mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 αν τελικά ο Μπιέρκο θα είναι ζωντανός (για τον Τζακ εντάξει το μάθαμε, αθάνατος είναι :p.) Ναι αλλά δεν αποκλείεται να τραυματιστεί σοβαρά και να συνεχίσει την υπόλοιπη σαιζόν με ένα χέρι και ένα πόδι. Φυσικά στον 6ο κύκλο ο οποίος θα διαδραματίζεται 2 χρόνια μετά, θα του έχουν βάλεο τεχνιτά μέλη τα οποία θα τον έχουν κάνει δυνατότερο. :lol: :w00t: :w00t: :up: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Ναι αλλά δεν αποκλείεται να τραυματιστεί σοβαρά και να συνεχίσει την υπόλοιπη σαιζόν με ένα χέρι και ένα πόδι. Φυσικά στον 6ο κύκλο ο οποίος θα διαδραματίζεται 2 χρόνια μετά, θα του έχουν βάλεο τεχνιτά μέλη τα οποία θα τον έχουν κάνει δυνατότερο. :lol: :w00t: :w00t: :up: :lol: :lol: :lol: Day 6... RoboJack Returns!!! :lol: :lol: :w00t: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Οταν εγω μιλαω για συνωμοσια του αντιπροεδρου απο την στιγμη που προτεινε στρατιωτικο νομο κανεις δεν μακουει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Όχι. Αντιθέτως συμφωνώ μαζί σου οτι κάτι κρύβει. Κάτι μεγάλο. :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Αυτός ο Λόγκαν τι σκ@τ@ πρόεδρος είναι; :down: Αποφάσεις μόνος του δεν τολμά να πάρει. Ή με τη γυναίκα του θα τσακώνονται ή με τον Μάικ ή στις αρχές με τον Κάμινγκς... Πού είσαι Πάλμεεερ;; :p Δε μπορώ να πιστέψω ότι στην 6η μέρα θα έχουμε αυτόν και πάλι για πρόεδρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Δε μπορώ να πιστέψω ότι στην 6η μέρα θα έχουμε αυτόν και πάλι για πρόεδρο... Αν δεν έχει αποδημήσει εις Κύριον μέχρι το τέλος κι αυτός! :lol: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Τι ξέρουμε; Θα υπάρξει 6η μέρα; Έχει βγεί καμία ανακοίνωση; Αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα. Μάλλον θα ξέρουμε το καλοκαιράκι, όταν θα έχει τελειώσει με το καλό και η 5η μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Η υπογραφή για την 6η σεζόν έπεσε πέρσι μαζί με την 5η... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Αυτός ο Λόγκαν τι σκ@τ@ πρόεδρος είναι; :down: Αποφάσεις μόνος του δεν τολμά να πάρει. Ή με τη γυναίκα του θα τσακώνονται ή με τον Μάικ ή στις αρχές με τον Κάμινγκς... Πού είσαι Πάλμεεερ;; :p Δε μπορώ να πιστέψω ότι στην 6η μέρα θα έχουμε αυτόν και πάλι για πρόεδρο... apo tin 4i mou tin dinei aftos o tipos... poli lame o an8ropos.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων :lol: Και αυτό το spoiler είναι για όσους έχουν δει και το 16ο και 17ο επεισόδιο: [spοiler]Ε, είστε αδιόρθωτοι. Πότε το είδατε ρε; Ψεύτεεεεες.[/spοiler] Xourxoulitsos, τουλάχιστον εσύ το παραδέχτηκες:lol: Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Αυτός ο Λόγκαν τι σκ@τ@ πρόεδρος είναι; :down: Αποφάσεις μόνος του δεν τολμά να πάρει..... .... .... .... Αν σου πω τι σκ@τ@ πρόεδρος είναι, θα με μισήσεις περισσότερο από ότι εκείνον Δε μπορώ να πιστέψω ότι στην 6η μέρα θα έχουμε αυτόν και πάλι για πρόεδρο... Σοβαρά τώρα: Όχι, αποκλείεται να είναι Πρόεδρος στην 6η. Μάλλον θα χάσει τον "Θρόνο" σήμερα, αλλά δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Σοβαρά τώρα: Όχι, αποκλείεται να είναι Πρόεδρος στην 6η. Μάλλον θα χάσει τον "Θρόνο" σήμερα, αλλά δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς. Και πολύ καλά θα τον κάνουν... Άκου εκεί να επιβάλλει στρατιωτικό νόμο... :down: Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Πάλμερ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Ρε παιδια τι λεμε τωρα ο Logan δεν μπορει να αποφασισει μονος του τι χρωμα γραβατα θα βαλει -πρωτα πρεπει να συγκαλεσει συμβουλιο με τον Μαικ,τον Αντιπροεδρο και επειτα να συμβουλευτει την γυναικα του, να προσευχηθει να ειναι το σωστο χρωμα και επειτα θα βαλει παπιγιον Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Παιδιά η μεγαλύτερη ξεφτίλα του ανθρώπου ήταν όταν, στην 4η μέρα, περίμενε ο Μάικ Νόβικ κάποια απόφασή του, και γυρνάει και του λέει με ένα χαμένο ύφος... Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. άκου να δεις ρε. Πρόεδρος της Αμερικής. Και του λέει ο Μάικ, ξέρω κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει. Και καλεί τον μεγιστο Ντέιβιντ Πάλμερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 H Κιμ έχετε σκεφτεί αν θα παίξει κάποιο ρόλο; :confused: Ή απλά μπήκε ως γλάστρα; Δε νομίζω να την βάλαν έτσι μόνο για να την βάλουν... Πάντως είναι πολύ :love: η κοπέλα... Στην 5η μέρα ομορφότερη από κάθε άλλη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 H Κιμ έχετε σκεφτεί αν θα παίξει κάποιο ρόλο; :confused: Ή απλά μπήκε ως γλάστρα; Δε νομίζω να την βάλαν έτσι μόνο για να την βάλουν... Πάντως είναι πολύ :love: η κοπέλα... Στην 5η μέρα ομορφότερη από κάθε άλλη φορά.΄ Εγώ πάντως είμαι μέσα για να ιδρύσουμε ένα fan club προς τιμήν της! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 ΄ Εγώ πάντως είμαι μέσα για να ιδρύσουμε ένα fan club προς τιμήν της! Έχει ήδη. :D http://www.elisha-cuthbert.com Όχι δε θα βγάζαν μήπως. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 eleos me tin kouti :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Περιμένω PM. ξέρετε για ποιόν λόγο. :) :) ;) Πάντως δε νομίζω να παίξει κάποιον καθοριστικό ρόλο στην συνέχεια της 5ης μέρας (το ελπίζω δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Περιμένω PM. ξέρετε για ποιόν λόγο. :) :) ;) PM? Υπάρχει κάτι που ξέρουν όλοι εκτός από μένα;:lol: Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Τελικά την άρχισα και εγώ την 5 season :P Πραγματικά απο την πρώτη ώρα ήταν απίστευτη. Αλλά ρε γμτ... Ο τονι να πεθάνει με τέτοιο τρόπο? Δεν μου πάει...:( Όπως επίσης κρίμα πραγματικά που πέθανε ο edgar.Θα καταρεύσει η καημένη η Χλόη που τα έχει δει όλα στα τελευταία επισόδεια :p Άντε να δούμε με το τούβλο την Κάρεν τι θα γίνει...Γιατί "φαντάζομαι" θα παίζει συμαντικό ρόλο... Επίσης άντε να δούμε πότε και αν θα εμφανιστούν οι Κινέζοι!! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 apo tin 4i mou tin dinei aftos o tipos... poli lame o an8ropos.. ναι ρε...ολο μ*λακιες ειναι αυτος ο βλακας...και στο τελος της 4ης SEASON ηταν και αχαριστος οσο δεν παει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 eleos me tin kouti :p ε οχι και κουτι το κοριτσακι μου:love: οταν την ειχα δει πρωτη φορα (οχι στο 24...δεν φαινεται και τοσο η ομορφια της στο 24) εκανα 3 μερες να συνελθω!!!:shock: :love: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 ε οχι και κουτι το κοριτσακι μου:love: οταν την ειχα δει πρωτη φορα (οχι στο 24...δεν φαινεται και τοσο η ομορφια της στο 24) εκανα 3 μερες να συνελθω!!!:shock: :love: Ε εντάξει από το 24 έγινε πασίγνωστη νομίζω. Έπαιξε και στο House of Wax, αλλά περισσότερο αξίζει το The Girl next door. Αυτό να δείτε. :D :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ε εντάξει από το 24 έγινε πασίγνωστη νομίζω. Έπαιξε και στο House of Wax, αλλά περισσότερο αξίζει το The Girl next door. Αυτό να δείτε. :D :love: Καλά δεν το συζητώ ... Συμφωνώ μαζί σου 100%... :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts