achillesgk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εινα απολυτως σιγουρο οτι μιλωντας στη μια γραμμη η αλλη κτυπαει????? Γιατι σε μενα που το εκανα τσεκ..... εδειχνε κατηλλειμενη και μετα απο κανα 2ωρο ηρθε μυνημα. Μηπως θελει τιποτα ρυθμησεις? Πας ρυθμίσεις - ρυθμίσεις εφαρμογής - κλήση - φωνητική κλήση και για κάθε sim βάζεις αναμομή κλήσεων ενεργοποιημένη. Τσέκαρε λίγο και τις εκτροπές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Πας ρυθμίσεις - ρυθμίσεις εφαρμογής - κλήση - φωνητική κλήση και για κάθε sim βάζεις αναμομή κλήσεων ενεργοποιημένη. Τσέκαρε λίγο και τις εκτροπές σου. Ευχαριστω.Οι εκτροπες που βρισκοντε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ευχαριστω.Οι εκτροπες που βρισκοντε? Πάνω από την αναμονή κλήσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Πάνω από την αναμονή κλήσης! Δεν εχει κατι τσεκαρισμενο εκει... Edited November 27, 2011 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Δεν εχει κατι τσεκαρισμενο εκει... Πήγαινε στο κατειλημμένο και δες τις ρυθμίσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Τελικα με το θεμα του bluetooth που εβγαζε προβλημα σε αρκετους απο οτι διαβαζω εδω μεσα χρηστες τι γινεται; Βρεθηκε καμια λυση ή να μην την πλησιασω την συσκευη; Οπως επισης και με το θεμα των handsfree που το κινητο μπαινει σε σιγαση και δεν ακους την εισερχομενη κληση. Τουλαχιστον απο θεμα μπαταριας τι λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Η μπαταρία κρατάει τρεις περίπου ημέρες με αρκετές ώρες κλήσεων. Με χρήση ακουστικών δεν ακούγετε ο ήχος κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Η μπαταρία κρατάει τρεις περίπου ημέρες με αρκετές ώρες κλήσεων. Με χρήση ακουστικών δεν ακούγετε ο ήχος κλήσης. Προφανως οταν βαζεις τα ακουστικα θα πηγαινει αυτοματα σε profil ηχου handsfree...δοκιμασε κανεις να το αλλαξει? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited December 5, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Προφανως οταν βαζεις τα ακουστικα θα πηγαινει αυτοματα σε profil ηχου handsfree...δοκιμασε κανεις να το αλλαξει? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν αλλάζει το προφίλ. Παραμένει στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ χωρίς να αλλάζει κάτι στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Πήγαινε στο κατειλημμένο και δες τις ρυθμίσεις σου. Εκει εχει για καθε καρτα το νουμερο της γραμμης.Χρειαζετε να κανω κατι διαφορετικο? θέματα δε νομίζω να υπάρχουν σίγουρα όμως μπορείς να αλλάξεις background στις τρεις οθόνες αναμονής. μπορείς μάλιστα να έχεις άλλο background ανάλογα με τη sim που είναι επιλεγμένη Θεματα οσα θελεις στο http://www.zedge.net/ Edited December 5, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Εκει εχει για καθε καρτα το νουμερο της γραμμης.Χρειαζετε να κανω κατι διαφορετικο? Δες σε κάθε κάρτα να μη έχει ενερεγοποιημένη την εκτροπή όταν είναι κατειλημμένο. Edited December 5, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Δες σε κάθε κάρτα να μη έχει ενερεγοποιημένη την εκτροπή όταν είναι κατειλημμένο. Το δοκιμασα παλι δεν ερχετε κληση παρα μετα ενα μυνημα................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 γεια σας και απο εμενα εχω το συγκεκριμενο κινητο και δεν μπορω να συνδεθω μεσο του bluetooth στην συγκεκριμενη συσκευη TECHNAXX FMT BT CLIP FM TRANSMITTER ενω το βλεπει κανονικα η συνδεση δεν μπορει να γινει.τι μπορει να φταιει?περιμενω την απαντηση σας.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Χρονια Πολλα σε ολους . Τελικα οποιος εχει καταφερει να μιλα στη μια γραμμη και να δεχετε κληση στην αλλη ας γγραψει τον τροπο που το καταφερε.... γιατι η samsung αναφερει οτι αυτο δεν γινετε. Μονο ενημερωση με sms οταν η μια γραμμη ειναι κατηλλημενη.:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djboyster Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά.:)Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κανένα προγραμματάκι όπως (track id) το οποίο να μπορεί να αναγνωρίζει το τίτλο του τραγουδιού που παίζει π.χ σε ένα μπαρ και να είναι συμβατό με το samsung GT B7722.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Χρονια Πολλα σε ολους . Τελικα οποιος εχει καταφερει να μιλα στη μια γραμμη και να δεχετε κληση στην αλλη ας γγραψει τον τροπο που το καταφερε.... γιατι η samsung αναφερει οτι αυτο δεν γινετε. Μονο ενημερωση με sms οταν η μια γραμμη ειναι κατηλλημενη.:(:(:(:( Μια χαρά γίνεται. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Απλά καλού κακού έχω κάνει απενεργοποίηση εκτροπών. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Μια χαρά γίνεται. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Απλά καλού κακού έχω κάνει απενεργοποίηση εκτροπών. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Καλημερα, πες μου ακριβως τον τροπο (βημα-βημα) γιατι δεν μπορω να το βρω.Απενεργοποιηση εκτροπων εχω κανει .Ποτε δεν ερχετε κληση οταν μιλαω στη μια γραμμη. Εισαι απολυτα σιγουρος οτι μιλωντας στη μια γραμμη ,στην αλλη λαμβανεις κληση??? Η samsung σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια λεει οτι δεν λαμβανει κληση οταν η μια γραμμη ειναι κατηλλημενη.Και νομιζω οτι εχει δικιο, ασχετε το τι λενε, αφου εχει μονο μια κεραια η συσκευη. Edited December 30, 2011 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλημερα, πες μου ακριβως τον τροπο (βημα-βημα) γιατι δεν μπορω να το βρω.Απενεργοποιηση εκτροπων εχω κανει .Ποτε δεν ερχετε κληση οταν μιλαω στη μια γραμμη. Εισαι απολυτα σιγουρος οτι μιλωντας στη μια γραμμη ,στην αλλη λαμβανεις κληση??? Η samsung σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια λεει οτι δεν λαμβανει κληση οταν η μια γραμμη ειναι κατηλλημενη.Και νομιζω οτι εχει δικιο, ασχετε το τι λενε, αφου εχει μονο μια κεραια η συσκευη. Φίλε μου το B7722 είναι dual stanby. δύο κεραίες έχει...μία πάνω και μία κάτω, R1 κάτω αριστερά από την μπαταρία και R2 πάνω δεξιά στην γωνία της κάμερας. Μενού - ρυθμίσεις - ρυθμίσεις εφαρμογής - κλήση - φωνητική κλήση- εκτροπή κλήσεων και για κάθε sim κάνεις ακύρωση όλων (πρέπει να επιλέξεις sim 1 από το εικονίδιο της και ομοίως μετά για τη sim 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Φίλε μου το B7722 είναι dual stanby. δύο κεραίες έχει...μία πάνω και μία κάτω, R1 κάτω αριστερά από την μπαταρία και R2 πάνω δεξιά στην γωνία της κάμερας. Μενού - ρυθμίσεις - ρυθμίσεις εφαρμογής - κλήση - φωνητική κλήση- εκτροπή κλήσεων και για κάθε sim κάνεις ακύρωση όλων (πρέπει να επιλέξεις sim 1 από το εικονίδιο της και ομοίως μετά για τη sim 2. Ακριβως αυτο εχω κανει..... δεν δεχετε κληση οταν ειναι κατηλλημενο!!!!!!!!!!!!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ακριβως αυτο εχω κανει..... δεν δεχετε κληση οταν ειναι κατηλλημενο!!!!!!!!!!!!!!:O Μόλις το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλημερα, πες μου ακριβως τον τροπο (βημα-βημα) γιατι δεν μπορω να το βρω.Απενεργοποιηση εκτροπων εχω κανει .Ποτε δεν ερχετε κληση οταν μιλαω στη μια γραμμη. Εισαι απολυτα σιγουρος οτι μιλωντας στη μια γραμμη ,στην αλλη λαμβανεις κληση??? Η samsung σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια λεει οτι δεν λαμβανει κληση οταν η μια γραμμη ειναι κατηλλημενη.Και νομιζω οτι εχει δικιο, ασχετε το τι λενε, αφου εχει μονο μια κεραια η συσκευη. Αγαπητέ φίλε και κάτοχε του κινητού, κάτι δεν κάνεις καλά, κάτι δεν σου λένε καλά. Το κινητό μπορεί να δέχεται κλήση κανονικά ενώ μιλάς στην άλλη γραμμή. Και μάλιστα μπορείς να κάνεις και τριμερή συνομιλία. Το μόνο που μένει είναι να κάνεις πραγματική εξομοίωση βάζοντας τους φίλους σου να σε κάνουν ταυτόχρονες κλήσεις. Επίσης θα σε πρότεινα να διαβάσεις λίγο καλύτερα το manual του κινητού μπας και σου έχει ξεφύγει κάτι. Όσο αναφορά τους ανθρώπους της Samsung θα έλεγα ότι δεν έχουν και την καλύτερη κατάρτιση πάνω στα προϊόντα που πωλούν... Το συγκεκριμένο κινητό είναι το καλύτερο επώνυμο dual sim κινητό που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στην χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αγαπητέ φίλε και κάτοχε του κινητού, κάτι δεν κάνεις καλά, κάτι δεν σου λένε καλά. Το κινητό μπορεί να δέχεται κλήση κανονικά ενώ μιλάς στην άλλη γραμμή. Και μάλιστα μπορείς να κάνεις και τριμερή συνομιλία. Το μόνο που μένει είναι να κάνεις πραγματική εξομοίωση βάζοντας τους φίλους σου να σε κάνουν ταυτόχρονες κλήσεις. Επίσης θα σε πρότεινα να διαβάσεις λίγο καλύτερα το manual του κινητού μπας και σου έχει ξεφύγει κάτι. Όσο αναφορά τους ανθρώπους της Samsung θα έλεγα ότι δεν έχουν και την καλύτερη κατάρτιση πάνω στα προϊόντα που πωλούν... Το συγκεκριμένο κινητό είναι το καλύτερο επώνυμο dual sim κινητό που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στην χώρα μας. Ενα ενα με τη σειρα.......... Μιας και κακατι δεν μου λενε καλα ,ή δεν κανω καλα μπορεις να βοηθησεις? Αντι να το κανουν οι φιλοι μου το κανω εγω ο ιδιος. Το μανουαλ του κινητου ειναι λιγακι για τα μπαζα...... οπως σχεδον ολα τα μανουαλ. Αν δεν ξερουν αυτοι που εχουν την εξυπηρετηση για τους πελατες ποιος θα ξερει? Δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλα επωνυμα dual sim κινητα που κυκλοφορουν στη χωρα μας!!!! Αν εχεις κατι συγκεκρημμενο πες μου. Καλη χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αγαπητέ φίλε και κάτοχε του κινητού, κάτι δεν κάνεις καλά, κάτι δεν σου λένε καλά. Το κινητό μπορεί να δέχεται κλήση κανονικά ενώ μιλάς στην άλλη γραμμή. Και μάλιστα μπορείς να κάνεις και τριμερή συνομιλία. Το μόνο που μένει είναι να κάνεις πραγματική εξομοίωση βάζοντας τους φίλους σου να σε κάνουν ταυτόχρονες κλήσεις. Επίσης θα σε πρότεινα να διαβάσεις λίγο καλύτερα το manual του κινητού μπας και σου έχει ξεφύγει κάτι. Όσο αναφορά τους ανθρώπους της Samsung θα έλεγα ότι δεν έχουν και την καλύτερη κατάρτιση πάνω στα προϊόντα που πωλούν... Το συγκεκριμένο κινητό είναι το καλύτερο επώνυμο dual sim κινητό που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στην χώρα μας. και πριν λιγες ημερες γνωστο καταστημα το ειχε 183 ενω τωρα το επανεφερε στα 254... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Μόλις το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά. Το εχω δοκιμασει απειρες φορες...................ΔΕΝ εχει ηχο κλησης.... μονο ενδειξη οτι δεχετε κληση η αλλη γραμμη. Αυτο ενοεις λειτουργια???? Τωρα γιατι σε σενα λειτουργει κανονικα δεν ξερω. Edited December 30, 2011 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το εχω δοκιμασει απειρες φορες...................ΔΕΝ εχει ηχο κλησης.... μονο ενδειξη οτι δεχετε κληση η αλλη γραμμη. Αυτο ενοεις λειτουργια???? Τωρα γιατι σε σενα λειτουργει κανονικα δεν ξερω. Εκείνη τη στιγμή ακούς από το ακουστικό έναν διακριτικό ήχο. Αυτός είναι! Σε καλούν! Μαζί με τον οπτικό έχεις και τον διακριτικό στο ακουστικό. Μην περιμένεις τυμπανοκρουσίες, ένα απαλό μπιπ μπιπ είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts