vagosnet Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Κρίμα!!θα ήταν τελεια να τον πηγαιναμε στα 900mhz για παραδειγμα...:( Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Καλημέρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν παίζουν τα handsfree της apple που έχω από το ipod touch μου. Αλλά και κάτι άλλα με βύσμα 3,5mm. Το ραδιόφωνο με τα original ακούγεται τελείως flat και μου σπάει τα νεύρα (δεν έχω βρει ρύθμιση ήχου). Εχετε δοκιμάσει άλλα handsfree και αν ναι ποια? P.S. Σχετικά με το θέμα της μπαταρίας και το απότομο ξεφόρτισμα απο 60-10% κλπ κλπ, εμένα στρώνει σιγά σιγά. Η τελευταία χρήση είχε πολύ ομαλή αποφόρτιση προσπαθούσα να μην την ζεσταίνω πολύ. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Έχει καταφέρει κανένας να τρέξει σωστά (πλήρη οθόνη) το iGo My Way? Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα GPS που να παίζει σωστά στην οθόνη και να αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Έχει καταφέρει κανένας να τρέξει σωστά (πλήρη οθόνη) το iGo My Way? Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα GPS που να παίζει σωστά στην οθόνη και να αξίζει; NDrive. Παίζει σωστά και αξίζει τα λεφτά του! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Πήγα σήμερα το πρωί στα oteshop για να μου αντικαταστήσουν το τηλέφωνο (εντός 15 ημερών είναι η αντικατάσταση, εγώ το έχω 16) ... γιατί δεν αντέχεται η μπαταρία. ο υπάλληλος ήταν πολύ λαμόγιο, και ενώ το είχα σε χαμηλη φωτεινοτητα, κλειστό wifi, gps, bluetooth, είχα κάνει reset το τηλέφωνο και ξέχασα να το βάλω 2g και βρήκε δικαιολογία ο υπάλληλος και μου τοβαλε 2g και μου είπε να το κοιτάξω και να του το φέρω αύριο. θα του το πάω σήμερα στις 6.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ.... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerko Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Γεια σας, Δίχως να θέλω να κουράσω μπαίνω κατευθείαν στο θέμα: 1) Παρόλες τις χιλιάδες προσπάθειες δεν κατάφερα να βάλω τις κινούμενες εικόνες. Εχω κάνει root εχω εγκαταστήσει rooted εφαρμογές πχ adfree κλπ ομως δεν τα καταφέρνω με τις εικόνες. Μου λέει οτι δεν μπορεί να δημιουργήσει αυτό το directory την άλλη, όταν πάω στο system να αντικαταστήσω το LiveWallpapersPicker μου λέει οτι έχω insuficcient privilages, την άλλη είναι readonly κλπ. Εχω απογοητευθεί. Επίσης έχω πάρει δώρο to desninator το έβαλα, εγκατέστησα την εφαρμογή. Μόνο που όταν πατώ το εικονίδιο μου λέει να κατεβάσω αρχεία που λείπουν. Αν τα έχω λέει να κοιτάξω αν είναι τα σωστά και κάτι τέτοια. Είναι όλα σε φάκελο στην κάρτα με το όνομα destinator. Καμιά καλή ιδέα; Οσο για τα άλλα, είμαι ευχαριστημένος πολύ. Τα προηγούμενα τηλ μου ήταν htc trinity kai diamond. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Γεια σας παιδια.Απο χθες ειμαι και γω κατοχος του κινητου.Για μπαταρια ακομη δεν μπορω να πω τωρα ξεφωρτησε τελειως και φορτιζει.Ειδα ομως και γω προβλημα με το σημα wifi.Μια γραμμη στο ιδιο δωματιο με το router και -81 db.Τελικα αυτο τι ειναι προβλημα συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 παιδια προβλημα!! εχω βαλει το lock 2 για κλειδωμα της οθονης. σημερα κατι εκανα στην ταπετσαρια του προγραμματος και απο τοτε λεει αυτο το κλασικο '' η εφαρμογη θα κλεισει''. αμ δε!! παταω να κλεισει και παλι το ιδιο και παλι και παλι....... πως μπορω να του κανω Hard rest ή κατι τετοιο μεσω υπολογιστη.\ οπως παραδηγμα στα sony υπαρχει το sesus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 παιδια προβλημα!! εχω βαλει το lock 2 για κλειδωμα της οθονης. σημερα κατι εκανα στην ταπετσαρια του προγραμματος και απο τοτε λεει αυτο το κλασικο '' η εφαρμογη θα κλεισει''. αμ δε!! παταω να κλεισει και παλι το ιδιο και παλι και παλι....... πως μπορω να του κανω Hard rest ή κατι τετοιο μεσω υπολογιστη.\ οπως παραδηγμα στα sony υπαρχει το sesus Έχεις μήπως ενεργοποιημένο το usb debug mode? Μπορείς να συνδεθείς με adb? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Έχεις μήπως ενεργοποιημένο το usb debug mode? Μπορείς να συνδεθείς με adb? ναι το εχω αν θυμαμε καλα. μπορω να απεγκαταστησω την εφαρμογη? σε παρακαλω δωσε μου οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 ναι το εχω αν θυμαμε καλα. μπορω να απεγκαταστησω την εφαρμογη? σε παρακαλω δωσε μου οδηγιες Μπορείς να δεις αν βάλεις το USB και σου βγάλει ένα κόκκινο τρίγωνο πάνω αριστερά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Μπορείς να δεις αν βάλεις το USB και σου βγάλει ένα κόκκινο τρίγωνο πάνω αριστερά. δεν το βγαζει. φορτιζει μονο δειχνει. εχω win 7 και εγραψε οτι δεν βρηκε drivers για την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) δεν το βγαζει. φορτιζει μονο δειχνει. εχω win 7 και εγραψε οτι δεν βρηκε drivers για την συσκευη Δηλαδή δεν έχεις συνδέσει καν το τηλέφωνο στο pc ποτέ; Για τους drivers βάλε το Kies, τους έχει.. θα το βρεις εδώ... http://downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=SFC_UK&CttFileID=3032461&CDCttType=SW&ModelType=N&VPath=SW/201010/20101006110101265/Kies_1.5.3.10093_80.exe&DownloadRoot=http://downloadcenter.samsung.com/content/&ModelName=GT-I9000 ξαναδοκίμασε μετά μπας και έχεις το USB debug mode ενεργοποιημένο (το θυμάσαι να το ενεργοποιείς για κάποιο λόγο; ) Βtw, έχεις κάποιον task killer εγκατεστημένο; Θα μπορούσες να το σκοτώσεις έτσι το lock... Αλλά πρώτα κάποιες λεπτομέρειες... σου λέει ότι φορτίζει, άρα βλέπεις τη μπαταρία, άρα μπορείς να περάσεις την οθόνη κλειδώματος; Τί άλλο μπορείς να κάνεις, μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις; Edited October 7, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) νομιζω το ειχα ενεργοποιηση για να το κανω ροοτ αλλα τελικα δεν το εκανα (ευτηχως) γιατι μαλλον θα χρειστω service τωρα δεν συνδεεται!! αγνωστη συσκευη βγαζει!! λεει συνδεση συσκευης συνεχεια δεν το γλιτωνω το service. α!! το τηλεφωνο δεχεται κανονικα κλησεις. αλλα δεν μπορω να μπω στο μενου του Edited October 7, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 νομιζω το ειχα ενεργοποιηση για να το κανω ροοτ αλλα τελικα δεν το εκανα (ευτηχως) γιατι μαλλον θα χρειστω service τωρα Aν το είχες ενεργοποιήσει μπορεί να το φτιάξουμε... αρκεί να το αναγνωρίσει το pc. Βάλε το Kies και πες μου αν μετά βλέπει τους drivers. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 το εβαλα και πολυ ερω τωρα λεει συνδεση συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) το εβαλα και πολυ ερω τωρα λεει συνδεση συσκευης. Sorry, δεν εννοούσα μέσω του Kies... κλειστο το Kies, απλά το βάζεις για να περάσουν οι drivers στο pc σου... κάνει κι ενα reboot τα windows για σιγουριά, και μετά ξανασύνδεσε το τηλέφωνο. Edited October 7, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Sorry, δεν εννοούσα μέσω του Kies... κλειστο το Kies, απλά το βάζεις για να περάσουν οι drivers στο pc σου... κάνει κι ενα reboot τα windows για σιγουρία, και μετά ξανασύνδεσε το τηλέφωνο. Νομιζω βρηκα ακρη. σε λιγο θα σου πω Λοιπον εκανα μια κληση στο κινητο και απαντησα. ετσι ειχα προσβαση στο πληκτρολογιο. πατησα *#*#7780#*#* και μου εβγαλε παραθυρο για επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις πατησα οκ και τωρα ολα καλα. Edited October 7, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Νομιζω βρηκα ακρη. σε λιγο θα σου πω Λοιπον εκανα μια κληση στο κινητο και απαντησα. ετσι ειχα προσβαση στο πληκτρολογιο. πατησα *#*#7780#*#* και μου εβγαλε παραθυρο για επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις πατησα οκ και τωρα ολα καλα. Ωραίος, καλό κόλπο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Ωραίος, καλό κόλπο. δεν ειχα αλλη προσβαση στο κινητο. μονο ετσι. παλι καλα. δεν το ξαναβαζω αυτο το Lock 2. ου να χαθουν και ειναι και paid εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 δεν ειχα αλλη προσβαση στο κινητο. μονο ετσι. παλι καλα. δεν το ξαναβαζω αυτο το Lock 2. ου να χαθουν και ειναι και paid εφαρμογη. Ε, αφού γινότανε να το σηκώσεις, πάλι καλά :)... Νόμιζα ότι δε μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Ε, αφού γινότανε να το σηκώσεις, πάλι καλά :)... Νόμιζα ότι δε μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα... οχι ρε συ. απλως πετουσε το παραθυρο οτι θα κλεισει η εφαρμογη συνεχεια και δεν εμπαινε στο μενου. παλι καλα και γλιτωσα την ταλαιπωρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 μετα απο 89 ωρες χωρις φορτιστη...ειπα να το φορτισω! (η μπαταρια ειχε υπολοιπο 15%} μπραβο στη samsung! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerko Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Παιδιά αν δεν σας κάνει κόπο, ρίξτε μια ματιά και στο δικό μου πρόβλημα με τις κινούμενες εικόνες και τον destinator. Επίσης και κάτι άλλο. Εβαλα το root explorer το οποιο κάτι έκανε με τα fix... (δεν είναι μπύρες) και από τότε νομίζω οτι έχω πρόβλημα. Κάθε λίγο και λιγάκι έχω μήν που λέει λυπούμαστε αλλά πρέπει να κλείσει η εφαρμογή της οθόνης επειδή δεν ανταποκρίνεται. κολλάει. Και το σούρσιμο γίνεται λίγο πιο δύσκολα από πριν... Καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 εχω καιεγω το προβλημα με την παταρια. εδειχνε 50% και λεω ασ το κλεισω και να το ανοιξω. οταν ανοιξε μου λεει πεσμενη παταρια συνδεσε φορτιστη. νομιζω ειναι θεμα λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts