Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Πολύ καλός είναι ο Yandex.Browser αλλά όχι για να βλέπεις σε σελίδες βίντεο. Για περιήγηση καταπληκτικός και με πολύ καλή αναδίπλωση κειμένου και ταχύτατος.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yandex.browser

Φυσικά εγώ που θέλω να βλέπω και βίντεο δεν μου κάνει δυστυχώς μένω με dolphin και ψάχνω κάτι καλύτερο.

Το καλύτερο το έχει ο opera browser.Και ο boat έλεγε ότι έχει αλλά σε κιτκατ εγώ δεν το βλέπω.

Που είναι το home button στον chrome ρε παιδιά που ανέφερε πιο πάνω ο συμφορουμιτης σε κιτκατ;

Στην έκδοση της kitkat στο Galaxy Alpha υπάρχει κανονικά. Σε κάποιες rom σε διάφορα κινητά υπάρχει κανονικά και σε άλλες όχι. Αυτό είναι το τρελό της υπόθεσης. Με πολύ search έμαθα ότι κάθε rom επηρεάζει το αν θα υπάρχει αρχική σελίδα και home button στον chrome.

Edited by ipred

Ποια η διαφορα του chrome dev με τον απλο chrome?

Δεν παρατήρησα καμιά διαφορά εγώ. Εκτός του ότι ο dev μου υπερθερμενει την συσκευή.

Edited by lek88

@ anastasiszn

@ patrickdrd

@ gestavros2

@ ilka71

@ araditsas

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις για τους browser. Ο stock browser δεν ειχε επιλογη για εκκαθαριση προεπιλογων , ηταν γκρι το κουμπι. Απενεργοποιηθηκε και ξεκινησα τις δοκιμες με τις προτασεις σας. Σε πρωτη φαση εβαλα τον firefox και βλεπω πως θα παει.

Ποια η διαφορα του chrome dev με τον απλο chrome?

Δεν παρατήρησα καμιά διαφορά εγώ. Εκτός του ότι ο dev μου υπερθερμενει την συσκευή.

Έχει κάποιες beta λειτουργίες που είναι πιο beta από αυτές που μπορεί να έχει το chrome beta

Ελπίζω να μην σε τρελανα :p

Έχει κάποιες beta λειτουργίες που είναι πιο beta από αυτές που μπορεί να έχει το chrome beta

Ελπίζω να μην σε τρελανα :p

Ωραία, καταλαβα!!!!..... Τι εννοείς;;;

:D

Με τον chrome σε κάθε ανανέωση σελίδας μου βγάζει ένα κόκκινο πλαίσιο στα όρια της οθόνης, αναβοσβήνει στιγμιαία, σε κινητό και TV box, αλλά όχι στο ταμπλετ. Το κάνει σε κανέναν άλλο? Τι να φταίει?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ειμαι στην αναζητηση browser για το κινητο μου και θα εκτιμουσα καποια βοηθεια/προτασεις.

Huawei Honor 6 εχω με android 4.4.2 , αν εχει καποια σημασια. Χρησιμοποιω τον μαμισιο αρκετο καιρο αλλα κουραστηκα με τις παραξενιες του. Ολα τα λινκς, τα παντα ολα, τα ανοιγει εντος browser. Λινκ για βιντεο στο γιουτουμπ? Το ανοιγει σε δευτερο παραθυρο. Λινκ για εφαρμογη στο play store? Το ανοιγει σε αλλο παραθυρο. Σπαστικο και κουραστικο. Απορρω πως εκανα υπομονη τοσο καιρο. Το δε τραγικο ειναι οτι ακομα και με αλλον browser να ειμαι σε καποια σελιδα και πατησω καποιο λινκ για να παω σε αλλη σελιδα, η δευτερη σελιδα ανοιγει με τον μαμισιο browser! Κουλο οσο δεν παει! Τελος παντων, παει για απενεργοποιηση. Αρκετα!

Το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι να υπαρχει κουμπακι exit/quit στον οποιο browser και κατα δευτερον να υπαρχει δυνατοτητα συγχρονισμου σελιδοδεικτων , ιστορικου και αποθηκευμενων κωδικων απο τον firefox που χρησιμοποιω στο netbook. Τωρα το να ειναι σχετικα ελαφρυς και να παιζει και flash βιντεο καλοδεχουμενο.

Σιγουρα η προφανης απαντηση θα ειναι για τον firefox , πλην ομως καπου ειχα διαβασει παλιοτερα οτι και αλλοι browsers μπορουν να συγχρονιστουν με σελιδοδεικτες,ιστορικο και κωδικους απο τον firefox που χρησιμοποιω στο netbook, αλλα δεν ξερω αν ισχυει.

Αυτα τα ολιγα , ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.

Δοκιμασε τον opera,ειναι αριστος και σχετικα ελαφρυς

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπορώ να απενεργοποιησω κάπως τον έλεγχο ασφαλείας που μου βγάζει κάθε φορά ο Chrome?

Έχει καταντήσει κουραστικό!

Ο opera έβαλε συγχρονισμό και στα speed dials. Τώρα μπορείς να βλέπεις τι έχεις σε κάθε συσκευή και αν θες να φέρνεις τα speed dials από τη μία στην άλλη.
Φιλικά, Κατερίνα

Ο opera έβαλε συγχρονισμό και στα speed dials. Τώρα μπορείς να βλέπεις τι έχεις σε κάθε συσκευή και αν θες να φέρνεις τα speed dials από τη μία στην άλλη.

Όταν λέμε συγχρονισμό εννοούμε και όταν σβήνεις την εφαρμογής την ξανά βάζεις κάνεις login και σου επαναφέρει τα πάντα όπως τα είχες! π@π@ρια το κάνει! τι να το κάνω να έχω δύο συσκευές για να μου τις έχει ίδιες; το θέμα είναι το στήσιμο να γλυτώνεις

Όταν λέμε συγχρονισμό εννοούμε και όταν σβήνεις την εφαρμογής την ξανά βάζεις κάνεις login και σου επαναφέρει τα πάντα όπως τα είχες! π@π@ρια το κάνει! τι να το κάνω να έχω δύο συσκευές για να μου τις έχει ίδιες; το θέμα είναι το στήσιμο να γλυτώνεις

Αν το έχεις σε δεύτερη συσκευή τότε πας στην πρώτη (που είναι άδεια από speed dials), πατάς το εικονίδιο που σε πηγαίνει στα speed dials και δείχνει ποιες συσκευές έχεις συγχρονισει. Βρίσκεις τη δεύτερη που έχεις,πατάς πάνω δεξιά, εισαγωγή όλων και στα φέρνει ολα. Δεν τα εξηγώ και καλά, ψαχτο λίγο.

Φιλικά, Κατερίνα

Αν το έχεις σε δεύτερη συσκευή τότε πας στην πρώτη (που είναι άδεια από speed dials), πατάς το εικονίδιο που σε πηγαίνει στα speed dials και δείχνει ποιες συσκευές έχεις συγχρονισει. Βρίσκεις τη δεύτερη που έχεις,πατάς πάνω δεξιά, εισαγωγή όλων και στα φέρνει ολα. Δεν τα εξηγώ και καλά, ψαχτο λίγο.

Δεν έχω δεύτερη συσκευή μόνο στο πισι έχω και εκεί τον όπερα

Edited by ilka71

Δεν έχω δεύτερη συσκευή μόνο στο πισι έχω και εκεί τον όπερα

Βγάζει και το πισι. Μπορείς να τα συγχρονισεις μεταξύ τους. Να κάνεις είδα αγωγή από το πισι στο κινητό.

Φιλικά, Κατερίνα

Βγάζει και το πισι. Μπορείς να τα συγχρονισεις μεταξύ τους. Να κάνεις είδα αγωγή από το πισι στο κινητό.

στου πισι την εκδοση δεν βλεπω τιποτα που να πορει να συγχρονιστει με του κινητου!εχω κανει login και στο πισι και στου κινητου

στου πισι την εκδοση δεν βλεπω τιποτα που να πορει να συγχρονιστει με του κινητου!εχω κανει login και στο πισι και στου κινητου

Εγώ συνδεθηκα χθες στο πισι και σήμερα είδα στο κινητό μου τα αποθηκευμενα εκεί.

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Ενώ έχω συνδεθεί δεν το βλέπω αυτό.Πως στο καλό γίνεται.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ενώ έχω συνδεθεί δεν το βλέπω αυτό.Πως στο καλό γίνεται.

Στις ρυθμίσεις του όπερα έχω την κλασική διαταξη. Στη μπάρα κάτω στη μέση είναι το κουμπί για τα speed dial.. Αν το πατήσεις δύο φορές σου δείχνει ποιες συσκευές έχεις συνδέσει και τα speed dials. Δεν μπορώ τώρα να το δω στο πισι.

Φιλικά, Κατερίνα

Στις ρυθμίσεις του όπερα έχω την κλασική διαταξη. Στη μπάρα κάτω στη μέση είναι το κουμπί για τα speed dial.. Αν το πατήσεις δύο φορές σου δείχνει ποιες συσκευές έχεις συνδέσει και τα speed dials. Δεν μπορώ τώρα να το δω στο πισι.

δεν βλέπω τίποτα αν το πατησω δυο φορές

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

δεν βλέπω τίποτα αν το πατησω δυο φορές

Βάζω φώτο. Κοιτά στην πρώτη πως είναι το εικονίδιο των speed dials. Στη δεύτερη βλέπω το τάμπλετ (απο το κινητό)

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

ερωτηση: πως γινεται να παιξει flash στον opera (mini);

εχω εγκατεστημενο flash στο κινητο, αλλα στον οπερα mini δεν δουλευει

και τελος ποιος browser εχει flash, reflow & προαιρετικα compression;;

Edited by patrickdrd

βρηκα κι ενα καλο συγκριτικο:

http://www.phonearena.com/news/Best-Android-browsers-2015-edition-design-features-and-performance_id67848

το uc ειναι πλουσιο σε features, αλλα σερνεται σε χρονους

http://www.phonearena.com/news/Best-Android-browsers-2015-edition-design-features-and-performance_id67848

Boat φορ δε γουιν σε λέω

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

εγω το μονο boat που ξερω ειναι αυτο που θα παρουμε για να παμε κανα νησακι, boat browser δεν ξερω :D

anyway, τι features εχει; εχει flash/reflow;;

ωραιο αρθρο..

το UC το εσβησα. βαριδιο.

επισης βλεπω οτι το δελφινι δεν ειναι τοσο ανταξιο της φημης του.

εξαιρετικες επιδοσεις για τους browsers των αναγκων μου: Opera και CM.

μολις δοκιμασα και τον ανερχομενο mercury (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilegendsoft.mercury) και δειχνει αξιολογος. δοκιμαστε τον!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο