Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

ο στοκ browser της gingerbread νόμιζα ότι υποστηρίζει flash...

edit: άκυρο. τελικά δουλεύει ο στοκ. απλώς κάποια λινκ ήταν πεσμένα

Edited by johnnytifosi
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Αν η συσκευή σου δεν υποστηρίζει φλας, δεν μπορείς με κανέναν.

αρκεί να κατεβάσεις τον flash player απ το site της adobe

O opera στην jb δενε χει flash. Υπαρχει αλλος browser εκτος απο τον μαμισιο στην jb που να παιζει flash?

και boat, firefox κι άλλοι

Καλημερα παιδια...Εχω μια απορια με το chrome που χρησιμοποιω στο κινητο μ...Καθε φορα που μπαινω σε μια σελιδα,πρωτα μου την ανοιγει σε μορφη κινητου κ μετα πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να πατησω την επιλογη "Αιτηση ιστοτοπου για..."

Η ερωτηση μου ειναι η εξης...Δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μου ανοιγει τις σελιδες κατευθιαν σαν να ειναι υπολογιστης;Πρεπει δηλαδη καθε φορα να πηγαινω στις ρυθμισεις και να επιλεγω το παραπανω που σας ειπα;Ευχαριστω....

Καλημερα παιδια...Εχω μια απορια με το chrome που χρησιμοποιω στο κινητο μ...Καθε φορα που μπαινω σε μια σελιδα,πρωτα μου την ανοιγει σε μορφη κινητου κ μετα πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να πατησω την επιλογη "Αιτηση ιστοτοπου για..."

Η ερωτηση μου ειναι η εξης...Δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μου ανοιγει τις σελιδες κατευθιαν σαν να ειναι υπολογιστης;Πρεπει δηλαδη καθε φορα να πηγαινω στις ρυθμισεις και να επιλεγω το παραπανω που σας ειπα;Ευχαριστω....

Αν κρίνω από άλλους browsers τότε θα πρέπει να ρυθμίσεις το user agent σε desktop αντί για android που είναι λογικά. Τώρα που βρίσκεται αυτό στις ρυθμίσεις του chrome δεν ξέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Αν κρίνω από άλλους browsers τότε θα πρέπει να ρυθμίσεις το user agent σε desktop αντί για android που είναι λογικά. Τώρα που βρίσκεται αυτό στις ρυθμίσεις του chrome δεν ξέρω.

Δυστυχως δεν εχει πουθενα τετοια ρυθμιση...Τα εχω ψαξει ΟΛΑ στις ρυθμισεις του και δεν βρηκα κατι τετοιο δυστυχως...Μακαρι να ηταν τοσο απλο :mad:

Δυστυχως δεν εχει πουθενα τετοια ρυθμιση...Τα εχω ψαξει ΟΛΑ στις ρυθμισεις του και δεν βρηκα κατι τετοιο δυστυχως...Μακαρι να ηταν τοσο απλο :mad:

25 mb browser και δεν έχει βασικές ρυθμίσεις. Τι να πω.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

25 mb browser και δεν έχει βασικές ρυθμίσεις. Τι να πω.

Για τί πράγμα μιλάμε ρε παιδιά; για το πως γίνεται στον chrome η αλλαγή σε desktop;

Πατάς πάνω στο μενού και είναι φάτσα κάρτα η έβδομη επιλογή με ένα κουτάκι δίπλα, μια επιλογή πριν το settings.

Για τί πράγμα μιλάμε ρε παιδιά; για το πως γίνεται στον chrome η αλλαγή σε desktop;

Πατάς πάνω στο μενού και είναι φάτσα κάρτα η έβδομη επιλογή με ένα κουτάκι δίπλα, μια επιλογή πριν το settings.

Αυτο το ξερουμε....Το θεμα μας ειναι να μην χρειαζεται καθε φορα που ανοιγεις μια σελιδα να πηγαινεις στις ρυθμισεις και να επιλεγεις desktop mode...Αλλα να εχει να επιλεξεις το desktop mode ως προεπιλογη...Κατι που στον chrome δεν υπαρχει δυστυχως...

Αν εισαι root,δοκιμασε αυτη την εφαρμογη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linuxjet.apps.ChromeUA . Δεν την εχω δοκιμασει

Γιατί ασχολήστε με τον chrome; Υπάρχουν τόσοι browsers που ναι καλύτεροι, σε τι υπερέχει ο chrome;

Προφανώς στο συγχρονισμό των σελιδοδεικτων. Αλλά είναι τόσο άθλιος στην εμπειρία χρήσης που δεν ξέρω γιατί η Google δεν ντρέπεται να τον κυκλοφορεί στο Play store.

Γιατί ασχολήστε με τον chrome; Υπάρχουν τόσοι browsers που ναι καλύτεροι, σε τι υπερέχει ο chrome;

Προφανώς στο συγχρονισμό των σελιδοδεικτων. Αλλά είναι τόσο άθλιος στην εμπειρία χρήσης που δεν ξέρω γιατί η Google δεν ντρέπεται να τον κυκλοφορεί στο Play store.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Ο συγχρονισμός των open tabs σε άλλες συσκευές και κωδικών, με έχει κερδίσει. Τα gestures αλλαγής σελιδών επίσης είναι πολύ πρακτικά.

Ο συγχρονισμός των open tabs σε άλλες συσκευές και κωδικών, με έχει κερδίσει. Τα gestures αλλαγής σελιδών επίσης είναι πολύ πρακτικά.

Αυτό το κάνει και ο dolphin και είναι και πολύ πληρέστερος του Chrome.

Ο Dolphin συγχρονίζει τα open tabs του Chrome στο Desktop; Και τους κωδικούς σου που έχεις στον chrome; Πως;

Ο Dolphin συγχρονίζει τα open tabs του Chrome στο Desktop; Και τους κωδικούς σου που έχεις στον chrome; Πως;

Ψάξε το plugin "Dolphin Connect" για τον Chrome

ίσως σου κάνει

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ψάξε το plugin "Dolphin Connect" για τον Chrome

ίσως σου κάνει

Ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο plugin. Παλιά είχα πληρώσει κιόλας συνδρομή για lastpass (κωδικοί) και xmarks (bookmarks).

Θα το δοκιμάσω για λίγο να δω πως πάει. Δυστυχώς παρατήρησα πως δεν κάνει sync τους κωδικούς από chrome προς dolphin αλλά μόνο αυτούς που βάζεις στον dolphin. Κάτι είναι και αυτό...

Επίσης, θυμήθηκα ένα από τα χειρότερα πράγματα μου στον Dolphin. Όταν κάνεις κλικ στην address bar, για κάποιο λόγο στην πρασινίζει. Αυτό, αν είσαι χρήστης υπολογιστή καιρό, νομίζεις ότι αν πατήσεις a) delete b) space c) backspace d) any letter... θα σβήσει ότι είναι highlighted και θα μπει στην θέση του το a b c d, όμως δεν δουλεύει έτσι!! Γιατί; Αλλάζει;

• 2 weeks later...
Τώρα τελευταία ο boat μου φαίνεται πως κολλάει αρκετές φορές...Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Τώρα τελευταία ο boat μου φαίνεται πως κολλάει αρκετές φορές...Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

+1 απο μενα! Δοκιμασε τον ios 7 browser τελειος

Είμαι με τον uc browser εδώ και κανένα μήνα και με ένα add on flash έπαιζε τα πάντα. Είναι δύο μέρες που δεν παίζει τα live streaming video. Έχει αλλάξει κάτι;

ειμαι ο μονος που βρισκει τον μαμα της LG ταχυτερο ακομα και απο το δελφινι?? :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ειμαι ο μονος που βρισκει τον μαμα της LG ταχυτερο ακομα και απο το δελφινι?? :p

Οχι,δεν εισαι.

:)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο