Jump to content

Ποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;

TN97
 Κοινοποίηση

Ποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε (για οποιονδήποτε λόγο);  

1.063 members have voted

1. 1. Ποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε (για οποιονδήποτε λόγο);

• Cosmote
      405
    • Vodafone
      366
    • Wind
      292

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι WIND, λόγω κακής κάλυψης (και προσφορών που είναι κράχτες). Οχι COSMOTE, γιατί το σήμα της δεν είναι 'καμπάνα', αλλά 'μπανάνα' (καλύτερο απο της WIND πάντως) και γιατί είναι υπερφορτωμένο, με όλους τους teenagers (και καλά κάνουν τα παιδιά). Ναι στη VODAFONE, γιατί έχει τα λιγότερα ελαττώματα από τις άλλες 2. Εχει πιο σοβαρό σήμα, παγκόσμια εμπειρία, στο λογισμικό vodafone των συσκευών τους τα πάνε λίγο χάλια (να παίρνετε συσκευές που να μην έχουν λογισμικό vodafone). Απλώς να ξέρετε ότι η Vodafone στην Ελλάδα πιέζει απίστευτα τους πωλητές της στα καταστήματα να πιάσουν στόχους, με τρόπους όχι τόσο τίμιους. Μεγάλη προσοχή! Παρ'όλα αυτά, προτιμώ Vodafone.

Ναι στη VODAFONE, γιατί έχει τα λιγότερα ελαττώματα από τις άλλες 2. Εχει πιο σοβαρό σήμα, παγκόσμια εμπειρία,

τωρα πραγματικα,τα εννοεις αυτα που λες?

δηλαδη επιλεγεις μια εταιρεια ,ΟΧΙ με βασικο παραγοντα την τσεπη σου?

τι να την κανω την εμπειρεια ?

για παραδειγμα στην wind ποτε δεν ειχα προβλημα σηματος και στου βοδιου το κερατο ,που λενε, ενω στην vodafone 10 χρονια μου εχουν σπασει τα νευρα με τα λαθος τηλ!

μα μονο σε αυτην την εταιρεια να γινεται?και μου το λενε ολοι οσι εχουν vodafone απο τον κυκλο μου!

τελος παντων,προσωπικα ,δεν ειναι βασικοι παραγοντες οι ανωθεν για επιλογη μιας εταιρειας!

αλλα η τσεπη μου!

με συμφερει?σε επιλεγω!

δεν με συμφερει?παω αλλου!

απλα!:D

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

τωρα πραγματικα,τα εννοεις αυτα που λες?

δηλαδη επιλεγεις μια εταιρεια ,ΟΧΙ με βασικο παραγοντα την τσεπη σου?

τι να την κανω την εμπειρεια ?

για παραδειγμα στην wind ποτε δεν ειχα προβλημα σηματος και στου βοδιου το κερατο ,που λενε, ενω στην vodafone 10 χρονια μου εχουν σπασει τα νευρα με τα λαθος τηλ!

μα μονο σε αυτην την εταιρεια να γινεται?και μου το λενε ολοι οσι εχουν vodafone απο τον κυκλο μου!

τελος παντων,προσωπικα ,δεν ειναι βασικοι παραγοντες οι ανωθεν για επιλογη μιας εταιρειας!

αλλα η τσεπη μου!

με συμφερει?σε επιλεγω!

δεν με συμφερει?παω αλλου!

απλα!:D

..οι φτηνότερες λύσεις, δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Είχα συμβόλαιο και στις 3 εταιρίες και ποτέ δε ξεπερνούσα τα οικονομικά μου, λόγω καλού ελέγχου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά ξέρω και εγώ πάρα πολλούς μου συμφωνούν στη γνώμη μου

βασικος παραγοντας παντως ,ειναι η τσεπη μας!

και το image της εταιρειας!

wind 5 χρονια συνδρομητης κανενα παραπονο.!

αλλα και vodafone 2 χρονια συνδρομητης αλλα ακομη δεν εχω βρει το προγραμμα συμβολαιου που να μου ταιριαζει... δεν ξερω το παλευω ακομα να παραμεινω...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

βασικος παραγοντας παντως ,ειναι η τσεπη μας!

και το image της εταιρειας!

Μάλλον κάπως διαφορετικά ήθελες να το γράψεις διότι έτσι όπως το έγραψες μάλλον υπάρχει αντίθεση.

Διότι αν το image είναι αντίθετο προς τη τσέπη μας τότε γιατί να συνεχίσουμε;

Ως προς το πρώτο μέρος της απάντησής σου θεωρώ ότι ο καθένας μας θέτει τις δικές του προτεραιότητες και αποφασίζει τι θα επιλέξει.

Εσύ ή εγώ π.χ. μπορεί να θεωρούμε βασικό τις χρεώσεις, κάποιος άλλος το σήμα και κάποιος τρίτος το όνομα κ.λ.π..

Ότι δικό μας κριτήριο είναι π.χ. η οικονομία δε σημαίνει πως είναι το σωστό για όλους, ούτε πως πρέπει υποχρεωτικά να είναι και για τους άλλους το βασικό κριτήριο της επιλογής τους.

Μάλλον κάπως διαφορετικά ήθελες να το γράψεις διότι έτσι όπως το έγραψες μάλλον υπάρχει αντίθεση.

Διότι αν το image είναι αντίθετο προς τη τσέπη μας τότε γιατί να συνεχίσουμε;

Ως προς το πρώτο μέρος της απάντησής σου θεωρώ ότι ο καθένας μας θέτει τις δικές του προτεραιότητες και αποφασίζει τι θα επιλέξει.

Εσύ ή εγώ π.χ. μπορεί να θεωρούμε βασικό τις χρεώσεις, κάποιος άλλος το σήμα και κάποιος τρίτος το όνομα κ.λ.π..

Ότι δικό μας κριτήριο είναι π.χ. η οικονομία δε σημαίνει πως είναι το σωστό για όλους, ούτε πως πρέπει υποχρεωτικά να είναι και για τους άλλους το βασικό κριτήριο της επιλογής τους.

ναι λαθος μου :O

και οχι το Image της εταιρειας ηθελα να πω!:D

εννοειται πως ολη μας εχουμε καποια κριτηρια!

εννοειται πως οι μικτροτερες ηλικιες δεν εχουν παραγοντα την τσεπη τους...

εξηγηστε μου κατι: οταν καποιος π.χ. εχει unlimited 35 (vodafone), COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35 και το αντιστοιχο της wind (wind s), πανω κατω το ιδιο παγιο (για τα ιδια δωρεαν λεπτα) δεν πληρωνει? Και, ας πουμε οτι την ιδια ακριβως στιγμη 3 ατομα με τα 3 παραπανω προγραμματα κανουν μια κληση. Ποιος απο τους 3 θα εχει τα μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας σε: α) να εχει καλη καλυψη (βλ.wind), β) να μην ειναι φορτωμενο το δικτυο απο teenagers (βλ.cosmote), γ) να προλαβει μια προσφορα-κραχτη, που η εταιρια άλλα λέει και μετά τα αλλάζει (βλ.wind), που μονο οποιοι ειναι πιο γρηγοροι απο τη σκια τους την προλαβαινουν. Και οσο αφορα την εξυπ.πελατων, οτι δινεις-παιρνεις (που στο τελος σου βγαινει πιο ακριβο, γιατι θα χρειαστει ΚΑΙ να χασεις χρονο ΚΑΙ να κανεις πολλες κλησεις, αρα ΚΑΙ κοστος). Το θέμα ειναι να βλεπει ο κοσμος πιο σφαιρικα το κερδος του, οχι την επιδοτηση που θα παρει, η εαν το παγιο του ειναι 3 ευρω φτηνοτερο. ΚΑΙ οι 3 εταιριες εχουν τα θετικα και αρνητικα τους, το θεμα ειναι να επιλεγουμε τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ αρνητικα, ωστε να γινει και η δουλεια μας. Το βρισκω ΓΕΛΟΙΟ να ειμαστε στο 2010 και να μην υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εταιρια κινητης που να εχει 100% καλυψη. Δυστυχως ετσι ειναι η Ελλαδιτσα μας, οποτε επιλεγουμε αυτον με τα λιγοτερα ελαττωματα..

Το βρισκω ΓΕΛΟΙΟ να ειμαστε στο 2010 και να μην υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εταιρια κινητης που να εχει 100% καλυψη. Δυστυχως ετσι ειναι η Ελλαδιτσα μας, οποτε επιλεγουμε αυτον με τα λιγοτερα ελαττωματα..

συμφωνα παντως με τα δελτια τυπου και τις διαφημισεις τους και οι 3 εχουν καλυψη 99,8%. Μας κοροιδευουν δηλαδη μεσα στα μουτρα μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

συμφωνα παντως με τα δελτια τυπου και τις διαφημισεις τους και οι 3 εχουν καλυψη 99,8%. Μας κοροιδευουν δηλαδη μεσα στα μουτρα μας.

..οπως επισης και οι 3 ειχαν ταυτοποιηση καρτοκινητων 95% (και οι 3!!)

..οπως επισης και οι 3 ειχαν ταυτοποιηση καρτοκινητων 95% (και οι 3!!)

Που σημαινει οτι ταυτοποιηθηκαν περιπου 17.000.000 κινητα. Αστεια πραγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εξηγηστε μου κατι: οταν καποιος π.χ. εχει unlimited 35 (vodafone), COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35 και το αντιστοιχο της wind (wind s), πανω κατω το ιδιο παγιο (για τα ιδια δωρεαν λεπτα) δεν πληρωνει? Και, ας πουμε οτι την ιδια ακριβως στιγμη 3 ατομα με τα 3 παραπανω προγραμματα κανουν μια κληση. Ποιος απο τους 3 θα εχει τα μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας σε: α) να εχει καλη καλυψη (βλ.wind), β) να μην ειναι φορτωμενο το δικτυο απο teenagers (βλ.cosmote), γ) να προλαβει μια προσφορα-κραχτη, που η εταιρια άλλα λέει και μετά τα αλλάζει (βλ.wind), που μονο οποιοι ειναι πιο γρηγοροι απο τη σκια τους την προλαβαινουν. Και οσο αφορα την εξυπ.πελατων, οτι δινεις-παιρνεις (που στο τελος σου βγαινει πιο ακριβο, γιατι θα χρειαστει ΚΑΙ να χασεις χρονο ΚΑΙ να κανεις πολλες κλησεις, αρα ΚΑΙ κοστος). Το θέμα ειναι να βλεπει ο κοσμος πιο σφαιρικα το κερδος του, οχι την επιδοτηση που θα παρει, η εαν το παγιο του ειναι 3 ευρω φτηνοτερο. ΚΑΙ οι 3 εταιριες εχουν τα θετικα και αρνητικα τους, το θεμα ειναι να επιλεγουμε τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ αρνητικα, ωστε να γινει και η δουλεια μας. Το βρισκω ΓΕΛΟΙΟ να ειμαστε στο 2010 και να μην υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εταιρια κινητης που να εχει 100% καλυψη. Δυστυχως ετσι ειναι η Ελλαδιτσα μας, οποτε επιλεγουμε αυτον με τα λιγοτερα ελαττωματα..

Καμία εταιρεία, σε καμια χώρα του πλανήτη δεν έχει 100% κάλυψη επομένως δεν είναι καθόλου απαράδεκτο που δεν την έχουμε εδώ.

Η γεωλογική μορφολογία καθως και οι διάφορες τεχνικες η κοινωνικες δυσκολίες κάνουν επίπονο έργο την εγκατάσταση κεραιών που σημαίνει ειδικά στην Ελλάδα θα έπρεπε να ήμασταν τρισευτυχισμενοι με την κάλυψη που έχουμε.

Επίσης δεδομένου και του μεγέθους της ελληνικης αγορας είμαστε ίσως πανευρωπαικοι πρωταθλητές στο ύψος των ποσών που δαπανωνται για αναβαθμισεις και επεκτάσεις δικτύων.

Το έχω ξαναπεί, η κινητή τηλεφωνία είναι ένας από τους λίγους τομείς στην Ελλάδα που αναπτύσσεται σωστά. Ίσως ο μοναδικος στον οποίο το κόστος χρήσης (ειδικά στο mobile broadband) πέφτει καθε χρόνο. Παντού αλλού πέφτουμε θύματα του διογκωμενου πληθωρισμού και της αισχροκερδιας.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Καμία εταιρεία, σε καμια χώρα του πλανήτη δεν έχει 100% κάλυψη επομένως δεν είναι καθόλου απαράδεκτο που δεν την έχουμε εδώ.

Η γεωλογική μορφολογία καθως και οι διάφορες τεχνικες η κοινωνικες δυσκολίες κάνουν επίπονο έργο την εγκατάσταση κεραιών που σημαίνει ειδικά στην Ελλάδα θα έπρεπε να ήμασταν τρισευτυχισμενοι με την κάλυψη που έχουμε.

Επίσης δεδομένου και του μεγέθους της ελληνικης αγορας είμαστε ίσως πανευρωπαικοι πρωταθλητές στο ύψος των ποσών που δαπανωνται για αναβαθμισεις και επεκτάσεις δικτύων.

Το έχω ξαναπεί, η κινητή τηλεφωνία είναι ένας από τους λίγους τομείς στην Ελλάδα που αναπτύσσεται σωστά. Ίσως ο μοναδικος στον οποίο το κόστος χρήσης (ειδικά στο mobile broadband) πέφτει καθε χρόνο. Παντού αλλού πέφτουμε θύματα του διογκωμενου πληθωρισμού και της αισχροκερδιας.

για τα λεφτα που εχουν δωσει για αναβαθμισεις και επεκτασεις, θα επρεπε η Ελλαδα να εχει δικο της δορυφορο, να καλυπτει 110% του δικτυου!

Που σημαινει οτι ταυτοποιηθηκαν περιπου 17.000.000 κινητα. Αστεια πραγματα.

Όχι ακριβώς, διότι και στις τρεις γνωρίζουν οι υπεύθυνοι τύπου να χειρίζονται πολύ καλά τη γλώσσα μας.

Στις ανακοινώσεις τους λοιπόν και οι τρεις εταιρείες, ανέφεραν ότι έγινε ταυτοποίηση στο 95% των ενεργών αριθμών.

Τώρα πόσοι είναι αυτοί κ.λ.π. θα το μάθουμε εν καιρώ.

Όχι ακριβώς, διότι και στις τρεις γνωρίζουν οι υπεύθυνοι τύπου να χειρίζονται πολύ καλά τη γλώσσα μας.

Στις ανακοινώσεις τους λοιπόν και οι τρεις εταιρείες, ανέφεραν ότι έγινε ταυτοποίηση στο 95% των ενεργών αριθμών.

Τώρα πόσοι είναι αυτοί κ.λ.π. θα το μάθουμε εν καιρώ.

δεν ειναι λογικο το 95%, και θα σου εξηγησω γιατι: ας πουμε οτι το 100% των ανηλικων εκανε ταυτοποιηση (λογω ηλικιας, το εκαναν οι γονεις τους). Απο τους ενηλικες, ειμαι σιγουρος οτι ενα 20% το εκανε συμβολαιο (1 στους 5 δλδ). Και αυτο, γιατι οταν καποιος παει για ταυτοποιηση, δεν του λενε "οκ θα στην κανω", πρωτα τους προτεινουν να σκεφτουν το συμβολαιο, που θα παρουν και δωρεαν συσκευη και που θα εχουν δωρεαν λεπτα προς ολους, και δε θα εχουν να ξυνουν αλλες καρτες πια. Επισης, οπως εχω γραψει και σε αλλη συζητηση του myphone, πολλα καταστηματα λενε οτι 'εχει κολλησει η εφαρμογη της ταυτοποιησης, γιατι να μην το κανουμε συμβολαιο, παλι στοιχεια θα δηλωσουμε, θα γινει και πιο γρηγορα'.. Τωρα πως γινεται να μην κολλαει ποτε η εφαρμογη του συμβολαιου.. Αυτα που γραφω ειναι επιβεβαιωμενα απο πολυ εγκυρες πηγες..

για τα λεφτα που εχουν δωσει για αναβαθμισεις και επεκτασεις, θα επρεπε η Ελλαδα να εχει δικο της δορυφορο, να καλυπτει 110% του δικτυου!

Για τα λεφτά που έχουν δώσει έπρεπε το παγιό σου να είναι 300€. Και η κάλυψη δεν είναι θέμα επενδύσεων αλλά κοινωνικο. Αν δεν ήταν έτσι θα είχαμε κάλυψη 200%.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Για τα λεφτά που έχουν δώσει έπρεπε το παγιό σου να είναι 300€. Και η κάλυψη δεν είναι θέμα επενδύσεων αλλά κοινωνικο. Αν δεν ήταν έτσι θα είχαμε κάλυψη 200%.

γι αυτο πρεπει στην ελλαδα επιτελους να εφαρμοστει εσωτερικη περιαγωγη μεταξυ των 3 δικτυων

δεν ειναι λογικο το 95%, ...

Δε διαφωνούμε ότι μας κοροϊδεύουν, κοίταξε πάλι τι γράφω στο ποστ μου που έκανες παράθεση.

εγω, οπως εγραψα πιο παλια, προτιμω voda, αλλα οπως τα βλεπω με τα οικονομικα μετρα που θα ερθουν το φθινοπωρο, εαν η voda δε κανει καποια ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορα, ολοι θα το γυρισουμε σε what's up! Cosmote ξεκινα να στηνεις και αλλα κελια (cells) γιατι σε κοβω για τη μεγαλυτερη υπερφορτωση στην ιστορια!

• 2 weeks later...

Cosmote με συμβόλαιο. Πολύ σερφάρισμα με το κινητό (3 γιγα), 1500 λεπτά και sms προς όλα τα Cosmote, σταθερά ΟΤΕ, Whats up κλπ και 2 ώρες τηλέφωνα για άλλους προορισμούς. Πληρώνω μόνο το πάγιο.

(Αν ένα πράγμα μου λείπει, πιστεύω και σε άλλους, είναι το 99% πληθυσμιακή κάλυψη να γίνει 99% γεωγραφική).

• 2 weeks later...