Jump to content

Έφηβοι και προβλήματα με τους γονείς!

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα αυτό απευθύνεται κυρίως στους έφηβους. Τι προβλήματα έχετε με τους γονείς σας; Εγώ έχω πολλά δυστυχώς:

1) με πρίζουν συνέχεια λέγοντας μου τα ίδια και τα ίδια. π.χ. λένε συνέχεια ( κυρίως η μάνα μου που είναι συνέχεια στο σπίτι ): "Διάβασε επιτέλους τίποτα. Ούτε για σκουπιδιάρη δεν θα σε παίρνουν" και παρόμοια για το διάβασμα. Και μάλιστα φωνάζουν αντί να τα λένε ήρεμα :mad:

2) με τον υπολογιστή γίνεται χαμός. Ενώ είχαμε υπολογιστή, πήγα και πήρα δικό μου, γιατί δεν μπορούσα να κάτσω όποτε ήθελα και για όσο ήθελα γιατί έλεγαν διάφορα όπως θα το σπάσω, θα το κατεβάσω κάτω. Τώρα τις τελευταίες μέρες ο πατέρας μου λέει "Ή θα τον μαζέψεις ή θα μου παραδώσεις το κινητό" Κινητό εννοεί το 6600 που, δυστυχώς για εμένα, το πλήρωσε εκείνος. Και αυτό με το ζόρι το πήρα. Πήγαμε μαζί στην Telestet και μου λέει "Ποιο κινητό σε ενδιαφέρει;" και του είπα το 6600. Έκανε σύνδεση και το πήρε και μετά μου λέει "Θα στο δώσω σε 10 μέρες με την προϋπόθεση ότι θα διαβάζεις και θα έχεις καλή συμπεριφορά". Όταν έφτασε η μέρα να το πάρω ( και αυτό με τα χίλια ζόρια ) μου λέει "Γράψε μου όλα αυτά που υπόσχεσαι σε ένα χαρτί". Όταν ήρθε η συζήτηση για το pc μου λέει "Αν συμφωνείς με 4 ώρες την εβδομάδα θα πάρεις το κινητό"... Εμένα πολλές φορές ούτε 4 ώρες την μέρα δεν μου φτάνουν.

3) Έξοδοι. Τις περισσότερες φορές που λέω ότι θα βγω έξω έχουμε την παρακάτω συζήτηση " Που θα πας και με ποιον; " . Εμένα φυσικά δεν μου αρέσει γιατί όταν βγαίνω θέλω να διασκεδάζω και να μην έχω την έννοια αν θα έρθει ο πατέρας μου εκεί που είμαι να δει με ποιον είμαι και τι κάνω ( έχει γίνει αυτό... ) . Έτσι αρκετές φορές φεύγω αφού έχουμε βριστεί και φυσικά δύσκολα μου φεύγουν τόσα νεύρα. Υπάρχουν βέβαια φορές που δεν γίνεται φασαρία και ας μην έχω πει που θα είμαι και με ποιον.

4) Έχουν πρόβλημα με κάποια παιδιά που κάνω παρέα χωρίς αυτά να τους έχουν ενοχλήσει στο παραμικρό. Λένε π.χ. για δύο "Αυτοί σε παρασαίρνουν και σε έκαναν να μην διαβάζεις", "Οι αλήτες, τα κωλόπαιδα" κ.λ.π. και γενικά "Από τότε που κάνεις παρέα με ορισμένους άρχισες να έχεις αυτή την συμπεριφορά" κ.λ.π. "Ξέρω εγώ τι είναι ο καθένας που κάνεις παρέα", "Άμα θέλω τα μαθαίνω όλα" κ.λ.π. Παρόλο που έχει γίνει άπειρες φορές της που..... για αυτό το θέμα συνεχίζουν.

Πραγματικά δεν ξέρω για πόσο θα τα ανεχτώ αυτά. Μιλάω καθημερινά με πάρα πολλά παιδιά του σχολείου μου ( καλά παιδιά πάντα ) και οι περισσότεροι δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Ορισμένοι μου έχουν πει "Καλά τι μ@λ@κίες είναι αυτά;". Όταν ήμουν στην πρώτη λυκείου δεν με άφηναν να πάω για καφέ, έπαιρναν τηλέφωνο στα σπίτια των παιδιών που ήξεραν ότι πηγαίνω εκεί, έλεγαν ( και λένε. Κυρίως ο πατέρας μου ): "Αν συνεχίσει αυτό θα σας πη.... όλους ομαδικά". Και για ποιο πράγμα λέει ότι θα το κάνει αυτό; ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ :mad: :mad: Περιμένω να ακούσω τις εμπειρίες των συνομιλήκων μου και φυσικά των μικρότερων :) Φυσικά αν θέλει κάποιος μεγαλύτερός μας να πει αυτά που είχε περάσει θα ήταν πάρα πολύ καλό.

Υ.Γ.

Αν θυμηθώ και άλλα στην πορεία θα τα γράψω κατευθείαν εδώ :) Επίσης θα γράψω και κάποια πράγματα που έχουν γίνει τα οποία σε ορισμένους από εδώ ( αν το διαβάσουν θα καταλάβουν ) τα έχω πει. Περιμένω την ημερομηνία 8/11/2004 . Τότε γίνομαι 18 και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Επίσης περιμένω πως και πως να τελειώσει το ρημαδοσχολείο :mad:

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• Απαντήσεις 305
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1) με πρίζουν συνέχεια λέγοντας μου τα ίδια και τα ίδια. π.χ. λένε συνέχεια ( κυρίως η μάνα μου που είναι συνέχεια στο σπίτι ): "Διάβασε επιτέλους τίποτα. Ούτε για σκουπιδιάρη δεν θα σε παίρνουν

Kala sou lene..

Oso gia ta ipoloipa einai kapos akraia alla ti na kaneis..??

Τότε γίνομαι 18 και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

Kai ego afto elega alla otan egina den eida kamia allagi oute ekana panigiria.

Mutilator :shifty:

1) Έχουν δίκιο.

2) Έχουν δίκιο.

3) Έχουν δίκιο.

4) Έχουν δίκιο (μάλλον).

Και να σου πω. Τι θα κάνεις αν ενηλικιωθείς; Θα σηκωθείς να φύγεις από το σπίτι; Το θες δεν το θες από αυτούς εξαρτάσαι, οπότε θα πρότεινα να σοβαρευτείς λίγο..

ti lete ego eimai 16 kai dn mu kanan pote tetia gia tus kafedes...auto einai adiko...tespa.. apla pote dn ekana malakies kai imun sobaros. etsi boro na tus leo ta pada an kai malonume...edaxei dn pinume kai mazi kafe ute milame gia tis sheseis alla edaxei eimaste ligo pio halaroi...to kinito vevea mu ehun apilisei na to parun apires fores kai apo to pc mu epernan tin othoni...ti tin ithela tin lcd na einai elafria?? tespa tora apla ekana programma kai to prolavaino ola kai pc kai sms klp kai kafedes

dimangelid, έτσι και κάνεις πως διαβάζεις (και τελικά περάσεις σε κανά καλό ΑΕΙ) να δεις που όλα θα είναι ΟΚ. Οι γονείς έτσι είναι. Το μέρος του διαβάσματος είναι το παν γι' αυτούς! Αν διαβάζεις ούτε που πας θα σε ρωτάνε, ούτε χαρτάκια να γράφεις υποσχέσεις δεν θα χρειάζεσαι. Είναι το μόνο που θέλουν μπρος στα τόσα που σου έχουν προσφέρει ως τώρα. Πιστεύω ούτε το 6600 έπρεπε να σου πάρουν, ούτε τον υπολογιστή. Εσύ πρέπει να το δεις σαν δουλειά: "Θα δουλέψω τόσους μήνες σκληρά για να έχω καλό κινητό, καλό υπολογιστή, καλά ρούχα, καλό αυτοκίνητο...".

Είμαι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερός σου και αν με ρωτούσες πριν δύο χρόνια θα σου έλεγα "συμπάσχουμε μεγάλε!". Επειδή όμως ξεσκίστηκα στο διάβασμα στην 3η Λυκείου και πέρασα και σε καλή σχολή, ως εκ του θαύματος τελείωσαν οι "μαύρες" μέρες. Ποτέ δεν είναι αργά. Και τώρα αν είσαι μάγκας μπορείς να στρωθείς και να διαβάσεις! Και όλα θα λυθούν.

ΥΓ: Αν νομίζεις πως όταν θα ενηλικιωθείς θα αλλάξει κάτι είσαι πολύ γελασμένος. Εκτός βέβαια αν σκοπεύεις να φύγεις από το σπίτι σου ή να περάσεις σε κάποια στρατιωτική σχολή.

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Egw dinw gia deyterh fora panellhnies.Eimai thetikh kateuthnsh kai kseskizomai sto diabasma.Lew toys goneis mou oti de diabazw omws gia na toys kanw na triboyn ta matia toys.Oi idioi mou lene oti an perasw tha kanw oti thelw apo kei kai pera kai eimai ypefthinos gia tis prakseis moy.Magkas einai aytos poy diabazei oxi aytos poy kribete pisw apo logia.H blakeia einai oti phga thetikh kateythinsh enw kserw programatismo kai genika gia ypologistes! Akousa o hlithios ths symboules twn filwn kai ths manas moy.Gkrr kaneis de mporei na se katalabei pera apo ton eayto soy.Kai an de peraseis se kalh sxolh...Oi ploysioi tha ginoun plousioteroi kai oi ftwxoi ftoxoteroi(marcobnicon :p)

technoholic maniac reviewer

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac ( 2 Μάρ. 2004 , 00:29)

ki ego ta idia....Fantasteite na megaloso ligo ti exei na ginei...

Αν καταλαβαίνω από την ηλικία σου πας ή δευτέρα ή τρίτη γυμνασίου! Αν είσαι δευτέρα έχουν κάποιο δίκιο για τις εξόδους. Αν είσαι τρίτη θα πρέπει να σε αφήνουν λίγο. Από την πρώτη λυκείου και μετά το θεωρώ υπερβολή να μην σε αφήνουν... Θυμάμαι τι καντίλια έριχνα όταν στην πρώτη λυκείου δεν με άφηναν. Και όμως δεν καταλάβαιναν τίποτα και συνέχιζαν το ίδιο βιολί. Από το καλοκαίρι όμως που τέλειωσα την πρώτη λυκείου ( καλά που πέρασα :p ) χαλάρωσαν κάπως τα πράγματα. Έχω ακούσει και την άποψη ότι ίσως φοβούνται μην κάνουμε καμιά μ@λ@κί@. Αλλά στην περίπτωσή μου δεν νομίζω να ίσχυε αυτό γιατί ήξεραν καλά και οι δύο ότι παρέες με αλήτες κ.λ.π. δεν κάνω και δεν πρόκειται να κάνω. Και αυτό φυσικά ισχύει ακόμα γιατί δεν γουστάρω να πάω σε καμιά φυλακή ή να είμαι δακτυλοδεικτούμενος σε όλη την Βούλα ( που ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει πολλή αλητεία ) ... Σου εύχομαι να μην περάσεις τα ίδια με εμένα...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Γ' παω...Δε λεω, βγαινω!Αλλα αυτο με τις υπογραφες και τα χαρτια και τις υποσχεσεις κλπ..τα 'χω περασει...
Watch When You Stray My Friend...

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

To mono kalo htan poy marese h biologia kai h xhmeia! Einai psilodiskola kai maresei h sigkekrimenh dyskolia! Dhladh ksereis oti mporeis na to mathis kai apoktas kinhtro! Sthn istoria antitheta pou nai kai dyo biblia kai parolo poy dinw gia deyterh fora,de kserw pote egine h epanastash toy 21,ta gegonota tipota! Th sixenomai thn kataramenh

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac ( 2 Μάρ. 2004 , 00:57)

Γ' παω...Δε λεω, βγαινω!Αλλα αυτο με τις υπογραφες και τα χαρτια και τις υποσχεσεις κλπ..τα 'χω περασει...

Α είσαι από τους τυχερούς! Πάλι καλά... Με το pc τι γίνεται; Λένε τίποτα; Για άλλα θέματα ( όπως παρέες ) λένε;

Kserete ti proteinw? Na kanoume ena thread gia thn trith lhkeioy poy na antalazoume apopseis gia ta sos themata,askiseis k.L.P! Ti lete? Isws mas bgei se kalo sto telos!

για παρεες, κατι εχουν αρχισει να ψιλολενε...Αλλα, ξερω μου γινεται. Διαλεγω με ποιους θα κανω παρεα. Οσο για το PC, επειδη ειμαι ολη 'μερα μπροστα και το κσεσκιζω, καταλαβαινεις... Και για να μου το παρουν, τι τραβηξα....3 & χρονια παλεβα να τους πεισω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree ( 2 Μάρ. 2004 , 01:05)

Kserete ti proteinw? Na kanoume ena thread gia thn trith lhkeioy poy na antalazoume apopseis gia ta sos themata,askiseis k.L.P! Ti lete? Isws mas bgei se kalo sto telos!

Καλή ιδέα. Εγώ φέτος, έτσι όπως είναι τα πράγματα ( ιστορία, διοίκηση επιχειρήσεων, αρχές οικονομικής θεωρείας κ.λ.π. δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ), μάλλον πάω μόνο για να περάσω την τάξη και βλέπουμε του χρόνου... Δυστυχώς για το μέλλον μου μάλλον, μισώ το διάβασμα και γενικότερα το σχολείο πάρα πολύ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac ( 2 Μάρ. 2004 , 01:09)

για παρεες, κατι εχουν αρχισει να ψιλολενε...Αλλα, ξερω μου γινεται. Διαλεγω με ποιους θα κανω παρεα. Οσο για το PC, επειδη ειμαι ολη 'μερα μπροστα και το κσεσκιζω, καταλαβαινεις... Και για να μου το παρουν, τι τραβηξα....3 & χρονια παλεβα να τους πεισω...

Με τις παρέες έχουμε την ίδια ακριβώς άποψη! Για το pc η μόνη διαφορά είναι ότι πήρε ο πατέρας μου pc μόλις τέλειωσα την πρώτη γυμνασίου και άρχισα να ασχολούμαι. Αλλά επειδή δεν πήγαινε άλλο πήρα με δικά μου λεφτά pc, το έβαλα στο δωμάτιό μου και κάνω άνετα ότι γουστάρω. Αλλά όπως είπα στο πρώτο μήνυμα έχω προβλήματα με αυτό το θέμα και περιμένω πως θα εξελιχθούν. Πάντως το pc μου δεν το κατεβάζω κάτω γιατί το έχω πληρώσει μόνος μου και αν αρχίσει να λέει δώσε το 6600 ή θα βριστούμε και δεν θα το δώσω ή θα το σπάσω για να μην το έχει ούτε εκείνος.

Εγω διαφωνω καθετα με αρκετους που ειπαν κατι πριν απο μενα! Δεν νομιζω οτι κανουν καλα οι γονεις του συγκεκριμενου παιδιου και ποσο μαλλον οτι εχουν δικιο! Σιγουρα το κανουν μονο και μονο για το καλο του αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι! Και θα παρω μια μια τις περιπτωσεις.

1) Σε αυτο εχουν δικιο! Λογικα πρεπει να εισαι 3η λυκειου οποτε θα σου μενουν περιπου τρεις μηνες ακομα! Η συμβουλη μου: Κατσε και διαβασε τωρα για να εισια αραχτος μετα. Φανταζεσαι να μην μπεις εκει που θελεις και να χρειαστει να ξαναδωσεις??? (μακρια απο μας!!) Πιστεψε με αξιζει τον κοπο!

2)Με τον Η/Υ ειχα και εγω ενα μικρο προβληματακι αλλα χρησιμοποιουσα και διαφορα κολπακια! Γενικα τον ειχα συνεχεια ανοιχτο ειτε τον χρησιμοποιουσα ειτε οχι οποτε αρκετες φορες εκανα και κανα μικρο διαλειμματακι για λιγο ιντερνετ κλπ! Βασικα τους ελεγα οτι ακουγα mp3 (διαβαζω μονο με μουσικη) οποτε αυτο το ελυσα νωρις! Οσο για τις απειλες με το κινητο αυτες δεν τις ειχα και ως εκ τουτου το θεωρω λιγο τρααβηγμενο!

3)Το να σε ρωταν που και που με ποιους βγαινεις και που πηγαινεις ειναι πολυ φυσιολογικο! Γονεις ειναι και θελουν να γνωριζουν που συχναζεις! Αλλα το να ερθει και να σε βρει ο πατερας σου την ωρα που διασκεδαζεις για να σε ελενξει το βρισκω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και δειχνει ελλειψη εμπιστοσυνης μεταξυ σας! Βεβαια δεν ξερω τι δικαιωματα τους εχεις δωσει και εσυ...

4)Δεν μπορω να ξερω τους φιλους σου αλλα τετοια θεματα ειναι πολυ περιεργα. Καποιες φορες εχουν δικιο οι γονεις αλλα καποιες φορες απλα υπερβαλουν!! Τωρα για το θεμα με τον καφε πιστευω οτι ο πατερας σου υπερβαλει ακετα. Σκετη καταπιεση...

Ο μονος τροπος για να μπορεσεις να αντιμετωπισεις ολη αυτη την κατασταση ειναι να καθισεις μια μερα με τους δικους σου και να τα συζητησετε ομορφα και ωραια! Διαφορετικα με φασαριες και καυγαδες πολυ δυσκολα θα βρεις το δικιο σου και θα κανεις και την ολη κατασταση ακομα πιο δυσκολη!

Anyway αν ημουν στη θεση σου θα ξεσκιζομουν στο διαβασμα και θα περνουσα σε μια σχολη σε αλλη πολη (αν υπηρχαν και τα λεφτα για τα νοικια κλπ)

:) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 2 Μάρ. 2004 , 01:14)

Με τις παρέες έχουμε την ίδια ακριβώς άποψη! Για το pc η μόνη διαφορά είναι ότι πήρε ο πατέρας μου pc μόλις τέλειωσα την πρώτη γυμνασίου και άρχισα να ασχολούμαι. Αλλά επειδή δεν πήγαινε άλλο πήρα με δικά μου λεφτά pc, το έβαλα στο δωμάτιό μου και κάνω άνετα ότι γουστάρω. Αλλά όπως είπα στο πρώτο μήνυμα έχω προβλήματα με αυτό το θέμα και περιμένω πως θα εξελιχθούν. Πάντως το pc μου δεν το κατεβάζω κάτω γιατί το έχω πληρώσει μόνος μου και αν αρχίσει να λέει δώσε το 6600 ή θα βριστούμε και δεν θα το δώσω ή θα το σπάσω για να μην το έχει ούτε εκείνος.

κοιτα, απο pc οι γονεις μου δεν...Ειναι δικο μου και το κανω οτι θελω(το εχω καψει και μια φορα).Αλλα, ξερεις... Καθε τοσο επιθεωρουν και αν με δουν στο pc αρχιζουν...

Egine to thread! Tha to breite sto chat and fun forum...

Ο πιο εύκολος τρόπος να τους κάνεις να σταματήσουν τον εξάψαλμο είναι να μην τους δίνεις κανένα δικαίωμα. Πρέπει να καταλάβεις ότι σε κάθε φάση της ζωής σου έχεις υποχρεώσεις. Στην ηλικία που είσαι τώρα, οι υποχρεώσεις σου είναι το σχολείο και το διάβασμα για τις πανελλήνιες.... Τα πας καλά; Τελείωσε το θέμα, έχεις εκπληρώσει τις υποχρεώσεις σου και δεν σου κουνιέται κανένας.

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Paidia egw pou dinw deyterh fora ena exw na pw: eimai blakas poy den perasa me thn prwth.Twra h zwh mou einai pnebmatika kollash.Blepw toys filous moy poy perasan,kai den mporw na brw mazi toys kathe fora,oute gkomenes oute tipota.Kai niwthw oti den tha xw kanena filo se ligo.Efoson den bgaineis h de milas pleon me toys kollhtoys sou fysiko einai na se psiloksexasoun.H to allo poy misw,einai oti oi manades twn allwn paidiwn pou me xeretane otan kamia fora tis blepw,lene apo mesa tous: ou! De perase me th prwth! Yparxei ena kalo omws: oi pithanothtes na perasw se poly kalhterh sxolh apo oti tha pernousa me thn prwth(ekei pou stoxeba) einai para polles.Giati fetos stoxeyw psilotera.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 2 Μάρ. 2004 , 01:14)

Εγω διαφωνω καθετα με αρκετους που ειπαν κατι πριν απο μενα! Δεν νομιζω οτι κανουν καλα οι γονεις του συγκεκριμενου παιδιου και ποσο μαλλον οτι εχουν δικιο! Σιγουρα το κανουν μονο και μονο για το καλο του αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι! Και θα παρω μια μια τις περιπτωσεις.

1) Σε αυτο εχουν δικιο! Λογικα πρεπει να εισαι 3η λυκειου οποτε θα σου μενουν περιπου τρεις μηνες ακομα! Η συμβουλη μου: Κατσε και διαβασε τωρα για να εισια αραχτος μετα. Φανταζεσαι να μην μπεις εκει που θελεις και να χρειαστει να ξαναδωσεις??? (μακρια απο μας!!) Πιστεψε με αξιζει τον κοπο!

2)Με τον Η/Υ ειχα και εγω ενα μικρο προβληματακι αλλα χρησιμοποιουσα και διαφορα κολπακια! Γενικα τον ειχα συνεχεια ανοιχτο ειτε τον χρησιμοποιουσα ειτε οχι οποτε αρκετες φορες εκανα και κανα μικρο διαλειμματακι για λιγο ιντερνετ κλπ! Βασικα τους ελεγα οτι ακουγα mp3 (διαβαζω μονο με μουσικη) οποτε αυτο το ελυσα νωρις! Οσο για τις απειλες με το κινητο αυτες δεν τις ειχα και ως εκ τουτου το θεωρω λιγο τρααβηγμενο!

3)Το να σε ρωταν που και που με ποιους βγαινεις και που πηγαινεις ειναι πολυ φυσιολογικο! Γονεις ειναι και θελουν να γνωριζουν που συχναζεις! Αλλα το να ερθει και να σε βρει ο πατερας σου την ωρα που διασκεδαζεις για να σε ελενξει το βρισκω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και δειχνει ελλειψη εμπιστοσυνης μεταξυ σας! Βεβαια δεν ξερω τι δικαιωματα τους εχεις δωσει και εσυ...

4)Δεν μπορω να ξερω τους φιλους σου αλλα τετοια θεματα ειναι πολυ περιεργα. Καποιες φορες εχουν δικιο οι γονεις αλλα καποιες φορες απλα υπερβαλουν!! Τωρα για το θεμα με τον καφε πιστευω οτι ο πατερας σου υπερβαλει ακετα. Σκετη καταπιεση...

Ο μονος τροπος για να μπορεσεις να αντιμετωπισεις ολη αυτη την κατασταση ειναι να καθισεις μια μερα με τους δικους σου και να τα συζητησετε ομορφα και ωραια! Διαφορετικα με φασαριες και καυγαδες πολυ δυσκολα θα βρεις το δικιο σου και θα κανεις και την ολη κατασταση ακομα πιο δυσκολη!

Anyway αν ημουν στη θεση σου θα ξεσκιζομουν στο διαβασμα και θα περνουσα σε μια σχολη σε αλλη πολη (αν υπηρχαν και τα λεφτα για τα νοικια κλπ)

:) :)

1) Τρίτη λυκείου είμαι. Να κάτσω να ξεσκιστώ δεν γίνεται με τίποτα. Μπορεί να κάτσω και 2 ώρες να διαβάζω κάτι και να μην μπορώ να το μάθω γιατί δεν το κάνω με ευχαρίστηση. Άσε που σε πολλά μαθήματα δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ οπότε είναι χαμένος χρόνος και κούραση. Έτσι δεν διαβάζω σχεδόν καθόλου ( πέρα από κάποια ιδιαίτερα που εκεί φροντίζω να κάνω κουτσά-στραβά κάποιες ασκήσεις για να μην ακούω καντήλια ).

2) Το κακό στην περίπτωσή μου είναι ότι ο υπολογιστής είναι στο σαλόνι ( αυτός που χρησιμοποιούσα μέχρι να πάρω δικό μου ) και έτσι δεν μπορούσα να τους πω φύγετε από το σαλόνι. Έτσι αναγκαστικά έφευγα εγώ όταν άρχιζαν οι ιστορίες... Το κινητό δεν θα το πάρει έυκολα ο πατέρας μου. Μην σου πω και καθόλου :)

3) Αυτό το ξέρω ότι είναι φυσιολογικό. Αλλά ξέρουν ότι δεν θα κάνω ******** και ότι αυτό το πράγμα, το οποίο θεωρώ ανάκριση ( και τους το έχω πει αυτό ) , με εξαγριώνει. Παρόλα αυτά το συνεχίζουν. Δικαιώματα ( όπως να κάνω παρέα με αλήτες ) δεν έχω δώσει. Έχεις ακούσει ποτέ να φέρνει ο πατέρας σου αστυνομία στο Divina ( που είχα πάει 1-2 φορές και όχι για να παίξω ); Έγινε σε εμένα. Έχεις ακούσει ποτέ να φωνάζει σε φίλο σου στο τηλέφωνο την στιγμή που το παιδί μίλαγε ηρεμότατα και χωρίς να του έχει κάνει απολύτως τίπτοα; Έγινε και αυτό σε εμένα... Αυτό για το divina Και για τον φίλο μου θα τα γράψω αναλυτικότατα αύριο μάλλον.

4) Έχει μειωθεί αρκετά αυτό με τους φίλους αλλά όταν το πουν γίνομαι θηρίο... Πλέον λέω μόνο ότι πάω έξω και ζητάω λεφτά ( 3-4 ευρώ ) και εισητήρια από την μάνα μου. Ευτυχώς στο 90% των περιπτώσεων δίνει αλλά λέει "Που θα πας; Κανόνισε με τον πατέρα σου". Αν είναι σπίτι του λέω ότι βγαίνω έξω αλλά αρχίζει ερωτήσεις κ.λ.π. και για να μην βριστούμε λέω "Γεια" και φεύγω. Αν λείπει του στέλνω μήνυμα ότι βγήκα έξω. Βέβαια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα με πάρει στο κινητό είτε επειδή είδε το μήνυμα, είτε επειδή τον πήρε η μάνα μου...

Πολλές φορές έχουμε ξεκινήσει τέτοια συζήτηση αλλά αρχίζουν κάποια στιγμή να λένε τα δικά τους που ξέρουν ότι μου την δίνουν ( έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες ) και καταλήγουμε να βριζόμαστε. Θα δείξει ο χρόνος πως θα εξελιχθούν τα πράγματα