Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

στον google chrome έβαλα να ανοίγει τα βίντεο του youtube μέσα στον google chrome σε νέα καρτέλα, πως το αλλάζω αυτό; θέλω να τα ανοίγω με την εφαρμογή του youtube

Ρυθμίσεις, εφαρμογές, Chrome, καθαρισμός προεπιλογών.

Ρυθμίσεις, εφαρμογές, Chrome, καθαρισμός προεπιλογών.

Σε ευχαριστώ έψαχνα μέσα στην εφαρμογή και δεν μπορούσα να βρω κάτι

Παιδιά γνωρίζει κανείς πως από το search του chrome μπορώ να αφαιρέσω την εμφάνιση αγαπημένων σελιδοδεικτών ;

Προτού μου απαντήσετε να σας πω ότι :

1. Έχω απενεργοποιήσει τον google account στον chrome στο κινητό μου οπότε δεν γίνεται κάποιος συγχρονισμός.

2. Έχω καθαρίσει τα google bookmarks από το dashboard του google account μου.

3. Στον chrome στο κινητό , δεν υπάρχουν τα συγκεκριμένα bookmarks που εμφανίζονται κατά την πληκτρολόγηση στο search.

Αυτό που θέλω είναι στο search πεδίο όταν πχ πάω να πληκτρολογήσω "windows" να μου εμφανίζεται πρόβλεψη αλλά να μην μου πετάγεται πχ ένα bookmark που είχα βάλει παλιά της wind. Πληκτρολογώ δλδ wind και πριν ολοκληρώσω τη λέξη, πετάγεται στην πρόβλεψη μια πλήρης διεύθυνση της wind που είχα στα bookmarks στον υπολογιστή μου. Δεν το θέλω αυτό. Μήπως πρέπει να σβήσω τα bookmarks στον chrome που χρησιμοποιώ στο γραφείο; Μα αφού στο dashboard του google account μου έκανα διαγραφή των bookmarks κι αφού στον chrome στο κινητό έχω απενεργοποιήσει τον λογαριασμό, γίνεται να οφείλεται στα bookmarks του υπολογιστή του γραφείου όπου εκεί ακόμα δεν έχω απενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου;

Edited by ipred

Πολύ καλό update για τον Opera.

Επιτέλους sync of bookmarks.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πολύ καλό update για τον Opera.

Επιτέλους sync of bookmarks.

Εγώ είχα κάνει λογαριασμό από την beta αλλά τώρα που έβαλα τα ίδια στοιχεία δεν μου μετέφερε τίποτε! Επίσης δεν επαναφέρει τις σελίδες της "αρχικής οθόνης" που έχουμε για άμεση πρόσβαση

Εχει τελικα ο boat text wraping

σε ποιο μενού είναι; και ο απλός η μόνο ο προ;

τον αγόρασα για δεκαπέντε λεπτά ΔΕΝ έχει επιλογή για text wrapping! τον έσβησα..Εκτός κι εάν δεν είδα την ρύθμιση.

Edited by ilka71

Eχει επιλογη για αναδιπλωση κειμενου (ρυθμισεις> Περιβαλλον εργασιας> Ρυθμισεις αναδιπλωσης κειμενου), αλλα εμενα δε μου δουλευει

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Eχει επιλογη για αναδιπλωση κειμενου (ρυθμισεις> Περιβαλλον εργασιας> Ρυθμισεις αναδιπλωσης κειμενου), αλλα εμενα δε μου δουλευει

Το έχουμε κουβεντιάσει πολλλές φορές .Δεν δουλεύει στις τελευταίες εκδόσεις Android εκτός από κάποιες επιλεγμένες ρομ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

υπάρχει αξιόπιστος browser με ενσωματωμένο youtube video downloader ;

O opera έχει. Δεν διαλέγεις φορμάτ όμως.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

browser να παιζει το video του youtube ακομα κ αν αλλαξουμε παραθυρο υπαρχει; καπου ειχα διαβασει εναν τροπο αλλα δεν τον συγκρατησα

καλημερα!θα ηθελα την βοηθεια σας στο παρακατω προβλημα!

-οταν συνδεομαι στο ιντερνετ σε οποιαδηποτε σελιδα μου γραφει στην οθωνη οτι εχω 4 ιους και πρεπει να κατεβασω antivirus!με πεταει σε σελιδες πορνογραφικου υλικου!κατεβασε antivirus απο το pay store to AVG και δεν βρικε τιποτα!το ιδιο εγινε και στησ γυναικασ μου και το εχω ακουσει απο πολλους!γνωριζετε κατι για το θεμα και τι πρεπει να κανω??η συσκευη ειναι το LG G2!ποιο antivirus προτεινετε?ευχαριστω

-οταν συνδεομαι στο ιντερνετ σε οποιαδηποτε σελιδα μου γραφει στην οθωνη οτι εχω 4 ιους και πρεπει να κατεβασω antivirus!με πεταει σε σελιδες πορνογραφικου υλικου!κατεβασε antivirus απο το pay store to AVG και δεν βρικε τιποτα!το ιδιο εγινε και στησ γυναικασ μου και το εχω ακουσει απο πολλους!γνωριζετε κατι για το θεμα και τι πρεπει να κανω??η συσκευη ειναι το LG G2!ποιο antivirus προτεινετε?ευχαριστω

Μήπως είναι διαφήμιση;

Edited by Sofos_5
Προσθήκη Παράθεσης.

Μήπως είναι διαφήμιση;

δεν με αφηνει να κανω τιποτα!!οποια σελιδα και να πατησσω με πεταει στις ιδιες

Edited by Sofos_5
Προσθήκη Παράθεσης

δεν με αφηνει να κανω τιποτα!!οποια σελιδα και να πατησσω με πεταει στις ιδιες

Εγώ θα έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάντως για να μου φύγει η ιδέα. Ιος στο αντροιντ δεν ειναι και το πιο συνηθισμένο πάντως.Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις που γράφουν ότι το κινητό έχει μολυνθεί απο ιό αλλα είναι απλά διαφημίσεις για να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα.

Edited by Sofos_5
Προσθήκη Παράθεσης.

είναι scam (από κάποια εφαρμογή ) δεν έχεις κολλήσει ιό..εφόσον δεν είσαι root ...πότε δεν πατάμε σε διαφήμισης οι μηνύματα τύπου έχεις κολλήσει ιό..κατέβασε.αυτό..πάτα αυτό ...ΠΟΤΕ ..

κάνε εγκατάσταση https://adblockplus.org/en/android-install (για συσκευές που δεν είναι root δες youtube για το πως λειτουργεί..ρυθμίσεις..)

εάν χρησιμοποιείς dolphin browser κάνε και αυτό https://www.dropbox.com/s/ckax1q9v60b6yaw/AdBlock%20Add-on_1.0.apk?dl=0 (addon ..ενεργοποίησε το )

Φίλε μου δεν είναι ιός. Κατά πάσα πιθανότητα είναι μια Διαφήμιση που σου την πετάει μπροστα λέγοντας σου ότι έχεις ιό για να σε παρακινήσει να το πατήσεις και να σε πετάξει στις ιστοσελίδες που αναφερεις. Τα android Δεν κολλάνε ιούς η ακόμα και να κολλήσουν είναι πολύ σπάνιο. Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μπορεί κάποιο app να κατέβασες και να σου εγκατέστησε κάτι επιπροσθετο Στο κινητό σου που να μην το βλέπεις εσύ αλλά να σου πετάει συνεχείς διαφημίσεις τέτοιου τύπου. Και antivirus να βάλεις δεν θα σε βοηθήσει.

Κρατά με κάποιον τρόπο τα σοβαρά σου αρχεία από το κινητό (τηλέφωνα, φωτογραφίες, μυνήματα κτλ) που θες να σώσεις και γυρνά το στις εργοστασιακές ρυθμίσεις να σωθείς.

Αν κατεβάζεις "σπασμενες" εφαρμογές Από ιστοσελίδες εκτός google play, Μπορεί κάποια από αυτές να σου κάνουν την ζημία.

[ATTACH]58317[/ATTACH] παράδειγμα διαφήμισης και καλά ιου.

Edited by Sofos_5
Προσθήκη Παράθεσης & Συνένωση Μηνυμάτων

Ειναι διαφημιση...οπως στο ιτερνετ πχ 'εισαι ο 1000000ος επισκεπτης και κερδισες το ταδε' ειναι ολα ενα μερος του businnes!

Edited by Sofos_5
Προσθήκη Παράθεσης
Αλέξανδρος...:cool:

Πως μπορω στον chrome όταν είμαι στο facebook να μου δείχνει τις εικόνες μεγαλύτερες; Τις δείχνει πολύ μικρές,σε άλλο browser που δοκίμασα ήταν μεγαλύτερες

Ακολουθεί ρητορικό ερώτημα:

Αλήθεια εφόσον δεν έχεις αυτό το Χ,Υ,Ζ σούπερ ντούπερ antivirus, που σε ενημερώνει για τον ιό, ακόμα εγκατεστημένο ποιος διάολο εντόπισε τον ιό??? :lol::lol::lol:

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ακολουθεί ρητορικό ερώτημα:

Αλήθεια εφόσον δεν έχεις αυτό το Χ,Υ,Ζ σούπερ ντούπερ antivirus, που σε ενημερώνει για τον ιό, ακόμα εγκατεστημένο ποιος διάολο εντόπισε τον ιό??? :lol::lol::lol:

Το τυράκι το είδες....???? την φάκα....???? κάτι τέτοιο...!!!:dash:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα. Εγώ κολληματακια στο swift key και στο TouchPal μόνο στον Uc browser? Μετά από λίγο κολλάει και δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθόλου.
1+7 Pro

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο