Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Καλημέρα,

πώς μπορώ να ρυθμίσω μια συσκευή ώστε όταν είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ μέσω data να μην κατεβάζει δεδομένα για οτιδήποτε άλλο πέραν του browser?

Γίνεται?

Καλημέρα,

πώς μπορώ να ρυθμίσω μια συσκευή ώστε όταν είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ μέσω data να μην κατεβάζει δεδομένα για οτιδήποτε άλλο πέραν του browser?

Γίνεται?

με αυτο:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lostnet.fw.free

δεν θελει ρουτ,απλα του ρυθμιζεις ποιες εφαρμογες θα συνδεονται στο ιντερνετ ειτε μεσω wifi ειτε μεσω 3g

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

με αυτο:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lostnet.fw.free

δεν θελει ρουτ,απλα του ρυθμιζεις ποιες εφαρμογες θα συνδεονται στο ιντερνετ ειτε μεσω wifi ειτε μεσω 3g

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω!

Αν υπάρχει και άλλη λύση που προυποθέτει root, την ακούω!

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω!

Αν υπάρχει και άλλη λύση που προυποθέτει root, την ακούω!

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν, που θέλει ωστόσο root!

Τhe end of an era...

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν, που θέλει ωστόσο root!

Με εφτιαξες τωρα :p

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Εστειλες αυτο που σου ειπα?

δεν είναι αυτή η λύση.Τις ρυθμίσεις του ίντερνετ τις έχω,αλλιώς δε θα έμπαινα γενικά!

Υπάρχει κάποιο widget που να "τραβάει" δεδομένα από την Χρήση δεδομένων του android (σε Xperia M με 4.3)

Τι εννοεις? Να βλεπεις τα mb που καταναλωνεις?

Ποιον browser θα προτείνατε όσον αφορά την ταχύτητα και το να είναι ελαφρύς; εκτός από dolphin και Opera αν γίνεται..

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Ποιον browser θα προτείνατε όσον αφορά την ταχύτητα και το να είναι ελαφρύς; εκτός από dolphin και Opera αν γίνεται..

Γιατι οχι dolphin?ειναι σφαιρα!! Τι κινητο εχεις?

Γιατι οχι dolphin?ειναι σφαιρα!! Τι κινητο εχεις?

το LG L9 II. Δεν ξερω αλλα τελευταια μετα την αναβαθμιση του κινητου σε 4.4.2 ο dolphin μου κανει καποια ψιλοκολληματα στην αλλαγη καρτελων, δεν με αφηνει να επιλεξω πως θελω να παιχθει ενα βιντεο απο καποια ιστοσελιδα ( ενω παλια επελεγα με τον MX PLAYER για παραδειγμα ).

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Εβαλα τον javelin browser στο ταμπλετ. Ειναι γρηγορος και ομαλος,ενσωματωμένο ad block για αυτους που δεν ειναι ρουτ,ομορφο full screen και πολυ απλο interface χωρις πολυπλοκες ρυθμισεις. Εχει και επι πληρωμή για οσους θελουν κατι παραπανω. Κανει και import τους σελιδοδείκτες απο τον browser που ειχες.

Εβαλα τον javelin browser στο ταμπλετ. Ειναι γρηγορος και ομαλος,ενσωματωμένο ad block για αυτους που δεν ειναι ρουτ,ομορφο full screen και πολυ απλο interface χωρις πολυπλοκες ρυθμισεις. Εχει και επι πληρωμή για οσους θελουν κατι παραπανω. Κανει και import τους σελιδοδείκτες απο τον browser που ειχες.

Καλος ακουγεται! Θα τον δοκιμασω στο κινητο

Καλος και γρηγορος φαινεται, ομως ψιλο βαρυς μου φανηκε. 90-100mb με ανοιγμενη καρτελα του google μονο.

e22dc34ff3.png

Ρε παιδιά τί προτείνεται για κινητά με χαμηλή ραμ(512)?

Δοκιμάζω τον lighting και φαίνεται αρκετά καλος.

Καλος και γρηγορος φαινεται, ομως ψιλο βαρυς μου φανηκε. 90-100mb με ανοιγμενη καρτελα του google μονο.

Ναι,δεν το προσεξα αυτο,γιατι οι συσκευες μου εχουν 2 γιγα ραμ και δεν ασχολουμαι με τη μνημη συνηθως,εκτος και αν κατι κολλησει.

Εχει και reading mode,αλλα δεν πετυχαινει παντα. Αν και εχει incognito mode,υπαρχει και ξεχωριστος javelin incognito με επιπλεον χαρακτηριστικα.

Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος κατα τη γνωμη σας? χρησιμοποιω το δελφινι αυτη τη στιγμη αλλα δεν θα με χαλουσε μια αλλαγη σε κατι καλυτερο :)

Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος κατα τη γνωμη σας? χρησιμοποιω το δελφινι αυτη τη στιγμη αλλα δεν θα με χαλουσε μια αλλαγη σε κατι καλυτερο :)

εγω χρησιμοποιω αυτον Puffin Web Browser 3.7.0.177

μια δοκιμη ,δεν χανεις τιποτα!!:)

παλια ειχα ακουσει τα καλυτερα για τον puffin,αντε να δουμε :)

ειναι καταπληκτικος αλλα γιατι τις σελιδες δεν μου τις εμφανιζει σε mobile εκδοση? δεν βρισκω καποια ρυθμιση...

Edited by anastasiszn

Φίλε μπράβο σου απίστευτα γρήγορος browser και με τους σελιδοδείκτες όπως στο pc.Αν έχει κάποια άλλη λειτουργία που να κάνει και ξέρεις επειδή είναι στα αγγλικά δεκτή κάθε βοήθεια.

Xiaomi Redmi Note 7

παλια ειχα ακουσει τα καλυτερα για τον puffin,αντε να δουμε :)

ειναι καταπληκτικος αλλα γιατι τις σελιδες δεν μου τις εμφανιζει σε mobile εκδοση? δεν βρισκω καποια ρυθμιση...

Έχει άμα πας στο Settings/mobile browser mode τικάρεις το κουτάκι και σου εμφανίζει σε mobile τις σελίδες.;)

Xiaomi Redmi Note 7

1. Πληκρολογείστε "about:config" στην address bar και πατήστε return. (Χωρις τα "....")

2. Πηκρολογειστε τα ακόλουθα entries στο Φιλτρο και κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις:

network.http.pipelining πατήστε πάνω και κάντε το true

network.http.pipelining.maxrequests πατήστε πάνω και Βάλτε 30

network.http.proxy.pipelining πατήστε πάνω και κάντε το true

3. Στο τέλος πατήστε δεξί κλικ οπουδήποτε και διαλέξτε New-> Integer.

Oνομάστε το "nglayout.initialpaint.delay"(Χωρίς τα "..") και βάλτε το στο 0 "0".

Έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μας Browser θα ανοίγει από 2-30 φορές πιο γρήγορα ανάλογα με την ταχύτητα DSL Που έχουμε

Ελπίζω να βοήθησα ελάχιστα παιδιά, μιας και έστω και μια μικρή διαφορά θα δούμε!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο