Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

παιδια κατα την γνωμη σας ποιος broser εχει την χαμηλωτερη καταναλωση μπαταριας?

Για τον uc και τον next ξέρω εγώ ότι καταναλώνουν την λιγότερη μπαταρία από άλλους

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν κάποιος browser (εκτός από τον UC που το έχει σίγουρα), έχει push notifications στο fb?

Αυτό που δε μου αρέσει στον UC είναι ότι δεν έχεις επιλογή να βλέπεις τα most recent posts και όχι τα top (επιλογή που έχουν π.χ. ο Chrome και ο Dolphin). Εκτός αν δεν κάνω κάτι καλά...

Όπως είσαι στην αρχική, μπες σε desktop Mode, και όταν φορτώσει η σελίδα του fb, αριστερά εκεί που αλλάζουμε το Top stories με το most recent , καντο most recent, κλείσε τη σελίδα και άνοιξε την πάλι σε mobile έκδοση και λογικά θα δουλέψει

1+7 Pro

Πως ξεφορτωνωμαστε όλα τα σιτε και τα εικονίδια από τη homepage, όχι speed dial, του uc browser?

δεν έχει ρύθμιση.

Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω chrome στο κινητό και στο σταθερό. Τακτοποιήσω τους σελιδοδείκτες από το πισι Και των 2 συσκευών Και όταν ενεργοποιήσω το συγχρονισμό από το κινητό για να περάσουν οι αλλαγές, μου ξαναχαλάνε Και στις 2 συσκευές.

Δεν ξέρω αν σας μπερδεύω, αλλά όταν προσθέτω-διαγράφω ένα σελιδοδείκτη από το σταθερό Θέλω να περνάει Και στο κινητό.

Ενώ σε εμένα, κάνω τις αλλαγές στο πισι επειδή γίνονται πιο εύκολα, Και Μετά στο κινητό μου περνάνε Όπως την πρώτη φορά που έκανε συγχρονισμό.

Να αναφέρω ότι μετά χαλάνε Και στο σταθερό. Μπάχαλο κοινώς.

Έτσι είναι η κάτι δεν κάνω καλά;

Μάγκες, καλησπέρα..

Εγώ σαν καινούργιος στα android, είμαι και φαν του ΜΟτζίλα, κατέβασε σήμερα στο τάμπλετ μου το Μοτζιλα :D

ΒΛέπω ομως εδώ οτι υπάρχουν μεγάλες διαμάχες ως προς το ποιο ειναι καλύτερο. ΔΗλαδή, αν εξαιρέσουμε το ποσο γρήγορα σου ανοιγει τη σελίδα, τι παραπάνω έχει το Dolphin ή το UC??? Ή το Chrome??? Δηλαδή σε αυτά, η μόνη διαφορά ειναι το πόσο γρήγορα ανοιγει μια σελίδα;;;

Με dolphin μπορείς να δεις φλας βίντεο. Ο uc έχει την καλύτερη διαχείριση μνήμης άρα και μπαταρίας.

Ταυτόχρονα και οι δυο εχουν πολύ καλό player για να βλέπεις βιντεακια από τον browser.

Ο chrome αποτι λένε είναι ο γρηγορότερος.

Τέλειος δεν υπάρχει δυστυχώς, εγώ δουλεύω τώρα Dolphin και uc εναλλάξ για να παρακολουθώ τα update τους.

Δοκίμασε και δες τι σου αρέσει - ταιριάζει.

Πως ξεφορτωνωμαστε όλα τα σιτε και τα εικονίδια από τη homepage, όχι speed dial, του uc browser?

Δεν μπορείς όπως σου απαντήθηκε και είναι ένα από τα 3 πράγματα που δεν τον κράτησα. Τα άλλα 2 ήταν που δεν έκανε μετάβαση στην νεα καρτέλα όταν ανοιγα λινκ με open in new και (το πιο βασικό) μου άνοιγε το facebook κάθε φορά που τον άνοιγα. Μου την δίνουν οι εφαρμογές που μου ανοίγουν το fb χωρις να το θέλω.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Υπάρχει καμιά ρύθμιση σε browser να κάνει scroll up/down σε κείμενο με τα volume +/- ? Δε γίνεται να υπάρχει σε άλλες και άλλες εφαρμογές και να μην υπάρχει στους browsers..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Είναι αναλογικό, δλδ με τα κουμπιά θα είναι σελίδα σελίδα και έτσι δε θα χάνεσαι με μικρορυθμισεις. Επίσης δεν αφήνεις δαχτυλιές στην οθόνη :p

Μια πλήρης φόρτιση.

Υπάρχει καμιά ρύθμιση σε browser να κάνει scroll up/down σε κείμενο με τα volume +/- ? Δε γίνεται να υπάρχει σε άλλες και άλλες εφαρμογές και να μην υπάρχει στους browsers..

Ο dolphin έχει τέτοια ρύθμιση.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν μπορείς όπως σου απαντήθηκε και είναι ένα από τα 3 πράγματα που δεν τον κράτησα. Τα άλλα 2 ήταν που δεν έκανε μετάβαση στην νεα καρτέλα όταν ανοιγα λινκ με open in new και (το πιο βασικό) μου άνοιγε το facebook κάθε φορά που τον άνοιγα. Μου την δίνουν οι εφαρμογές που μου ανοίγουν το fb χωρις να το θέλω.

Δεν κάνει κάτι τέτοιο, εκτός αν έχεις θέσει το facebook αρχική σελίδα

Ο dolphin έχει τέτοια ρύθμιση.

Δεν το βλέπω να σου πω την αλήθεια..

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν κάνει κάτι τέτοιο, εκτός αν έχεις θέσει το facebook αρχική σελίδα

Έχω το fb greenified. Κάθε φορά που έτρεχα τον uc ξεκινούσε και το fb στο background. Αρχική σελίδα είχα την default.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Έχω το fb greenified. Κάθε φορά που έτρεχα τον uc ξεκινούσε και το fb στο background. Αρχική σελίδα είχα την default.

Εμένα ανοίγει στην κεντρική του και σε κινητό και σε tablet.

Φιλικά, Κατερίνα

Όταν λέω για facebook μιλάω για την εφαρμογή. Όχι μέσα στον browser.

@Roid_Rage Νομίζω ο uc browser το έχει σαν επιλογή αυτό που θες.

Edited by R_Bachman

Δεν το βλέπω να σου πω την αλήθεια..

Settings (ρυθμισεις) --> προσαρμοσετε --> ενταση κουμπι δραση --> ανεβειτε/κατεβειτε στη σελιδα.

Δεν το εχω δοκιμασει αν δουλευει :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πραγματι δουλευει! Ωραια. Δεν το ειχα δει γιατί ηταν στα advanced settings

Μια πλήρης φόρτιση.

Με τη νεα αναβαθμιση ο Dolphin ειναι παντα σε fullscreen ή ειναι η ιδεα μου?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μια ερώτηση ρε παιδιά, αυτός ο καιρός στον δελφίνι είναι διαφήμιση η βγαίνει κάπως; [ATTACH]57737[/ATTACH]

Μια ερώτηση ρε παιδιά, αυτός ο καιρός στον δελφίνι είναι διαφήμιση η βγαίνει κάπως; [ATTACH]57737[/ATTACH]

Ειναι τραγικοι οι τυποι! Δεν βγαινει δυστυχως! Αλλα ελπιζω αν ειναι λιγο εξυπνοι να βαλουν επιλογη να το βγαζεις! Φορτωνουν τους browser με βλακιες

Ειναι τραγικοι οι τυποι! Δεν βγαινει δυστυχως! Αλλα ελπιζω αν ειναι λιγο εξυπνοι να βαλουν επιλογη να το βγαζεις! Φορτωνουν τους browser με βλακιες

Κάνει και ανανέωση άρα, θα τρώει μπαταρία; Να πω τουλάχιστον ότι είχε την πόλη μου πάει κι έρχεται :Ρ

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο