konosbak Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 αν έχεις ρυθμίσει να χρησιμοποιεί για data μόνο τη μια κάρτα τότε αν εκείνη τη στιγμή που προσπαθήσει να κατεβάσει email εσύ έχεις το κινητό "γυρισμένο" στην άλλη κάρτα δεν θα τα κατεβάσει επειδη ειμαι και λιγο ασχετοσ, πωσ ρυθμιζω να χρησιμοποιει τα data (που εννοεισ στο menu)? το ειχα αφησει στη καρτα που ειχα ρυθμιση το εμαιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 αν πας μηνύματα - ρυθμίσεις - email - ρυθμίσεις παραλαβής (κάπως έτσι θα είναι στα ελληνικά αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί εγώ το έχω στα αγγλικά) έχει επιλογές και για τις δύο κάρτες βάλε και στις δύο να είναι επιτρεπτή η λήψη και συχνότητα όσο θέλεις θα πρέπει έτσι να δουλέψει Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vs2000gr Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα. Αποφασισα να παρω ενα dual sim κινητο εξαιτιας της δουλειας μου και κατεληξα στο samsung. Τελικα δεν μου "εκατσε" καλα. Βλεπω αρκετα προβληματα σε σχεση παντα με αλλα κινητα τηλεφωνα. Ας αναφερω μερικα. Δεν μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο σαν dial up modem για οποιαδηποτε υπηρεσια ειτε μεσω bluetooth,ειτε μεσω usb. Τηλεφωνα αλλων εταιρειων ακομα και 5-6 ετων παλια λειτουργουσαν μια χαρα σαν modem. Αυτο παρολο που εχω κατεβασει και μια εφαρμογη σχετικη (internet connection manager,tethering) δεν συνδεεται. Εχει καταφερει καποιος να κανει μια τετοια συνδεση? Επισης στο μενου bluetooth δεν υπαρχει επιλογη να τσεκαρεις εναν υπολογιστη και να πεις στο τηλεφωνο συνδεσου με αυτην και μεινε εκει,συνδεδεμενο.Οι επιλεογες ειναι ερασιτεχνικες τελειως.Ουτε σε ενα κινεζικο dual sim που ειχα παρει (αυτα με την TV) δεν ειχαν τοσο χαλια επιλογες bluetooth. To Kies ειναι τελειως απαραδεκτο και δεν εχω καταλαβει ακομα την χρησιμοτητα του.Οσα κανει ειναι λιγα και σχετικα αχρηστα. Δεν μπορεις να κανεις κλησεις μεσω υπολογιστη και αλλες ευκολιες που εχουν εφαρμογες αλλων κινητων. Αλλο θεμα... Οταν ειμαι σε κληση και θελω να δω εναν αριθμο που δεν ειναι στις επαφες μου,αλλα ειναι πχ στις εισερχομενες κλησεις δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ή δεν την εχω βρει ακομη. Οταν εχω συνδεδεμενο το τηλεφωνο με το usb καλωδιο το υπολοιπο τηλεφωνο αχρηστευεται και μονο εισερχομενες κλησεις δεχεται.Δεν μπορω να περιηγηθω στο τηλεφωνο. Και ακομα ψαχνω να βρω τι αλλο θα μου κατσει στραβα. Σε γενικες γραμμες ειναι ενα ακριβο τηλεφωνο με λιγες δυνατοτητες και ειναι αλλο ενα παραδειγμα γιατι δεν πρεπει να "φευγουμε" απο τις παραδοσιακες εταιρειες κινητων τηλεφωνων κατα την αποψη μου. Ο καθενας στο ειδος του.Τωρα ετσι και αλλιως δεν μπορω να κανω κατι αλλο αφου το αγορασα,αλλα αν λυθουν τα παραπανω ισως γινει πιο αξιοπιστο στα ματια μου τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Καλά, είμαι ο μόνος που έχει παρατηρήσει ότι το τηλέφωνο "μπουκώνει" από μνήμη όταν είναι αρκετές ώρες ανοιχτό; Συχνά πυκνά παίρνω εκείνο το εκνευριστικό μήνυμα "Ανεπαρκείς πόροι, κλείστε κάποιες εφαρμογές και προσπαθήστε ξανά", το οποίο "λύνεται" μόνο με επανεκκίνηση. Φαντάζομαι (και ελπίζω) μια αναβάθμιση του firmware (όταν, εάν και εφόσον αυτό βγει) θα λύσει και κάτι τέτοιο... αλλά είναι ένα βασικό μειονέκτημα που σε εκνευρίζει. Αν έχει κάποιος υπόψιν του για νέο firmware ας πει κάτι... Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Εγω ειμε γενικα αρκετα ικανοποιημενος θα ελεγα απο το κινητο. Το μονο που με εκνευριζει λιγο και μαλλον εινε σιγουρα δικο μου λαθος εινε οτι δεν ξερω απο που μπαινει καθε φορα στο ιντερνετ. Εχω κανει ολες τις ρυθμισεις, εχω βαλει να μπαινει απο wifi αλλα αυτο στα @#(*@$%. Κατα τα αλλα οκ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου το καινούριο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου το καινούριο firmware. firmware? Τι σχέση έχει το firmware της συσκευής με τη νέα έκδοση του kies; Έχω "χάσει" κάτι; Μπορούμε να κάνουμε firmware update τη συσκευή μόνοι μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Εγώ αυτό κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Εγώ αυτό κατάλαβα. Όσο και να το έχω ψάξει, δεν έχω βρει τρόπο αναβάθμισης της συσκευής μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Πατάτα είπα τελικά...Μάλλον είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Kies...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Παιδια τιποτε εφαρμογες για το συγκεκριμενο εχουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Παιδια τιποτε εφαρμογες για το συγκεκριμενο εχουμε ; Μπες στο getjar.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Μπες στο getjar.com Έχεις να προτείνεις καμία εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Εγώ στο B5722 χρησιμοποιώ μόνο το Opera Mini και το eBay Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Εγώ στο B5722 χρησιμοποιώ μόνο το Opera Mini και το eBay Mobile. Φτωχολογιά... Και καλά κάνεις! Από να γεμίζουμε σαβούρες το κινητό... Σαν να άργησε η Samsung να παρουσιάσει νέα πρόταση με διπλή κάρτα. Εγώ περίμενα να παρουσιάσει κάτι που μα πρόσφερε πλέον και gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Σαν να άργησε η Samsung να παρουσιάσει νέα πρόταση με διπλή κάρτα. Εγώ περίμενα να παρουσιάσει κάτι που μα πρόσφερε πλέον και gps. Μα έβγαλε το Samsung DuosTV I6712. :lol: Εάν καίγεσαι τόσο για GPS έχω την εντύπωση ότι έχει κάποιο από τα Alcatel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Παιδια λογο οτι ωρες ωρες με εκνευριζει, πως σκ@τ@ μπαινει μονο απο wifi γιατι ενω του εσβησα ακομη και τις ρυθμισεις να μην μπαινει απο τις sim αυτο δεν ξερω πως αλλα τις ξαναβρισκει και δωστου απ'την αρχη :blink: Με χρεωνει (βαση του μετρητη δεδομενων) και το κακο εινε δεν ξερω ποτε μπαινει απο wifi ποτε απο vodafon και ποτε cosmote. Ενω να προσθεσω οτι το wifi ενεργοποιητε καθε φορα που θα μπω google. Παιδια δεν ξερει κανεις ; :cry: Edited November 27, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Μα έβγαλε το Samsung DuosTV I6712. :lol: Εάν καίγεσαι τόσο για GPS έχω την εντύπωση ότι έχει κάποιο από τα Alcatel. Είπαμε να αγοράσουμε κανένα καλύτερο... Το νέο της samsung δεν με προσφέρει τίποτα παραπάνω από το 7722. Τα alcatel είναι αργά τηλέφωνα. Έπεσε ένα στα χέρια μου και το άντεξα μόνο για δύο λεπτά. Έχουν δρόμο μπροστά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Δηλαδη πραγματικα τωρα ολοι το δουλευετε μεσω δικτυου ; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Δηλαδη πραγματικα τωρα ολοι το δουλευετε μεσω δικτυου ; :O Μια και θέλεις να μάθεις, εγώ δεν δουλεύω καθόλου mobile. Μετά από μερικές απόπειρες, διαπίστωσα ότι η περιήγηση δεν είναι λειτουργική με αυτό το κινητό. Κανένα mail σε έκτακτη ανάγκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Μια και θέλεις να μάθεις, εγώ δεν δουλεύω καθόλου mobile. Μετά από μερικές απόπειρες, διαπίστωσα ότι η περιήγηση δεν είναι λειτουργική με αυτό το κινητό. Κανένα mail σε έκτακτη ανάγκη. Τζάμπα άφησες δηλαδή το D980; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Τζάμπα άφησες δηλαδή το D980; Ναι! Το νέο κινητό το πήρα ουσιαστικά για το wifi. Βέβαια ήθελα μια ανανέωση στη συσκευή μου, αλλά ο κύριος λόγος της αλλαγής ήταν το wifi η δυνατότητα περιήγησης. Το 7722, έχει περισσότερες ευκολίες και καλύτερη ανταπόκριση από το 980. Η μεγάλη οθόνη, η ταχύτητα απόκρισης κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Υπαρχει δυνατοτητα για ταχειες κλησεις???? Και πως γινετε γιατι δεν βρισκω κατι αναλογο στο μανουαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Τζάμπα άφησες δηλαδή το D980; Ναι! Το νέο κινητό το πήρα ουσιαστικά για το wifi. Βέβαια ήθελα μια ανανέωση στη συσκευή μου, αλλά ο κύριος λόγος της αλλαγής ήταν το wifi η δυνατότητα περιήγησης. Το 7722, έχει περισσότερες ευκολίες και καλύτερη ανταπόκριση από το 980. Η μεγάλη οθόνη, η ταχύτητα απόκρισης κτλ. Κι εγώ ήμουν από αυτούς που άφησαν το d980 (αγγλικό χωρίς θέμα μπαταρίας) για τις δυνατότητες του B7722 (WIFI, 3G κτλ). Εννοείται ότι απογοητεύτηκα. Το μόνο θετικό είναι ότι έχει camera μπροστά για videoκλήση, την οποία βέβαια δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Ακόμη και το ψάξιμο αριθμών τηλεφώνων του d980 ήταν πιο "έξυπνο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εινα απολυτως σιγουρο οτι μιλωντας στη μια γραμμη η αλλη κτυπαει????? Γιατι σε μενα που το εκανα τσεκ..... εδειχνε κατηλλειμενη και μετα απο κανα 2ωρο ηρθε μυνημα. Μηπως θελει τιποτα ρυθμησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts