koinos123 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Να πάω φυτευτός για Β7722 και ας κάνει 340€ ; το έχει πάρει κάποιος αυτό να έχουμε μιά καλή κριτική; Μα φυσικά το πήρα εγώ. Μπορείς να δεις στο αντίστοιχο θέμα. Κλείνοντας, θα έλεγα ότι το lg είναι ένα καλό κινητό για τα λεφτά του. Τρία σημεία με είχαν χαλάσει: Η κάμερα, το μικρό πληκτρολόγιο κλήσης και η ποιότητα κατασκευής (η πλάτη του κινητού μέσα σε μία εβδομάδα άρχισε να φθείρεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dio Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Μα φυσικά το πήρα εγώ. Μπορείς να δεις στο αντίστοιχο θέμα. Κλείνοντας, θα έλεγα ότι το lg είναι ένα καλό κινητό για τα λεφτά του. Τρία σημεία με είχαν χαλάσει: Η κάμερα, το μικρό πληκτρολόγιο κλήσης και η ποιότητα κατασκευής (η πλάτη του κινητού μέσα σε μία εβδομάδα άρχισε να φθείρεται). το δικο μου μετα απο σχεδον 2 μηνες χρησης δεν εχει το παραμικρο σημαδι φθορας Παράθεση Σταματήστε το Internet να κατέβω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTHIBERG Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) an anatrexete sto site tis lg tha deite oti einai dual sim standby poy shmainei oti leitoyrgoyn taytoxrona..apla to thema einai to exei parei kanenas na mas pei an einai kalo?ego endiaferomai gia dual sim alla exo mperdeutei...exete kamia lush?einai kalo? an anatrexete sto site ths lg tha deite oti einai dual sim stanby pou shmainei oti oi kartes leitourgoun tautoxrona...endiaferomai na to agoraso to exei parei kaneis?axizei? ________________ @moderator: Καλωσήρθες στο φόρουμ. Θα σε παρακαλέσω να γράφεις ελληνικά γιατί τα greeklish έχουν απαγορευθεί.Ευχαριστώ. Edited October 3, 2010 by Spidey Χρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" όταν θες να προσθέσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fidelcastro Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Καλησπερα.Εχω ενα καινουργιο LG GX500. Δεν μπορω να το συνδεσω με ακουστικα bluetooth, ουτε με το bluetooth του αυτοκινητου μου. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι μπορει να συμβαινει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Τι πρόβλημα έχεις; Το έχεις ενεργό και δεν βρίσκεις τις συσκευές; Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις; Τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fidelcastro Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ειναι ενεργο αλλα μολις συνδεθει με το αυτοκινητο απενεργοποιειται και σβηνει η συσκευη. Οσον αφορα τα ακουστικα δεν μπορει να βρει την συσκευη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dio Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 emena me akoustiko nokia pantos paizei apsoga Παράθεση Σταματήστε το Internet να κατέβω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Γεια χαρά σε όλους. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος του GX500 και σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος από το κινητό! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης μέσω ίντερνετ! Η έκδοση λογισμικού που φοράει είναι η GX500AT_V10e υπάρχει νεότερη; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
festo Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 δεν μας είπε κανένας αν λειτουργούν ταυτόχρονα οι 2 κάρτες μαζί. στο να δέχεσαι κλήσης και μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg094 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 παιδιά να ρωτήσω κάτι τι σύστημα έχει αυτό το κινητό ? δέχεται άλλες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Παρακαλούνται οι κάτοχοι να επιβεβαιώσουν εάν δουλεύουν οι κάρτες μαζί σε dual SIM standby mode? (Ενώ μιλάς στην SIM1 να μπορούν να σε καλέσουν στην SIM2 - χωρίς να βγαίνει κατελλημένος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παρακαλούνται οι κάτοχοι να επιβεβαιώσουν εάν δουλεύουν οι κάρτες μαζί σε dual SIM standby mode? (Ενώ μιλάς στην SIM1 να μπορούν να σε καλέσουν στην SIM2 - χωρίς να βγαίνει κατελλημένος) Ναι, έτσι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) Γεια σε ολους! Εχει ενας φιλος το κινητο αυτο και οταν μπαινει youtube δεν του παιζει τα βιντεο... Εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορει να τα βλεπει η ετσι ειναι το κινητο? Περιμενω απαντηση σας! Ευχαριστω εκ των προτερων!! :) Edited November 22, 2010 by alien_LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Γεια σε ολους! Εχει ενας φιλος το κινητο αυτο και οταν μπαινει youtube δεν του παιζει τα βιντεο... Εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορει να τα βλεπει η ετσι ειναι το κινητο? Περιμενω απαντηση σας! Ευχαριστω εκ των προτερων!! :) Δεν το εχει κανεις αυτο το κινητο ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Γεια χαρά σε όλους. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος του GX500 και σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος από το κινητό! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης μέσω ίντερνετ! Η έκδοση λογισμικού που φοράει είναι η GX500AT_V10e υπάρχει νεότερη; Αγόρασα το εν λόγω κινητό για τον ξάδερφό μου αλλά του παρουσιάζει το εξής. Χρειάζετει 4 με 5 ώρες να φορτίσει κ του κρατάει με μέτρια χρήση 1,5 μέρα ενώ άνας άλλος φίλος που το έχει του κρατάει 4,5 μέρες κ πάνω. Μπορούμε να δούμε κάπου ποιο λογιμισμικό φοράει? Μήπως φταέι αυτό? Η μπαταρία περνιέται στην εγγύηση έστι?10 ημερών είναι το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Μέχρι 6 μήνες έχει εγγύηση η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzolix Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 εγω το εχω 1 μηνα κ ειμαι γενικα ευχαριστημενος. οι 2 sim δουλευουν αψογα, μπορω ακομα κ να παρω τηλ απο το ενα νουμερο στο αλλο :) η μπαταρια μου κραταει περιπου 3 μερες με αρκετη ομως χρηση. το προβλημα με τα video στο youtube υπαρχει γιατι το κινητο δεν εχει flash player κ δεν εχω βρει τροπο να το βαλω. επισης μου αργει πολυ το menu κ οταν το ξεκλειδωνω πρεπει να περιμενω αρκετα για να κανω οτιδηποτε. αυτος ισως διορθωθει με καποια αναβαθμιση που ελπιζω να βγει συντομα, απ'οσο ξερω δεν υπαρχει ακομα. τελος αν θελετε να εχετε landscape στο internet με το opera κατεβαστε τη νεα εκδοση 5.1. δουλευει μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Σήμερα θα το έστελνε ο ξάδερφος στην Lg, κεντρικά Αθήνα. Άψογο service με courier το παραλαμβάνουν κ το επιστρέφουν δωρεάν :shifty::shifty: Σε 3-4 μέρες θα είναι οκ...Ελπίζω να είναι εντάξει μετά ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Αυτό είναι και το μεγάλο προσόν των LG, το service τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Το πήραμε το κινητό αλλά όπως μας είπαν κ στο τηλ, δεν κάνανε κάτι μόνο μια αναβάθμιση ;) Με πάει το πολύ 2,5 μέρες. Μία κάρτα wind και μία vodafone έχω...Λέω να πάρω κάτι τέτοιο http://cgi.ebay.com/Battery-LG-GX200-GX500-eXpo-GW820-GW880-GW620-GM750-/290521918638?pt=PDA_Accessories&hash=item43a474acae Λέτε να κρατάει περισσότερο? Από την δικιά του περισσότερα mah είναι :O ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Γιατί της μαμάς η μπαταρία 1500mAh δεν είναι; Η δικιά μου τόσο είναι. Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Τώρα με την αναβάθμιση που σου έκαναν ποια version γράφει ότι φοράει το κινητό σου; Edited February 3, 2011 by africa_twin Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό blue-tooth για το συγκεκριμένο κινητό; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό blue-tooth για το συγκεκριμένο κινητό; :) Εγώ με αυτό που το χρησιμοποιώ μια χαρά συνεργάζονται. Το χω βέβαια 3 χρόνια οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμο για αγορά. Γενικά όποιο και να πάρεις πιστεύω δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα! Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλημερα! Να ρωτησω & γω κατι! Η πλοηγηση με το κινητο αυτο στο internet ειναι γρηγορη? Η επειδη δεν ειναι 3g το κινητο κατεβαζει αργα τις σελιδες? Γενικα θελω η συσκευη μου να ειναι dualsim αλλα να μην ειναι αργο στο σερφαρισμα. Ευχαριστω! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzoulaik Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Παιδια καλησπερα, εχω ψηθει κι εγω να παρω το κινητο αυτο, εχω το d980 αλλα το εχω βαρεθει. Σκεφτομουν στην αρχη να παρω το b7722 αλλα μου ειπαν οτι το wifi δεν ειναι καλο, δεν πιανει συνεχεια και δεν ανοιγει ολες τις σελιδες. Οποτε ανακαλυψα το LG. Mια ερωτηση θελω να κανω.. Μου ειπαν οτι κατα 99% δεν δουλευουν οι δυο sim ταυτοχρονα, ενω βεβαια στο site της LG λεει: "Το LG GΧ500 είναι ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής, σύνδεση WiFi και υποστηρίζει δύο κάρτες SIM τις οποίες σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα. Με αυτόματο διακόπτη SIM (automatic SIM switch) και Dual SIM δείκτη (Dual SIM Indicator), μπορείτε άνετα να διαχειριστείτε 2 αριθμούς. ". Ισχυει αυτο?? Αν οχι μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ευκολη η χρηση τους οπως πχ στο d980? Ο αυτοματος διακοπτης που λεει τι ακριβως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts