Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι μου εσπασαν τα νευρα κ επειδη με το ρεμπουτ δεν εγινε τιποτα..επιλεγς το wifi κ οταν παω να το απενεργοποιηση αντι να ειναι πρασινο εχει σβησει το χρςματακι κ ειναι ανενεργο...τι στο καλο επαθε??ουτε την ισχυ του σηματοσ μου δειχνει οπως πριν:(

Βγαλε την εφαρμογη...Μπορει να χρειαζεται root.

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

την εβγαλα αλλα τιποτα τα ιδια

έλενα, αντί να κάθεσαι και να παιδεύεσαι χωρίς λόγο κοιμήσου και αύριο μπορώ εγώ να σε βοηθήσω να κάνεις κάτι καλύτερο ακόμα

οκ;

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

έλενα, αντί να κάθεσαι και να παιδεύεσαι χωρίς λόγο κοιμήσου και αύριο μπορώ εγώ να σε βοηθήσω να κάνεις κάτι καλύτερο ακόμα

οκ;

μιλαμε τα εχω παρει στο κρανιο:p 12 ωρες το εχω...τι το επιασε τωρα???θα κανω μου φαινεται εργοστασιακες...πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια..ευχομαι αυριο να την εχω :) ευχαριστω καληνυχτα!!

Πότε βγαίνει η επίσημη αναβάθμιση;

Δεν μπορώ άλλο πια! Κοντεύει 7μηνο από τότε που το πήρα! Έλεος!!!

Μήπως να τους χέσω και να βάλω του κύρριλλου;

Ποια αρνητικά υπάρχουν άμα το κανω;

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

με την Version: 2.1 Μπορουμε να βαλουμε μεγαλη γραμματοσειρα στα εικονιδια του τηλεφωνου ? Η πρεπει να κανοουμε αναβάθμιση με 2.2 του Kyrillos.

Παρακαλω βοηθηστε .Γιατι μεχρι να βγει η επισημη αναβαθμιση θα εχουμε αλλαξει κινητο !!!

hi...

Πότε βγαίνει η επίσημη αναβάθμιση;

Δεν μπορώ άλλο πια! Κοντεύει 7μηνο από τότε που το πήρα! Έλεος!!!

Μήπως να τους χέσω και να βάλω του κύρριλλου;

Ποια αρνητικά υπάρχουν άμα το κανω;

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Τα αρνητικά είναι ότι χάνεις -προσωρινά- την εγγύηση, αλλά αν ξαναβάλεις την 2.1 είσαι κομπλέ. Επίσης μπορεί να παρατηρήσεις ότι η μπαταρία κρατάει λιγότερο (δεν είναι σίγουρο). Όλα τα άλλα είναι θετικά και καλύτερα από το firmware της sammy. Περίμενε την v5.0 final και βάλτην.. 100% επιτυχία και δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις το official 2.2 update μιας και είναι χρόνια πίσω σε σχέση με τα custom roms...

ψάξε για το ndrive (το πουλάνε δωρεάν κάτι "μαγαζάκια στο internet" θα σου στείλω πμ αργότερα αν δεν το βρεις... :P

μηπως μπορεις να μου στειλεις και εμενα ενα π.μ.σευχαριστω εκ των προτερων

μηπως μπορεις να μου στειλεις και εμενα ενα π.μ.σευχαριστω εκ των προτερων

εισαι θεος το ευχαριστω ειναι λιγο

παιδια μολις μου εφαγε αλλο ενα ευρω.. κ μου ηρθε μνμ απο κοσμοτε οτι εχω μπει στο ιντερνετ...δεν υπαρχει μια (μπιπ) ρυθμιση στο κινητο να την κανω κ να μην χρεωνομαι αδικα??????

παιδια μολις μου εφαγε αλλο ενα ευρω.. κ μου ηρθε μνμ απο κοσμοτε οτι εχω μπει στο ιντερνετ...δεν υπαρχει μια (μπιπ) ρυθμιση στο κινητο να την κανω κ να μην χρεωνομαι αδικα??????

δοκιμασε,ρυθμισεις-ασυρματη επικοινωνια-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργεια δικτυου

και επελεξε,μονο GSM!

επισης απο

ρυθμισεις-τοποθεσια και ασφαλεια,ΝΑ ΜΗΝ ειναι τικαρισμενο το

χρηση δορυφορων GPS!

v.5.0 beta(Κυριλλος φυσικα)

δοκιμασε,ρυθμισεις-ασυρματη επικοινωνια-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργεια δικτυου

και επελεξε,μονο GSM!

επισης απο

ρυθμισεις-τοποθεσια και ασφαλεια,ΝΑ ΜΗΝ ειναι τικαρισμενο το

χρηση δορυφορων GPS!

v.5.0 beta(Κυριλλος φυσικα)

το πρωτο το εκανα κ μου εγραψε οτι ψαχνει για αλλα δικτυα κ μετα μπηκε σε επιλογη μονο gsm το δευτερο που μου ειπες δεν ηταν ενεργοποιημενο (ελπιζω να εγινε τιποτα γιατι απο εχθεσ μου εχει φαει 11 ευρω καρτα) σε ευχαριστω οσο δεν φανταζεσαι . μια μερα το εχω κ ξενερωσα :( αυτο το v.5.0 beta δεν καταλαβα τι ειναι αλλα δεν πειραζει

Δοκίμασε αυτό. ;)

Δοκίμασε αυτό. ;)

theta σε ευχαριστω... αλλα χθες κατεβασα ενα παρομοιο προγραμματακι κ αναγκαστηκα να επαναφερω το κινητο μου στις εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι ειχα προβλημα με το wifi το απενεργοποιουσε συνεχεια κ δεν μου εβγαζε ποσο σημα πιανει ...

theta σε ευχαριστω... αλλα χθες κατεβασα ενα παρομοιο προγραμματακι κ αναγκαστηκα να επαναφερω το κινητο μου στις εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι ειχα προβλημα με το wifi το απενεργοποιουσε συνεχεια κ δεν μου εβγαζε ποσο σημα πιανει ...

APN on-off Widget κατεβασε το απο το μαρκετ και βγαλε Widget στην αρχικη οθονη.Οταν ειναι πρασινο θα ειναι ανοιχτα τα δεδομενα σου οποτε και θα χρεωνεσαι.Πατωντας μια φορα επανω θα γινετε κοκκινο και θα απενεργοποιουνται τα δεδομενα αρα δεν θα χρεωνεσαι

APN on-off Widget κατεβασε το απο το μαρκετ και βγαλε Widget στην αρχικη οθονη.Οταν ειναι πρασινο θα ειναι ανοιχτα τα δεδομενα σου οποτε και θα χρεωνεσαι.Πατωντας μια φορα επανω θα γινετε κοκκινο και θα απενεργοποιουνται τα δεδομενα αρα δεν θα χρεωνεσαι

γιατι με αυτο που μου ειπε να κανω ο κοκομο θα συνεχιζει να με χρεωνει???....γιατι αστροναυτη ειναι το πρωτο μου ανδροιντ κ μου φαινονται ολα διαστημικα :rolleyes: με αυτο το προγραμμα που μου λες θα επιρεαζεται το wifi???

γιατι με αυτο που μου ειπε να κανω ο κοκομο θα συνεχιζει να με χρεωνει???....γιατι αστροναυτη ειναι το πρωτο μου ανδροιντ κ μου φαινονται ολα διαστημικα :rolleyes: με αυτο το προγραμμα που μου λες θα επιρεαζεται το wifi???

Κατεβασε αυτο που σου ειπα η εγω η ο Theta και θα λυθει το προβλημα με την χρεωση .Δεν γνωριζω την λυση που σου προτεινε ο φιλος κοκομο.Οχι δεν επηρεαζεται το wifi

Κατεβασε αυτο που σου ειπα η εγω η ο Theta και θα λυθει το προβλημα με την χρεωση .Δεν γνωριζω την λυση που σου προτεινε ο φιλος κοκομο.Οχι δεν επηρεαζεται το wifi

απλα δεν θελω να χρεωνετε απο κοσμοτε θελω μονο οταν εγω επιλεγω wifi να μπαινει.καλα θα το αφησω σημερα ετσι θα δω αν θα μου ξαναφαει καρτα κ βλεπουμε απο αυριο... σε ευχαριστω πολυυυυυ :O

απλα δεν θελω να χρεωνετε απο κοσμοτε θελω μονο οταν εγω επιλεγω wifi να μπαινει.καλα θα το αφησω σημερα ετσι θα δω αν θα μου ξαναφαει καρτα κ βλεπουμε απο αυριο... σε ευχαριστω πολυυυυυ :O

ούτε αυτό που πρότεινα εγώ, ούτε αυτό που σου είπαν astronaytis και Theta επηρεάζει το wifi. Και φυσικά δεν χρειάζεται root όπως είπε κάποιος.

Απλά με αυτά τα προγράμματα απενεργοποιείς να μπαίνει μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο ίντερνετ. Τα προγράμματα αυτά σου δίνουν τη ρύθμιση που ψάχνεις.

Όταν θέλω ίντερνετ από cosmote, ενεργοποιώ τον διακόπτη για wifi, λαμβάνω αυτόματα μήνυμα από cosmote ότι έχω day pass με 1 ευρώ και μπαίνω για 24 ώρες. Αλλιώς το κλείνω και ενεργοποιώ το wifi αν έχω δίκτυο κοντά. Περιμένω να συνδεθεί και ορμάω στα sites χαχα

Μην τρελαίνεσαι η αρχή είναι δύσκολη!

Αν κανει αυτο που σου ειπα θα εισαι οκ και θα μπαινεις οποτε εσυ θες και ανοιγεις το wifi

ούτε αυτό που πρότεινα εγώ, ούτε αυτό που σου είπαν astronaytis και Theta επηρεάζει το wifi. Και φυσικά δεν χρειάζεται root όπως είπε κάποιος.

Απλά με αυτά τα προγράμματα απενεργοποιείς να μπαίνει μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο ίντερνετ. Τα προγράμματα αυτά σου δίνουν τη ρύθμιση που ψάχνεις.

Όταν θέλω ίντερνετ από cosmote, ενεργοποιώ τον διακόπτη για wifi, λαμβάνω αυτόματα μήνυμα από cosmote ότι έχω day pass με 1 ευρώ και μπαίνω για 24 ώρες. Αλλιώς το κλείνω και ενεργοποιώ το wifi αν έχω δίκτυο κοντά. Περιμένω να συνδεθεί και ορμάω στα sites χαχα

απλα με αυτο που μου ειπες χθες κ κατεβασα ειχα προβλημα με το wifi και εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις..και εμενα τετοιο μνμ μου στελνει η κοσμοτε.. ενω εγω δεν θελω εκανα καποιες ρυθμισεις που μου ειπε ενας φιλος φοβαμαι να ξανακατεβασω καποιο προγραμμα μην αντιμετοπισω ιδιο προβλημα με το wifi οπως το χθεσινο... ξερω σας εχω πριξει :cry::cry::cry:

ωραιαααα το κατεβασα γραφει ενεργο απο κατω show apn list και απο κατω mms τωρα τι κανουμε???

απλα με αυτο που μου ειπες χθες κ κατεβασα ειχα προβλημα με το wifi και εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις..και εμενα τετοιο μνμ μου στελνει η κοσμοτε.. ενω εγω δεν θελω εκανα καποιες ρυθμισεις που μου ειπε ενας φιλος φοβαμαι να ξανακατεβασω καποιο προγραμμα μην αντιμετοπισω ιδιο προβλημα με το wifi οπως το χθεσινο... ξερω σας εχω πριξει :cry::cry::cry:

Μην φοβάσάι καθόλου κατέβασε το . είναι άσχετο το ένα με το άλλο

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)