marvin Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Τα pre-airs είναι legit, yo. [/facepalm] Ποιότητα DVDRip, απολύτως watchable και ο ήχος είναι σωστά συγχρονισμένος - στο pc δεν βλέπω να έχουν διαφορά από τα συνήθη HDTV 350ρια. Απ'ότι είδα τώρα στο amazon.com, το Blu-ray & DVD Region 1 κυκλοφορεί αύριο! Δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί κυκλοφορία μιας σεζόν την επομένη ακριβώς της προβολής της. Και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Τα R2 βγαίνουν τον Οκτώβριο :wacko: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν αντιστάθηκα για πολύ. Δυνατό κλείσιμο της σεζόν, δεν έχω πολλά πράγματα να παρατηρήσω. Σίγουρα είναι η χρονιά που με έκανε να συμπαθήσω την Kim. Μου έδωσε την εντύπωση πως το επόμενο, 8ο 24ωρο θα εκτυλίσσεται σε χρονικά κοντινή απόσταση από το 7ο. Δεν θα με πείραζε καθόλου αν βλέπαμε κι ένα ακόμα special τύπου Redemption για να συνδεθούν οι 2 σεζόν, αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να γίνει. Πάμε για την 8η (και τελευταία; )! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Αρκετά καλό. Το 7x23 μου άρεσε πάρα πολύ αλλά το 7x24 ήταν κάπως υποτονικό για φινάλε, ειδικά από τη στιγμή που η απειλή εξουδετερώθηκε σχετικά νωρίς. Τα twists ήταν τόσο πολλά που νομίζω ότι έχασαν κάποιο από το συναισθηματικό impact που θα μπορούσαν να έχουν. Tουλάχιστον ο Jack θα τη βγάλει καθαρή απ΄ό,τι φαίνεται. Η συγχώρεση του Ιμάμη στις τελευταίες του στιγμές ήταν λίγο too much νομίζω. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 μόνο εγώ βρίσκω τα preair only και όχι τα κανονικά..?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Δεν κυκλοφόρησε άλλη έκδοση, μόνο τα preair. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 μόνο εγώ βρίσκω τα preair only και όχι τα κανονικά..?? :worry: Και εγω μονο αυτα βρισκω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 μόνο εγώ βρίσκω τα preair only και όχι τα κανονικά..?? :worry: Κατεβάστε άφοβα, δεν κυκλοφόρησαν HDTVrips γιατί τα preair είναι μια χαρά. Σήμερα κυκλοφόρησαν μόνο οι εκδόσεις 720p. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ο όγδοος κύκλος διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη. http://tv.ign.com/articles/973/973250p1.html Προειδοποίηση: το άρθρο περιέχει 1-2 πολύ μικρά spoilers. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 17 & 18 Iανουαρίου 2010 θα προβληθούν ανά 2 τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του 8ου κύκλου. (μη μετράτε, είναι 242 μέρες :p) Οργάνωση, όχι αστεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Πολύ ωραίο το 23, με μπόλικη δράση και αγωνία. Το 24, θα συμφωνήσω πως ολοκλήρωσε την δράση του απο πολύ νωρίς αλλά η ένταση έμεινε αμείωτη μεχρι το τελευταίο λεπτό. Βασικά, μου έδωσε την αίσθηση οτι τελείωσε πολύ γρήγορα. Οτι χρειαζόντουσαν άλλα τουλάχιστον 20 λεπτά για να δωθεί ένα πιο στρωτό και ολοκληρωμένο κλείσιμο στον καταπληκτικό αυτό 7ο κύκλο. Μετράμε τις μέρες μέχρι να ξεκινήσει η 8η σεζόν. Ελπίζω να κινηθεί και αυτή στα υψηλότατα φετινά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 μολις τελειωσα τον 7. 1-10 πολυ καλο 10 - 20 τρομακτικη κοιλια 20 - 24 η δραση επεστρεψε Αν σκεφτεις οτι 10 επεισοδια παραηταν αργα για το μυθο της σειρας, νομιζω οτι αυτη η σεζον ηταν χλιαρη. Καλυτερη απο την 6η σαφως αλλα και παλι δεν. Ποτε θα δουμε παλι ανταξιες της 2ης, της 4ης ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 24 - Season 8 trailer. Μου είχε διαφύγει τελείως...! Ένας μήνας απομένει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Αποψε ξεκιναει στην Αμερικη η 8η σεζον με 4ωρη πρεμιερα.... Λογικα αυριο θα το εχουμε.Θα περιμενουμε!!! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 4-hour premiere????? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 2ωρη πρεμιέρα απόψε, και 2ωρη προβολή αύριο. Συνολικά 4 επεισόδια σε 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 αμάααννν.....τρελό κάψιμο πάλι...:up: :D Jack is back...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 αμάααννν.....τρελό κάψιμο πάλι...:up: :D Jack is back...:up: +100000 ξερεις κανεις τι ωρα παιζει στο USA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Άντε, καλή σεζόν να έχουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 24 is back! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Λογικά σήμερα είναι η πρεμιέρα στο Αμέρικα. Άντε και για 10η σεζόν! "if Jack Bauer was Spartan in the movie 300, the movie would be called 1" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 24.S08E01.720p.HDTV.x264-IMMERSE 24.S08E02.720p.HDTV.x264-IMMERSE έτοιμα. Και σήμερα άλλα δυο επεισόδια. Μόλις ξεκίνησε το κάψιμο. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Πολύ ωραία αρχή! Χάρηκα που στο cast είδα την Starbuck από το BSG. Κορυφαίες 2 ατάκες από τα 2 πρώτα επεισόδια: 1. Kim: My father is not the type of person you ask twice 2. Arlo: Who is Jack Bauer? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 όντως ωραία αρχή και η ατάκα Νο1 όλα τα λεφτά...:up: 3 και 4 σήμερα...εξάρτηση λέμε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 όντως ωραία αρχή και η ατάκα Νο1 όλα τα λεφτά...:up: 3 και 4 σήμερα...εξάρτηση λέμε...:D subs απο που? tvsubtitles.net εχει μονο αγγλικα και αλλες γλωσσες:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 subs απο που? tvsubtitles.net εχει μονο αγγλικα και αλλες γλωσσες:( Δε χρησιμοποιώ Ελληνικούς υπότιτλους αλλά επειδή μερικές φορές κατεβάζω Αγγλικούς από εκεί μπορώ να εικάσω ότι δεν θα αργήσουν και πολύ. Υπάρχει και το podnapisi.net αλλά ούτε εκεί έχουν ανέβει Ελληνικοί ακόμα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts