theta Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Ευχαριστουμε και εσενα theta για την πληροφορια οτι με την KyoraRom διορθωνεται......σιγουρα καποιοι βοηθηθηκαν...Απλα επειδη το galaxy 3 εχει γινει η δευτερη μου συσκευη,(η βασικη μου ειναι το galaxy S) καποια στιγμη ειχα αρχισει να δοκιμαζω αρκετες rom και εχω την εντυπωση οτι στην KyoraRom κατι παλι δεν δουλευε....καμερα ηταν? το βιντεο? δεν θυμαμαι σιγουρα.....αλλα κατι με ειχε "χαλασει" και ξαναγυρισα στον Κυριλλο.Και απο τοτε που διαβασα καπου οτι ακομα παει 3η λυκειου και αναμεσα στα διαβασματα του, παλευει και με λογισμικα για κινητα....δεν θελω να τον βγαλω με τιποτα!! Ετσι μονο και μονο για τον κοπο και την προσπαθεια του..!!! Ο Κύριλλος κάνει θαυμάσια δουλειά και μας έχει βοηθήσει όλους πάρα πολύ. Κι αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Από εκεί και πέρα όμως, ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας και τι τον βολεύει περισσότερο, επιλέγει και το αντίστοιχο που τον ικανοποιεί περισσότερο. Προσωπικά, η διάρκεια της μπαταρίας είναι η Νο 1 επιλογή μου ενώ το αν είναι υπερχρονισμένος ο επεξεργαστής με αφήνει παντελώς αδιάφορο! Στο κάτω κάτω ένα κινητό τηλέφωνο είναι. Οπότε για κάποιον που η Rom του Κύριλλου τον βολεύει, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, όπως και η KyoraRom για μένα. Να πω και κάτι τελευταίο. Είπαμε να βελτιώσουμε το κινητό μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και όρια από το hardware. Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί να δώσει το τηλέφωνο, άλλωστε αν κάποιος το βλέπει ως εργαλείο το μόνο που θέλει είναι να λειτουργεί άψογα. Δε μου λέει τίποτα να βάλω gingerbread και το μισό τηλέφωνο να μη λειτουργεί! Γιατί; Για να λέω ότι έχω Gingerbread? O Κύριλλος, επειδή ακριβώς είναι νέος και έχει ενθουσιασμό βγάζει τη μια έκδοση πίσω από την άλλη, χωρίς πάντα αυτό να είναι κάτι θεμιτό, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται. Θα ήταν πιο συνετό εκ μέρους του να προχωράει με πιο αργό ρυθμό αλλά οι εκδόσεις του να είναι σταθερές. Του το έχω πει και με pm αυτό, δεν το λέω τώρα για να τον κατηγορήσω ή κάτι τέτοιο, προς θεού. Πάντως, είναι άξιος συγχαρητηρίων και αν κάποιος τον καθοδηγήσει σωστά θα έχει μεγάλο μέλλον αυτό το παιδί. Πρώτα όμως καλό θα ήταν να τελειώσει με τις εξετάσεις και το σχολείο του και μετά να ασχοληθεί με όλα τα υπόλοιπα. Το μέλλον του είναι πάνω απ' όλα. Κλείνοντας, απλώς θα ήθελα να σου πω ότι με την KyoraRom όλα λειτουργούν ρολόι! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) Ο Κύριλλος κάνει θαυμάσια δουλειά και μας έχει βοηθήσει όλους πάρα πολύ. Κι αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Από εκεί και πέρα όμως, ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας και τι τον βολεύει περισσότερο, επιλέγει και το αντίστοιχο που τον ικανοποιεί περισσότερο. Προσωπικά, η διάρκεια της μπαταρίας είναι η Νο 1 επιλογή μου ενώ το αν είναι υπερχρονισμένος ο επεξεργαστής με αφήνει παντελώς αδιάφορο! Στο κάτω κάτω ένα κινητό τηλέφωνο είναι. Οπότε για κάποιον που η Rom του Κύριλλου τον βολεύει, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, όπως και η KyoraRom για μένα. Να πω και κάτι τελευταίο. Είπαμε να βελτιώσουμε το κινητό μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και όρια από το hardware. Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί να δώσει το τηλέφωνο, άλλωστε αν κάποιος το βλέπει ως εργαλείο το μόνο που θέλει είναι να λειτουργεί άψογα. Δε μου λέει τίποτα να βάλω gingerbread και το μισό τηλέφωνο να μη λειτουργεί! Γιατί; Για να λέω ότι έχω Gingerbread? O Κύριλλος, επειδή ακριβώς είναι νέος και έχει ενθουσιασμό βγάζει τη μια έκδοση πίσω από την άλλη, χωρίς πάντα αυτό να είναι κάτι θεμιτό, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται. Θα ήταν πιο συνετό εκ μέρους του να προχωράει με πιο αργό ρυθμό αλλά οι εκδόσεις του να είναι σταθερές. Του το έχω πει και με pm αυτό, δεν το λέω τώρα για να τον κατηγορήσω ή κάτι τέτοιο, προς θεού. Πάντως, είναι άξιος συγχαρητηρίων και αν κάποιος τον καθοδηγήσει σωστά θα έχει μεγάλο μέλλον αυτό το παιδί. Πρώτα όμως καλό θα ήταν να τελειώσει με τις εξετάσεις και το σχολείο του και μετά να ασχοληθεί με όλα τα υπόλοιπα. Το μέλλον του είναι πάνω απ' όλα. Κλείνοντας, απλώς θα ήθελα να σου πω ότι με την KyoraRom όλα λειτουργούν ρολόι! συμφωνώ 100% Η μπαταρία εξαρτάται απόσο ξέρω από τον κερνελ (g3mod) και οχι απο την ρομ του Κύριλλου Αν στην 9.5 φτιάξει ο Κύριλλος το sort με τις επαφές που παλιά δούλευε κανονικά και δεν ξέρω γιατί εγινε σαλάτα, η OC είναι 100% σταθερή και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Σας το λέει κάποιος που χρησιμοποιεί πολύ τον γαλαξία ως επαγγελματικό τηλέφωνο - οχι παιχνιδομηχανή. Και πάλι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στον bigK που έβαλε τα γυαλιά στην Samsung... :bow::respect: Edited January 28, 2012 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 συμφωνώ 100% Η μπαταρία εξαρτάται απόσο ξέρω από τον κερνελ (g3mod) και οχι απο την ρομ του Κύριλλου Αν στην 9.5 φτιάξει ο Κύριλλος το sort με τις επαφές που παλιά δούλευε κανονικά και δεν ξέρω γιατί εγινε σαλάτα, η OC είναι 100% σταθερή και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Σας το λέει κάποιος που χρησιμοποιεί πολύ τον γαλαξία ως επαγγελματικό τηλέφωνο - οχι παιχνιδομηχανή. Και πάλι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στον bigK που έβαλε τα γυαλιά στην Samsung... :bow::respect: Καλήμερα σε όλους (theta χαθηκαμε εντελώς ) ! Οι δικές μου παρατηρήσεις τώρα. Η super μπαταριά απλά ιδανική. Μάλλον θα την πάρω και εγώ. Kernel μαζί με όλα τα γνωστά( ασύρματο δίκτυο συγχρονισμος φωτεινότητά GPS κτλ ) συν το ποσό χρησιμοποιούμε το κινητό καθημερινά και αναμφίβολα η ταχύτητα του επεξεργαστή είναι το πακέτο που επηρεαζει την ζωή της μπαταρίας. Από εκεί και πέρα είναι επιλογή του καθενός μας το πως θα χρησιμοποιεί τα παραπάνω. Όσο για την kyorarom εγώ την έβαλα και την έβγαλα αμέσως γιατί μου έκανε απίστευτα κολλήματα. Ίσως δεν έκανα κάτι καλά για αυτό λέω να την δοκιμάσω κάποια στιγμή. Φτιάξτε το κινητό σας με κριτήριά το τι μπορεί πραγματικά να κάνει το κινητό με τις δυνατότητές του και φυσικά με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Κάποιον μπορεί να μην τον ενοχλεί το α η το β που δεν δουλεύει γιατί δεν το χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα του. Πειραματιστείτε με το κινητό σας για να κερδίσουμε όλοι μας. Είναι να μην ανοίξω το στόμα μου. Αν το κάνω ξεχνάω να το κλείσω. :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Ηρθε η ώρα της ετήσιας επιδότησης να παρω καινούργιο κινητό... Ξερει κανείς το κινητό θα πάρει ο... Κύριλλος για να παρω και εγώ το ίδιο??? :lol::D:lol::D ...φυσικά, τον γαλαξία δεν τον αλλάζω με τίποτα! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Ηρθε η ώρα της ετήσιας επιδότησης να παρω καινούργιο κινητό... Ξερει κανείς το κινητό θα πάρει ο... Κύριλλος για να παρω και εγώ το ίδιο??? :lol::D:lol::D ...φυσικά, τον γαλαξία δεν τον αλλάζω με τίποτα! Haha, εγώ σκέφτομαι το καλοκαίρι, αν έχω όρεξη και ασχολούμαι ακόμα τόσο όσο ασχολούμουν μέχρι πριν κάτι μήνες, να πάρω το galaxy SII αν η τιμή του πέσει στα 300 ευρώ (αν έχουμε ακόμα το ευρώ σαν νόμισμα στην Ελλάδα). Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas94 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) Συνεχιζοντας να παλευω εναντιων του κινητου μου για να το κανω root, καταφερα να εχω temporary root access με το shell root του superoneclick. Υπαρχει τροπος να το κανω permanent πριν γινει καποιο reboot και χασω το root? edit: Εκανα reboot και παρολαυτα το root παρεμεινε... Οποτε μαλλον λυθηκε το θεμα... :D Edited January 28, 2012 by savvas94 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Ρε παιδια ...sorry αν εχει ξαναγινει το ερωτημα αλλα οσο εχω διαβασει δεν το εχω συναντησει.... Εχω kyrillos rom με 9.5 update και εχω προβλημα με τις επαφες...Δεν ξερω αν το παρουσιαζει και σε καποιον αλλο παντως εμενα μου τις εχει ανακατεψει αρκετα....Για να καταλαβετε περιπου τι παιζει, στο γραμμα Α εχει ολες τις επαφες απο Α.Σωστα επισης παραμενουν και το Β και το Γ.Απο εκει και κατω ομως αρχιζει και τα χαλαει....πχ στο Δ εχει τις επαφες που αρχιζουν απο Δ αλλα εχει και μια απο Η και μια απο Κ:wacko: Στο Ε τωρα,εχει μονο μια απο Λ και μια απο Π......Στο Η στο Ι και στο Κ εχει μονο διευθηνσεις e-mail........ Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα εχω βρει τον μπελα μου αφου δεν διορθωνονται ακομα και αν τις διαγραψω και ξαναπερασω το αρχειο vcf..... Οποιος ξερει η μπορει να υποθεσει τι φταιει....ας ριξει μια απαντηση.........Ευχαριστω πολυ. Σχετικά με την ταξινόμηση των επαφών στα ελληνικά πιστεύω πως είναι bug της JPU ( το πρόσεξα από τότε που έβαλα την 9 του Κύριλλου ). Επίσης όταν πέφτει η μπαταρία βγάζει ένα μήνυμα ότι κλειδώθηκε η SIM αντί του σωστού 'συνδέστε το φορτιστή σας' .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Καλήμερα σε όλους (theta χαθηκαμε εντελώς ) ! Οι δικές μου παρατηρήσεις τώρα. Η super μπαταριά απλά ιδανική. Μάλλον θα την πάρω και εγώ. Kernel μαζί με όλα τα γνωστά( ασύρματο δίκτυο συγχρονισμος φωτεινότητά GPS κτλ ) συν το ποσό χρησιμοποιούμε το κινητό καθημερινά και αναμφίβολα η ταχύτητα του επεξεργαστή είναι το πακέτο που επηρεαζει την ζωή της μπαταρίας. Από εκεί και πέρα είναι επιλογή του καθενός μας το πως θα χρησιμοποιεί τα παραπάνω. Όσο για την kyorarom εγώ την έβαλα και την έβγαλα αμέσως γιατί μου έκανε απίστευτα κολλήματα. Ίσως δεν έκανα κάτι καλά για αυτό λέω να την δοκιμάσω κάποια στιγμή. Φτιάξτε το κινητό σας με κριτήριά το τι μπορεί πραγματικά να κάνει το κινητό με τις δυνατότητές του και φυσικά με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Κάποιον μπορεί να μην τον ενοχλεί το α η το β που δεν δουλεύει γιατί δεν το χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα του. Πειραματιστείτε με το κινητό σας για να κερδίσουμε όλοι μας. Είναι να μην ανοίξω το στόμα μου. Αν το κάνω ξεχνάω να το κλείσω. :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Χαθήκαμε όντως astronayti. Εμένα η KyoraRom πετάει στην κυριολεξία! Να σου πω τι είχα κάνει εγώ: Είχα την 9.4 του Κύριλλου και από το multiboot είπα να δοκιμάσω την KyoraRom αφού έτσι κι αλλιώς δεν άλλαζε κάτι. Απλώς μπήκα στο μενού του multiboot, διάλεξα την KyoraRom και μου έκανε μια επανεκκίνηση με τη νέα Rom. Από τότε όλα λειτουργούν άψογα! :) Πάντως, αν βρω άλλη Rom που να μπορώ να τη δουλέψω με το multiboot θα τη δοκιμάσω. Για να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει για άλλες. Αλλά άμα βρω χρόνο μπορεί να σκαρώσω καμιά δικιά μου, έτσι για την πλάκα μου. Αν το κάνω θα σου τη στείλω! Τα λέμε. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Theta λυθηκε και το προβλημα με το ελληνικο πληκτρολογιο; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy13 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλησπέρα στους γαλαξίες.. Έχω θέμα με τα 3G κτλ ενώ έχω το apn οn/off widget το άνοιξα για να στείλω ένα MMS και αμέσως μου στείλε μύνημα η cosmote ότι χρεώθηκα 1 ευρώ για μια μέρα λόγω εφαρμογών που συνδέθηκαν online! Aυτά θα τραβάω κάθε φορά που στέλνω mms? :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλησπέρα στους γαλαξίες.. Έχω θέμα με τα 3G κτλ ενώ έχω το apn οn/off widget το άνοιξα για να στείλω ένα MMS και αμέσως μου στείλε μύνημα η cosmote ότι χρεώθηκα 1 ευρώ για μια μέρα λόγω εφαρμογών που συνδέθηκαν online! Aυτά θα τραβάω κάθε φορά που στέλνω mms? :angry: Μα δεν χρειάζεται να ανοίξεις τα δεδομένα δικτύου για να στείλεις το MMS :rolleyes: Το MMS στέλνεται σαν ένα SMS μέσω του κανονικού δικτύου, απλά με ελαφρώς μεγαλύτερη χρέωση. Εκτός αν η εφαρμογή για την οποία μιλάς σου απενεργοποιεί και το APN για τα MMS. Τότε αν ανοίξεις μόνο αυτό το APN δε νομίζω να χρεωθείς για χρήση δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy13 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Μα δεν χρειάζεται να ανοίξεις τα δεδομένα δικτύου για να στείλεις το MMS :rolleyes: Το MMS στέλνεται σαν ένα SMS μέσω του κανονικού δικτύου, απλά με ελαφρώς μεγαλύτερη χρέωση. Εκτός αν η εφαρμογή για την οποία μιλάς σου απενεργοποιεί και το APN για τα MMS. Τότε αν ανοίξεις μόνο αυτό το APN δε νομίζω να χρεωθείς για χρήση δικτύου. Το γνωστο apn widget έχω.. απλά όσο είχα κλείσει το 3g το sms δεν στελνοτανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Το γνωστο apn widget έχω.. απλά όσο είχα κλείσει το 3g το sms δεν στελνοτανε... Προφανώς τότε το apn widget τα μπλοκάρει όλα τα APN μαζί. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ γι' αυτό δεν ξέρω... Πάντως, δεδομένου ότι μπορείς να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς τα δεδομένα από το κουμπί κλεισίματος (αν έχεις την έκδοση 2.2), δε χρειάζεται κάποιο widget... Θα σου συνιστούσα να το απεγκαταστήσεις και να ανοιγο-κλείνεις τα δεδομένα όπως σου είπα. Το APN του MMS δεν υπάρχει κάποιος λόγος να απενεργοποιείται. Τουλάχιστον έτσι ξέρω...:) Ή διαφορετικά να ψάξεις μήπως το widget ρυθμίζεται ώστε να μην απενεργοποιεί το APN για τα MMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Προφανώς τότε το apn widget τα μπλοκάρει όλα τα APN μαζί. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ γι' αυτό δεν ξέρω... Πάντως, δεδομένου ότι μπορείς να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς τα δεδομένα από το κουμπί κλεισίματος (αν έχεις την έκδοση 2.2), δε χρειάζεται κάποιο widget... Θα σου συνιστούσα να το απεγκαταστήσεις και να ανοιγο-κλείνεις τα δεδομένα όπως σου είπα. Το APN του MMS δεν υπάρχει κάποιος λόγος να απενεργοποιείται. Τουλάχιστον έτσι ξέρω...:) Ή διαφορετικά να ψάξεις μήπως το widget ρυθμίζεται ώστε να μην απενεργοποιεί το APN για τα MMS. δοκίμασε το Mobile data controller. Εγω αυτό έχω και δεν έχω χρεωθεί ακόμα τίποτα Η αλήθεια πάντως είναι οτι στα android ΔΕΝ υπάρχει 100% πρόγραμμα προστασίας... απόσο ξέρω! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy13 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Προφανώς τότε το apn widget τα μπλοκάρει όλα τα APN μαζί. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ γι' αυτό δεν ξέρω... Πάντως, δεδομένου ότι μπορείς να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς τα δεδομένα από το κουμπί κλεισίματος (αν έχεις την έκδοση 2.2), δε χρειάζεται κάποιο widget... Θα σου συνιστούσα να το απεγκαταστήσεις και να ανοιγο-κλείνεις τα δεδομένα όπως σου είπα. Το APN του MMS δεν υπάρχει κάποιος λόγος να απενεργοποιείται. Τουλάχιστον έτσι ξέρω...:) Ή διαφορετικά να ψάξεις μήπως το widget ρυθμίζεται ώστε να μην απενεργοποιεί το APN για τα MMS. Δεν ξέρω που είναι αυτο το apn για τα mms.. όλα κι όλα που έχει το widget είναι το εικονίδιο που γίνεται πράσινο/κόκκινο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δεν ξέρω που είναι αυτο το apn για τα mms.. όλα κι όλα που έχει το widget είναι το εικονίδιο που γίνεται πράσινο/κόκκινο.. Λοιπόν άκου. Αν πας Ρυθμίσεις>Ασύρματο και δίκτυα>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείων πρόσβασης θα βρεις τα APN που έχεις. Θα υπάρχουν αρκετά. Υπάρχει ένα το οποίο λέει ότι είναι για MMS. Αυτό δεν υπάρχει λόγος ούτε να το ενεργοποιείς ούτε να το απενεργοποιείς. Χρησιμοποιείται από μόνο του όταν θες να στείλεις ένα MMS και δεν έχει καμιά σχέση με τα δεδομένα 3g. Το APN που βλέπεις να είναι επιλεγμένο είναι αυτό που χρησιμοποιείται όταν μπαίνεις στο Internet μέσω 3g. Αλλά ούτε αυτό υπάρχει λόγος να το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς ούτε με το widget που αναφέρεις ούτε με άλλο τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι: - Αν έχεις έκδοση Android 2.2 και κρατήσεις πατημένο το κουμπί κλεισίματος έχει μια επιλογή που λέει "Σύνδεση δεδομένων". Από εκεί μπορείς να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το 3g. -Αν δεν έχεις 2.2. (και δε θες να βάλεις) τότε η απενεργοποίηση των δεδομένων γίνεται από τις Ρυθμίσεις>Ασύρματο και δίκτυα>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ενεργοποίηση δεδομένων. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν ενεργοποιήσεις τα δεδομένα θα κατεβούν ορισμένα kilobyte και θα χρεωθείς το ένα ευρώ που αναφέρεις. Να τα ενεργοποιείς μόνο όταν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το Internet μέσω 3g. Πιστεύω να σε κάλυψα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Theta λυθηκε και το προβλημα με το ελληνικο πληκτρολογιο; Ναι. Το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xrockmaster Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπέρα έχω το κινητό SAMSUNG GALAXY (GT-I5800), με έκδοση firmwire 2.1-update. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι πως δεν το Samsung Kies δεν αναγνωρίζει το κινητό μου κάνει πόση ώρα να συνδεθεί αλλά δεν συνδέεται, έχω την τελευταία έκδοση του Kies αλλά έχω κατεβάσει και κάποια USB DRIVERS. Στον υπολογιστή μου έχω τα Windows τα Vista.Τι πρόβλημα υπάρχει και πρέπει να διορθώσω έτσι ώστε να συνδέεται κανονίκα το κινητό μου ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπέρα έχω το κινητό SAMSUNG GALAXY (GT-I5800), με έκδοση firmwire 2.1-update. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι πως δεν το Samsung Kies δεν αναγνωρίζει το κινητό μου κάνει πόση ώρα να συνδεθεί αλλά δεν συνδέεται, έχω την τελευταία έκδοση του Kies αλλά έχω κατεβάσει και κάποια USB DRIVERS. Στον υπολογιστή μου έχω τα Windows τα Vista.Τι πρόβλημα υπάρχει και πρέπει να διορθώσω έτσι ώστε να συνδέεται κανονίκα το κινητό μου ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά Δες αν το usb debbuging είναι απενεργοποιημένο...δεν συνδέεται με το kies ή δεν σου βγάζει αναβάθμιση; Μπορείς να απεγκαταστήσεις τους drivers της samsung και να ξανακάνεις εγκατάσταση πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xrockmaster Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Δες αν το usb debbuging είναι απενεργοποιημένο...δεν συνδέεται με το kies ή δεν σου βγάζει αναβάθμιση; Μπορείς να απεγκαταστήσεις τους drivers της samsung και να ξανακάνεις εγκατάσταση πάλι. Δεν συνδέεται το κινητό μου με το kies, έχω πατήσει το "Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης κάνει αυτόματα επανεγκατάσταση τους drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει... Το usb debbuging που μπορώ να το βρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaxioti Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπέρα έχω το κινητό SAMSUNG GALAXY (GT-I5800), με έκδοση firmwire 2.1-update. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι πως δεν το Samsung Kies δεν αναγνωρίζει το κινητό μου κάνει πόση ώρα να συνδεθεί αλλά δεν συνδέεται, έχω την τελευταία έκδοση του Kies αλλά έχω κατεβάσει και κάποια USB DRIVERS. Στον υπολογιστή μου έχω τα Windows τα Vista.Τι πρόβλημα υπάρχει και πρέπει να διορθώσω έτσι ώστε να συνδέεται κανονίκα το κινητό μου ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά Αν θυμάμαι καλά το usb debugging το βρίσκεις: Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ανάπτυξη. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο. Αν και ίσως φανεί λίγο περίεργο δοκίμασε να αφαιρέσεις την κάρτα SD και μετά σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή. Το κινητό σε ρωτάει όταν το συνδέεις πώς θες να συνδεθεί (kies, αποθηκευτικός χώρος, ...) ή το έχεις να συνδέεται με kies αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Αν θυμάμαι καλά το usb debugging το βρίσκεις: Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ανάπτυξη. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο. Αν και ίσως φανεί λίγο περίεργο δοκίμασε να αφαιρέσεις την κάρτα SD και μετά σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή. Το κινητό σε ρωτάει όταν το συνδέεις πώς θες να συνδεθεί (kies, αποθηκευτικός χώρος, ...) ή το έχεις να συνδέεται με kies αυτόματα; το kies είναι γνωστο χοντρο-απαραδεκτο... δοκίμασε 2 τρυκ: α. σύνδεσε σε άλλη usb θύρα του pc Β. κανε απεγκατάσταση τα πάντα από το κιες (ακόμα και τους drivers της samsung) και επανεκκίνηση και περασέ τα όλα από την αρχή. Την προιστορική εποχή πΚ (προ Κύριλλου ντε :lol:) οταν ακόμα χρησιμοποιούσα το χαζο-κιες, δούλευε έτσι... Μια χαζή ερώτηση: το το θες το κίες? είναι εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ... Κινδυνεύοντας να βγω Off-topic, να ξέρεις οτι τα Vista δεν είναι και ό,τι καλύτερο από λειτουργικό, μπορεί αυτά να σου δημιουργούν το πρόβλημα, βάλε xp ή 7, θα δεις αστρονομική διαφορά στο PC σου... Edited February 1, 2012 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xrockmaster Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Αν θυμάμαι καλά το usb debugging το βρίσκεις: Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ανάπτυξη. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο. Αν και ίσως φανεί λίγο περίεργο δοκίμασε να αφαιρέσεις την κάρτα SD και μετά σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή. Το κινητό σε ρωτάει όταν το συνδέεις πώς θες να συνδεθεί (kies, αποθηκευτικός χώρος, ...) ή το έχεις να συνδέεται με kies αυτόματα; Ειναι απενεργοποιημενο το usb debugging. Το εχω βαλει να με ρωταει και οταν συνδεεται επιλεγω την επιλογη kies,επισης εκανα και αυτο με την καρτα SD αλλα μου ζηταει την καρτα δηλαδη βγαζει μηνυμα και λεει "βαλτε την καρτα SD και ξαναπροσπαθηστε. Edited February 1, 2012 by al3xrockmaster παρελειψα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaxioti Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 το kies είναι γνωστο χοντρο-απαραδεκτο... δοκίμασε 2 τρυκ: α. σύνδεσε σε άλλη usb θύρα του pc Β. κανε απεγκατάσταση τα πάντα από το κιες (ακόμα και τους drivers της samsung) και επανεκκίνηση και περασέ τα όλα από την αρχή. Την προιστορική εποχή πΚ (προ Κύριλλου ντε :lol:) οταν ακόμα χρησιμοποιούσα το χαζο-κιες, δούλευε έτσι... Μια χαζή ερώτηση: το το θες το κίες? είναι εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ... Κινδυνεύοντας να βγω Off-topic, να ξέρεις οτι τα Vista δεν είναι και ό,τι καλύτερο από λειτουργικό, μπορεί αυτά να σου δημιουργούν το πρόβλημα, βάλε xp ή 7, θα δεις αστρονομική διαφορά στο PC σου... Θα συμφωνήσω με τον φίλο amkokos ότι το kies είναι για πέταμα. Αν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις backup από τις επαφές σου θα σου πρότεινα το MyPhoneExplorer. Αν βεβαια θες να αναβαθμίσεις σε official rom χωρίς να φλασαρεις με το odin τότε το kies είναι νομίζω μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xrockmaster Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 το kies είναι γνωστο χοντρο-απαραδεκτο... δοκίμασε 2 τρυκ: α. σύνδεσε σε άλλη usb θύρα του pc Β. κανε απεγκατάσταση τα πάντα από το κιες (ακόμα και τους drivers της samsung) και επανεκκίνηση και περασέ τα όλα από την αρχή. Την προιστορική εποχή πΚ (προ Κύριλλου ντε :lol:) οταν ακόμα χρησιμοποιούσα το χαζο-κιες, δούλευε έτσι... Μια χαζή ερώτηση: το το θες το κίες? είναι εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ... Κινδυνεύοντας να βγω Off-topic, να ξέρεις οτι τα Vista δεν είναι και ό,τι καλύτερο από λειτουργικό, μπορεί αυτά να σου δημιουργούν το πρόβλημα, βάλε xp ή 7, θα δεις αστρονομική διαφορά στο PC σου... Το εχω κανει αυτο με την απεγκαταστηση πανω απο 5 φορες εδω και ενα χρονο το κανω εγκατασταση βλεπω οτι δεν λειτουργει το ξαναεγκαταστω μηπως γινεται και το σβηνω και ολο αυτη η ιστορια αλλα παλι το ιδιο.Κοιτα το kies το θελω για να κρατησω καποια αρχεια backup επειδη εχω καποια σημαντικα αρχεια (επαφες και αλλα πολλα) αλλα θελω να κανω και αναβαθμιση λογισμικου το κραζουν παρα πολλοι το kies αλλα ειναι το μονο προγραμμα που υποστηριζει τα samsung εκτος βεβαια αν ξερεις κανα αλλο... θα σκεφτω πολυ αν ξαναπαρω samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts