Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Έχουν επικρατήσει κάποιες θεωρίες που λένε ότι καλό είναι να έχεις το αντίστοιχο hspl ανάλογα με την official rom που είναι based η εκάστοτε cooked rom που βάζεις στην συσκευή σου. Για παράδειγμα εάν έχω ευρωπαϊκή based rom καλό είναι να έχω το 1.66.HSPL. Εάν έχω αμερικάνικη based rom να έχω και 2.08.HSPL. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι το σωστό είναι να έχεις το HSPL ανάλογα με το CID (Country ID) της συσκευής σου και ανεξαρτήτως rom. Έτσι για παράδειγμα για τις ελληνικές ή ευρωπαϊκές συσκευές ενδείκνυται να έχεις 1.66.HSPL ανεξαρτήτως rom. Εν τέλει και μετά από διάφορες δοκιμές τόσο σε ευρωπαϊκή όσο και σε αμερικάνικη (tmous) rom και εγώ σε αυτή τη λογική συγκλίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Κωστα εχω στησει καταπληκτικα την V4 σε σημειο που βαριέμαι οποιαδηποτε αλλη δοκιμη νεας ρομ. Δεν εχω κανενα προβλημα, η ταχυτητα ειναι αυτη που πρεπει να ειναι, η μπαταρια μου βελτιωθηκε με το που επεστρεψα Αιγυπτο λογο πολυ καλυτερου σηματος αφου υπάρχουν κεραίες παντου. Αν καποια στιγμη βγει καποιο build με πολυ σημαντικες βελτιωσεις πες μας οτι ειναι must to have να το περασουμε. Εσυ κανε την δουλεια σου και βγαζε τις ανανεωσεις σου, οπως πρεπει να κανει καθε cooker, απλα ενημερωσε μας αν υπάρξει κατι πραγματικα σημαντικο. @@@Ξερει κανεις αν υπάρχει σε cab ενα προγραμματακι που ειχε η energy και το ονομαζε send & receive ? M ενα πάτημα σ εβαζε στο inbox των mails και εκανε αυτοματα ελεγχο για νεα μηνυματα. Πολυ πρακτικο γιατι με νορμαλ διαδικασιες πρεπει να κανεις 3-4 πατηματα για να φτασεις εκει. Για να κανω οικονομια στην μπαταρια εχω βαλει το mail στο manual και θα ηθελα μια τετοια εφαρμογουλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 .... @@@Ξερει κανεις αν υπάρχει σε cab ενα προγραμματακι που ειχε η energy και το ονομαζε send & receive ? M ενα πάτημα σ εβαζε στο inbox των mails και εκανε αυτοματα ελεγχο για νεα μηνυματα. Πολυ πρακτικο γιατι με νορμαλ διαδικασιες πρεπει να κανεις 3-4 πατηματα για να φτασεις εκει. Για να κανω οικονομια στην μπαταρια εχω βαλει το mail στο manual και θα ηθελα μια τετοια εφαρμογουλα. Ναι Κώστα υπάρχει και το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό... έχω 6 mail να τσεκάρω και βολεύει! SendReceiveAll Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 AthineOS v4.3 23569 GR KB Download HERE (Rapidshare) Change Log 15/5/10 *Αλλαγη ολων το package με αυτα απο την 2.13 το 80% ειναι καινουρια.. *datepicker fixed Ενημερώθηκε ο τίτλος και το πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Έχουν επικρατήσει κάποιες θεωρίες που λένε ότι καλό είναι να έχεις το αντίστοιχο hspl ανάλογα με την official rom που είναι based η εκάστοτε cooked rom που βάζεις στην συσκευή σου. Για παράδειγμα εάν έχω ευρωπαϊκή based rom καλό είναι να έχω το 1.66.HSPL. Εάν έχω αμερικάνικη based rom να έχω και 2.08.HSPL. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι το σωστό είναι να έχεις το HSPL ανάλογα με το CID (Country ID) της συσκευής σου και ανεξαρτήτως rom. Έτσι για παράδειγμα για τις ελληνικές ή ευρωπαϊκές συσκευές ενδείκνυται να έχεις 1.66.HSPL ανεξαρτήτως rom. Εν τέλει και μετά από διάφορες δοκιμές τόσο σε ευρωπαϊκή όσο και σε αμερικάνικη (tmous) rom και εγώ σε αυτή τη λογική συγκλίνω. η δικια μου αποψη ειναι πως το HSPL ειναι το firmware της μητρικης του κινητου οποτε καλυτερα να εχεις του δικου σου.. τα ραμ τα αναγνωριζει αλλιως δεν θα δουλευαν ουτε τα 460 οποτε δεν ττιθεται ζήτημα να βαλεις το 2,χχ για αυτο το λογο.. και η εμπειρία μου ταιριάζει ακριβως με το παραπάνω κολληματακια που ειχαν αμερικανοι στο kaiser λυνοντουσαν με το HSPL απο ΑΤΤ κατι που δεν ειχαν προβλημα στην ευρωπη με το hspl απο HTC Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ναι Κώστα υπάρχει και το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό... έχω 6 mail να τσεκάρω και βολεύει! SendReceiveAll Το πέρασα στο Windows Mobile Software... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273315 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 μπραβο για τις ρομ σου ειχα την v4 και φλασαρα την v4,3 μετα το hard reset κανει checking στο sim card status και μενει εκει ξεκολαει μονο με βγαλσιμο της μπαταριας για να ειμαι σιγουρος τοκανα δυο φορες (και με task29) ενω στου miri την v17(ιδιο build) ξεκινα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 μπραβο για τις ρομ σου ειχα την v4 και φλασαρα την v4,3 μετα το hard reset κανει checking στο sim card status και μενει εκει ξεκολαει μονο με βγαλσιμο της μπαταριας για να ειμαι σιγουρος τοκανα δυο φορες (και με task29) ενω στου miri την v17(ιδιο build) ξεκινα κανονικα μου το εκανε και εμενα για λιγα λεπτα.....αλλα προχωρησε τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Σ ευχαριστω παρα πολυ. Κωστη υπαρχει αυτο το .link μεσα στις περισσοτερες cooked ρομ στον φακελο windows. εγω το ¨ψαρευω " παντα απο εκει και το βαζω συντομευση μεσα στο start menu/programs,ωστε να το εχω στην αρχικη οθονη του cookie home :) δουλευει αψογα και για ολους τους λογαριαμους παραλληλα!ειναι τρομερα βολικο,με ενα κλικ ανανεωνεις ολους τους λογ/σμους μειλ που εχεις στο τηλ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ποιο .lnk ακριβώς είναι Δημήτρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ποιο .lnk ακριβώς είναι Δημήτρη; μεσα στις energy,miri's και δεν θυμαμαι σε ποιες αλλες ρομ ειχα δοκιμασει Γιαννη,υπηρχε μεσα στα windows. το ειχα παρει απο εκει και το εχω σωμενο στην καρτα μου και το αντιγραφω απλα σε καθε νεα ρομ που δοκιμαζω :) sendreceiveall.exe η link αν το ειχε βαλει ο cooker επιτηδες στην ρομ και το ειχε μεσα στην λιστα προγραμματων του:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Μάλλον από κάποια cooked το μάζεψες (και καλά έκανες) γιατί στις περισσότερες και σίγουρα στην official... δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Λοιπόν πέρασα την 4.3 αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πιό αργή απο την 3.0 που ήμουν. Έχω περασμένα ακριβώς τα ίδια προγράμματα και την πέρασα με task29 . Όταν ανοίγεις μετά απο reset και πας να γυρίσεις σελίδα ή να πατήσεις κάπου αργεί αρκετά να φορτώσει.....:(:( Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Λοιπόν πέρασα την 4.3 αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πιό αργή απο την 3.0 που ήμουν. Έχω περασμένα ακριβώς τα ίδια προγράμματα και την πέρασα με task29 . Όταν ανοίγεις μετά απο reset και πας να γυρίσεις σελίδα ή να πατήσεις κάπου αργεί αρκετά να φορτώσει.....:(:( Ρεββεκα,εκανες στησιμο απο την αρχη,η περασες backup απο την προηγουμενη μεσω upgrade mode? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Την πέρασα κι εγω μιας και εχω χρονο λογο ΣΚ και επειδη στην 4 ειχα καποια fixakia. Δεν παρατηρησα να ειναι καθολου αργη. Δειχνει πιο γρηγορη οπως γινεται καθε φορα που φλασαρουμε αφου ειναι ακομα «καθαρή». Δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα, ουτε αυτο που ανεφεραν οι φιλοι προηγουμενος για τις ρυθμισεις της sim. Γυρισα σε 1.66 HSPL και παραμενω με το 28 radio. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Λοιπόν πέρασα την 4.3 αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πιό αργή απο την 3.0 που ήμουν. Έχω περασμένα ακριβώς τα ίδια προγράμματα και την πέρασα με task29 . Όταν ανοίγεις μετά απο reset και πας να γυρίσεις σελίδα ή να πατήσεις κάπου αργεί αρκετά να φορτώσει.....:(:( Hard reset έκανες μετά το flashάρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Τελικα δεν περασα τον οπερα 9.7 Θα παραμεινω με τον 10. Του εδωσα λιγο χρονο ασχολουμενος μαζι του, εφτιαξα το opera link και εχω τα bookmarks απο το mac μου παντα διαθεσιμα. Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να γυρισω πισω στον 9.7 για κανενα λογο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Ρεββεκα,εκανες στησιμο απο την αρχη,η περασες backup απο την προηγουμενη μεσω upgrade mode? Backup έκανα μόνο τις επαφές και τις σημειώσεις όλη η υπόλοιπη στήθηκε απο την αρχή. Hard reset έκανες μετά το flashάρισμα; Όχι γιατί το έκανα με task29 που διαγράφει τελείως ότι ρομ και να υπάρχει, ποιό το νόημα του hard reset μετα απο task29; Βέβαια έκανα τελικά hard reset γιατϊ πέρασα μια εφαρμογή που μου το......το κινητό και δεν είχα προλάβει να κάνω backup οπότε φτου ξανά και απο την αρχή... Αλλά το ίδιο αποτέλεσμα δεν είδα κάποια διαφορά... Βέβαια δεν εννοώ ότι είναι γενικά αργή σαν ρομ...ίσα ίσα....στο bootαρισμα την βρίσκω αργή.... Αργεί να φορτώσει, μόλις το κάνει πάει σφεντόνα....αλλά μέχρι να γίνει αυτό είναι αισθητά αργή.... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Backup έκανα μόνο τις επαφές και τις σημειώσεις όλη η υπόλοιπη στήθηκε απο την αρχή. Όχι γιατί το έκανα με task29 που διαγράφει τελείως ότι ρομ και να υπάρχει, ποιό το νόημα του hard reset μετα απο task29; Βέβαια έκανα τελικά hard reset γιατϊ πέρασα μια εφαρμογή που μου το......το κινητό και δεν είχα προλάβει να κάνω backup οπότε φτου ξανά και απο την αρχή... Αλλά το ίδιο αποτέλεσμα δεν είδα κάποια διαφορά... Βέβαια δεν εννοώ ότι είναι γενικά αργή σαν ρομ...ίσα ίσα....στο bootαρισμα την βρίσκω αργή.... Αργεί να φορτώσει, μόλις το κάνει πάει σφεντόνα....αλλά μέχρι να γίνει αυτό είναι αισθητά αργή.... Τι εννοείς Ρεβεκκα στο bootarisma? Μετα απο soft reset η μετα apo hard reset? Μετα απο soft reset χρειαζεται ακριβως 65 δευτερολεπτα για να εμφανισθει η home page. Εχω βεβαια το Co0kies home tab σε πληρη εγκατασταση και επιβαρινει λιγο το φορτωμα συν οτι εχω βαλει το γνησιο ρολόι. Νομιζω οτι ειναι μεσα στις πιο γρηγορες ρομ. Αυτο που παρατηρω τοσο στην V4 οσο και στην 4.3 ειναι οτι η συσκευη μου ζεστενεται λιγο περισσοτερο κατα την χρηση. Υπάρχει περιπτωση να εχει γινει επέμβαση στον χρονισμο του επεξεργαστη; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Τι εννοείς Ρεβεκκα στο bootarisma? Μετα απο soft reset η μετα apo hard reset? Μετα απο soft reset χρειαζεται ακριβως 65 δευτερολεπτα για να εμφανισθει η home page. Εχω βεβαια το Co0kies home tab σε πληρη εγκατασταση και επιβαρινει λιγο το φορτωμα συν οτι εχω βαλει το γνησιο ρολόι. Νομιζω οτι ειναι μεσα στις πιο γρηγορες ρομ. Αυτο που παρατηρω τοσο στην V4 οσο και στην 4.3 ειναι οτι η συσκευη μου ζεστενεται λιγο περισσοτερο κατα την χρηση. Υπάρχει περιπτωση να εχει γινει επέμβαση στον χρονισμο του επεξεργαστη; Μετά απο soft reset. Αφού ανοίξει θέλει κάποια δεύτερα για να σταθεροποιηθεί το σήμα μετά απο αυτό η ρομ "εφευγε σφεντόνα" τώρα εαν πάω να γυρίσω σελίδα η να κατέβω προς τα κάτω (cookie hometab) η εικόνα σέρνεται κάνει εώς και κολλήματα, πρέπει να περιμένω κάποια δεύτερα ακόμα και μετά όλα είναι εντάξει... Ενώ παλιά δεν ήταν έτσι, και αυτό μου το κάνει ακόμα και όταν είναι άδεια απο προγράμματα....χώρια ότι τα προγράμματα που βάζω είναι πάντα τα ίδια.... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Μετά απο soft reset. Αφού ανοίξει θέλει κάποια δεύτερα για να σταθεροποιηθεί το σήμα μετά απο αυτό η ρομ "εφευγε σφεντόνα" τώρα εαν πάω να γυρίσω σελίδα η να κατέβω προς τα κάτω (cookie hometab) η εικόνα σέρνεται κάνει εώς και κολλήματα, πρέπει να περιμένω κάποια δεύτερα ακόμα και μετά όλα είναι εντάξει... Ενώ παλιά δεν ήταν έτσι, και αυτό μου το κάνει ακόμα και όταν είναι άδεια απο προγράμματα....χώρια ότι τα προγράμματα που βάζω είναι πάντα τα ίδια.... Τι να πω εγω δεν εχω τετοιο προβλημα. Θα σου ελεγα να περασεις την 1.66 και να κανεις την διαδικασια ξανα. Μ αυτον τον τροπο ειχα λυσει παλιοτερα προβλημα που εμφανιζονταν μονο σε μενα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Υπάρχει περιπτωση να εχει γινει επέμβαση στον χρονισμο του επεξεργαστη; Υπάρχει περίπτωση με ένα προγραμματάκι που κυκλοφορεί να μην αφήνει τη συσκευή να κάνει downscale όταν "κοιμάται". Δεν το δίνω εδώ γιατί δεν το συνιστώ. Αν ο Κώστας το είχε χρησιμοποιήσει θα μας το είχε πει φαντάζομαι. Όχι γιατί το έκανα με task29 που διαγράφει τελείως ότι ρομ και να υπάρχει, ποιό το νόημα του hard reset μετα απο task29; Ανεξαρτήτως task29, όταν φλασάρουμε μια rom, αμέσως μετά κάνουμε hard reset πριν αρχίσουμε το στήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 δεν υπαρχει περιπτωση για overclocking γιατι δεν υπαρχει κατι τετοιο με το ιντερνετ ζεσταίνεται και μενα η συσκευη εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την ρομ και ακομη 60 που την εχουν κατεβασει και δεν λενε κατι.. βαλτε το ραδιο 2,10,50,28 task 29 πιρν το φλας και ναι ειναι καλη ιδεα αμα εχετε μεγαλα προβλήματα.. να δοκιμάσετε την official Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 δεν υπαρχει περιπτωση για overclocking γιατι δεν υπαρχει κατι τετοιο Μια διευκρίνηση. Η εφαρμογή που ανέφερα δεν κάνει overclocking, απλά δεν αφήνει τον επεξεργαστή να κάνει downscale όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση "idle" κάτι που συμβαίνει by default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει playlist στην μουσικη? Δοκιμασα και δεν υπαρχει η σχετικη επιλογη στο μενου. Αριστερα υπαρχει το Libray με ολα τα τραγουδια που εχω και δεξια το μενου αλλα χωρις αυτη την επιλογη. @@@Η πληκτρολογιση σ αυτη την ρομ ειναι οτι καλυτερο μεχρι τωρα. Η αισθηση του πληκτρλογιου ειναι το κατι αλλο. Για πρωτη φορα αισθανομαι σαν να γραφω με iphone. Δεν ξερω που οφείλεται αλλα ειναι φανταστικο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts