galaxy3CORFU Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Ωραία...λοιπόν πάω για ρούτ..... Αδερφέ, λοιπόν φτάνω στο 4ο βήμα απο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 και κανω διπλό κλικ στο αρχείο που έχω:Galaxy_One-Click_Root" και μου βγαζει το εξής σαν σφαλμα : to run this application ,you first must install one of the following versions of the NET.Framework : v4.0.30319....... Πως ξεπερνάω αυτο το προβλημα???? Τελικά με λίγο ψάξιμο έγινα ρουτ και εμφανίστηκε το εικονίδιο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..:D Τώρα στο θέμα μου σχετικα με το wi-fi προτείνεις το "Πρέπει να σβήσεις το αρχείο /data/wifi/bcm_supp.conf, και να κάνεις reboot".....πώς το κάνω αυτό????Πού θα βρώ το αρχείο???? Edited January 21, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ωραία...λοιπόν πάω για ρούτ..... Αδερφέ, λοιπόν φτάνω στο 4ο βήμα απο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 και κανω διπλό κλικ στο αρχείο που έχω:Galaxy_One-Click_Root" και μου βγαζει το εξής σαν σφαλμα : to run this application ,you first must install one of the following versions of the NET.Framework : v4.0.30319....... Πως ξεπερνάω αυτο το προβλημα???? Τελικά με λίγο ψάξιμο έγινα ρουτ και εμφανίστηκε το εικονίδιο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..:D Τώρα στο θέμα μου σχετικα με το wi-fi προτείνεις το "Πρέπει να σβήσεις το αρχείο /data/wifi/bcm_supp.conf, και να κάνεις reboot".....πώς το κάνω αυτό????Πού θα βρώ το αρχείο???? εγώ χρησιμοποιώ το root explorer... είναι paid. επειδή έχω μάθημα τώρα δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. επιστρέφω το μεσημέρι Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλήμέρα κύριοι. Τελικά όσοι φλασάρατε την JPF είστε ικανοποιημένοι? Γιατί εγώ δυστηχώς όχι μετά από 2+ εβδομάδες συμβίωσης. Εχω και ένα θέμα πια με τις κλήσεις. Δεν με ακούνε καμιά φορά οι συνομιλητές μου αν δεν "πειράξω" το κουμπί της έντασης. Τι σκ@τ@, με αυτές τις αναβαθμίσεις..... Τελικά επίσημη 2.2 κατά τον Φλεβάρη? Γιατί από Οκτώβρη πιάσαμε Γενάρη. Π@ρνη Σάμσουγκ. Ουφ τα είπα και στάνιαρα. Και πάλι καλημέρα φίλτατοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Καλημέρα σας, αγόρασα κι εγω το κινητό (μόλις 159 απο vodafone). Το θέμα μου είναι το εξής: Έχω βάλει τις επαφές μου στο τηλ. αλλα δεξιά που εμφανίζει την αλφα-βητα κι επιλέγεις γράμμα για να πας γρήγορα στα ονόματα, την έχει μόνο στα αγγλικά και δεν μπορώ να βρω ευκολα μια επαφη. Εχω δοκιμάσει πολλά για τη γλώσσα που λεει στις ρυθμίσεις αλλά τπτ. Ξέρει κανείς πως μπορω να το λύσω το θεμα??? Ευχαριστώ πολύ Edited January 21, 2011 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Κοίτα τώρα, κάπου 245 το είχα πάρει πριν 4 μήνες από τη VODA και τώρα το δίνει 159. Πολύ μεγάλη αλλαγή για τόσο λιγο χρονικό διάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Κοίτα τώρα, κάπου 245 το είχα πάρει πριν 4 μήνες από τη VODA και τώρα το δίνει 159. Πολύ μεγάλη αλλαγή για τόσο λιγο χρονικό διάστημα... Σχετικά με αυτό που ρωτάω για τις επαφές εσένα σου τα βγάζει όλα κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δεν πολυασχολούμαι να σου πω. Απ ότι θυμάμαι που διάβασα σε αυτό το νημα παλιότερα, στην 2.1 δεν διορθώνεται αυτό. Μάλλον στην 2.2 θα διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Η συσκευή της vodafone έχει τίποτα περίεργα μενού δικά της μέσα; Αν ναι, αφαιρούνται εύκολα ή δημιουργούν γενικά κάποιο πρόβλημα; Διότι ίδια τιμή έχει και η wind οπότε... *Φίλε dchatz νομίζω σε αρκετές samsung συσκευές έχει μεγάλη πτώση τιμής, ειδικά τώρα με τις εκπτώσεις: wave 723 έχει πάει στα 149 από 270 wave s8500 στα 279 νομίζω από 350+ και το galaxy 3 στα 159 όπως προαναφέρθηκε. αρκετά καλές οι τιμές αυτές για όλες αυτές τις συσκευές νομίζω! Edited January 21, 2011 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλήμέρα κύριοι. Τελικά όσοι φλασάρατε την JPF είστε ικανοποιημένοι? Γιατί εγώ δυστηχώς όχι μετά από 2+ εβδομάδες συμβίωσης. Εχω και ένα θέμα πια με τις κλήσεις. Δεν με ακούνε καμιά φορά οι συνομιλητές μου αν δεν "πειράξω" το κουμπί της έντασης. Τι σκ@τ@, με αυτές τις αναβαθμίσεις..... Τελικά επίσημη 2.2 κατά τον Φλεβάρη? Γιατί από Οκτώβρη πιάσαμε Γενάρη. Π@ρνη Σάμσουγκ. Ουφ τα είπα και στάνιαρα. Και πάλι καλημέρα φίλτατοι. καλησπέρα φίλε! εγώ με την JPF είμαι αρκετά ικανοποιημένος, δεν έχω εντοπίσει προβλήματα.. άντε φλεβάρη θα έχουμε την τελική μάλλον.. αστα η samsung είναι η χειρότερη στα updates... αλλά που θα πάει θα μάθει κάποτε.. Καλημέρα σας, αγόρασσα κι εγω το κινητό (μόλις 159 απο vodafone). Το θέμα μου είναι το εξής: Έχω βάλει τις επαφές μου στο τηλ. αλλα δεξιά που εμφανίζει την αλφα-βητα κι επιλέγεις γράμμα για να πας γρήγορα στα ονόματα, την έχει μόνο στα αγγλικά και δεν μπορώ να βρω ευκολα μια επαφη. Εχω δοκιμάσει πολλά για τη γλώσσα που λεει στις ρυθμίσεις αλλά τπτ. Ξέρει κανείς πως μπορω να το λύσω το θεμα??? Ευχαριστώ πολύ είναι πρόβλημα τις 2.1... σε κάνα μήνα, ίσως και λιγότερο, θα βγει η 2.2 και μάλλον θα διορθωθεί :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δεν έχει ήδη βγει? η εγκατάσταση θα γίνεται αυτόματα , δηλ χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις από τον χρήστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 To wifi του πως ειναι? πιάνει ικανοποιητικά?? Υπαρχει καποιο φρεε gps προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δεν έχει ήδη βγει? η εγκατάσταση θα γίνεται αυτόματα , δηλ χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις από τον χρήστη? έχει βγει beta έκδοση του 2.2.. αν θες να την βάλεις, μπορείς να την βρεις στο θέμα hack/root/βελτιώσεις για το galaxy 3... μόλις βγει η επίσημη, η εγκατάσταση θα γίνει μέσω του kies... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 cosmote 2in1 παίζει κανονικά στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Αν ενεργοποιησω την SIM αρχιζει να κανει αμεσως updates στις εφαρμογές μέσω 3G? Το ρωτάω γιατί δεν έχω free MB internet και θελω να μπαινω στο δικτυο μονο με wifi απο το σπίτι. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιω τα updates και τα ενεργοποιω μόνο με wi fi? Επίσης για όλες τις εφαρμογες οπως και για το ημερολογιο θελει καποιον λογαριασμο gmail αν κατάλαβα. Αυτό σημαίνει οτι θα λειτουργουν μονο οταν είσαι online ή το κάνεις μια φορά και μετά μπαινεις κανονικα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 cosmote 2in1 παίζει κανονικά στη συσκευή; Σε όλες τις εταιρειες κανονικά δουλεύει δεν είναι της vodafone το κινητο (το 2in1 δεν ξερω βέβαια ακριβως τι ειναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Αν ενεργοποιησω την SIM αρχιζει να κανει αμεσως updates στις εφαρμογές μέσω 3G? Το ρωτάω γιατί δεν έχω free MB internet και θελω να μπαινω στο δικτυο μονο με wifi απο το σπίτι. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιω τα updates και τα ενεργοποιω μόνο με wi fi? Επίσης για όλες τις εφαρμογες οπως και για το ημερολογιο θελει καποιον λογαριασμο gmail αν κατάλαβα. Αυτό σημαίνει οτι θα λειτουργουν μονο οταν είσαι online ή το κάνεις μια φορά και μετά μπαινεις κανονικα? Ευχαριστώ κατέβασε την εφαρμογή "mobile data controller" από το μαρκετ για να συνδέεσε μόνο μέσω wifi.. μετά δεν καταλαβαίνω τι λες. χρειάζεσαι πάντως έναν googe λογαριασμο!! :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 κατέβασε την εφαρμογή "mobile data controller" από το μαρκετ για να συνδέεσε μόνο μέσω wifi.. μετά δεν καταλαβαίνω τι λες. χρειάζεσαι πάντως έναν googe λογαριασμο!! :) Εννοω αν για καποιες εφαρμογες οπως πχ το ημερολογιο που ζηταει λογαριασμο, αν κάθε φορα που ανοιγω το ημερολογιο θα πρεπει να ειμαι on line για να λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εννοω αν για καποιες εφαρμογες οπως πχ το ημερολογιο που ζηταει λογαριασμο, αν κάθε φορα που ανοιγω το ημερολογιο θα πρεπει να ειμαι on line για να λειτουργει. όχι. μια φορά θα χρειαστεί να είσαι on-line για να κάνεις την σύνδεση μεταξύ google account και κινητού. μετά δεν θα σου ξαναζητήσει τίποτα.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpl Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το Galaxy 3 i5800, και ήθελα να μου πείτε γενικά να είσαστε ευχαριστημένοι από τη συσκευή. Θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρω συσκευή με Android. Η αλήθεια είναι ότι έιχα το Vivaz της SE, απο το οποίο έμεινα απόλυτα δυσταρεστημένη, καθώς μου παρουσίαζε προβλήματα και τώρα μου κάνει η εταιρεία τηλεφωνίας αντικατάσταση συσκευής με όποια άλλη θέλω. Διάβασα για διάφορα στο forum, πχ. χαμηλό σήμα wifi & μικρή διάρκεια μπαταρίας. Θα το εκτιμούσα πραγματίκά αν κάποιος μπορούσε να μου πει τη γνώμη του για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 κατέβασε την εφαρμογή "mobile data controller" από το μαρκετ για να συνδέεσε μόνο μέσω wifi.. μετά δεν καταλαβαίνω τι λες. χρειάζεσαι πάντως έναν googe λογαριασμο!! :) Αν κάνω αυτό: ρυθμίσεις --> ασύρματη επικοινωνία και δίκτυο --> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -->λειτουργία δικτύου --> μόνο gsm τι διαφορά θα έχει από αυτό που προτείνεις με την εφαρμογή mobile data controller? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Σε όλες τις εταιρειες κανονικά δουλεύει δεν είναι της vodafone το κινητο (το 2in1 δεν ξερω βέβαια ακριβως τι ειναι) 2in1 είναι η κάρτα sim cosmote που περιέχει δύο νούμερα μαζί. Κάποιες συσκευές παρουσιάζουν ασυμβατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 2in1 είναι η κάρτα sim cosmote που περιέχει δύο νούμερα μαζί. Κάποιες συσκευές παρουσιάζουν ασυμβατότητα. Αυτό δεν το γνωρίζω, μη σε πάρω στο λαιμό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Αυτό δεν το γνωρίζω, μη σε πάρω στο λαιμό μου... μόνο κάποιος που το λειτουργεί έτσι μπορεί να πει στα σίγουρα αν είναι ΟΚ με 2in1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 To wifi του πως ειναι? πιάνει ικανοποιητικά?? Υπαρχει καποιο φρεε gps προγραμμα? ευχαριστώ Κανείς........??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 μόνο κάποιος που το λειτουργεί έτσι μπορεί να πει στα σίγουρα αν είναι ΟΚ με 2in1 χαιρετω την παρεα εχω 2 σε 1 και λειτουργει μια χαρα !!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts