AgentGolder Δημοσιεύτηκε April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2010 Έχω μιά της Realtek με το High definition. Θέλω να γράφω ότι "ακούγεται" απ'αυτή, streams, VOIP, κλπ. Στα Windows XP υπήρχε η επιλογή "Στερεοφωνική μίξη" στις συσκευές ηχογράφησης, αλλά στα 7 ή τα Vista ακόμα κι αν έβαλα το σχετικό driver δεν υπάρχει. Το μόνο που κατάφερα μετά και την εγκατάσταση αυτού, ήταν να μη λειτουργεί το μικρόφωνο με αποτέλεσμα να το απεγκαταστήσω και να εξακολουθώ να χρησιμοποιώ αυτό των Windows. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 http://www.downloadsquad.com/2007/01/15/how-to-enable-wave-out-recording-in-vista/ 99% θα χρειαστεί να κάνεις Show Disabled Devices. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. June 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Έβαλα τον τελευταίο driver απ'το site της realtek, έκανα και "προβολή απενεργοποιημένων συσκευών" και κάτι γίνεται. Τώρα το ίδιο πρόβλημα έχω στο laptop, δε δουλεύει ο ίδιος driver εκεί. Είναι το Del Latitude D630 και πάλι στα Windows 7 αλλά ultimate. Ευχαριστώ. Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts