Nikos_s3 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 πππςςς....τι είπες τώρα ωρέ...??:shock: τα'δα όλα που λένε...:p και μ*μώ τις εξελίξεις...:D :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLISHATZ Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Α,μια και κάνετε γκάλοπ για τις σεζόν ας συμμετάσχω κι εγώ 2 5 1 4 3 Κατά την ταπεινή μου άποψη(δύο φορές watching έκαστη) Και έτσι που τα βλέπω μάλλον η 6η βαδίζει ολοταχώς προς την 1η θέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Να πάρει η οργή τι τον βάλανε τον αχώνευτο τον ex-πρόεδρο πάλι μέσα ; Αμα θέλανε cameo ας βάζαν καμμιά νεκραναστημένη Nina. Έτσι όπως τα κατάφεραν μόνο ο πρόεδρος τους ξέμεινε φαίνεται... Χάλι η εξέλιξη Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ο Λόγκαν τελικά πού είναι; Είναι φυλακή; Είναι ελεύθερος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι του Τζακ όλα τα γκομενικά του του τυχαίνουν στις πιο κρίσιμες στιγμές! Είναι φοβερό πάντως, για όλα φταίνε οι γυναίκες του. Αυτές τα κάνουν πάντα μαντάρα Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLISHATZ Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Ήδη μου ήρθε το επεισόδιο 11 με ελληνικούς υπότιτλους.Τα πράγματα έχουν αγριέψει ακόμα πιο πολύ και από τη Season 2,η έκρηξη για την ώρα μας αφήνει χωρίς πρόεδρο!Πάντως ο Logan την παραέβγαλε καθαρή,μόνο με κατ' οίκον περιορισμό αντί ισόβια για έσχατη προδοσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Ήδη μου ήρθε το επεισόδιο 11 με ελληνικούς υπότιτλους.Τα πράγματα έχουν αγριέψει ακόμα πιο πολύ και από τη Season 2,η έκρηξη για την ώρα μας αφήνει χωρίς πρόεδρο!Πάντως ο Logan την παραέβγαλε καθαρή,μόνο με κατ' οίκον περιορισμό αντί ισόβια για έσχατη προδοσία Δε νομίζω να σκοτώθηκε ο πρόεδρος. Ούτε καν ο Ασάντ πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 πάντως φοβερό τέλος!Απορώ τι έχει να γίνει τώρα! να μου το θυμηθείτε, θα κυρήξουν στρατιωτικό νόμο οπως στην ταινία The Siege Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Aυτό έχει ήδη γίνει από πέρυσι στην 5η σεζόν...:rolleyes: Η οποία 5η σεζόν μέχρι το 12ο επεισόδιο ήταν έτη φωτός καλύτερη από ό,τι είναι φέτος η 6η. Μέχρι τώρα έχουμε δει λίγα πράγματα και είμαστε κιόλας στη μέση της σεζόν.:ninja: Δείτε αυτό: http://www.msnbc.msn.com/id/17351032/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Δείτε αυτό: http://www.msnbc.msn.com/id/17351032/ Μπορεί κάπου να έχει δίκιο, αλλά έχει πλάκα γιατί πριν τα Χριστούγεννα, το site του FOX φιλοξενούσε παρόμοια κείμενα για το "Studio 60..." του NBC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLISHATZ Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Χθες βράδυ είδα με αγγλικούς υπότιτλους(οι ελληνικοί δυστυχώς καθυστέρησαν αυτή την εβδομάδα)το δωδέκατο επεισόδιο δεν κρατήθηκα(από την Τρίτη το πρωϊ που μου είχε έρθει πάλι πολύ κρατήθηκα) Τι να γράψω τώρα?? Μόνο οι Ρώσοι μας έλειπαν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Δυστυχώς η season δεν έχει κάνει τίποτα για να εκμεταλλευτεί την δυναμική που δημιουργησε αρκετά νωρίς με την έκρηξη της βόμβας σε κατοικημένη περιοχή Μέχρι εδώ εξελίσσεται πολύ χάλια και χωρίς κάποιο σκοπό. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Κι εγώ το είδα χθες με αγγλικούς, δεν μπορούσα να περιμένω. Όχι και πολύ χάλια όμως! Απλά έχουμε ψιλο-καλομάθει από τους προηγούμενους κύκλους Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Δυστυχώς η season δεν έχει κάνει τίποτα για να εκμεταλλευτεί την δυναμική που δημιουργησε αρκετά νωρίς με την έκρηξη της βόμβας σε κατοικημένη περιοχή Μέχρι εδώ εξελίσσεται πολύ χάλια και χωρίς κάποιο σκοπό. Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου... Εχω αρχίσει και ξενερώνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Oυάου!! Πολύ καλό το 13!! Πολύ δράση έχει. Δεν βάζω καν σπόιλερς. Η μάχη μόλις ξεκίνησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLISHATZ Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 rtha ωραία φυλακή με πισίνα κτλ έγραψε).Και βεβαία ότι έγινε της που@@@@ς με τους ρώσους μας έφερε λίγο στις παλιές εποχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Ρε παιδιά, τι λέει ο ποιητής... ...η Μάρθα καλεί την Ρωσιδα ώρα LA 18:00. Ξερετε τι ωρα ειναι στη Ρωσια ??? 04:00 το πρωι !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Το LA με την Μοσχα εχει 10 ωρες διαφορα... :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Δυνατό το comeback της Martha! Νομίζω πως έσωσε το επεισόδιο. Κατά τα άλλα υπήρχαν χρονικές ανακρίβειες, πολύ πιο εμφανείς από άλλες φορές, πχ όταν η Μάρθα παίρνει τηλέφωνο την Άνια για τον Πρόξενο, ύστερα από 30 δευτερόλεπτα ήδη της τα έχει εξηγήσει όλα, η Άνια έχει ήδη πείσει τον Σουβαρόφ να ζητήσει την παράδοση του Προξένου, τον έχουν πάρει τηλέφωνο και ο ίδιος αρνείται να παραδοθεί. Επίσης οι τρόποι που ο Τζακ ξεφεύγει από τις καταστάσεις έχουν γίνει λίγο αστείοι... (πχ ζώνη νεκρού Ρώσου...) EDIT: @ geovass: Αυτό πάλι πού το πας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Βασικά 01:00 γιατί είναι στο Ομσκ :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Βασικά 01:00 γιατί είναι στο Ομσκ :p Οπου και να ειναι, την δείχνει να μιλαει και εξω ειναι μέρα ομως !!:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Δυνατό το comeback της Martha! Νομίζω πως έσωσε το επεισόδιο. Κατά τα άλλα υπήρχαν χρονικές ανακρίβειες, πολύ πιο εμφανείς από άλλες φορές, πχ όταν η Μάρθα παίρνει τηλέφωνο την Άνια για τον Πρόξενο, ύστερα από 30 δευτερόλεπτα ήδη της τα έχει εξηγήσει όλα, η Άνια έχει ήδη πείσει τον Σουβαρόφ να ζητήσει την παράδοση του Προξένου, τον έχουν πάρει τηλέφωνο και ο ίδιος αρνείται να παραδοθεί. Επίσης οι τρόποι που ο Τζακ ξεφεύγει από τις καταστάσεις έχουν γίνει λίγο αστείοι... (πχ ζώνη νεκρού Ρώσου...) EDIT: @ geovass: Αυτό πάλι πού το πας; Δεν προλαβαίνανε βρε, γι' αυτό της τα εξήγησε όλα τόσο γρήγορα και η άλλη τον έπεισε τον άντρα της σε χρόνο dt. Εξάλλου της Μάρθα της έχουν τυφλή εμπιστοσύνη, είναι χρόνια κολλητοί. Εμένα πάντως μου άρεσε το επεισόδιο. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Μέχρι ποιο επεισόδιο έχει παιχτεί στην Αμερική? 'Εχω τα 12 πρώτα μόνο, έχω δει ακόμα μέχρι το 7 :wacko: Το εμότικον πάει κυρίως στο θέμα του αδερφού και πατέρα Τζακ . Αχ τι άλλο θα δούμε. Επίσης να κάνω μια παρατήρηση λιγάκι άσχετη: Πιο άσχετο (φατσικώς) ηθοποιό δεν μπορούσαν να βρουν για το ρόλο του πατέρα? Ειλικρινά, είναι μισό μέτρο ψηλότερος και απ τους 2 γιους και δεν μοιάζει και καθόλου..Να υποθέσω ότι ο Donald Sutherland δε θα τρελαινόταν να παίξει στο 24? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Μέχρι ποιο επεισόδιο έχει παιχτεί στην Αμερική? 'Εχω τα 12 πρώτα μόνο, έχω δει ακόμα μέχρι το 7 :wacko: Το εμότικον πάει κυρίως στο θέμα του αδερφού και πατέρα Τζακ . Αχ τι άλλο θα δούμε. Επίσης να κάνω μια παρατήρηση λιγάκι άσχετη: Πιο άσχετο (φατσικώς) ηθοποιό δεν μπορούσαν να βρουν για το ρόλο του πατέρα? Ειλικρινά, είναι μισό μέτρο ψηλότερος και απ τους 2 γιους και δεν μοιάζει και καθόλου..Να υποθέσω ότι ο Donald Sutherland δε θα τρελαινόταν να παίξει στο 24? Αυτή τη Δευτέρα θα παιχτεί το 14. Δεν βρίσκω τον Cromwell τόσο άσχετο φατσικά...είναι και πολύ καλός ηθοποιός! Όσο για το ύψος, η μητέρα μπορεί να ήταν στούμπος!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να μεταδίδει το 24 (δεν γνωρίζω ακόμα απο ποιά season θα το αρχίσει) σε 23 ημέρες... δείτε το Trailer είναι πολύ καλό. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να μεταδίδει το 24 (δεν γνωρίζω ακόμα απο ποιά season θα το αρχίσει) σε 23 ημέρες... δείτε το Trailer είναι πολύ καλό. Apo th 2nd season. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts