minovg Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ναι όντως, δεν είχα κοιτάξει καλά. Έλα τη γλίτωσε ο Πρώτος κύριος. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Έλα τη γλίτωσε ο Πρώτος κύριος. :p Για πες πως; Είμαι ένα επεισόδιο πίσω (7x07) και τον είχα αφήσει στο πορτ-μπαγκάζ του Secret Service τυπά να πηγαίνει προς Dubaku μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ναι όντως, δεν είχα κοιτάξει καλά. Έλα τη γλίτωσε ο Πρώτος κύριος. :p Είτε κοιμήθηκες τα τελευταία 10-15 δευτερόλεπτα ή είσαι άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Για πες πως; Είμαι ένα επεισόδιο πίσω (7x07) και τον είχα αφήσει στο πορτ-μπαγκάζ του Secret Service τυπά να πηγαίνει προς Dubaku μεριά. Έφαγε μια σφαίρα στο στήθος στο τέλος του 7x08 αλλά από την δεξιά πλευρά, όχι τη μεριά της καρδιάς δηλαδή. Σίγουρα δεν πεθαίνει. Κάτι θα βρούνε, κάπου θα σκάλωσε η σφαίρα. :lol: Γενικά το 7x08 δεν έχει πολύ δράση, αλλά είναι αρκετά καλό επεισόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Έφαγε μια σφαίρα στο στήθος στο τέλος του 7x08 αλλά από την δεξιά πλευρά, όχι τη μεριά της καρδιάς δηλαδή. Σίγουρα δεν πεθαίνει. Κάτι θα βρούνε, κάπου θα σκάλωσε η σφαίρα. :lol: Γενικά το 7x08 δεν έχει πολύ δράση, αλλά είναι αρκετά καλό επεισόδιο. ..και μετα οταν παει στο νοσοκομειο θα προσπαθησουν να τον ξανα-απαγαγουν και αντε παλι τα ιδια.. Μεχρι στιγμης δεν με εχει κερδισει η 7η σαιζον.. Ασε που εχει τα απιστευτα κλισε.. πχ σκηνη Τζακ με τον πρακτορα του FBI στο συντριβανι ("Not today!") κτλ :rolleyes: Για να δουμε πως θα διασωθει η κατασταση ωστε να φτασει εστω λιγακι στις πρωτες καταπληκτικες σαιζον. Τουλαχιστον φετος ξεχασαμε τους τρομοκρατες που καποιοι τους ονομαζουν και Αραβες.. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Είτε κοιμήθηκες τα τελευταία 10-15 δευτερόλεπτα ή είσαι άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. :p Aφού δεν είχε silent clock, το ποτήρι είναι full γεμάτο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Aφού δεν είχε silent clock, το ποτήρι είναι full γεμάτο! :lol: :stupid: Ωστόσο είχαμε silent clock και στην υποθετική ταφή της Agent Walker οπότε δεν υπάρχει απόλυτη συνέπεια στη χρήση του. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 :stupid: Ωστόσο είχαμε silent clock και στην υποθετική ταφή της Agent Walker οπότε δεν υπάρχει απόλυτη συνέπεια στη χρήση του. Κι όμως, αν προσέξεις στην αρχή του επόμενου επεισοδίου, η Walker δεν έχει σφυγμό (ή αναπνοή, whatever) οπότε technically ήταν νεκρή για κάποια δευτερόλεπτα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Δεεεεεεεεεν. Ειχα δει το 1ο οπως οι περισσοτεροι σε ενα ΣΚ, τα εχω αγορασμενα και τα 6, μεχρι και που αρεσε η 6! Αυτη δεεεεν. Μου φαινεται και ΠΟΛΥ φτωχοτερη η παραγωγη, δεν εχει πια ανατροπη ( ημουν σιγουρος για τον τραυματισμο στο τελος του 7/8 ). Φυσικα θα το δω μεχρι τελους αλλα εχει τελειωσει. Μηπως τουλαχιστον αν τελειωσει φετος να σκοτωνόταν και η κόρη του να χαιρόμασταν λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Κι όμως, αν προσέξεις στην αρχή του επόμενου επεισοδίου, η Walker δεν έχει σφυγμό (ή αναπνοή, whatever) οπότε technically ήταν νεκρή για κάποια δευτερόλεπτα! :p :blink: Κλέβεις... Δεεεεεεεεεν. Ειχα δει το 1ο οπως οι περισσοτεροι σε ενα ΣΚ, τα εχω αγορασμενα και τα 6, μεχρι και που αρεσε η 6! Αυτη δεεεεν. Μου φαινεται και ΠΟΛΥ φτωχοτερη η παραγωγη, δεν εχει πια ανατροπη ( ημουν σιγουρος για τον τραυματισμο στο τελος του 7/8 ). Φυσικα θα το δω μεχρι τελους αλλα εχει τελειωσει. Μηπως τουλαχιστον αν τελειωσει φετος να σκοτωνόταν και η κόρη του να χαιρόμασταν λίγο? Νωρίς είναι ακόμα... Δεν έχουμε δει καν τον Jon Voight ακόμα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 ............................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ρε σεις το Μαρικακι τολμησε να πει ψεματα στον Jack. Δεν παει καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Λίγη δράση στο σημερινό επεισόδιο. «Για τα μάτια της Μαρίκας» θα μπορούσε να είναι ο σημερινός τίτλος... :lol: Μερικές παρατηρήσεις: - Είναι δυνατόν να μπαίνει η Κλόη στο FBI ως μυστική και καλά και να την τοποθετούν σε ένα δωμάτιο που έχει ακόμα και οπτική επαφή με τους υπαλλήλους του; Χάθηκαν πια κάποια κρυφά δωμάτια; - Κοτζάμ πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να μετακινείται σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς να το πάρει είδηση κανείς (εννοώ η δημοσιότητα); - Όπως ανέφερα και στον τίτλο που έβαλα για το επεισοδιο ακόμα και στο 24 αποδεικνύεται ότι το... νινί σέρνει καράβι! Για μια Μαρίκα κοντεύει να τιναχθεί στον αέρα ολόκληρο τρομοκρατικό σχέδιο κατά των ΗΠΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Έχουμε θέσει στο παρελθόν το δίλημμα "Chloe: Ξανθιά ή μελαχρινη"; Mάλλον το ξανθό της πάει καλύτερα. Νομίζω πως αυτή η απορία μόνο μου έμεινε από το 07x09. :) Κατά τα άλλα, τα είπε ο minovg, αν και αμφιβάλλω ότι το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο First Gentleman ήταν δημόσιο... Καραδοκεί και ο Michael Moore... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Oμολογώ ότι μετά από πολύ καιρό μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου το επεισόδιο (7x10). Και όχι μόνο το επεισόδιο, αλλά έτσι όπως πάει η 7η σεζόν. Τα τελευταία 10λεπτά ένιωθες ότι τέλειωσε η σεζόν, δεν είχε κανένα ενδιαφέρον και δεν υπήρχε και κανένα μέτωπο ανοιχτό (το αν θα γίνει καλά ή όχι ο Πρώτος Κύριος καθώς και οι σχέσεις του ζευγαριού με την κόρη-μυστήριο ποσώς μας ενδιαφέρουν) Ελπίζω να ανέβει το ενδιαφέρον στα επόμενα επεισόδια αν και το βλέπω αρκετά χλωμό. :( Υ.Γ. Από τέτοιο ατύχημα μέσα στην πόλη, δύσκολα πεθαίνει κανείς. Ντουμπάκου σχεδόν τάβλα, Μαρίκα σκοτώθηκε. Πώς κατάφερε επίσης να φέρει 2-3 τούμπες το αμάξι πάλι δε το κατάλαβα. Δεν ήταν και πολύ ρεαλιστικό το ατύχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Εμένα μου άρεσε το 7x10. Είχε ρυθμό (ο οποίος βέβαια σιγά-σιγά έπεφτε καθώς το επεισόδιο τελείωνε), ο Τζακ πέρασε μέσα από ένα πάρκο με το αυτοκίνητο για να βγει πίσω από τον Dubaku (νομίζω πως είναι κάτι πρωτότυπο στις 7 σεζόν του 24 :p), η agent Walker χαστούκιζε τον Jack και τον ρώταγε "do you feel that?" αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Jack ένιωσε απλά ένα χάδι! :lol: Γενικά είχε τις στιγμές του το επεισόδιο! Μην ξεχνάμε ότι είμαστε στη μέση της σεζόν -ήταν επόμενο να πρέπει να κλείσουν κάποια μέτωπα, άλλωστε έχουμε πολλά να δούμε ακόμα: -την εξάρθρωση της συνομωσίας μέσα στον Λευκό Οίκο (ανακρίσεις του Sean, αποκαλύψεις για άλλα στελέχη, περιμένουμε κι έναν Jon Voight να εμφανιστεί!), -το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα και γενικά την κατάσταση στην Sangala, -την Κιμ (δεν νομίζω να αργήσει να κάνει την εμφάνισή της :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 η agent Walker χαστούκιζε τον Jack και τον ρώταγε "do you feel that?" αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Jack ένιωσε απλά ένα χάδι! :lol: Γενικά είχε τις στιγμές του το επεισόδιο! Αυτό εμένα μου θύμισε Δύο Ξένους, αφού ήμουν σίγουρος ότι θα τη φιλήσει :p Αλλά κατά τα άλλα μια χαρά το επεισοδιάκι και ξεμπερδέψαμε και με τον Ντουμπάκου που ήταν εντελώς weak sauce ως εχθρός. Ας αφήσουν τις "εξυπνάδες" με General Zuma και τα ρέστα, θέλουμε Jon Voight ΤΩΡΑ! Και μου άρεσε και το ψιλό-twist με τον βοηθό του Γερουσιαστή που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Jack. Ενώ μας έχουν πρήξει δέκα επεισόδια τώρα με την ηθική και τα βασανιστήρια κλπ. τελικά η σειρά ευτυχώς δεν κάνει αυτοψυχανάλυση αλλά απλά μας προετοίμαζε για τη συνομωσία. Τα βασανιστήρια συνεχίζουν να είναι λίγο-πολύ ΟΚ στο σύμπαν του 24 και ο Jack παραμένει άγιος Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Και μου άρεσε και το ψιλό-twist με τον βοηθό του Γερουσιαστή που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Jack. Ενώ μας έχουν πρήξει δέκα επεισόδια τώρα με την ηθική και τα βασανιστήρια κλπ. τελικά η σειρά ευτυχώς δεν κάνει αυτοψυχανάλυση αλλά απλά μας προετοίμαζε για τη συνομωσία. Τα βασανιστήρια συνεχίζουν να είναι λίγο-πολύ ΟΚ στο σύμπαν του 24 και ο Jack παραμένει άγιος Επειδή δεν ξέρω αν το 'χω πιάσει, εννοείς τη δίκη του Τζακ στο πρώτο επεισόδιο; Με ποιον άλλο τρόπο μας προετοίμαζαν; Τη συνομωσία την ξέραμε απ'το Redemption. edit: και πώς κάνεις bold μέσα σε spoilered quote; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Επειδή δεν ξέρω αν το 'χω πιάσει, εννοείς τη δίκη του Τζακ στο πρώτο επεισόδιο; Με ποιον άλλο τρόπο μας προετοίμαζαν; Τη συνομωσία την ξέραμε απ'το Redemption. Ναι, και όλες τις σπόντες του Larry και της Agent Walker για τις τακτικές του Jack στα επόμενα. Τη συνομωσία την ξέραμε αλλά δεν ξέραμε ότι αυτός που έχει βάλει στόχο να στείλει φυλακή τον Jack εμπλέκεται έστω εμμέσως σε αυτήν. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Όντως στο 10ο σου δημιουργείται η εντύπωση οτι η σεζόν τελειώνει και οτι όλα λύνονται. Βέβαια, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, έχουμε αρκετά πραγματάκια να δούμε και, μπορώ να πω, οτι μου αρέσει αρκετά η τροπή που έχει πάρει και ακολούθησε στα τελευταία 2 επεισόδια (9 και 10). Πάντως την κοιλιά του την έκανε στα επεισόδια 6, 7 και λίγο 8. Προς το παρόν, βλέπουμε μια πάρα πολύ καλογυρισμένη σεζον, που διατηρεί το ενδιαφέρον της και, το σημαντικότερο, ο Τζακ είναι συνεχώς στο προσκύνιο. Αποφεύχθηκαν δηλαδή τα λάθη της 6ης αλλά, δυστυχώς, όσο καλά και αν συνεχίσει, το βλέπω αδύνατο να φτάσει την καταπληκτική 5η σεζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Μα τέτοιο επεισόδιο ΕΠΟΣ και δε μιλάει κανείς; Για να οργανωνόμαστε πάλι... :p Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι ιδίως το δεύτερο (7x12) ήταν το καλύτερο επεισόδιο του 24 εδώ και χρόνια και μας προετοιμάζει για πολύ καλή συνέχεια. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Είδα το 7x11. Μου φάνηκε "κάπως" το ότι ο Juma βρίσκεται στις ΗΠΑ χωρίς να το έχει καταλάβει κανένας, ΟΜΩΣ, τι πραγματικά αρνητικό μπορεί να πει κανείς για ένα επεισόδιο στο οποίο ο Jack Bauer τηγανίζει με laser tag το τηλέφωνο στο οποίο του μιλάει η Πρόεδρος των ΗΠΑ! Θα δω και το 12 και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Όποιος δεν έχει τα 7x11 και 7x12 ας μην διαβάσει τα παρακάτω. Μην μαυρίζουμε πάλι το τόπικ. Πράγματι πολύ ωραία και τα δυο επεισόδια (αλήθεια, γιατί παίχτηκαν 2 χθες; ), με πάρα πολύ δράση που έλειπε από τα προηγούμενα. Βέβαια έχει κάποια κενά πάλι το σενάριο: - Γιατί η Κλόη να μην συνεργάζεται με τον Λάρυ; - Ο Λευκός Οίκος με ένα απλό ριφιφί είναι σουρωτήρι θέλουν να μας πούνε; - Έλεος με τον Τζακ που απειλεί ακόμα και φίλους. Την σκηνή με τον Μπιλ δε την κατάλαβα. Δε μπορούσε να τον έχει με το μέρος του δηλαδή; Ξαφνικά ο Μπιλ έγινε ο νομοταγής και ο Τζακ συνεχίζει στην παρανομία; Τέλος πάντων όπως και να έχει 24 είναι αυτό και μπορώ να πω ότι αυτά τα 2 επεισόδια ανέβασαν και πάλι το ενδιαφέρον της σεζόν αυτής. Αναμένουμε τη συνέχεια. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Όποιος δεν έχει τα 7x11 και 7x12 ας μην διαβάσει τα παρακάτω. What he said. Βέβαια έχει κάποια κενά πάλι το σενάριο: - Γιατί η Κλόη να μην συνεργάζεται με τον Λάρυ; - Ο Λευκός Οίκος με ένα απλό ριφιφί είναι σουρωτήρι θέλουν να μας πούνε; - Έλεος με τον Τζακ που απειλεί ακόμα και φίλους. Την σκηνή με τον Μπιλ δε την κατάλαβα. Δε μπορούσε να τον έχει με το μέρος του δηλαδή; Ξαφνικά ο Μπιλ έγινε ο νομοταγής και ο Τζακ συνεχίζει στην παρανομία; 1. O Jack δεν ήθελε να πάει από τα επίσημα κανάλια ώστε να μην ενημερωθεί από πριν ο Burnett, και κυρίως για να μπορεί να τον "τηγανίσει" με την άνεσή του. 2. Αυτό μου χτύπησε και εμένα, αλλά τουλάχιστον δείχνει πως είχαν βοήθεια από μέσα. 3. Ο Bill έχει πάρει προσωρινά κάποια θέση στο Λευκό Οίκο απ' ό,τι έχω καταλάβει και δε μπορούσε να μπλεχτεί στην παρανομία. Από την άλλη βέβαια είπε και ο ίδιος στον Jack ότι έπρεπε να πάει σε αυτόν απ' την αρχή. Και κάτι που θυμήθηκα: εκεί που η Ρενέ ψάχνει τους χάρτες και τις κατόψεις ξαφνικά βρίσκει μια ζωγραφιά με το στόχο :lol: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Και κάτι που θυμήθηκα: εκεί που η Ρενέ ψάχνει τους χάρτες και τις κατόψεις ξαφνικά βρίσκει μια ζωγραφιά με το στόχο :lol: Καλά αυτό ήταν φοβερό! Λοιπόν, όντως στο 7x12 βλέπουμε όση δράση είχαμε καιρό να δούμε στο 24. Ξέχασαν βέβαια τελείως την Chloe (θα μπορούσαν να εξακριβώσουν ότι δούλευε για να προλάβει την επίθεση και να την είχαν μαζί τους για βοήθεια, αλλά δέχομαι ότι αυτό θα καθυστερούσε την δράση & ελπίζω να γίνει στο επόμενο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts