tailer35 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 γιατι μου εσπασαν τα νευρα κ επειδη με το ρεμπουτ δεν εγινε τιποτα..επιλεγς το wifi κ οταν παω να το απενεργοποιηση αντι να ειναι πρασινο εχει σβησει το χρςματακι κ ειναι ανενεργο...τι στο καλο επαθε??ουτε την ισχυ του σηματοσ μου δειχνει οπως πριν:( Βγαλε την εφαρμογη...Μπορει να χρειαζεται root. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Βγαλε την εφαρμογη...Μπορει να χρειαζεται root. την εβγαλα αλλα τιποτα τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 την εβγαλα αλλα τιποτα τα ιδια έλενα, αντί να κάθεσαι και να παιδεύεσαι χωρίς λόγο κοιμήσου και αύριο μπορώ εγώ να σε βοηθήσω να κάνεις κάτι καλύτερο ακόμα οκ; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 έλενα, αντί να κάθεσαι και να παιδεύεσαι χωρίς λόγο κοιμήσου και αύριο μπορώ εγώ να σε βοηθήσω να κάνεις κάτι καλύτερο ακόμα οκ; μιλαμε τα εχω παρει στο κρανιο:p 12 ωρες το εχω...τι το επιασε τωρα???θα κανω μου φαινεται εργοστασιακες...πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια..ευχομαι αυριο να την εχω :) ευχαριστω καληνυχτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Πότε βγαίνει η επίσημη αναβάθμιση; Δεν μπορώ άλλο πια! Κοντεύει 7μηνο από τότε που το πήρα! Έλεος!!! Μήπως να τους χέσω και να βάλω του κύρριλλου; Ποια αρνητικά υπάρχουν άμα το κανω; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 με την Version: 2.1 Μπορουμε να βαλουμε μεγαλη γραμματοσειρα στα εικονιδια του τηλεφωνου ? Η πρεπει να κανοουμε αναβάθμιση με 2.2 του Kyrillos. Παρακαλω βοηθηστε .Γιατι μεχρι να βγει η επισημη αναβαθμιση θα εχουμε αλλαξει κινητο !!! Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Πότε βγαίνει η επίσημη αναβάθμιση; Δεν μπορώ άλλο πια! Κοντεύει 7μηνο από τότε που το πήρα! Έλεος!!! Μήπως να τους χέσω και να βάλω του κύρριλλου; Ποια αρνητικά υπάρχουν άμα το κανω; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Τα αρνητικά είναι ότι χάνεις -προσωρινά- την εγγύηση, αλλά αν ξαναβάλεις την 2.1 είσαι κομπλέ. Επίσης μπορεί να παρατηρήσεις ότι η μπαταρία κρατάει λιγότερο (δεν είναι σίγουρο). Όλα τα άλλα είναι θετικά και καλύτερα από το firmware της sammy. Περίμενε την v5.0 final και βάλτην.. 100% επιτυχία και δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις το official 2.2 update μιας και είναι χρόνια πίσω σε σχέση με τα custom roms... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ψάξε για το ndrive (το πουλάνε δωρεάν κάτι "μαγαζάκια στο internet" θα σου στείλω πμ αργότερα αν δεν το βρεις... :P μηπως μπορεις να μου στειλεις και εμενα ενα π.μ.σευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 μηπως μπορεις να μου στειλεις και εμενα ενα π.μ.σευχαριστω εκ των προτερων εισαι θεος το ευχαριστω ειναι λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 παιδια μολις μου εφαγε αλλο ενα ευρω.. κ μου ηρθε μνμ απο κοσμοτε οτι εχω μπει στο ιντερνετ...δεν υπαρχει μια (μπιπ) ρυθμιση στο κινητο να την κανω κ να μην χρεωνομαι αδικα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 παιδια μολις μου εφαγε αλλο ενα ευρω.. κ μου ηρθε μνμ απο κοσμοτε οτι εχω μπει στο ιντερνετ...δεν υπαρχει μια (μπιπ) ρυθμιση στο κινητο να την κανω κ να μην χρεωνομαι αδικα?????? δοκιμασε,ρυθμισεις-ασυρματη επικοινωνια-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργεια δικτυου και επελεξε,μονο GSM! επισης απο ρυθμισεις-τοποθεσια και ασφαλεια,ΝΑ ΜΗΝ ειναι τικαρισμενο το χρηση δορυφορων GPS! v.5.0 beta(Κυριλλος φυσικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 δοκιμασε,ρυθμισεις-ασυρματη επικοινωνια-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργεια δικτυου και επελεξε,μονο GSM! επισης απο ρυθμισεις-τοποθεσια και ασφαλεια,ΝΑ ΜΗΝ ειναι τικαρισμενο το χρηση δορυφορων GPS! v.5.0 beta(Κυριλλος φυσικα) το πρωτο το εκανα κ μου εγραψε οτι ψαχνει για αλλα δικτυα κ μετα μπηκε σε επιλογη μονο gsm το δευτερο που μου ειπες δεν ηταν ενεργοποιημενο (ελπιζω να εγινε τιποτα γιατι απο εχθεσ μου εχει φαει 11 ευρω καρτα) σε ευχαριστω οσο δεν φανταζεσαι . μια μερα το εχω κ ξενερωσα :( αυτο το v.5.0 beta δεν καταλαβα τι ειναι αλλα δεν πειραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 παιδια μολις μου εφαγε αλλο ενα ευρω.. κ μου ηρθε μνμ απο κοσμοτε οτι εχω μπει στο ιντερνετ...δεν υπαρχει μια (μπιπ) ρυθμιση στο κινητο να την κανω κ να μην χρεωνομαι αδικα?????? Δοκίμασε αυτό. ;) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Δοκίμασε αυτό. ;) theta σε ευχαριστω... αλλα χθες κατεβασα ενα παρομοιο προγραμματακι κ αναγκαστηκα να επαναφερω το κινητο μου στις εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι ειχα προβλημα με το wifi το απενεργοποιουσε συνεχεια κ δεν μου εβγαζε ποσο σημα πιανει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 theta σε ευχαριστω... αλλα χθες κατεβασα ενα παρομοιο προγραμματακι κ αναγκαστηκα να επαναφερω το κινητο μου στις εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι ειχα προβλημα με το wifi το απενεργοποιουσε συνεχεια κ δεν μου εβγαζε ποσο σημα πιανει ... APN on-off Widget κατεβασε το απο το μαρκετ και βγαλε Widget στην αρχικη οθονη.Οταν ειναι πρασινο θα ειναι ανοιχτα τα δεδομενα σου οποτε και θα χρεωνεσαι.Πατωντας μια φορα επανω θα γινετε κοκκινο και θα απενεργοποιουνται τα δεδομενα αρα δεν θα χρεωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 APN on-off Widget κατεβασε το απο το μαρκετ και βγαλε Widget στην αρχικη οθονη.Οταν ειναι πρασινο θα ειναι ανοιχτα τα δεδομενα σου οποτε και θα χρεωνεσαι.Πατωντας μια φορα επανω θα γινετε κοκκινο και θα απενεργοποιουνται τα δεδομενα αρα δεν θα χρεωνεσαι γιατι με αυτο που μου ειπε να κανω ο κοκομο θα συνεχιζει να με χρεωνει???....γιατι αστροναυτη ειναι το πρωτο μου ανδροιντ κ μου φαινονται ολα διαστημικα :rolleyes: με αυτο το προγραμμα που μου λες θα επιρεαζεται το wifi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 γιατι με αυτο που μου ειπε να κανω ο κοκομο θα συνεχιζει να με χρεωνει???....γιατι αστροναυτη ειναι το πρωτο μου ανδροιντ κ μου φαινονται ολα διαστημικα :rolleyes: με αυτο το προγραμμα που μου λες θα επιρεαζεται το wifi??? Κατεβασε αυτο που σου ειπα η εγω η ο Theta και θα λυθει το προβλημα με την χρεωση .Δεν γνωριζω την λυση που σου προτεινε ο φιλος κοκομο.Οχι δεν επηρεαζεται το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Κατεβασε αυτο που σου ειπα η εγω η ο Theta και θα λυθει το προβλημα με την χρεωση .Δεν γνωριζω την λυση που σου προτεινε ο φιλος κοκομο.Οχι δεν επηρεαζεται το wifi απλα δεν θελω να χρεωνετε απο κοσμοτε θελω μονο οταν εγω επιλεγω wifi να μπαινει.καλα θα το αφησω σημερα ετσι θα δω αν θα μου ξαναφαει καρτα κ βλεπουμε απο αυριο... σε ευχαριστω πολυυυυυ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Φιλε μου,δε βρηκα τιποτα(!),να δω το inbox μου?????και καποιον player που να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolise Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 απλα δεν θελω να χρεωνετε απο κοσμοτε θελω μονο οταν εγω επιλεγω wifi να μπαινει.καλα θα το αφησω σημερα ετσι θα δω αν θα μου ξαναφαει καρτα κ βλεπουμε απο αυριο... σε ευχαριστω πολυυυυυ :O ούτε αυτό που πρότεινα εγώ, ούτε αυτό που σου είπαν astronaytis και Theta επηρεάζει το wifi. Και φυσικά δεν χρειάζεται root όπως είπε κάποιος. Απλά με αυτά τα προγράμματα απενεργοποιείς να μπαίνει μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο ίντερνετ. Τα προγράμματα αυτά σου δίνουν τη ρύθμιση που ψάχνεις. Όταν θέλω ίντερνετ από cosmote, ενεργοποιώ τον διακόπτη για wifi, λαμβάνω αυτόματα μήνυμα από cosmote ότι έχω day pass με 1 ευρώ και μπαίνω για 24 ώρες. Αλλιώς το κλείνω και ενεργοποιώ το wifi αν έχω δίκτυο κοντά. Περιμένω να συνδεθεί και ορμάω στα sites χαχα Μην τρελαίνεσαι η αρχή είναι δύσκολη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 απλα δεν θελω να χρεωνετε απο κοσμοτε θελω μονο οταν εγω επιλεγω wifi να μπαινει.καλα θα το αφησω σημερα ετσι θα δω αν θα μου ξαναφαει καρτα κ βλεπουμε απο αυριο... σε ευχαριστω πολυυυυυ :O Αν κανει αυτο που σου ειπα θα εισαι οκ και θα μπαινεις οποτε εσυ θες και ανοιγεις το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 γεια σε ολους ξερει κανεις πως μπορω να στειλο mms απο το κινητο μας??? εχω whats up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ούτε αυτό που πρότεινα εγώ, ούτε αυτό που σου είπαν astronaytis και Theta επηρεάζει το wifi. Και φυσικά δεν χρειάζεται root όπως είπε κάποιος. Απλά με αυτά τα προγράμματα απενεργοποιείς να μπαίνει μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο ίντερνετ. Τα προγράμματα αυτά σου δίνουν τη ρύθμιση που ψάχνεις. Όταν θέλω ίντερνετ από cosmote, ενεργοποιώ τον διακόπτη για wifi, λαμβάνω αυτόματα μήνυμα από cosmote ότι έχω day pass με 1 ευρώ και μπαίνω για 24 ώρες. Αλλιώς το κλείνω και ενεργοποιώ το wifi αν έχω δίκτυο κοντά. Περιμένω να συνδεθεί και ορμάω στα sites χαχα Μην τρελαίνεσαι η αρχή είναι δύσκολη! απλα με αυτο που μου ειπες χθες κ κατεβασα ειχα προβλημα με το wifi και εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις..και εμενα τετοιο μνμ μου στελνει η κοσμοτε.. ενω εγω δεν θελω εκανα καποιες ρυθμισεις που μου ειπε ενας φιλος φοβαμαι να ξανακατεβασω καποιο προγραμμα μην αντιμετοπισω ιδιο προβλημα με το wifi οπως το χθεσινο... ξερω σας εχω πριξει :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ούτε αυτό που πρότεινα εγώ, ούτε αυτό που σου είπαν astronaytis και Theta επηρεάζει το wifi. Και φυσικά δεν χρειάζεται root όπως είπε κάποιος. Απλά με αυτά τα προγράμματα απενεργοποιείς να μπαίνει μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο ίντερνετ. Τα προγράμματα αυτά σου δίνουν τη ρύθμιση που ψάχνεις. Όταν θέλω ίντερνετ από cosmote, ενεργοποιώ τον διακόπτη για wifi, λαμβάνω αυτόματα μήνυμα από cosmote ότι έχω day pass με 1 ευρώ και μπαίνω για 24 ώρες. Αλλιώς το κλείνω και ενεργοποιώ το wifi αν έχω δίκτυο κοντά. Περιμένω να συνδεθεί και ορμάω στα sites χαχα Μην τρελαίνεσαι η αρχή είναι δύσκολη! ωραιαααα το κατεβασα γραφει ενεργο απο κατω show apn list και απο κατω mms τωρα τι κανουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 απλα με αυτο που μου ειπες χθες κ κατεβασα ειχα προβλημα με το wifi και εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις..και εμενα τετοιο μνμ μου στελνει η κοσμοτε.. ενω εγω δεν θελω εκανα καποιες ρυθμισεις που μου ειπε ενας φιλος φοβαμαι να ξανακατεβασω καποιο προγραμμα μην αντιμετοπισω ιδιο προβλημα με το wifi οπως το χθεσινο... ξερω σας εχω πριξει :cry::cry::cry: Μην φοβάσάι καθόλου κατέβασε το . είναι άσχετο το ένα με το άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts