gkas1973 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Εχεις OC ή non-oc έκδοση? Βαλε κάποιο widget και δες το φορτίο της CPU σου (0-100%). Οταν είχα Non-OC το έκανε αυτό (διακοπές) πολύ συχνά... @gkas1973: φίλε, σε ποιό galaxy αναφέρεσαι? Εμείς δεν έχουμε 2.3 (ακόμα τουλάχιστον...) Η ερώτηση αφορούσε το galaxy 3 με 2.2. Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Εμείς δεν έχουμε 2.3 (ακόμα τουλάχιστον...) Φιλε μου στειλε pm στον κυριλλο να σου στειλει μια εκδοση 2.3 που εχει βγαλει :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Εχεις OC ή non-oc έκδοση? Βαλε κάποιο widget και δες το φορτίο της CPU σου (0-100%). Οταν είχα Non-OC το έκανε αυτό (διακοπές) πολύ συχνά... @gkas1973: φίλε, σε ποιό galaxy αναφέρεσαι? Εμείς δεν έχουμε 2.3 (ακόμα τουλάχιστον...) no oc εχω. αλλα δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα.το κανει ειτε μεσα απο απο το προγραμμα πλοηγησης αλλα και μεσα απο το ιδιο το svox χωρις να εχει καποια ανοιχτη εφαρμογη. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έχω δυο θέματα: 1. Η μπαταρία μου κρατούσε 3-4 γεμάτες μέρες και τώρα, μετά από 1,5 χρόνο έχει αρχίσει και τα παίζει. Μια μέρα με το ζόρι μου βγάζει! Ήμουνα από τους πρώτους που το είχε πάρει και μέχρι τώρα δεν μου είχε κάνει τίποτα. Έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα; Ξέρει κανένας καμιά άκρη για νέα original μπαταρία σε καλή τιμή γιατί το έχω αγαπήσει αυτό το κινητό και δε θέλω να το αλλάξω με τίποτα; 2. Έχω δυο κάρτες sd η μια κλώνος της άλλης, με partions a2sd κλπ. Η μία είναι class 4 η άλλη class 10. Και οι δυο μου δίνουν τις ίδιες μετρήσεις αν κι έπρεπε η 10άρα να πετάει! Μούφα μου φαίνεται όλο το κόλπο με τις class! Έχει άλλος παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο; Χρόνια Πολλά Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 no oc εχω. αλλα δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα.το κανει ειτε μεσα απο απο το προγραμμα πλοηγησης αλλα και μεσα απο το ιδιο το svox χωρις να εχει καποια ανοιχτη εφαρμογη. Αν αναφέρεσαι σε πρόγραμμα πλοήγησης το igo ή ισοδύναμο, σ'εμένα διορθώθηκε βάζοντας την OC. Υπάρχουν πολλά που τρέχουν στο Background και δεν είναι άμεσα ορατά σένα κινητό... Δοκίμασε το εξής αν θές: βάλε το Elixir2 (free από market) και βγαλε widget με συχνότητα και φορτίο CPU και θα δεις οτι έχω δίκιο (θα είναι συνέχεια 100%)... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Έχω δυο θέματα: 1. Η μπαταρία μου κρατούσε 3-4 γεμάτες μέρες και τώρα, μετά από 1,5 χρόνο έχει αρχίσει και τα παίζει. Μια μέρα με το ζόρι μου βγάζει! Ήμουνα από τους πρώτους που το είχε πάρει και μέχρι τώρα δεν μου είχε κάνει τίποτα. Έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα; Ξέρει κανένας καμιά άκρη για νέα original μπαταρία σε καλή τιμή γιατί το έχω αγαπήσει αυτό το κινητό και δε θέλω να το αλλάξω με τίποτα; 2. Έχω δυο κάρτες sd η μια κλώνος της άλλης, με partions a2sd κλπ. Η μία είναι class 4 η άλλη class 10. Και οι δυο μου δίνουν τις ίδιες μετρήσεις αν κι έπρεπε η 10άρα να πετάει! Μούφα μου φαίνεται όλο το κόλπο με τις class! Έχει άλλος παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο; Χρόνια Πολλά Αν την αλλαγή της μπαταρίας την παρατηρησες μετά από αλλαγή ρομ ίσως είναι θέμα kernel. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Δοκίμασε και το battery calibrator.. εγω με αυτό έλυσα αντιστοιχο πρόβλημα.. Edited December 29, 2011 by kokorets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Αν αναφέρεσαι σε πρόγραμμα πλοήγησης το igo ή ισοδύναμο, σ'εμένα διορθώθηκε βάζοντας την OC. Υπάρχουν πολλά που τρέχουν στο Background και δεν είναι άμεσα ορατά σένα κινητό... Δοκίμασε το εξής αν θές: βάλε το Elixir2 (free από market) και βγαλε widget με συχνότητα και φορτίο CPU και θα δεις οτι έχω δίκιο (θα είναι συνέχεια 100%)... λοιπον. ξετικαρισα σχετικά με το αν θα χρησιμοποιη το svox παντα τις δικες του ρυθμισεις η αν καθε εφαρμογη τις δικες της.εστρωσε αρκετα. εβαλα το elixir επαιζα εως 99%. δοκιμασα και OC. φτανει 1,2 παλι μεχρι και 99% αλλα σαφως πιο γρηγορα.το svox δεν ειχε καμια βελτιωση. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) λοιπον. ξετικαρισα σχετικά με το αν θα χρησιμοποιη το svox παντα τις δικες του ρυθμισεις η αν καθε εφαρμογη τις δικες της.εστρωσε αρκετα. εβαλα το elixir επαιζα εως 99%. δοκιμασα και OC. φτανει 1,2 παλι μεχρι και 99% αλλα σαφως πιο γρηγορα.το svox δεν ειχε καμια βελτιωση. οπως καταλαβαίνεις, κάποιες εφαρμογές σου "μπουκώνουν" το κινητό, γιαυτό έχεις διακοπτόμενη λειτουργία. Εμένα το έκανε το igo σε non-oc και αυτό ήταν η αφορμή που έβαλα oc (έχει το καλύτερο interface και Ελληνικούς χάρτες σε android). Περίεργο, το svox οταν το χρησιμοποιούσα έδειχνε ΟΚ (ισως είχα πιο παλιά έκδοση, δεν ξέρω...) Ηθικό δίδαγμα: όλες οι εφαρμογές Android δεν τρέχουν σωστά σε όλες τις συσκευές android, και ας ισχυρίζονται το αντίθετο... Edited December 29, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 λοιπον. ξετικαρισα σχετικά με το αν θα χρησιμοποιη το svox παντα τις δικες του ρυθμισεις η αν καθε εφαρμογη τις δικες της.εστρωσε αρκετα. εβαλα το elixir επαιζα εως 99%. δοκιμασα και OC. φτανει 1,2 παλι μεχρι και 99% αλλα σαφως πιο γρηγορα.το svox δεν ειχε καμια βελτιωση. Δοκιμασε να βαλεις στο igo αυτά και σβήσε το περιεχόμενο του φάκελου \content\phoneme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αν την αλλαγή της μπαταρίας την παρατηρησες μετά από αλλαγή ρομ ίσως είναι θέμα kernel. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Τι εννοείς θέμα kernel? Πως μπορώ να τον αλλάξω; Έχω G3mod. Κι αν τον αλλάξω ποιές θα είναι οι διαφορές; Πάντως το πρόβλημα με την μπαταρία παρουσιάστηκε χωρίς να πειράξω κάτι στο τηλέφωνο πριν βάλω την 9.3 του Κύριλλου. Αλλά και με την 9.3 τα ίδια. Αλλά το έχω τώρα πάνω από 1,5 χρόνο σχεδόν και λογικό είναι η μπαταρία να τα παίξει... Πάντως περιμένω οδηγίες για τον kernel... :rolleyes: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δοκίμασε και το battery calibrator.. εγω με αυτό έλυσα αντιστοιχο πρόβλημα.. Το έχω δοκιμάσει, δε γίνεται τίποτα, είναι θέμα μπαταρίας μάλλον... :( Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τι εννοείς θέμα kernel? Πως μπορώ να τον αλλάξω; Έχω G3mod. Κι αν τον αλλάξω ποιές θα είναι οι διαφορές; Πάντως το πρόβλημα με την μπαταρία παρουσιάστηκε χωρίς να πειράξω κάτι στο τηλέφωνο πριν βάλω την 9.3 του Κύριλλου. Αλλά και με την 9.3 τα ίδια. Αλλά το έχω τώρα πάνω από 1,5 χρόνο σχεδόν και λογικό είναι η μπαταρία να τα παίξει... Πάντως περιμένω οδηγίες για τον kernel... :rolleyes: Κάνε 2-3 πλήρης φορτίσεις-αποφορτίσεις χωρίς να σβήσει από μπαταρία το κινητό (περίπου να φτάσει στο 9% και κάτω) και κάνε και ένα calibrate την μπαταρία με το battery calibrator (την επόμενη φορά που θα το φορτίσεις, μόλις γεμίσει πριν το βγάλεις από το φορτιστή το κινητό). Αν εξακολουθήσει να στο κάνει τότε πήγαινε σε ένα service για κινητά και ζήτα να σου μετρήσουν την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Κάνε 2-3 πλήρης φορτίσεις-αποφορτίσεις χωρίς να σβήσει από μπαταρία το κινητό (περίπου να φτάσει στο 9% και κάτω) και κάνε και ένα calibrate την μπαταρία με το battery calibrator (την επόμενη φορά που θα το φορτίσεις, μόλις γεμίσει πριν το βγάλεις από το φορτιστή το κινητό). Αν εξακολουθήσει να στο κάνει τότε πήγαινε σε ένα service για κινητά και ζήτα να σου μετρήσουν την μπαταρία... Το έχω κάνει και δε γίνεται τίποτα. Μετά και το calibration και την πλήρη φόρτιση, σε καμιά ώρα έχει πέσει στο 80% και μετά αρχίζει η κατρακύλα! Δεύτερη μέρα με πολύ ζόρι βγάζει, για να μην πω ότι δε βγάζει. Αλλά, με δεδομένο ότι το είχα αγοράσει τέλη Αυγούστου του 2010 και τώρα μπαίνει το 2012 και με τόση χρήση που έχει φάει αυτό το τηλέφωνο, νομίζω ότι είναι απλώς η φυσιολογική φθορά της μπαταρίας. Σκέψου ότι στην αρχή μου κρατούσε 4 γεμάτες μέρες και μέχρι πριν κανένα μήνα 3 μέρες τις έβγαζε. Κάποια στιγμή άρχισε ο κατήφορος πριν από κανένα μήνα και δεν το βλέπω να συνέρχεται. Επειδή μου αρέσει όμως το κινητό, έχω παραγγείλει καινούρια μπαταρία και μάλιστα 2430 mAh (!) ap;o 1500 mAh που είναι η μαμίσια. Εντυπώσεις μόλις έρθει! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το έχω κάνει και δε γίνεται τίποτα. Μετά και το calibration και την πλήρη φόρτιση, σε καμιά ώρα έχει πέσει στο 80% και μετά αρχίζει η κατρακύλα! Δεύτερη μέρα με πολύ ζόρι βγάζει, για να μην πω ότι δε βγάζει. Αλλά, με δεδομένο ότι το είχα αγοράσει τέλη Αυγούστου του 2010 και τώρα μπαίνει το 2012 και με τόση χρήση που έχει φάει αυτό το τηλέφωνο, νομίζω ότι είναι απλώς η φυσιολογική φθορά της μπαταρίας. Σκέψου ότι στην αρχή μου κρατούσε 4 γεμάτες μέρες και μέχρι πριν κανένα μήνα 3 μέρες τις έβγαζε. Κάποια στιγμή άρχισε ο κατήφορος πριν από κανένα μήνα και δεν το βλέπω να συνέρχεται. Επειδή μου αρέσει όμως το κινητό, έχω παραγγείλει καινούρια μπαταρία και μάλιστα 2430 mAh (!) ap;o 1500 mAh που είναι η μαμίσια. Εντυπώσεις μόλις έρθει! Η έκδοση 9 του κυρίλλου και έπειτα έχει την έκδοση 2. 2του g3mod που σε μένα τουλάχιστον η μπαταρία κατέβαινε πολύ γρήγορα. Με την έκδοση 2.1 ήταν καλύτερα τα πράγματα. Το μεσημέρι θα σου στείλω το λινκ η οποίος άλλος μπορεί ας το γράψει γιατί τώρα είμαι από το κινητό Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 εγω παιδια εχω παθει το ακριβως αντιθετο! με την 9.3 non oc και g3mod kernel 2.3 non oc η αυτονομια της μπαταριας αυξυθηκε ραγδεα σε σχεση με την οφφισιαλ 2,2 που ειχα!φαντηστειτε απο χθες με 60% μπαταρια προσπαθουσα να την αδειασω παιζοντας ολη μερα παιχνδια,σερφαρισμα μουσικη και δεν ελεγε να πεσει!! με την 2.2 που ειχα θα ειχε βγει off με τοση χρηση Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Η έκδοση 9 του κυρίλλου και έπειτα έχει την έκδοση 2. 2του g3mod που σε μένα τουλάχιστον η μπαταρία κατέβαινε πολύ γρήγορα. Με την έκδοση 2.1 ήταν καλύτερα τα πράγματα. Το μεσημέρι θα σου στείλω το λινκ η οποίος άλλος μπορεί ας το γράψει γιατί τώρα είμαι από το κινητό Sent from my GT-I5800 using Tapatalk http://dl.dropbox.com/u/22905577/hill_beast_test_073.tar Είναι ένα test kernel του hillbeast όπου σε ένα παλιότερο post του ο Κύριλλος είχε δει διαφορά στην μπαταρία...Μέσω Odin φλασάρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αν και το χα ξαναγράψει στο άλλο thread, επιβεβαιώνω σχετικά με την αυτονομία.. Με v9.3 OC και g3mod 2.3 το κινητό αντέχει χαλαρά 3 μέρες, βέβαια καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά το κινητό του αλλά και πάλι, αντέχει το λιγότερο 2 μέρες με παραπάνω από νορμάλ χρήση! Ίσως ρόλο παίζει ότι α) είχα κάνει battery calibration κάποια στιγμή όταν ξανάρχισα να το σκαλίζω β) η φωτεινότητα στην οθόνη είναι τέρμα χαμηλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 http://dl.dropbox.com/u/22905577/hill_beast_test_073.tar Είναι ένα test kernel του hillbeast όπου σε ένα παλιότερο post του ο Κύριλλος είχε δει διαφορά στην μπαταρία...Μέσω Odin φλασάρεται... Ερωτήσεις: 1. Τι επιλέγω στο Odin για το φλασάρισμα; 2. Ο kernel που ήδη έχω χάνεται; Κι αν ναι μπορεί να επανέρθει με κανονικό φλασάρισμα της Rom? 3. Όταν λέμε test kernel εννοούμε ότι λειτουργούν όλα εντάξει ή το μισό τηλέφωνο θα πάει χαμένο; χα, χα, χα... ;) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 http://dl.dropbox.com/u/22905577/hill_beast_test_073.tar Είναι ένα test kernel του hillbeast όπου σε ένα παλιότερο post του ο Κύριλλος είχε δει διαφορά στην μπαταρία...Μέσω Odin φλασάρεται... Το Έχεις περάσει φίλε? Τι λέει? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το συγκεκριμένο kernel το είχα περάσει και γω και το είχα για αρκετές μέρες! ; ) Είναι OC, υποστηρίζει hybrid d2sd και λειτουργεί τέλεια. Από μπαταρία, ναι, ήταν καλύτερο από το g3mod 2.2!! Φλασάρεται με odin ως one package κανονικά, κάνει το reboot του και είσαι έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Γεια σας ηρθε η ωρα που θα θελα να περασω την ρομ του κυριλου θα μπορουσατε να μου πειτε τη πρεπι να κανω ? καποιο site? :) ευχαριστωω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το Έχεις περάσει φίλε? Τι λέει? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Το συγκεκριμένο kernel το είχα περάσει και γω και το είχα για αρκετές μέρες! ; ) Είναι OC, υποστηρίζει hybrid d2sd και λειτουργεί τέλεια. Από μπαταρία, ναι, ήταν καλύτερο από το g3mod 2.2!! Φλασάρεται με odin ως one package κανονικά, κάνει το reboot του και είσαι έτοιμος! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3923027#post3923027 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Γεια σας ηρθε η ωρα που θα θελα να περασω την ρομ του κυριλου θα μπορουσατε να μου πειτε τη πρεπι να κανω ? καποιο site? :) ευχαριστωω!!! Για αρχη πρεπει να περασεις την v9.0 ξεκινα διαβασε λιγο εδω και οτι θες εδω ειμαστε :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δοκιμασε να βαλεις στο igo αυτά και σβήσε το περιεχόμενο του φάκελου \content\phoneme phoneme ειναι ηδη κενο .απο τα αλλα πια voise να επιλεξω? ειναι καποια απο αυτη η λυση στον συλλαβισμο της ωρας αφιξης? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts