givros Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Εχω το εξης προβλημα. Εκανα downgrade απο την 5,7 σε 2,1 για να περασω την επισημη απο kies. Αναγνωριζει το κιν ξεκιναει την εγκατασταση αλλα καποια στιγμη μου βγαζει unexpected error και ζηταει κωδικο για emergengy recovery???? Τεσπα ξεκιναει και αυτη η διαδικασια αλλα καποιοα στιγμη κολλαει και αυτη και βγαζει unexpected error can not update. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο? Μηπως να παραμεινω στην 5,7. Επισης κατι αλλο. Μετα απο επικοινωνια με την mls για το destinator εμαθα οτι υπαρχει update για το galaxy 3 εκδοση 2,2 με κοστος 25euro και σε μερικες μερες θα ανεβει στο site δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timoleon1987 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπερα σε ολους!! Μια ερωτηση, πως μπορω να κανω downgrade σε 2.1, στη μαμισια ουσιαστικα? εχω μια beta εκδοση 2.2! Βασικα θελω να το κανω αυτο ωστε να μπορω να κανω updates μεσω kies! Τωρα δε γινεται με την εκδοση που του χα περασει! καλησπερα CARTooNiST .κατεβασε απο εδω https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/official-roms την ρομ (εμενα δουλεψε ηcosmote) και περασε την με το odinμετα ανοιξε το κιες και ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koraliap Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλημέρα και από μένα! Είμαι νέος χρήστης του GALAXY 3, είναι το πρώτο μου smartphone και είμαι αρκετά ευχαριστημένη, αν και στο ψάξιμο ακόμα του τηλεφώνου!! Η απορία μου για την ώρα είναι πώς θα κάνω copy- paste κείμενο στο κινητό (π.χ. μέσα σε μήνυμα κλπ). Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλημέρα και από μένα! Είμαι νέος χρήστης του GALAXY 3, είναι το πρώτο μου smartphone και είμαι αρκετά ευχαριστημένη, αν και στο ψάξιμο ακόμα του τηλεφώνου!! Η απορία μου για την ώρα είναι πώς θα κάνω copy- paste κείμενο στο κινητό (π.χ. μέσα σε μήνυμα κλπ). Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Κρατα πατημενο το δαχτυλο σου μεσα στο πλαισιο κειμενου και θα δεις μερικες επιπλεον επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Απο χθες δεν ανοιγουν τα widget, οταν προσπαθω μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα: "The application settings (process com android.settings) has stopped unexpectedly. please try again." Τα widget της Samsung, τα shortcut κλπ δουλευουν μια χαρα. Εχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα ? Καταφερε να το διορθωση (χωρις να κανει factory reset) ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 καλησπερα παιδια.! θελω να βαλω την επισημη 2.2 αλλα πρωτα θελω να βαλω το κινητο σε εργοστασιακες ρυθμισεις και να κανω φορματ την sd(εχω κανει backup) δλδ θελω το κινητο να γινει οπως ηταν την πρωτη μερα που το πηρα,χωρις προγραμματα επαφες mp3 κ.α.πως θα το κανω αυτο? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 καλησπερα παιδια.! θελω να βαλω την επισημη 2.2 αλλα πρωτα θελω να βαλω το κινητο σε εργοστασιακες ρυθμισεις και να κανω φορματ την sd(εχω κανει backup) δλδ θελω το κινητο να γινει οπως ηταν την πρωτη μερα που το πηρα,χωρις προγραμματα επαφες mp3 κ.α.πως θα το κανω αυτο? Πας ρυθμίσεις>απόρρητο>επαναφορά εργοστασιακών Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 format στην sd πως κανω?επισης να κανω πρωτα επαναφορα εργοστασιακων και μετα φορματ στην καρτα ή το αντιθετο? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletch Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι ακόμα στο 2.1, και δε μπορώ να συνδεθώ στο kies. Οταν πηρα το κινητο, το φεβρουαριο,συνδεοταν κανονικα, δοκιμασα χθες, τιποτα. το εκανα uninstall, το ξανακατεβασα (εκδοση 2.0.1.11053_66) αλλα και παλι τιποτα. Ανοιγω δηλαδη το kies< συνδεω το κινητο με usb και στο kies, πανω αριστερα στο 'συνδεδεμενες συσκευες' γραφει συνδεση και δεινχει οτι προσπαθει να συνδεθει (εδω και μια ωρα). Έχω windows 7. Και μολις συνδεσα το κινητο με usb sto pc, μου εβγαλε ενα μηνυματακι οτι κατεβαζει τα drivers, και τελικα 'samsung android usb composite device--->ready to use, και samsung android usb modem--->failed. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα σε όλους κι από μένα. Εκανα κι εγώ την αναβάθμιση μέσω kies στην 2.2. Είναι όντως λιγο πιο γρήγορο και με περισσότερες επιλογές στις ρυθμίσεις. Το μόνο μου θέμα ειναι ότι στην διάρκεια των κλήσεων άρχισε να κάνει όλο διακοπές με αποτέλεσμα να μην μπορείς να μιλήσεις σχεδόν καθόλου. Το hard reset δεν έκανε τίποτα.Από το service της Samsung μου λενε να το στείλω εκεί... Ετυχε σε κανένα; Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ! Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) στο gingerbird στην ν3,3 δεν βρισκω ελληνικα.δεν εχει? επισης μου δειχνει πληρης μνημη .εχω περασμενες εφαρμογες στην καρτα μνημης .πρεπει να εχω στην εσ. μνημη γυρω στα 15mb εφαρμογες που δεν περνανε στην sd και μου δειχνει οτι εχω 18 mb ακομα ελευθερα. υπαρχει λυση? Edited June 22, 2011 by vasilimertzani Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα σε όλους κι από μένα. Εκανα κι εγώ την αναβάθμιση μέσω kies στην 2.2. Είναι όντως λιγο πιο γρήγορο και με περισσότερες επιλογές στις ρυθμίσεις. Το μόνο μου θέμα ειναι ότι στην διάρκεια των κλήσεων άρχισε να κάνει όλο διακοπές με αποτέλεσμα να μην μπορείς να μιλήσεις σχεδόν καθόλου. Το hard reset δεν έκανε τίποτα.Από το service της Samsung μου λενε να το στείλω εκεί... Ετυχε σε κανένα; Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ! επαθα κατι ανάλογο οταν περασα από το market εφαρμογή που ΔΕΝ ήταν γιαυτό το κινητό... Μηπως πέρασες καποιο πρόγραμμα στο ενδιάμεσο που τρέχει έτσι και αλλιώς στο παρασκήνιο? (πχ πρόγραμμα πρόγνωσης καιρού ή κάποιο άλλο widget)? Δοκίμασε να βάλεις το elixir για να δεις αν όταν κάνει "διακοπές" δουλεύει ο επεξεργαστής στο 100% από κάποιο widget... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 επαθα κατι ανάλογο οταν περασα από το market εφαρμογή που ΔΕΝ ήταν γιαυτό το κινητό... Μηπως πέρασες καποιο πρόγραμμα στο ενδιάμεσο που τρέχει έτσι και αλλιώς στο παρασκήνιο? (πχ πρόγραμμα πρόγνωσης καιρού ή κάποιο άλλο widget)? Δοκίμασε να βάλεις το elixir για να δεις αν όταν κάνει "διακοπές" δουλεύει ο επεξεργαστής στο 100% από κάποιο widget... Τωρα στην 2.2 εβαλα οτι είχα ακριβώς από εφαρμογές και στην 2.1. Το πρόβλημα ξεκίνησε από την πρώτη κλίση με την 2.2 και χωρίς να έχω καμία εφαρμογη (μετα το hard reset) από το market. Θα δοκιμάσω και με την εφαρμογή που μου λες αν παιζει κάτι... Να σαι καλά! Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι ακόμα στο 2.1, και δε μπορώ να συνδεθώ στο kies. Οταν πηρα το κινητο, το φεβρουαριο,συνδεοταν κανονικα, δοκιμασα χθες, τιποτα. το εκανα uninstall, το ξανακατεβασα (εκδοση 2.0.1.11053_66) αλλα και παλι τιποτα. Ανοιγω δηλαδη το kies< συνδεω το κινητο με usb και στο kies, πανω αριστερα στο 'συνδεδεμενες συσκευες' γραφει συνδεση και δεινχει οτι προσπαθει να συνδεθει (εδω και μια ωρα). Έχω windows 7. Και μολις συνδεσα το κινητο με usb sto pc, μου εβγαλε ενα μηνυματακι οτι κατεβαζει τα drivers, και τελικα 'samsung android usb composite device--->ready to use, και samsung android usb modem--->failed. Καμιά ιδέα; Το πρόβλημα είναι στην κάρτα μνήμης, βγάλε την και λογικά θα συνδεθεί με το kies. Αν μπορείς φόρμαρε την κάρτα για να λύσεις το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletch Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 thanks kokorets, έχεις δίκιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaPaS Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Γεια σας παιδια! Είμαι κάτοχος του GT i5800 εδω και μερικους μηνες και εχω μια απορία σχετικα με τον ηχο κλησης! Το κινητο απο την μανα του, οταν σε παιρνουν τηλεφωνο, κανει μια κλιμακωση στον ηχο κλησης, δηλαδη, για περιπου ενα δευτερολεπτο ακουγεται πολυ χαμηλα και μετα δυναμωνει αμεσως, τελειως αποτομα! Πως μπορω να τροποποιησω η να απενεργοποιήσω την κλιμακωση αυτη? Εψαξα πολυ στις ρυθμισεις αλλα ισως κατι να μου διαφευγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Γεια σας παιδια! Είμαι κάτοχος του GT i5800 εδω και μερικους μηνες και εχω μια απορία σχετικα με τον ηχο κλησης! Το κινητο απο την μανα του, οταν σε παιρνουν τηλεφωνο, κανει μια κλιμακωση στον ηχο κλησης, δηλαδη, για περιπου ενα δευτερολεπτο ακουγεται πολυ χαμηλα και μετα δυναμωνει αμεσως, τελειως αποτομα! Πως μπορω να τροποποιησω η να απενεργοποιήσω την κλιμακωση αυτη? Εψαξα πολυ στις ρυθμισεις αλλα ισως κατι να μου διαφευγει! Όχι δεν γίνεται. Στην ρομ μου μου φαίνεται το έχω απενεργοποιήσει αν και δεν είμαι 100% σίγουρος. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Όχι δεν γίνεται. Στην ρομ μου μου φαίνεται το έχω απενεργοποιήσει αν και δεν είμαι 100% σίγουρος. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 σε μενα δουλεύει ΟΚ, το εχεις απενεργοποιήσει σωστά. Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaPaS Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Όχι δεν γίνεται. Στην ρομ μου μου φαίνεται το έχω απενεργοποιήσει αν και δεν είμαι 100% σίγουρος. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Δεν εχω και πολυ ιδεα τι παιζει με τισ ρομ και αυτα οποτε θα το αφησω οπως ειναι! Ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Δεν εχω και πολυ ιδεα τι παιζει με τισ ρομ και αυτα οποτε θα το αφησω οπως ειναι! Ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε! Τίποτα φίλε. Αν πάντως καμιά μέρα έχεις όρεξη για να "πειραματιστείς" λίγο παραπάνω στο κινητό σου και να το αξιοποιήσεις πλήρως εδώ θα είμαι :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaPaS Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Τίποτα φίλε. Αν πάντως καμιά μέρα έχεις όρεξη για να "πειραματιστείς" λίγο παραπάνω στο κινητό σου και να το αξιοποιήσεις πλήρως εδώ θα είμαι :) Οκ φιλε, σευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Δοκίμασα όλους τους τρόπους και αναβάθμιση γιοκ. Σκάει συνεχώς. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βρω αυτή τη ρομ για να την αναβαθμίσω μόνος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball18 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Όταν συνδέω το κινητό με υπολογιστή του έχω βάλει ρύθμιση να με ρωτάει με ποιόν τρόπο θα συνδεθεί... Όταν επιλέγω KIES και media player όλα καλά αλλά όταν επιλέγω usb storage κάτι δεν γίνεται... Το pc δεν βλέπει το κινητό κάτι μηνύματα μου βγάζει με ανθρωπάκια του Android ότι η συσκευή USB συνδέθηκε και να επιλέξω αρχεία για μεταφορά αλλά τζίφος, τίποτα δεν γίνεται... Είμαι στην 2.2, επίσημη από KIES, και συνδέομαι σε Win 7... Δεν έχω δοκιμάσει άλλο λειτουργικό να σας πω... Βοήθεια όποιος ξέρει...:) Παράθεση Samsung Galaxy 3 (Ι5800), LG Optimus L9 II (D605), Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paspartou Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Καλημέρα σε όλους. Το κινητό αναβαθμίστηκε επιτυχώς σε FROYO 2.2 . Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τη λειτουργία του WiFi. Ενώ συνδέομαι κανονικά στο router μου (LINKSYS WAG200G) και παίρνω IP μαζί με τα λοιπά στοιχεία σύνδεσης, δεν με αφήνει να κάνω πλοήγηση ή download, βγάζοντας το μήνυμα " η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη" ή "ο server προσωρινά είναι εκτός λειτουργίας" ή "ελέγξτε τη σύνδεση δεδομένων σας". Η MAC address που εμφανίζεται στις πληροφορίες είναι σωστή; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Στην επίσημη froyo 2.2 της samsung ελλάς,μπορούμε να αλλάξουμε kernel μέσω odin ώστε να χρησιμοποιήσουμε oc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts