Jump to content

LG GX500 (Dual Sim)

rs280ps
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πάω φυτευτός για Β7722 και ας κάνει 340€ ; το έχει πάρει κάποιος αυτό να έχουμε μιά καλή κριτική;

Μα φυσικά το πήρα εγώ. Μπορείς να δεις στο αντίστοιχο θέμα.

Κλείνοντας, θα έλεγα ότι το lg είναι ένα καλό κινητό για τα λεφτά του.

Τρία σημεία με είχαν χαλάσει: Η κάμερα, το μικρό πληκτρολόγιο κλήσης και η ποιότητα κατασκευής (η πλάτη του κινητού μέσα σε μία εβδομάδα άρχισε να φθείρεται).

• Απαντήσεις 124
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα φυσικά το πήρα εγώ. Μπορείς να δεις στο αντίστοιχο θέμα.

Κλείνοντας, θα έλεγα ότι το lg είναι ένα καλό κινητό για τα λεφτά του.

Τρία σημεία με είχαν χαλάσει: Η κάμερα, το μικρό πληκτρολόγιο κλήσης και η ποιότητα κατασκευής (η πλάτη του κινητού μέσα σε μία εβδομάδα άρχισε να φθείρεται).

το δικο μου μετα απο σχεδον 2 μηνες χρησης δεν εχει το παραμικρο σημαδι φθορας

Σταματήστε το Internet να κατέβω...

an anatrexete sto site tis lg tha deite oti einai dual sim standby poy shmainei oti leitoyrgoyn taytoxrona..apla to thema einai to exei parei kanenas na mas pei an einai kalo?ego endiaferomai gia dual sim alla exo mperdeutei...exete kamia lush?einai kalo?

an anatrexete sto site ths lg tha deite oti einai dual sim stanby pou shmainei oti oi kartes leitourgoun tautoxrona...endiaferomai na to agoraso to exei parei kaneis?axizei?

@moderator:

Καλωσήρθες στο φόρουμ. Θα σε παρακαλέσω να γράφεις ελληνικά γιατί τα greeklish έχουν απαγορευθεί.Ευχαριστώ.

Edited by Spidey
Χρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" όταν θες να προσθέσεις κάτι.

Καλησπερα.Εχω ενα καινουργιο LG GX500.

Δεν μπορω να το συνδεσω με ακουστικα bluetooth, ουτε με το bluetooth του αυτοκινητου μου.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι μπορει να συμβαινει......

Τι πρόβλημα έχεις; Το έχεις ενεργό και δεν βρίσκεις τις συσκευές; Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις; Τι;

Ειναι ενεργο αλλα μολις συνδεθει με το αυτοκινητο απενεργοποιειται και σβηνει η συσκευη.

Οσον αφορα τα ακουστικα δεν μπορει να βρει την συσκευη.....

Γεια χαρά σε όλους. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος του GX500 και σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος από το κινητό! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης μέσω ίντερνετ! Η έκδοση λογισμικού που φοράει είναι η GX500AT_V10e υπάρχει νεότερη;

• 4 weeks later...
δεν μας είπε κανένας αν λειτουργούν ταυτόχρονα οι 2 κάρτες μαζί. στο να δέχεσαι κλήσης και μηνύματα.

• 2 weeks later...
Παρακαλούνται οι κάτοχοι να επιβεβαιώσουν εάν δουλεύουν οι κάρτες μαζί σε dual SIM standby mode? (Ενώ μιλάς στην SIM1 να μπορούν να σε καλέσουν στην SIM2 - χωρίς να βγαίνει κατελλημένος)

Παρακαλούνται οι κάτοχοι να επιβεβαιώσουν εάν δουλεύουν οι κάρτες μαζί σε dual SIM standby mode? (Ενώ μιλάς στην SIM1 να μπορούν να σε καλέσουν στην SIM2 - χωρίς να βγαίνει κατελλημένος)

Ναι, έτσι γίνεται

Γεια σε ολους! Εχει ενας φιλος το κινητο αυτο και οταν μπαινει youtube δεν του παιζει τα βιντεο... Εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορει να τα βλεπει η ετσι ειναι το κινητο? Περιμενω απαντηση σας! Ευχαριστω εκ των προτερων!! :) Edited by alien_LG

• 2 weeks later...
Γεια σε ολους! Εχει ενας φιλος το κινητο αυτο και οταν μπαινει youtube δεν του παιζει τα βιντεο... Εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορει να τα βλεπει η ετσι ειναι το κινητο? Περιμενω απαντηση σας! Ευχαριστω εκ των προτερων!! :)

Δεν το εχει κανεις αυτο το κινητο ρε παιδια?

• 1 month later...
Γεια χαρά σε όλους. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος του GX500 και σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος από το κινητό! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης μέσω ίντερνετ! Η έκδοση λογισμικού που φοράει είναι η GX500AT_V10e υπάρχει νεότερη;

Αγόρασα το εν λόγω κινητό για τον ξάδερφό μου αλλά του παρουσιάζει το εξής. Χρειάζετει 4 με 5 ώρες να φορτίσει κ του κρατάει με μέτρια χρήση 1,5 μέρα ενώ άνας άλλος φίλος που το έχει του κρατάει 4,5 μέρες κ πάνω. Μπορούμε να δούμε κάπου ποιο λογιμισμικό φοράει? Μήπως φταέι αυτό? Η μπαταρία περνιέται στην εγγύηση έστι?10 ημερών είναι το κινητό...

• 2 weeks later...
εγω το εχω 1 μηνα κ ειμαι γενικα ευχαριστημενος. οι 2 sim δουλευουν αψογα, μπορω ακομα κ να παρω τηλ απο το ενα νουμερο στο αλλο :) η μπαταρια μου κραταει περιπου 3 μερες με αρκετη ομως χρηση. το προβλημα με τα video στο youtube υπαρχει γιατι το κινητο δεν εχει flash player κ δεν εχω βρει τροπο να το βαλω. επισης μου αργει πολυ το menu κ οταν το ξεκλειδωνω πρεπει να περιμενω αρκετα για να κανω οτιδηποτε. αυτος ισως διορθωθει με καποια αναβαθμιση που ελπιζω να βγει συντομα, απ'οσο ξερω δεν υπαρχει ακομα. τελος αν θελετε να εχετε landscape στο internet με το opera κατεβαστε τη νεα εκδοση 5.1. δουλευει μια χαρα!!

Σήμερα θα το έστελνε ο ξάδερφος στην Lg, κεντρικά Αθήνα. Άψογο service με courier το παραλαμβάνουν κ το επιστρέφουν δωρεάν :shifty::shifty: Σε 3-4 μέρες θα είναι οκ...Ελπίζω να είναι εντάξει μετά ;);)

• 2 weeks later...
Το πήραμε το κινητό αλλά όπως μας είπαν κ στο τηλ, δεν κάνανε κάτι μόνο μια αναβάθμιση ;) Με πάει το πολύ 2,5 μέρες. Μία κάρτα wind και μία vodafone έχω...Λέω να πάρω κάτι τέτοιο http://cgi.ebay.com/Battery-LG-GX200-GX500-eXpo-GW820-GW880-GW620-GM750-/290521918638?pt=PDA_Accessories&hash=item43a474acae Λέτε να κρατάει περισσότερο? Από την δικιά του περισσότερα mah είναι :O ?

Γιατί της μαμάς η μπαταρία 1500mAh δεν είναι;

Η δικιά μου τόσο είναι.

Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Τώρα με την αναβάθμιση που σου έκαναν ποια version γράφει ότι φοράει το κινητό σου;

Edited by africa_twin

μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό blue-tooth για το συγκεκριμένο κινητό; :)

Εγώ με αυτό που το χρησιμοποιώ μια χαρά συνεργάζονται.

Το χω βέβαια 3 χρόνια οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμο για αγορά.

Γενικά όποιο και να πάρεις πιστεύω δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα!

Καλημερα!

Να ρωτησω & γω κατι!

Η πλοηγηση με το κινητο αυτο στο internet ειναι γρηγορη? Η επειδη δεν ειναι 3g το κινητο κατεβαζει αργα τις σελιδες? Γενικα θελω η συσκευη μου να ειναι dualsim αλλα να μην ειναι αργο στο σερφαρισμα.

Ευχαριστω!

Samsung S8

Παιδια καλησπερα, εχω ψηθει κι εγω να παρω το κινητο αυτο, εχω το d980 αλλα το εχω βαρεθει. Σκεφτομουν στην αρχη να παρω το b7722 αλλα μου ειπαν οτι το wifi δεν ειναι καλο, δεν πιανει συνεχεια και δεν ανοιγει ολες τις σελιδες. Οποτε ανακαλυψα το LG. Mια ερωτηση θελω να κανω.. Μου ειπαν οτι κατα 99% δεν δουλευουν οι δυο sim ταυτοχρονα, ενω βεβαια στο site της LG λεει: "Το LG GΧ500 είναι ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής, σύνδεση WiFi και υποστηρίζει δύο κάρτες SIM τις οποίες σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα. Με αυτόματο διακόπτη SIM (automatic SIM switch) και Dual SIM δείκτη (Dual SIM Indicator), μπορείτε άνετα να διαχειριστείτε 2 αριθμούς. ". Ισχυει αυτο?? Αν οχι μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ευκολη η χρηση τους οπως πχ στο d980? Ο αυτοματος διακοπτης που λεει τι ακριβως ειναι?