή/Εξαγωγή> Εξαγωγή στην κάρτα SD. Ο λόγος που σου λέω να μη χρησιμοποιήσεις το Kies είναι γιατί στην 9 ο Κύριλλος έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα σύνδεσης με το Kies (που έτσι και αλλιώς είναι μεγάλη μούφα---μπορείς βέβαια να το ξαναπροσθέσεις αν θες). οκ, τωρα παω σωστα!! σωζω , κατεβαζω τα αρχεια, και αυριο κανω την διαδικασια, οποτε σας καληνυχτω για σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 εγινε η αναβαθμιση!! μου βγαζει ''damaged sdcard'' το εκλεισα το κινητο την εβγαλα και την ξανατοποθετησα αλλα το ιδιο προβλημα.. την πρεπει να κανω απο δω και περα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 εγινε η αναβαθμιση!! μου βγαζει ''damaged sdcard'' το εκλεισα το κινητο την εβγαλα και την ξανατοποθετησα αλλα το ιδιο προβλημα.. την πρεπει να κανω απο δω και περα? δοκίμασε να την φορμάρεις με FAT στο PC πρώτα, καταργώντας τα Partition, μπας και τη σώσεις... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δοκίμασε να την φορμάρεις με FAT στο PC πρώτα, καταργώντας τα Partition, μπας και τη σώσεις...[/Q την εκανα φορματ και ησυχασα ευτυχως ειχα σωσει αρχεια!!! ελληνικα προφανως δεν παιζουν ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δοκίμασε να την φορμάρεις με FAT στο PC πρώτα, καταργώντας τα Partition, μπας και τη σώσεις...[/Q την εκανα φορματ και ησυχασα ευτυχως ειχα σωσει αρχεια!!! ελληνικα προφανως δεν παιζουν ετσι? ελληνικά, πού? στο κινητό, φυσικά και έχει ο Κύριλλος:p Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 σε recovery mode πως μπαινεις για να κανω update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 σε recovery mode πως μπαινεις για να κανω update? Κρατας πατημενο το power κουμπι, και στην λιστα επιλεγεις recovery. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Κρατας πατημενο το power κουμπι, και στην λιστα επιλεγεις recovery. ...ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilikiniki Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Θα θελα μία βοήθεια.Πρόσφατα πέρασα την v.9.2 του Κυρίλλου , όταν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο samsung 3X4 ,γράφοντας στα ελληνικά δεν γίνεται γραφή στο 2ο ή 3ο γράμμα κάθε πλήκτρου . Αυτό συμβαίνει μόνο στο μήνυμα και μόνο στην ελληνική γραφή. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ; Eυχαριστώ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Θα θελα μία βοήθεια.Πρόσφατα πέρασα την v.9.2 του Κυρίλλου , όταν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο samsung 3X4 ,γράφοντας στα ελληνικά δεν γίνεται γραφή στο 2ο ή 3ο γράμμα κάθε πλήκτρου . Αυτό συμβαίνει μόνο στο μήνυμα και μόνο στην ελληνική γραφή. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ; Eυχαριστώ :rolleyes: Είναι bug και δεν έχει διορθωθεί...Αν θες κατέβασε από εδώ στην 9.0 έχει ένα σύνδεσμο extras, μέσα εκεί έχει το Greek_T9_Keyboard_bugfix-signed.zip. Το φλασάρεις μέσω CWM και από ότι είδα κάπου λύνεται το πρόβλημα αλλά δεν έχεις υποστήριξη στα ελληνικά 160 χαρακτήρων, έχεις 70... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Θα θελα μία βοήθεια.Πρόσφατα πέρασα την v.9.2 του Κυρίλλου , όταν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο samsung 3X4 ,γράφοντας στα ελληνικά δεν γίνεται γραφή στο 2ο ή 3ο γράμμα κάθε πλήκτρου . Αυτό συμβαίνει μόνο στο μήνυμα και μόνο στην ελληνική γραφή. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ; Eυχαριστώ :rolleyes: Το πρόβλημα που αναφέρεις οφείλεται σε ένα mod που έχει κάνει ο Κύριλλος στην εφαρμογή των μηνυμάτων για να μπορείς να γράφεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Το mod αυτό δημιουργεί ένα bug στο 3x4 πληκτρολόγιο όταν γράφεις ελληνικά. Ωστόσο ο Κύριλλος αν δεν κάνω λάθος αφαίρεσε το mod αυτό στην έκδοση 9 (βλέπε την απάντηση που έλαβα εδώ). Πιθανόν αυτό το ποστ είδες και εσύ και πέρασες τη modαρισμένη έκδοση γι' αυτό έχεις αυτό το θέμα. Η λύση που σου προτείνω αν θες οπωσδήποτε να χρησιμοποιείς το 3x4 πληκτρολόγιο, όπως εγώ, είναι να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή HandcentSMS με την οποία μπορείς να στέλνεις κανονικά 160 χαρακτήρες χωρίς πρόβλημα. Ελπίζω να σε κάλυψα :) EDIT: Με πρόλαβε ο φίλος pkatsaras. Τελικά δεν το κατήργησε ο Κύριλλος στην 9. Απλά εγώ πέρασα το bugfix όταν εγκατέστησα την 9, μη γνωρίζοντας ότι στην ουσία καταργεί το mod. :) Edited November 22, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπερα παιδια. Θα μπορουσε καποιος να μου πει πως θα περασω την firmware του κυριλλου; Εχω κανει root και ειμαι με το επισημο froyo 2.2. Επισης κατεβασα τα : kyrillos' rom v9.2 update-signed και το G3MOD 2.2.2 NON-OC. Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπερα παιδια. Θα μπορουσε καποιος να μου πει πως θα περασω την firmware του κυριλλου; Εχω κανει root και ειμαι με το επισημο froyo 2.2. Επισης κατεβασα τα : kyrillos' rom v9.2 update-signed και το G3MOD 2.2.2 NON-OC. Αρχικα θα πρεπει πρωτα να περασεις την 9.0 μεσω odin και μετα μεσω recovery την 9.2 :D Οδηγιες εδω :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Πως ομως φιλε μου;; Δεν εχω καν το προγραμμα odin.. Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Πως ομως φιλε μου;; Δεν εχω καν το προγραμμα odin.. Το Odin θα το βρεις μέσα στα αρχεία zip όταν κατεβάσεις την 9. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μου φαινεται πολυ δυσκολο παιδια. Βλεπω παντου links προς download. Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts