TonyK Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Ευχαριστω πολυ Κωστα και Δημητρη. Θα την περασω με την πρωτη ευκαιρεια να δω πως ειναι και τα 6.5.5. θα την φορτωσω με εφαρμογες να δω πως παει και φυσικα θα δωσω και feedback, αν και πιστευω οτι τα εχουν πει ολα τα παιδια εδω που την εχουν βαλει :). Θα περασω και του Γιαννη (ioathe) οταν την εχει ετοιμη για να βοηθησουμε και τους συμπατριωτες μαγειρες να τις βελτιωσουν αν βρουμε κατι που πρεπει να βελτιωθει. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) Καλησπερα απο Cairo πλεον καθως επεστρεψα πριν κανα δυο ωρες στην αραπιά. Περασα το radio 28 (ειχα το 19). Απο σημα ειναι καλυτερο. Το δοκιμασα στο κλασσικο σημειο του σπιτιου μου που εχω το πολυ δυο γραμμες και ειναι στο φουλ. Μ ευχαριστησε οτι η ρομ το πηρε χωρις κανενα προβλημα. Το λεω αυτο γιατι παλιοτερα με τις 576MB αν εβαζες το radio μετα το φλασαρισμα υπηρχαν προβληματα. Απο αυριο θα μπορεσω να τσεκαρω καλυτερα την καταναλωση γιατι εδω εχω καλυτερο σημα απ οτι στην Αθηνα και εχω data plan που σημαινει οτι ειμαι μονιμα συνδεδεμενος στο ιντερνετ και ρυθμισμενο να ψαχνει για νεα mails καθε 10 λεπτα. Οποτε θα δω την καταναλωση σε πληρη λειτουργια. @@@Κωστα για κανε μου μια διευκρινιση γιατι καπου εχω μπερδευτει σχετικα με το ποια version της ρομ σου εχω περασμενη. Στην πρωτη σελιδα γραφεις V4 build 23569 και τιτλος του αρχειου που κατεβασα και φλασαρα, γραφει το ιδιο V4 23569_GR_KB. Ομως στο software information μου γραφει 5.2.23568 (23568.5.5.0) Τελικα ποια εχω περασμενη; Edited May 12, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 λεω να περάσω αποψε την ρομ σου Κωσταντινε. μπορει να μου πει καποιος τα βηματα που πρεπει να κάνω και με ποια σειρά ? 1. κάνω task29 2. περνάω radio 3. περνάω τι ρομ εχω τώρα την ρομ του Γιαννη (loathe) την indie original v1.1 Ελληνικη με το radio 2.10.50.19_2. πρέπει να ξανακάνω hspl ? όταν περνάμε ρομ που έχει άλλη βάση πρέπει να κάνουμε και το δικό της hspl ? ποιο radio μου προτείνετε να βάλω ? εχω cosmote αν παίζει ρόλο. συγνώμη που ρωτάω τόσα πολλά αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για ότι κάνω και δυστυχώς δεν είναι μαζεμένα όλα στο πρώτο ποστ για να τα διαβάσω :). ξεκινώ να κάνω ένα φουλ backup την συσκευή μου μέχρι να μου απαντήσετε για να ξεκινήσω με το πέρασμά της ρομ. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παιδιά την δοκιμάζω κι εγώ! Πολύ γρήγορη... πάρα πολύ! Μου έκανε όμως κάτι το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο είναι θέμα της ρομ! Χωρίς να βάλω τίποτα άλλο εκτός από το backup των μηνυμάτων και το cab για το phone στο αριστερό soft key, το κινητό σταμάτησε να βλέπει την κάρτα μνήμης! Δεν την έβλεπε ούτε το pc μου μετά και αναγκάστηκα να την κάνω format από το εργαλείο του κινητού! Εκεί την είδε και έκανε το format! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 καθισα και διαβασα και τις 6 σελιδες και μπερδευτηκα. τελικα ποια ειναι η τελευταια εκδοση με 6.5.5 ? μπερδευτηκα και ποια εκδοση εχει το facebook tab. μου αρεσει το fb tab. ποια ειναι η τελευταια εδω και ποια ειναι αυτη με το fb tab ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 λεω να περάσω αποψε την ρομ σου Κωσταντινε. μπορει να μου πει καποιος τα βηματα που πρεπει να κάνω και με ποια σειρά ? 1. κάνω task29 2. περνάω radio 3. περνάω τι ρομ Σωστά. εχω τώρα την ρομ του Γιαννη (loathe) την indie original v1.1 Ελληνικη με το radio 2.10.50.19_2. πρέπει να ξανακάνω hspl ? όταν περνάμε ρομ που έχει άλλη βάση πρέπει να κάνουμε και το δικό της hspl ? Όχι. Μείνε όπως είσαι. ποιο radio μου προτείνετε να βάλω ? εχω cosmote αν παίζει ρόλο. 2.10.50.28_2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 καθισα και διαβασα και τις 6 σελιδες και μπερδευτηκα. τελικα ποια ειναι η τελευταια εκδοση με 6.5.5 ? μπερδευτηκα και ποια εκδοση εχει το facebook tab. μου αρεσει το fb tab. ποια ειναι η τελευταια εδω και ποια ειναι αυτη με το fb tab ? Θα βάλεις αυτή που λέει v4 23569....και βάλε το 2.10.50.28 radio πολύ καλό και σε σήμα και σε :)κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Θα βάλεις αυτή που λέει v4 23569....και βάλε το 2.10.50.28 radio πολύ καλό και σε σήμα και σε :)κατανάλωση μπαταρίας. Καλημερα, καταρχην ευχαριστω πολυ τον Γιαννη για την απαντηση και φυσικα την Ρεβεκκα επισης που μου απαντησε πρωι πρωι. τελικα χθες περασα την AthineOS HD2 V4.0 23569 GR KB και το τελευταιο radio 2.10.50.28. Ευχαριστω τον δημιουργο Κωστα γιατι εχει κανει πολυ καλη δουλεια και φενεται αυτο ακομα και με γυμνο ματι το λιγο που την δουλεψα. Για αρχη θα πω οτι μου αρεσει πολυ και με ενθουσιασε η αρχικη boot screen γιατι μου εβγαλε το κλασικο πατριωτικο Ελληνικο συναισθημα. χα χα :) δεν την εχω δουλεψει πολυ γι'αυτο και δεν μπορω να πω πολλα. εχω ομως ενα μικρο feedback για καποια πραγματακια που τσεκαρα και νομιζω οτι πρεπει να τα δουμε. 1) σε μενα το facebook tab δουλευει κανονικα. Ομως, οποτε παω να κανω scroll αργει χαρακτηριστικα και μαλιστα βγαζει και τον δεικτη οτι φορτωνει. Δεν ξερω αν το κανει επειδη εχω παρα πολλα ατομα στις επαφες μου που ειναι συνδεδεμενα με το facebook. πρεπει να ειναι γυρω στα 150 ατομα που εχω συνδεδεμενα με το facebook και ισως αυτο το βαραινει. προσεξε καποιος αλλος τετοια αργοπορια ? 2) στην εφαρμογη του facebook μπηκα και εκανα ανανεωση και μετα εκανα ενημερωση και το facebook tab, και ειδα οτι ενας φιλος μου που ειχε αλλαξει το status στο προφιλ του, ενω μου το εμφανιζε στην εφαρμογη του facebook, δεν μου το εμφανιζε στο facebook tab. Εδω πρεπει να πω οτι δεν μου το εμφανιζε επισης οταν εμπαινα μεσα στις επαφες και πηγαινα στο tab που δειχνει τις ενημερωσεις απο το facebook. 3) με το facebook νομιζω οτι κατι δεν παει καλα και θελω να το τσεκαρετε κι'εσεις. Λοιπον, επειδη απο ολα τα ατομα που εχω στο facebook δεν εχω το τηλεφωνο τους οποτε δεν τους εχω και στον τηλεφωνικο καταλογο του τηλεφωνου μου, εγω για να μπορω να βλεπω τις ενημερωσεις ολων των ατομων που εχω στο facebook, εχω δημιουργησει νεες επαφες στο τηλεφωνο και απλα εχω συνδεσει τις επαφες αυτες με την αντιστοιχη στο facebook. Για καθε ατομο λοιπον που εχω στο facebook πηγαινω στις επαφες του τηλεφωνου, και παταω δημιουργια νεας επαφης. μετα χωρις να συμπληρωσω κανενα στοιχειο, πηγαινω τερμα κατω και παταω στην επιλογη associate with facebook account για να συσχετισω την επαφη με καποιο ατομο απο το facebook. μου εφανιζει ολα τα ατομα που εχω στο facebook μου και φυσικα δεν μου εμφανιζει αυτους που εχω ηδη συσχετισει. χθες λοιπον θυμηθηκα οτι ειχα κανει ενα accept friend και μπηκα να κανω μια νεα επαφη με τον τροπο που ανεφερα παραπανω. οταν λοιπον πατησα στο associate with facebook account, μου εμφανισε εκτος απο την επαφη που ειχα κανει accept, και αλλη μια με ονομα Angie Bari. Εγω λοιπον αυτη την επαφη δεν την εχω καθολου στο facebook μου. μαλιστα μπηκα εκεινη την στιγμη απο τον υπολογιστη μου και το τσεκαρα αυτο. εκανα λοιπον εκει τον συσχετισμο για να δω τι θα κανει. προσωρησε λοιπον, εκανε τον συσχτισμο και την νεα επαφη. μετα μπηκα απο τον υπολογιστη παλι και ειδα οτι πλεον υπηρχε αυτο το ατομο και στους φιλους μου στο facebook. την εκανα λοιπον διαγραφη απο το facebook μου και μετα διαγραφη και απο το τηλεφωνο. εκανα ενημερωση στο tab του facebook στις επαφες και στο tab του manila και δεν υπηρχε και εκει. μετα δοκιμασα παλι να κανω νεα επαφη και συσχετισμο και μου εμφανιζει παλι αυτο το ονομα Angie Bari. μαλιστα το δοκιμασα παλι πριν λιγο και μου το εμφανιζει. κατι γινεται πιστευω και ισως εχει μεινει καποιο υπολοιμα απο τον δημιουργο του facebook tab του manila. δεν ξερω αλλα υποθετω οτι κατι τετοιο μπορει να ειναι. θελω να το δοκιμασετε κι'εσεις και να μου πειτε αν το κανει και σε σας. γιατι αν το κανει και σε σας τοτε κατι παιζει. 4) και κατι τελευταιο γιατι σιγουρα σας κουρασα με το παραπανω κατεβατο. ενω περασα την AthineOS HD2 V4.0 23569 GR KB οπως ειπα, στις ρυθμισεις, στις πληροφοριες λογισμικου μου γραφει os version 5.2.23568 (23568.5.5.0). εχει γινει καποιο λαθος η εγω μπερδευομαι. γιατι λεει "...568" ενω περασα "...569". νομιζω οτι το ρωτησε και ο Κωστας (Te_Salat) αν θυμαμαι καλα. 5) πολυ καλο το ολο μαυρο στοιχειο στην ρομ και οντως βοηθαει στο να λειτουργει πιο γρηγορα το τηλεφωνο ειδικα στο manila. ομως πιστευω οτι καποιες φορες κουραζει το ματι που ειναι ολα μαυρα και ψαχνεις να βρεις ποιο tab να πατησεις γιατι ειναι το ολο screen πολυ σκοτεινο. πιστευω οτι θα το συνηθισω σιγα σιγα απλα το ανεφερα γιατι το ενιωσα οσο το δουλευα. αυτα προς το παρον. θα επανελθω με περισσοτερα οσο δουλευω περισσοτερο το τηλ. καλημερα σας !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 4) και κατι τελευταιο γιατι σιγουρα σας κουρασα με το παραπανω κατεβατο. ενω περασα την AthineOS HD2 V4.0 23569 GR KB οπως ειπα, στις ρυθμισεις, στις πληροφοριες λογισμικου μου γραφει os version 5.2.23568 (23568.5.5.0). εχει γινει καποιο λαθος η εγω μπερδευομαι. γιατι λεει "...568" ενω περασα "...569". νομιζω οτι το ρωτησε και ο Κωστας (Te_Salat) αν θυμαμαι καλα. Υποθέτω ότι ο Κώστας απλά... θα ξέχασε να το αλλάξει. (Όσον αφορά το facebook... δεν έχω ασχοληθεί γενικότερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Αντώνη γενικά οι εφαρμογές για το facebook είναι προβληματικές! Σε σένα είναι περισσότερο αντιληπτό επειδή έχεις πάρα πολλές επαφές! Πάντως το feedback σου σχετικά με το facebook είναι ανεπανάληπτο! :lol: Και σε μένα το ίδιο γράφει στην έκδοση! Επίσης πολύ καλό είναι και το κολπάκι με τον φάκελο autoinstall, είδε με την μία τις ρυθμίσεις μου σε λογαριασμούς, mail, wifi :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 το build ειναι .69 οχι το os μπορειτε να το δειτε απο settings system about το facebook θελει και δευτερο update now αν εχεις πολλους για οτι αλλο ρωτηστε και στο δημιουργο του στο xda Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 το build ειναι .69 οχι το os μπορειτε να το δειτε απο settings system about Γιατί δεν χρησιμοποίησες και το OS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: κάνω download ένα αρχείο cab με τον opera 9.70 που έχω εγκαταστήσει , ότι αρχείο και να έχω κατεβάσει δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω σαν να ειναι κατεστραμμένο το αρχείο ακόμα και αρχεία zip τα ανοίγω και είναι άδεια ακόμα και στον υπολογιστή... Κατεβάζω αρχεία με τον 10 και όταν τελειώνει σε ρωτάει να το: ανοίξεις η ματαίωση. Αν πατήσεις να το ανοίξει το κάνει κανονικά εγκατάσταση, αν όμως το κάνεις για κάποιο λόγο απεγκατασταση και πας να το ξανα περάσεις απο εκεί που το είχες αποθηκεύσει...δεν το κάνει... Κάποια βοήθεια; Γιατί έτσι ξοδεύω τσάμπα mb..... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: κάνω download ένα αρχείο cab με τον opera 9.70 που έχω εγκαταστήσει , ότι αρχείο και να έχω κατεβάσει δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω σαν να ειναι κατεστραμμένο το αρχείο ακόμα και αρχεία zip τα ανοίγω και είναι άδεια ακόμα και στον υπολογιστή... Κατεβάζω αρχεία με τον 10 και όταν τελειώνει σε ρωτάει να το: ανοίξεις η ματαίωση. Αν πατήσεις να το ανοίξει το κάνει κανονικά εγκατάσταση, αν όμως το κάνεις για κάποιο λόγο απεγκατασταση και πας να το ξανα περάσεις απο εκεί που το είχες αποθηκεύσει...δεν το κάνει... Κάποια βοήθεια; Γιατί έτσι ξοδεύω τσάμπα mb..... Σε μενα κατεβαζει κανονικα απο τον οπερα 9.7 που εχω εγκαταστησει. Χθες κατεβασα το radio κατευθειαν και το περασα απο την καρτα μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: κάνω download ένα αρχείο cab με τον opera 9.70 που έχω εγκαταστήσει , ότι αρχείο και να έχω κατεβάσει δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω σαν να ειναι κατεστραμμένο το αρχείο ακόμα και αρχεία zip τα ανοίγω και είναι άδεια ακόμα και στον υπολογιστή... Κατεβάζω αρχεία με τον 10 και όταν τελειώνει σε ρωτάει να το: ανοίξεις η ματαίωση. Αν πατήσεις να το ανοίξει το κάνει κανονικά εγκατάσταση, αν όμως το κάνεις για κάποιο λόγο απεγκατασταση και πας να το ξανα περάσεις απο εκεί που το είχες αποθηκεύσει...δεν το κάνει... Κάποια βοήθεια; Γιατί έτσι ξοδεύω τσάμπα mb..... Ρεββεκα,δοκιμασε να κατεβασεις κατι αλλο,ισως να σου κανει corrupt στο συγκεκριμενο αρχειο ...αυτο γινεται οταν δεν εχει ολοκληρωθει το κατεβασμα ενος αρχειου. και κατι που πρεπει να ξερεις,αν σου ερθει κληση την στιγμη που κατεβαζεις κατι,διακοπτεται το downloading,δινοντας προτεραιοτητα στην κληση....εχω διπλο κατεβασει αρχειο 300mb+ απο αυτο:mad: παντως κατι δεν παει καλα με τον οπερα 9.7 (35964)και σε μενα...μερικες φορες μετα το 3ο παραθυρο που θα ανοιξω,το παιζεις κορωνα γραμματα να κρασσαρει ο οπερα...οχι παντα,αλλα το εχει κανει μερικες φορες... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 δοκιμασε κανενας αυτο που ειπα για το facebook ? καντε δημιουργια μιας νεας επαφης και χωρις να βαλετε τιποτα στην επαφη πηγαιντε τερμα κατω και πατηστε να κανετε συσχετιση της επαφης με το facebook. και δειτε αν σας εμφανιζει καποιο ατομο με ονομα Angie Bari. θελω να δω αν εχει καποιο προβλημα (η καποιον hacker ισως) ο δικος μου λογαριασμος του facebook η αν ειναι προβλημα του facebook tab. thanks !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Ρεββεκα,δοκιμασε να κατεβασεις κατι αλλο,ισως να σου κανει corrupt στο συγκεκριμενο αρχειο ...αυτο γινεται οταν δεν εχει ολοκληρωθει το κατεβασμα ενος αρχειου. και κατι που πρεπει να ξερεις,αν σου ερθει κληση την στιγμη που κατεβαζεις κατι,διακοπτεται το downloading,δινοντας προτεραιοτητα στην κληση....εχω διπλο κατεβασει αρχειο 300mb+ απο αυτο:mad: παντως κατι δεν παει καλα με τον οπερα 9.7 (35964)και σε μενα...μερικες φορες μετα το 3ο παραθυρο που θα ανοιξω,το παιζεις κορωνα γραμματα να κρασσαρει ο οπερα...οχι παντα,αλλα το εχει κανει μερικες φορες... Λοιπόν έκανα αρκετές δοκιμές και το συμπέρασμα που έβγαλα είναι το εξής: Με τον 9.7 κάποιες φορές κατεβάζει τα αρχεία σωστά και κάποιες φορές κατεστραμμένα, που σημαίνει ότι δεν το ρισκάρεις..... Ενώ αντίθετα όσα και αν κατέβασα με τον 10 ήταν άψογα. Πρέπει να είναι κάποιο conflict γιατί με προηγούμενες rom δεν είχα πρόβλημα, βέβαια είχαν αυτον προεγκατεστημένο δεν τον έβαζα εγώ... δοκιμασε κανενας αυτο που ειπα για το facebook ? καντε δημιουργια μιας νεας επαφης και χωρις να βαλετε τιποτα στην επαφη πηγαιντε τερμα κατω και πατηστε να κανετε συσχετιση της επαφης με το facebook. και δειτε αν σας εμφανιζει καποιο ατομο με ονομα Angie Bari. θελω να δω αν εχει καποιο προβλημα (η καποιον hacker ισως) ο δικος μου λογαριασμος του facebook η αν ειναι προβλημα του facebook tab. thanks !!!! . Κοίταξα αυτό που είπες, σε μένα δεν εμφανίζει κανένα τέτοιο όνομα....οπότε κάτι με τον λογαριασμό σου παίζει.... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 (edited) Γιατί δεν χρησιμοποίησες και το OS; γιατι δεν υπαρχει πουθενα οπου το δεις ειναι HEX edit το νουμερο απο 68 σε 69 Edited May 13, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Aπό τότε που απενεργοποίησα τo htc messaging,κάποιες φορές όταν μου έρχεται μήνυμα και ενώ το διαβάζω,η ειδοποίηση στο manila ότι έχω νέο sms παραμένει.Μπαίνω και στο windows messaging,ξανανοίγω το ήδη αναγνωσμένο μήνυμα αλλά η ειδοποίηση,δεν φεύγει.Φεύγει μόνο με soft reset ή με αλλαγή του hkcu\system\state\messages\sms\unread\count από 1 σε 0 Αν θυμάμαι καλά το ίδιο πρόβλημα είχα και με την official αγγλική.Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Aπό τότε που απενεργοποίησα τo htc messaging,κάποιες φορές όταν μου έρχεται μήνυμα και ενώ το διαβάζω,η ειδοποίηση στο manila ότι έχω νέο sms παραμένει.Μπαίνω και στο windows messaging,ξανανοίγω το ήδη αναγνωσμένο μήνυμα αλλά η ειδοποίηση,δεν φεύγει.Φεύγει μόνο με soft reset ή με αλλαγή του hkcu\system\state\messages\sms\unread\count από 1 σε 0 Αν θυμάμαι καλά το ίδιο πρόβλημα είχα και με την official αγγλική.Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος; ειναι bug της ρομ..κ μενα που δεν το εχω απενεργοποιησει παλι το ιδιο κανει. την δουλευω με το hspl 1.66 κ παει καλυτερα απο οτι με το 2.08..με βλεπω να γυρναω καποια στιγμη στο 1ο hspl... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Aπό τότε που απενεργοποίησα τo htc messaging,κάποιες φορές όταν μου έρχεται μήνυμα και ενώ το διαβάζω,η ειδοποίηση στο manila ότι έχω νέο sms παραμένει.Μπαίνω και στο windows messaging,ξανανοίγω το ήδη αναγνωσμένο μήνυμα αλλά η ειδοποίηση,δεν φεύγει.Φεύγει μόνο με soft reset ή με αλλαγή του hkcu\system\state\messages\sms\unread\count από 1 σε 0 Αν θυμάμαι καλά το ίδιο πρόβλημα είχα και με την official αγγλική.Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος; δεν ειναι προβλημα της ρομ.. αυτος που εφτιαξε το disable δεν εκανε την καλυτερη δουλια με το patch που χρησιμοποιει και φορτωνει σε καθ εκινηση.. πρεπι να υπαρχει και αλλος καλυτερος τροπος... εμενα μου αρεσει το htc messaging ολο φλασαρο την ρομ και δεν μαζευω ποτε πολλα μηνύματα για να δω αν κολαει.. αν και τοσο γρηγορο κινητο δεν νομιζω.. καμια επαφη με tp2 AthineOS v4.3 23569 GR KB Download HERE (Rapidshare) Change Log 15/5/10 *Αλλαγη ολων το package με αυτα απο την 2.13 το 80% ειναι καινουρια.. *datepicker fixed Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 ειναι bug της ρομ..κ μενα που δεν το εχω απενεργοποιησει παλι το ιδιο κανει. την δουλευω με το hspl 1.66 κ παει καλυτερα απο οτι με το 2.08..με βλεπω να γυρναω καποια στιγμη στο 1ο hspl... Και εγώ με 2.08 όπως οι περισσότεροι είμαι, εάν θέλω να δοκιμάσω κάποιο άλλο hspl π.χ 1.66 η θέλω να δοκιμάσω με το σκέτο hspl όχι το 2 τι χρειάζεται να κάνω; :O:O:O Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Change Log 15/5/10 *Αλλαγη ολων το package με αυτα απο την 2.13 το 80% ειναι καινουρια.. *datepicker fixed καλημερα σε ολους!!! μια ερωτηση ειναι πιο γρηγορη απο την προηγουμενη? γιατι αρκετοι στο xda λενε οτι οι base 2.10 ηταν πιο γρηγορη απο την καινουρια 2,13 Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 γιατι αρκετοι στο xda λενε οτι οι base 2.10 ηταν πιο γρηγορη απο την καινουρια 2,13 Γιατί οι μάγειρες αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στο scrolling στις πρώτες εκδόσεις τους based on 2.13. Εν ολίγοις... δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Και εγώ με 2.08 όπως οι περισσότεροι είμαι, εάν θέλω να δοκιμάσω κάποιο άλλο hspl π.χ 1.66 η θέλω να δοκιμάσω με το σκέτο hspl όχι το 2 τι χρειάζεται να κάνω; :O:O:O Τρέξε το HSPL2 και πέρασε όποιο HSPL θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 συγνωμη που ρωταω αλλα επειδη εχω μπερδευτει λιγο και σιγουρα θα ενδιαφερει και αλλους. εγω νομιζα οτι το hspl το κανουμε για το μοναδικο λογο να ξεκλειδωσουμε την συσκευη ωστε να μπορουμε να περναμε roms μαγειρεμενες. εκτος αυτου, παιζει ρολο στην λειτουργια της rom ποιο hspl θα εχω χρησιμοποιησει ? και αν ναι, σε ποιον τομεα επηρεαζει ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts