rigasnic Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Γραφτείτε και στο taxisnet πάντως, εκκαθαριστικά και αντίγραφα δηλώσεων είναι διαθέσιμα παρόλο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει την ηλεκτρινική δήλωση. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) Γραφτείτε και στο taxisnet πάντως, εκκαθαριστικά και αντίγραφα δηλώσεων είναι διαθέσιμα παρόλο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει την ηλεκτρινική δήλωση. Πάλι μπερδεύτηκα!! :lol: Ρε παιδιά για να υποβάλουμε τη δήλωση από πού παίρνουμε τους κωδικούς; από το taxisnet ή από το gsis ; Ξέρω ότι την δήλωση την υποβάλλουμε στο gsis ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ. Οι κωδικοί του taxisnet δεν κάνουν για το gsis ή πρέπει να πάρουμε άλλους κωδικούς; ευχαριστώ Και κάτι ακόμα: Ποιος υποχρεούται να υποβάλει Ε2 και Ε3; Εγώ είμαι μισθωτός και άγαμος. Με αφορούν αυτά τα δύο έντυπα;; Edited May 23, 2010 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 προφανώς δεν ήταν λογιστής με άδεια και βιβλία... Απλά κάποιος που το έχει κάνει επάγγελμα. (γιατί πραγματικά μόλις καταπιαστείς είναι και πανεύκολο) Λογικά δεν θα έχει υπογράψει εκεί που λέει "λογιστής". Οχι δα, κανονικό γραφείο είναι με 3 υπαλλήλους με σφραγίδες και υπογραφές. Μια καταγγελια του λογιστη στη εφορια μηπως θα ηταν καλη ιδεα; Δε νομίζω. Εγώ έχω κουραστεί να κάνω τον Ρομπέν και συνήθως να χάνω. Οσοι είστε Ζορρό να τα κάνετε αυτά. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Πάλι μπερδεύτηκα!! :lol: Ρε παιδιά για να υποβάλουμε τη δήλωση από πού παίρνουμε τους κωδικούς; από το taxisnet ή από το gsis ; Ξέρω ότι την δήλωση την υποβάλλουμε στο gsis ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ. Οι κωδικοί του taxisnet δεν κάνουν για το gsis ή πρέπει να πάρουμε άλλους κωδικούς; Οι ίδιοι είναι οι κωδικοί. Και κάτι ακόμα: Ποιος υποχρεούται να υποβάλει Ε2 και Ε3; Εγώ είμαι μισθωτός και άγαμος. Με αφορούν αυτά τα δύο έντυπα;;E2 σίγουρα υποβάλεις όταν λαμβάνεις ενοίκιο για κάποιο χώρο. (διαμέρισμα, αποθήκη, γκαράζ). Επίσης κανονικά πρέπει να συμπληρώνεις Ε2 όταν έχεις κάποιο ακίνητο το οποίο "κάθεται", δηλαδή δεν το κατοικείς (άρα και δεν το δηλώνεις στο Ε1 για να μετρησει στο τεκμήριο). Για παράδειγμα: διαμέρισμα που δεν έχεις βρει ενοικιαστή, σπίτι ημιτελές κτλ. Ε3 για ελεύθερους επαγγελματικές, ατομικές επιχειρήσεις κτλ. άρα δε σε αφορά. Vampyre: Δεν ειναι σοβαροί οι άνθρωποι. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 ευχαριστώ !!! Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Ρε παιδιά, επιτρέπεται να υποβάλω συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τη φορολογική μου δήλωση εδώ στο φόρουμ; Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Η δήλωσή μου είναι πολύ απλή (4-5 κωδικοί μόνο σε ό,τι αφορά "ποσά") και είναι κρίμα να πληρώνω 50 ευρώ για 5 αριθμούς, που πιθανώς να ξέρουν άλλα μέλη του φόρουμ που μπαίνουν. Με την άδειά σας λοιπόν, προχωρώ στο ψητό: 1. Θα δηλώσω ως κύρια κατοικία, μια κατοικία που με φιλοξενούν οι γονείς μου. Έχω όμως και δεύτερη κατοικία στην οποία πληρώνω ενοίκιο, σε άλλη πόλη, στο όνομά μου. Σε ποιο κωδικό θα μπουν τα ποσά των ενοικίων για αυτό το δεύτερο σπίτι (δευτερεύουσα κατοικία); 2. Σε ποιον κωδικό θα μπει η αμοιβή του μεσίτη (όταν έκανα το συμφωνητικό για να νοικιάσω αυτό το δεύτερο σπίτι); 3. Σε ποιον κωδικό μπαίνει το ένα ενοίκιο που πλήρωσα (επιπρόσθετα) ως εγγύηση στον μεσίτη όταν νοίκιαζα το δεύτερο αυτό σπίτι; 4. Σε ποιον κωδικό μπαίνουν τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού (1500 + 1500 = 3000 ευρώ) 5. Σε ποιους κωδικούς μπαίνει η μισθοδοσία (καθαρά, ακαθάριστα, κρατήσεις για ταμεία) και με ποιον τρόπο; Αυτή είναι όλη και όλη η δήλωσή μου. Αξίζει να πληρώσω 50 ευρώ για 5 αριθμούς; Συμπληρώνω μόνο Ε1 (μισθωτός, φυσικό πρόσωπο, άγαμος). Όπως πάντα ευχαριστώ πολύ... Edited May 27, 2010 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brhcp Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τα Ε1, Ε2 και Ε9 Έκανα τo E1 του αδερφού μου μέσω internet αλλά τώρα θέλω να κάνω το Ε2 και δεν γίνεται. Επίσης θέλω να του κάνω και το Ε9. Μπορω να κάνω το E2 και το Ε9 στο ΚΕΠ ή στην εφορία ή πρέπει να γίνουν και αυτά ηλεκτρονικά επειδή έγινε έτσι και το Ε1; Επίσης στο Ε9 θέλω να γράψω και κάποια στοιχεία για την μεταβίβαση του οικοπέδου όπως αριθ. συμβολαίου, όνομα συμβολαιογράφου ,δωρεά κλπ αλλά το πρόγραμμα του Ε9 που υποβάλεις μέσω Ιντερνετ δεν σου δίνει αυτήν την δυνατότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Έπρεπε να κάνεις πρώτα το Ε2. Αν έχεις να κάνεις και Ε2, λογικά θα επηρεαστεί και το Ε1, οπότε πρέπει να κάνεις και τα 2 και θα κάνεις μάλλον τροποποιητική δήλωση Ε1 και Ε2 στην εφορία. Ότι δε δέχεται το Ε9 το ηλεκτρονικό πιθανότητα να μην είναι χρήσιμα. Δηλαδή είτε δώσεις αριθμό συμβολαίου στην εφορία είτε όχι, αυτή τι έχεις θέλει να δει. Από τη στιγμή που θα δηλωθεί σαν νέο ακίνητο, είναι αυτονόητο ότι με κάποιο συμβόλαιο το απέκτησες. Το συμβόλαιο θα το έχεις διαθέσιμο για έλεγχο αν χρειαστεί. Το ότι είναι δωρεά, πάλι δεν την απασχολεί την εφορία. Από όσο ξέρω η δωρεά επηρεάζει μόνο το τεκμήριο (το μειώνει στο μισό) άρα το Ε1 επηρεάζει. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τα Ε1, Ε2 και Ε9 Έκανα τo E1 του αδερφού μου μέσω internet αλλά τώρα θέλω να κάνω το Ε2 και δεν γίνεται. Επίσης θέλω να του κάνω και το Ε9. Μπορω να κάνω το E2 και το Ε9 στο ΚΕΠ ή στην εφορία ή πρέπει να γίνουν και αυτά ηλεκτρονικά επειδή έγινε έτσι και το Ε1; Επίσης στο Ε9 θέλω να γράψω και κάποια στοιχεία για την μεταβίβαση του οικοπέδου όπως αριθ. συμβολαίου, όνομα συμβολαιογράφου ,δωρεά κλπ αλλά το πρόγραμμα του Ε9 που υποβάλεις μέσω Ιντερνετ δεν σου δίνει αυτήν την δυνατότητα Τα στοιχεία για την μεταβίβαση του οικοπέδου όπως αρ. συμβολαίου κ.λ. θα τα γράψεις στο Ε2. Για να κάνεις το Ε2 θα πρέπει τώρα να υποβάλεις τροποποιητική δήλωση στη ΔΟΥ. Το Ε9 μπορείς να το κάνεις είτε ηλεκτρονικά είτε στη ΔΟΥ μέχρι 30 Ιουνίου Ρε παιδιά, επιτρέπεται να υποβάλω συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τη φορολογική μου δήλωση εδώ στο φόρουμ; Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Η δήλωσή μου είναι πολύ απλή (4-5 κωδικοί μόνο σε ό,τι αφορά "ποσά") και είναι κρίμα να πληρώνω 50 ευρώ για 5 αριθμούς, που πιθανώς να ξέρουν άλλα μέλη του φόρουμ που μπαίνουν. Με την άδειά σας λοιπόν, προχωρώ στο ψητό: 1. Θα δηλώσω ως κύρια κατοικία, μια κατοικία που με φιλοξενούν οι γονείς μου. Έχω όμως και δεύτερη κατοικία στην οποία πληρώνω ενοίκιο, σε άλλη πόλη, στο όνομά μου. Σε ποιο κωδικό θα μπουν τα ποσά των ενοικίων για αυτό το δεύτερο σπίτι (δευτερεύουσα κατοικία); 2. Σε ποιον κωδικό θα μπει η αμοιβή του μεσίτη (όταν έκανα το συμφωνητικό για να νοικιάσω αυτό το δεύτερο σπίτι); 3. Σε ποιον κωδικό μπαίνει το ένα ενοίκιο που πλήρωσα (επιπρόσθετα) ως εγγύηση στον μεσίτη όταν νοίκιαζα το δεύτερο αυτό σπίτι; 4. Σε ποιον κωδικό μπαίνουν τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού (1500 + 1500 = 3000 ευρώ) 5. Σε ποιους κωδικούς μπαίνει η μισθοδοσία (καθαρά, ακαθάριστα, κρατήσεις για ταμεία) και με ποιον τρόπο; Αυτή είναι όλη και όλη η δήλωσή μου. Αξίζει να πληρώσω 50 ευρώ για 5 αριθμούς; Συμπληρώνω μόνο Ε1 (μισθωτός, φυσικό πρόσωπο, άγαμος). Όπως πάντα ευχαριστώ πολύ... Mάλλον χρειάζεσε Λογιστή ! Edited June 5, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Τα στοιχεία για την μεταβίβαση του οικοπέδου όπως αρ. συμβολαίου κ.λ. θα τα γράψεις στο Ε2. Για να κάνεις το Ε2 θα πρέπει τώρα να υποβάλεις τροποποιητική δήλωση στη ΔΟΥ. Το Ε9 μπορείς να το κάνεις είτε ηλεκτρονικά είτε στη ΔΟΥ μέχρι 30 Ιουνίου Mάλλον χρειάζεσε Λογιστή ! λολ ναι τελικά δεν τον γλίτωσα τον λογιστή. 20 ευρώ μόνο βέβαια μου πήρε. Κρίμα να σου τα παίρνουν τόσο εύκολα ενώ για αυτούς είναι δουλειά ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ το να την κάνουν. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδιά, έκανα για ΠΡΩΤΗ φορά στη ζωή μου δήλωση το 2010 (για εισοδήματα του 2009). Κάποιος μου είπε ότι έπρεπε να είχα υποβάλει "έστω και εντελώς κενό" το Ε2 (ακίνητα, σπίτια κλπ.) γιατί -πάντα- στην πρώτη δήλωση έτσι γίνεται. Εγώ δεν το υπέβαλα γιατί δεν είμαι κάτοχος ακίνητης περιουσίας και νόμιζα ότι δεν χρειάζεται. Έλαβα κανονικά το εκκαθαριστικό. Τι θα γίνει τώρα; Έχω κάποια εκκρεμότητα; Θα έχω μελλοντικά κάποιο πρόβλημα; Πρέπει να κάνω κάτι; Ευχαριστώ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Γιατι δε ρωτας το λογιστη?Θα σε χρεωσει και γι αυτη την απαντηση? (χωρις ιχνος ειρωνιας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x2468 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδιά, έκανα για ΠΡΩΤΗ φορά στη ζωή μου δήλωση το 2010 (για εισοδήματα του 2009). Κάποιος μου είπε ότι έπρεπε να είχα υποβάλει "έστω και εντελώς κενό" το Ε2 (ακίνητα, σπίτια κλπ.) γιατί -πάντα- στην πρώτη δήλωση έτσι γίνεται. Εγώ δεν το υπέβαλα γιατί δεν είμαι κάτοχος ακίνητης περιουσίας και νόμιζα ότι δεν χρειάζεται. Έλαβα κανονικά το εκκαθαριστικό. Τι θα γίνει τώρα; Έχω κάποια εκκρεμότητα; Θα έχω μελλοντικά κάποιο πρόβλημα; Πρέπει να κάνω κάτι; Ευχαριστώ. δεν εχεις καποιο προβλημα και δεν το αναφερει καποιος νόμος οτι θα πρεπει να υποβληθει και ε2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Γιατι δε ρωτας το λογιστη?Θα σε χρεωσει και γι αυτη την απαντηση? (χωρις ιχνος ειρωνιας) Εννοούσα Ε9 που δηλώνεις τα ακίνητα, όχι Ε2. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ DON VITO CORLEONE; Το φόρουμ υπάρχει για να ρωτάμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 λολ ναι τελικά δεν τον γλίτωσα τον λογιστή. 20 ευρώ μόνο βέβαια μου πήρε. Κρίμα να σου τα παίρνουν τόσο εύκολα ενώ για αυτούς είναι δουλειά ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ το να την κάνουν. Ειναι η δουλεια τους.Αν σε καθε εναν το εκαναν δωρεαν θα το εκλειναν το μαγαζι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Λέω την δήλωση του 2011, δηλαδή για τα εισοδήματα του 2010, να προσπαθήσω να την συμπληρώσω μόνη μου. Μέχρι τώρα πήγαινα σε φίλο του πατέρα μου λογιστή, αλλά έτσι δεν έχω μάθει τίποτα σχετικά με το θέμα. Υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ ή να φτιάξω; Πριν τελειώσει το έτος, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε; Πχ για τα ύψη των αποδείξεων που έχουμε συγκεντρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά στην οικονομία,αλλάζουν συνεχώς με τροποιήσεις, που θα χρειστείς σίγουρα βοήθεια ενημερωμένου λογιστή ή φοροτεχνικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) ^ Δεν διαφωνώ. Ο συγκεκριμένος λογιστής μας εργάζεται σε λογιστήριο μεγάλης εταιρίας ως κύρια απασχόληση και τις δηλώσεις μας τις κάνει στον ελεύθερο του χρόνο μαζί με της οικογένειάς του και μερικών άλλων φίλων του. Άλλωστε δεν μας ζητάει και χρήματα για τον κόπο του, απλώς του κάνει ο πατέρας μου κάποιο δώρο ή ένα τραπέζωμα σαν "αμοιβή". Ανησυχώ, γιατί επειδή δεν είναι το κύριο επάγγελμά του, ίσως δεν τα ξέρει και πολύ καλά τα πράγματα και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο "μαγείρεμα" -νόμιμο φυσικά- ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή φοροαπαλλαγή στο σύνολο των εισοδημάτων των μελών της οικογένειας μας [είμαστε 3 ενήλικες με δική του δήλωση ο καθένας]. Δεν θέλω να πάω να συμπληρώσουμε μαζί τις δηλώσεις μας γιατί θα είναι σαν να του λέω ότι δεν τον εμπιστεύομαι, και επίσης αυτήν την δουλειά την κάνει το ΣΚ σπίτι του και το βρίσκω "χοντρό" να πάω σπίτι του με την οικογένειά του κλπ και να τον ενοχλήσω, καταλαβάινεις τι λέω... Και επίσης, δεν θέλω να πάω σε άλλο, τυχαίο, λογιστή που θα με χρεώσει κανονικά για την συμπλήρωση των δηλώσεων και που και πάλι δεν θα είμαι σίγουρη ότι θα είναι "γάτος" -εκτός κι αν κάποιος μου συστήσει κάποιον εγγυημένο "γάτο". Η επόμενη λύση που έχω σκεφτεί είναι να πάω σε μια φίλη - γνωστή μου που δεν είναι λογίστρια αλλά που εκείνη συμπληρώνει τις φορολογικές δηλώσεις για τους πελάτες ενός θείου της λογιστή (κατάλαβες γιατί δεν θέλω να πάω σε τυχαίο λογιστικό γραφείο; ) να μου τα εξηγήσει και να τα δούμε μαζί, αλλά εκεί είναι λεπτό το θέμα γιατί έτσι η γνωστή μου θα μάθει όλα μας τα ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα, πράγμα που δεν το θέλω. Οπότε, κατέληξα στο ότι θα πρέπει να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα μόνη μου, ώστε ακόμα κι αν τελικά τα πάμε στον φίλο του πατέρα μου, τουλάχιστον να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω διάφορες ιδέες και υποδείξεις που θα έχω σκεφτεί ή ανακαλύψει εγώ. Αυτά... πάλι μακρυγόρησα ανελέητα :O Edited December 16, 2010 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Μπορείς να βρείς και έναν "ουδέτερο" λογιστή...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 δεν εχεις καποιο προβλημα και δεν το αναφερει καποιος νόμος οτι θα πρεπει να υποβληθει και ε2... Το έψαξα λίγο το θέμα, και απλά γράφω κάποιες πληροφορίες για να ξέρουν και τα άλλα μέλη του φόρουμ. Αν υποβάλεις για πρώτη φορά φορολογική δήλωση (Ε1) υπάρχει η option να υποβάλεις Ε9, ακόμα και αν δεν έχεις ακίνητα. ΜΗΔΕΝΙΚΟ Ε9 λέγεται. Δείτε εδώ: (ελπίζω να επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ η παραπομπή) http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=57324 Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Οι πληροφορίες που αναφέρεις είναι του 2008. Αυτά αλλάζουν συνέχεια και διευκρινήσεις έρχονται με το βιβλιαράκι που συνοδεύει συνήθως το εντυπο της φορολογικής δήλωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Γεια σας παιδια Συμφωνα με τις τελευταιες οδηγιες η υποβολη των αποδειξεων θα γινεται μαζι με την υποβολη της δηλωσης στην εφορια σε κλειστο φακελο με τα στοιχεια μας,το συνολο τους ποσοτικα κ το συνολο τους σε ευρο Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν πειραζει αμα δωσουμε καποιες αποδειξεις σε φωτοτυπιες μιας κ φανταζομαι ολοι εχουμε αποδειξεις απο αγορες που εχουμε κανει που παραλληλα ομως αποτελουν αποδεικτικο εγγυησης...Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??πρεπει να δωσουμε την πρωτοτυπη αποδειξη στην εφορια?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Κι εγώ φωτοτυπίες έχω από: -ιατρικές αποδείξεις (που τις θέλω για να πάρω επιστροφή από το ασφαλιστικό ταμείο) -αποδείξεις ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών ειδών (που τις θέλω για εγγύηση) Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα. Κρατάμε τα πρωτότυπα για εμάς και δίνουμε τη φωτοτυπία στην εφορία. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Ειδικά για κάτι τέτοιες περιπτώσεις (όπως τις αποδείξεις των ιατρικών) καλό είναι να το σιγουρέψεις πρώτα γιατί μπορεί να μην ισχύουν. Γενικά κάποιες κατηγορίες αποδείξεων δεν τις δικαιολογεί η εφορία (αν τυχόν τις ελέγξει βέβαια...) Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts