Jump to content

[ROM][HD2[WWE][15/05/10]AthineOS v4.0 21903/23569

b16b
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα το Autoinstall γιατι δεν μου κανει εγκατασταση τα προγραμματα μετα απο το φλας της ρομ?

Φακελος Autoinstal στην καρτα, τα cabs read only? η και κατι αλλο τσεκαρισμενο?

απο τον resco η απο το pc? properties read only?

2η φορα το εκανα και τιποτα!

Ας δωσει καποιος οδηγιες για να ξερουμε!

Ευχαριστω!

υ.γ το Archive παραμενει τικαρισμενο ετσι κ αλλιως.......σωστα?

Ο φακελος χρεαζεται κατι αλλο μηπως? δεν πιστευω να θελει τιποτε εισαγωγικα και τετοια <> ( )

δεν το εχω δοκιμασει ποτε.. αλλα φανταζομαι το φακελο τον εχεις με δυο ll και οχι με ενα που το εγραψες εδω..

δεν χρειαζεται κανενα συμβολο..

δεν ξερω ισως επειδη κανει ρεσταρτ το κινητο μηπως δεν θα επρεπε και ετσι δεν προλαβαινει να τα εγκαταστησει?

ας μας πει καποιος αν το εχει κανει ποτε..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Απαντήσεις 364
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν το εχω δοκιμασει ποτε.. αλλα φανταζομαι το φακελο τον εχεις με δυο ll και οχι με ενα που το εγραψες εδω..

δεν χρειαζεται κανενα συμβολο..

δεν ξερω ισως επειδη κανει ρεσταρτ το κινητο μηπως δεν θα επρεπε και ετσι δεν προλαβαινει να τα εγκαταστησει?

Σε μένα δούλεψε με autoinstall φάκελο ο οποίος είχε μόνο xml μέσα με ρυθμίσεις! :)

Φιλικά Γιώργος

• Administrators

Είναι απλή η λειτουργία του Autoinstall του Tom.

Φτιάχνεις τον εν λόγω φάκελο και ρίχνεις μέσα τα cab που θέλεις να αυτο-εγκατασταθούν μετά το hard reset. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Modpic.gif

Τελικα δουλευει αψογα εαν δεν τα εχεις κανει only read απο το pc μονο, αλλα πριν την αλλαγη της ρομ μεσο RESCO επιλογη ολων των cab-properties-read only- kai untick archive! με διπλο κλικ! στο κουτακι! δλδ να ειναι το μοναδικο κουτακι τικαρισμενο το read only.............αν το κανεις απο το pc παραμενει το archive τικαρισμενο!

Ευχαριστω παντως!

υ.γ το ιδιο θελει και στο XDA_UC

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

το αρχειο που ανεβασατε εδω (TomAutoInstall.rar) τι ακριβως το κανουμε ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators
Είναι μόνο για cookers που θέλουν να το ενσωματώσουν σε μια rom. Κατά συνέπεια... δεν το κάνεις τίποτα.

Modpic.gif

τι εγινε παιδια πεθανε το thread χεχεχε

παρεπιπτοντος το build του στερνα εινα fake αυτος το εχει γραψει ετσι..

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Φοβερός ο sternas :lol::lol:

Παντός πολύ άργησε να βγει νέο built.

Θα φλασσαρω την νεα σου Rom Κωστα να δω τις νεες Αλλαγες.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλησπερα παιδια:)

ποιος σου ειπε Κωνστατινε,να φτιαχνεις ρομς που δεν εχουν προβληματα?:D

εγω περιμενω παντως,την εκδοση με τις μειον εφαρμογες !

αν την φτιαξεις,καλως,αν οχι? παλι μια χαρα ειμαι:)

μας εφτιαξες μια χαρα με την δουλεια σου :respect:

ps με την 4.2 ειμαι κ δεν το σκεφτομαι καν να την αλλαξω!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators

Όντως... το έψαξα λίγο και κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα. Το αφήνω ασχολίαστο!

Modpic.gif

περασα και εγω την 4.3,δειχνει πολυ σταθερη και γρηγορη.δεν εχω καταφερει να μου γυριζει σε lanscape στο manilla,ουτε καν στον οπερα.

Φιλικά Γιώργος

περασα και εγω την 4.3,δειχνει πολυ σταθερη και γρηγορη.δεν εχω καταφερει να μου γυριζει σε lanscape στο manilla,ουτε καν στον οπερα.

to opera 10 γυριζει αν εχεις το 9.7 πρεπει να το κανεις add στην white list

μπορεισ με το bsb tweak και μαλλον και το μανιλα δεν το εχω δοκιμασει

Κωνσταντινος

to opera 10 γυριζει αν εχεις το 9.7 πρεπει να το κανεις add στην white list

μπορεισ με το bsb tweak και μαλλον και το μανιλα δεν το εχω δοκιμασει

ο οπερα 10 θελει επανεκινηση και μετα κανει auto rotate;)

το μανιλα στην ρομ σου Κωστη,δεν εχει σκιν για landscape σε ολα τα tabs ;)

γυρναει αλλα μενει μαυρη οθονη :)

edit

μιλαω για την 4.2

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ρε παιδια θα τρελαθω. δεν παιζει με τιποτα ο ηχος στα εισερχομενα sms. και τι δεν εχω δοκιμασει. εχω αλλαξει ηχους, εχω δοκιμασει με αρχειο mp3, wav, wma, εχω μπει στη registry να δω τι γινεται. τιποτα.

δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα μεσα που να το πειραζει η να το χαλαει.

το ειχα τσεκαρει μολις μπηκα σε αδεια ρομ και επαιζε ο ηχος. μετα που κανω ενα full backup με το spb backup δεν παιζει ο ηχος. δεν κανω restore. backup κανω.

restore εκανα μονο τα pim και email με το sp backup. λετε να φταιει αυτο ? γιατι ομως ?

θα σκισω τα πτυχια μου και θα τα φαω για δειπνο. ουφφφφφ :) :) :) :)

ριξτε καμια σκεψη βρε παιδια.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ρε παιδια θα τρελαθω. δεν παιζει με τιποτα ο ηχος στα εισερχομενα sms. και τι δεν εχω δοκιμασει. εχω αλλαξει ηχους, εχω δοκιμασει με αρχειο mp3, wav, wma, εχω μπει στη registry να δω τι γινεται. τιποτα.

δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα μεσα που να το πειραζει η να το χαλαει.

το ειχα τσεκαρει μολις μπηκα σε αδεια ρομ και επαιζε ο ηχος. μετα που κανω ενα full backup με το spb backup δεν παιζει ο ηχος. δεν κανω restore. backup κανω.

restore εκανα μονο τα pim και email με το sp backup. λετε να φταιει αυτο ? γιατι ομως ?

θα σκισω τα πτυχια μου και θα τα φαω για δειπνο. ουφφφφφ :) :) :) :)

ριξτε καμια σκεψη βρε παιδια.

Καλημερα,

Αντωνη δοκιμασε αυτο:

Sms_sound_Fix.cab

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Eχω τον Opera 10 που εχει ενσωματωνεμο η 4,3...Δεν γυρναει..Εγκατεστησα και κατι cab αλλα δεν βλεπω φως...Εβαλα και το πληκτρολογιο του DR αλλα δεν γραφει 160..Κατα τα αλλα η ρομ ειναι αψογη και χωρις το παραμικρο κολημα...:):):):)

Απλως δεν γουσταρω τον Τοτal Commander...Μια ερωτησουλα,στην Energy,ειχε στο soft key που εχουμε τον total μια εφαρμογη που ανοιγε κατι σαν το Comm Manager και τα ανοιγε και γρηγορα,μπορουμε να βαλουμε κατι τετοιο;

Φιλικά Γιώργος

Eχω τον Opera 10 που εχει ενσωματωνεμο η 4,3...Δεν γυρναει..Εγκατεστησα και κατι cab αλλα δεν βλεπω φως...Εβαλα και το πληκτρολογιο του DR αλλα δεν γραφει 160..Κατα τα αλλα η ρομ ειναι αψογη και χωρις το παραμικρο κολημα...:):):):)

Απλως δεν γουσταρω τον Τοτal Commander...Μια ερωτησουλα,στην Energy,ειχε στο soft key που εχουμε τον total μια εφαρμογη που ανοιγε κατι σαν το Comm Manager και τα ανοιγε και γρηγορα,μπορουμε να βαλουμε κατι τετοιο;

Το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα με το rotation στον οπερα και παρατηρησα οτι μου παρουσιαστηκε οταν προσπαθησα να κανω μεσω το BsB καποιες εφαρμογες να εχουν rotation.

Για το αριστερο soft key εχει δωσει ο Athineos cabaki που μπορεις να το γυρισεις στο phone

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

θα το κοιταξω για το rotation... νόμιζα πως δεν το χρειαζετε κανεις μιας και δεν εχει πληκτρολόγιο η συσκευη...

θα ανεβάσω σύντομα 21904

Κωνσταντινος

Κωσταντινε, θα σου προτεινα στην καθε ρομ που ανεβαζεις, στο αρχειο .rar, οταν το κανουμε αποσυμπιεση να εχει σαν ονομα ο φακελλος το ονομα της ρομ σου και την εκδοση γιατι βλεπω οτι παντα βαζεις σαν ονομα το "RELEASE_LEO".

LG G2 32GB D800 LTE

AthineOS HD2 v5.0 21904

Download HERE (Rapidshare)

Change Log v5.0 20/05/10

*Καινουριο Build 21904

Κωνσταντινος

θα το κοιταξω για το rotation... νόμιζα πως δεν το χρειαζετε κανεις μιας και δεν εχει πληκτρολόγιο η συσκευη...

θα ανεβάσω σύντομα 21904

Αν μπορείς βάλε και full rotation στο manila,γιατί δημιουργείται πρόβλημα σε κάποια προγράμματα πλοήγησης.π.χ. Τρέχω giniusdriver που είναι σε landscape και όταν πατάω το σπιτάκι για να βγω στην κεντρική οθόνη,εμφανίζει μόνο την επάνω μπάρα.Με το manilla της official 1.66 πατώντας το σπιτάκι,το manila επανέρχεται σε portrait.

EDIT

Με την 21904 δεν μπαίνει στο start menu.Παρόμοιο πρόβλημα με αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3174398#post3174398 με απενεργοποίηση του htc notification manager,μπαίνει κανονικά

Edited by bbbb

AthineOS HD2 v5.0 21904

Change Log v5.0 20/05/10

*Καινουριο Build 21904

Την φλασαρα αλλα βρεθηκα προ εκπληξεως.

Μοιαζει σαν μιξη 6.5 με 6.5.5

Κανονικο 6.5 looking με προσθηκη των εξτρα tabs.

Αν το ηξερα δεν θα την φλασαριζα γιατι με το ιντερνετ που εχουμε εδω κατω χρειαζομαι μιση ωρα να την κατεβασω.

Μπορει να ειναι καλη αλλα εχουμε πια συνηθίσει στις 6.5.X και δεν ειναι ευκολο να γυρναμε πισω.:(

Καλο ειναι Κωστη οταν υπάρχουν τετοιες αλλαγες να γραφεις δυο λογια.:confused:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια σορρυ απο κεκτημένη ταχυτητα..

ειναι κανονικα 6,5 δεν εχει τιποτα περιεργο.. το σταρτ μενου δεν δουλευει και το διορθωσα...

με ολα τα πακατζ απο 2.13

για ιδια αλλα 6.5.3 φλασαρετε την ν4.3 [2.13]

AthineOS HD2 v5.1 21904

Change Log v5.1 20/05/10

*Καινουριο Build 21904

*Διωρθωση του πρβληματος με το σταρτ μενου

Edited by b16b

Κωνσταντινος

Κωστα τον slider στην οθονη κλησης τον εχεις βγαλει εντελως ? εννοω αυτο που μπαινει μπροστα απο τα κουμπια στην οθονη οταν εισαι σε κληση για να μην τα πατας κατα λαθος.

αλλαζω στο registry την τιμη και δεν τον εμφανιζει.

LG G2 32GB D800 LTE

παιδια σορρυ απο κεκτημένη ταχυτητα..

ειναι κανονικα 6,5 δεν εχει τιποτα περιεργο.. το σταρτ μενου δεν δουλευει και το διορθωσα...

με ολα τα πακατζ απο 2.13

για ιδια αλλα 6.5.3 φλασαρετε την ν4.3 [2.13]

AthineOS HD2 v5.1 21904

Change Log v5.1 20/05/10

*Καινουριο Build 21904

*Διωρθωση του πρβληματος με το σταρτ μενου

Δεν χαλασε ο κόσμος, ετσι κι αλλιως εγω ξαναγυρισα στην V4 η οποια ειναι μακραν η καλυτερη τοσο σε ταχυτητα αλλα κυριως σε touching & scrolling.

Δεν ξερω γιατι αλλα στα τελευταια builds κατι δεν παει καλα.

Η 4.3 τελικα ειναι οντως πιο αργη απο τις προηγουμενες.

Τωρα που ξαναπερασα την V4 φανηκε η διαφορα.

Δεν με χαλαει που ξαναγυρισα, την ξαναστησα σε 15 λεπτα προσθετοντας και αφαιροντας καποια πραγματα με το autoinstall και επανφεροντας τις ρυθμισεις μου με τα xml.

θα κρατηθει σαν μητρα μεχρι να βγει καποιο αναλογο build.