KOSTAS_27 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 ναι αλλα μου κολισε και θα το ξανακανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnovatraxi Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 ναι αλλα μου κολισε και θα το ξανακανο Πες μας τα αποτελεσματα μολις την κανεις!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 αμα τα καταφερω γιατι πρην κολισε κατα εγκαταστασει στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 ΕΠΙΣΗΜΟ froyo μεσου Samsung kies οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball18 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Αλληλούια!!! :D Παράθεση Samsung Galaxy 3 (Ι5800), LG Optimus L9 II (D605), Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytoxalk Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 παιδια καλημερες...αν θα μπορουσε και καποιος να μας πει 2-3 βηματα για το πως γινεται η αναβαθμιση στο ΕΠΙΣΗΜΟ froyo μεσου Samsung kies...απλα να ενημερωσω οτι οπως καταλαβα χρειαζεται οπωσδηποτε update το kies για αρχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 ειναι απλη διαδικασια σε οδηγει το kies αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 ΕΠΙΣΗΜΟ froyo μεσου Samsung kies οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους!!!!!!!!!:!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firetsmp Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Τώρα τι κάνουμε κρατάμε τη 5.7 του Κύριλλου ή περνάμε την επίσημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Κρατας του Κύριλλου φυσικά...Έγω δεν την βαζω επειδη ειναι καινουργιο το κινητο και δεν θελω να χασω ακομα την εγγυηση... Official Froyo Installed!!!Όλα λειτουργούν ρολόι...Απλά πριν κάνετε αναβαθμιση το λογισμικό καντε αναβαθμιση το kies (14 Ιουνίου 2011). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penirliaris Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 καλησπερα! μπορει καποιος να μου βρει εναν οδηγο επαναφορας απο την 2.2(5,7) σε 2.1? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Μόλις έκανα την αναβάθμιση [ATTACH]20948[/ATTACH] Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 ωραια , θα αναβαθμισω επιτελους το κινητο του πατερα , πιστευω οτι ακομα κι αυτος θα καταλαβει διαφορες στη 2.2 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spn147 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Παιδια, παρολο που αναβαθμισα το kies σε Latest Version 2.0.1..... δεμ μου βγαζει καποια ειδοποιηση για υπαρξη διαθεσιμοτητας του froyo 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Δεν πιστεύω να χει πειράξει η vodafone το firmware και να μην παίρνουμε αναβάθμιση; Μόλις πάω σπίτι θα δοκιμάσω, εσύ spn147 είναι απο voda η συσκευή σου; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spn147 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Παιδια, παρολο που αναβαθμισα το kies σε Latest Version 2.0.1..... δεμ μου βγαζει καποια ειδοποιηση για υπαρξη διαθεσιμοτητας του froyo 2.2? Μολις μιλησα με την επισημη τεχνικη υποστιριξη της SAMSUNG και δεν γνωριζουν τιποτα σχετικα με αναβαθμιση (...η επικειμενη) του Ι5800 σε froyo!!:shock::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spn147 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Δεν πιστεύω να χει πειράξει η vodafone το firmware και να μην παίρνουμε αναβάθμιση; Μόλις πάω σπίτι θα δοκιμάσω, εσύ spn147 είναι απο voda η συσκευή σου; Ναι vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 εγώ παιδια από vodafone το ειχα παρει το κινητο αλλα το εκανα αναβαθμιση κανονικα... Ρε παιδιά μήπως ξέρετε πως εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην sd?Είχα δει οτι γίνεται σε froyo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) υπαρχει firmware της vodafone? οσοι το εχετε αναβαθμισει , ειχατε κανονικες ελληνικες συσκευες ? εγώ παιδια από vodafone το ειχα παρει το κινητο αλλα το εκανα αναβαθμιση κανονικα... Ρε παιδιά μήπως ξέρετε πως εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην sd?Είχα δει οτι γίνεται σε froyo... πας στις settings/applications/manage applications και εκει κοιτας σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα αν υπαρχει η δυνατοτητα move to sd δεν εχω δει froyo στο συγκεκριμενο, αλλα στα υπολοιπα ετσι γινεται επισης στη 2.2 υπαρχει και η δυνατοτητα για tethering , η οποια ειναι παρα πολυ χρησιμη , αν ποτε χρειαστεις internet για κανα λαπτοπ , αλλα δεν εχεις ρευμα ή συνδεση αυτα τα 2 χαρακτηριστικα ειναι τα πιο σημαντικα στο froyo κατα την αποψη μου (περα απο τη βελτιωση στην ταχυτητα) Edited June 17, 2011 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 thanks για την απαντηση...δεν γίνεται να το κανω να περνανε απευθειας στην sd?Εγώ όπως προείπα ελληνική συσκευή έχω και πέρασε κανονικά...το μοναδικο πρόβλημα που μου έβγαλε είναι ότι δεν μπορώ να κάνω sync με το kies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) thanks για την απαντηση...δεν γίνεται να το κανω να περνανε απευθειας στην sd?Εγώ όπως προείπα ελληνική συσκευή έχω και πέρασε κανονικά...το μοναδικο πρόβλημα που μου έβγαλε είναι ότι δεν μπορώ να κάνω sync με το kies... απο οσο ξερω (και εχω κανει εγω στα υπολοιπα κινητα της οικογενειας) πρεπει να τις κοιτας μια μια , δεν ξερω αν υπαρχει καποια σχετικη εφαρμογη στο μαρκετ για να τις στειλε ολες μαζι στην sd αλλα το λειτουργικο δεν εχει σχετικη επιλογη , ουτε υπαρχει επιλογη που να θεωρει "προεπιλογη" την εγκατασταση στην sd , αυτο εχει να κανει με το τι εχει αποφασισει ο καθε προγραμματιστης αλλωστε δεν πανε ολες οι εφαρμογες στην sd (αν και καποιες θα μπορουσαν , οπως το ndrive) και δυστυχως θα σου πιανουν τσαμπα το χωρο αυτο ουσιαστικα θα σε ενοχλησει μια φορα ( δηλαδη τωρα που πρεπει να ελεγξεις αρκετες ) , στο μελλον απλα οταν εγκαθιστας μια εφαρμογη θα ελεγχεις επι τοπου αν μπορει να παει στην sd και δεν θα σε απασχολει περισσοτερο επισης υπαρχουν και καποιες που πανε στην sd μονες τους (και σου βγαζουν επιλογη move to phone αν δεν τις θες εκει) , αλλα επειδη δε μπορεις να ξερεις τι κανει η καθε μια , καθε φορα μετα την εγκατασταση καλο ειναι να ελεγχεις για να μη σου τρωνε τσαμπα χωρο Edited June 17, 2011 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Ρωτάω για voda γιατί και στο Nokia 5800 παίρναμε πάντα μια αναβάθμιση πριν. Έπρεπε να κάνεις debrand πρώτα για να παίρνεις την τελευταία και λέω μήπως είναι στην ίδια πολιτική αλλά αφού έκανες τότε οκ Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Κρατας του Κύριλλου φυσικά...Έγω δεν την βαζω επειδη ειναι καινουργιο το κινητο και δεν θελω να χασω ακομα την εγγυηση... Official Froyo Installed!!!Όλα λειτουργούν ρολόι...Απλά πριν κάνετε αναβαθμιση το λογισμικό καντε αναβαθμιση το kies (14 Ιουνίου 2011). Κυριλλε, Αστροναύτη, την βοήθειά σας. Ενημερώστε μας τώρα αν θα πρέπει να κρατήσουμε την επίσημη 2.2 (δηλ αν είναι καλύτερη από την 2.2 που βασίστηκε ο Κύριλλος για να βγάλει την 5.7) ή αν συνεχίζουμε με την γνωστή 5.7 ή αν θα βγεί νέα έκδοση τροποιημένη του Κύριλλου που θα βασίζεται στην επίσημη πλέον 2.2, ή απλά αν αρκεί να περάσουμε την επίσημη 2.2 και απο πάνω την 5.7 (!) Ευχαριστούμε εκ των προτέρων! Edited June 17, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 παιδια πηγα να αναβαθμισω και εδω και κανα 10λεπτο η διαδικασια εχει σταματησει σε αυτο το σημειο.. τι κανω? δε το αποσυνδεω μη γινει τουβλο.. ειναι φυσιολογικο να κανει τοση ωρα ? υποθετω πως οχι στο κινητο γραφει downloading DO NOT TURN OFF TARGET για ριξτε μια βοηθεια μην τρεχουμε στα service http://img828.imageshack.us/img828/2309/dfsgfag.png εδιτ τραβηξε επανεκκινηση , για να δουμε.. edit2 , το update απετυχε , παραμενει στη 2.1 , παω αλλη μια.. (θα κανω επανεκκινηση το pc καλου κακου) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 όλα οκ, σαφώς με περισσότερα χαρακτηριστικά η 2.2 αλλά ταχύτερη δε θα το λεγα Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts