Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Επανεκκίνηση τον router έκανες; Αν ναι, τι διεύθυνση dns βλέπεις να παίρνει το κινητό;

Αν εννοείς IP δεν παίρνει. Με το που βάζω τον κωδικό για το δίκτυο,στην ουσία δεν συνδέεται απλά τον αποθηκεύει. Και βγάζει error σχετικά με την πιστοποίηση.

Εβαλα προσφατα τον naked browser. Ειναι γρηγορος,εχει flash,full screen ,text reflow. Εχει αρκετες ψαγμενες ρυθμισεις,ειδικα η pro έκδοση. Εχει φτιαχτει απο παιδια του xda και φαινεται πολυ γυαλισμενος στις λεπτομερειες. Πολυ ομαλος,μονο με τους σελιδοδεικτες δεν ειμαι ικανοποιημενος.

Σε tablet τί προτιμάτε ρε παιδιά γιατί και ο next και ο chrome είναι ψιλοαπογοήτευση

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε tablet τί προτιμάτε ρε παιδιά γιατί και ο next και ο chrome είναι ψιλοαπογοήτευση

Boat για tablets.! :)

Uc browser

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Boat για tablets.! :)

Uc browser

Thanks! Θα τους δοκιμάσω

Edit: κρατάω boat προς το παρόν λόγω καλύτερης συμπεριφοράς με flash

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εβαλα προσφατα τον naked browser. Ειναι γρηγορος,εχει flash,full screen ,text reflow. Εχει αρκετες ψαγμενες ρυθμισεις,ειδικα η pro έκδοση. Εχει φτιαχτει απο παιδια του xda και φαινεται πολυ γυαλισμενος στις λεπτομερειες. Πολυ ομαλος,μονο με τους σελιδοδεικτες δεν ειμαι ικανοποιημενος.

Όντως πολύ καλός, το UI του όμως πολύ άβολο. Σε αργά κινητά είναι ταχύτατος πάντως

Boat HD, ειδικός για ταμπλετ, έτσι λέγεται νομίζω. Ο καλύτερος για μένα και σε κινητά

Τον Boat για tablets που είπαν και τα παιδιά. Εγώ τον έχω και στο Note 2. Εξαιρετικός.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δουλευω τελευταια τον xscope. Ειναι πολυ καλος και αυτος. Τα gestures του ειναι βολικα και εξυπνα,γρηγορος,με φλας κτλ. Μειονεκτηματα: δε μου περασε ολα τα bookmarks μου,ειναι paid,εχει να ανανεωθει απο το Γενάρη.

Αξιζει ομως να τον δοκιμασει καποιος,εστω και απο καποιο "γκριζο" apk ,ωστε να δει μετα αν θελει να τον αγορασει.

Γενικως,με ολους τους browsers που υποστηριζουν flash δεν ειμαι ικανοποιημενος. Επειδη το flash το θελω για streaming αθλητικων γεγονοτων,οι πολλες διαφημισεις-pop up που βγαινουν ,καταστρεφουν την εμπειρια. Ο firefox με τα adblocks του καπως τα καταφερνει καλύτερα.

Με ποιο τροπο μπορουμε να εχουμε πληρη πορσβαση σε ιστοσελιδα που μας ζηταει να εχουμε ενεργοποιημενο το javascript?

Ενεργοποιηση javascript υπαρχει μεσω του browser αλλα η ιστοσελιδα δεν ανοιγει κανονικα.

Με ποιο τροπο μπορουμε να εχουμε πληρη πορσβαση σε ιστοσελιδα που μας ζηταει να εχουμε ενεργοποιημενο το javascript?

Ενεργοποιηση javascript υπαρχει μεσω του browser αλλα η ιστοσελιδα δεν ανοιγει κανονικα.

Αυτό που στην ουσία σου ζητάει είναι Flash.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει την διαφορά των mini με τους κανονικούς;

Συνήθως, οι mini εκδόσεις έχουν κάπως λιγότερα features, ώστε να είναι και "φιλικότεροι" στην κατανάλωση πόρων του συστήματος. Βέβαια πάντα εξαρτάται κι από τον εκάστοτε browser :)

Τhe end of an era...

Παιδιά μπορεί κανενας να μου προτείνει εναν καλό popup browser? εχω δοκιμασει μερικους αλλα απογοητεύτηκα...

Ξέρει κανείς γιατί όταν πατάω το βελάκι για back στον Dolphin, αντί να πάει μια σελίδα πίσω κάνει απλά refresh την ίδια που είμαι ήδη;

Είναι κάποια ρύθμιση;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το ίδιο κάνει και ο chrome, μπορεί να το προκαλεί κάποιο pop-up γιατί αν πατήσεις γρήγορα το back δύο φορές, γυρίζει.

Στον Opera όμως δουλεύει υποδειγματικά.

Επίσης στον Dolphin δεν δουλεύουν τα shortcuts του Swype.

Και τον προτιμώ από τον Opera, γιατί έχει αρχίσει και κάνει κολλήματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω αν έχω κάνει εγώ καμιά πατάτα... Μέχρι πριν λίγες μέρες κατεβαζα με τον boat κανονικά. Τώρα αν θέλω να κατεβάσω λίγο μεγάλο αρχείο (zip για rom ή κάποιο zip για theme) το κατεβάζει υποτίθεται σε χρόνο μηδέν και όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου λέει bad file (αφού έχει κατεβάσει πολύ μικρό κομμάτι).. Με τον μαμά browser κατέβασα κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα 2 σύντομες ερωτήσεις σχετικά με τον chrome . πως προσθέτω σελιδοδείκτες κτλ από το chrome στο pc(θέλω κατά έναν τρόπο να συγχωνευτούν οι 2 browsers μεταξύ τους) και torrent(οχι μονο magnet links)? Ευχαριστώ

Αν καποιον σελιδοδεικτη στο chrome του κινητου τον ορισεις να ειναι σελιδοδεικτης του επιτραπέζιου υπολογιστή και οχι του κινητου ή σε κάποιο άλλο folder,θα συγχρονιστουν κανονικα.

Για torrents εγω χρησιμοποιώ την εφαρμογη μtorrent remote και η διαδικασια γινεται πολυ γρηγορα.

Αν καποιον σελιδοδεικτη στο chrome του κινητου τον ορισεις να ειναι σελιδοδεικτης του επιτραπέζιου υπολογιστή και οχι του κινητου ή σε κάποιο άλλο folder,θα συγχρονιστουν κανονικα.

Για torrents εγω χρησιμοποιώ την εφαρμογη μtorrent remote και η διαδικασια γινεται πολυ γρηγορα.

Για το πρώτο ζήτημα πιο πολύ θέλω να κάνω sync τον chrome του επιτραπέζιου pc με αυτόν του android. Τον μtorrent remote θα τον δοκιμάσω, είδα ότι χρειάζεται εγγραφή πρώτα μέσω του pc, αλλά το θέμα είναι να κάνει σωστά τη δουλειά του!!;)

Γινεται αυτοματα ο συγχρονισμος android-pc, αρκει να εχεις κανει εισοδο και στους δυο chrome με το ιδιο gmail και στις ρυθμισεις>λογαριασμοι>google στο κινητο να εχεις τσεκαρισμενο το σελιδοδεικτες.

Δεν ειναι εγγραφη αυτο που λες για το μtorrent,απλα στο pc ενεργοποιεις τον απομακρυσμενο ελεγχο. Δινεις ενα ονομα στο pc και ενα password για να μπορεις να συνδεεσαι με το μtorrent remote ακομη και απο δικτυο κινητης τηλεφωνιας.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο