Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Δοκίμασα τον Baidu αλλά παραμένω στον Boat γιατί μου την έδωσε η ιστορία με το T5.Όταν το είχα ενεργοποιημένο και πήγαινα να δω video στο Youtube μου ζητούσε να ανοίξει με τον player μου.Όταν απεγκατέστησα το T5 κάτι έγινε και δεν μου φόρτωνε ο browser.Θα του δώσω πάντως άλλη μια ευκαιρία στο μέλλον.

Νεο update με τον next!! Πολυ ωραιος ξαναγυριζω :-P

Όντως τον έβαλα πάλι. Δείχνει ότι ρολάρει ακόμα καλύτερα.

Καλημέρα

Στον Dolphin γινεται να ειναι ενεργοποιημένη συνεχώς τα gestures χωρίς να χρειάζεται να πατάς αυτα τα εικονίδια στην γωνία;

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

ψαχνω εναν browser ο οποιος να υποστηριζει τη δυνατοτητα προσθηκης torrent(οχι μονο magnet links) και να αποτρεπει(οσο γινεται φυσικα) τις διαφημισεις και τα ads...

Καλημέρα

Στον Dolphin γινεται να ειναι ενεργοποιημένη συνεχώς τα gestures χωρίς να χρειάζεται να πατάς αυτα τα εικονίδια στην γωνία;

Αποκλείεται να γίνεται αυτό... τότε δεν θα λειτουργούσε ούτε το απλό scrolling.

καλησπέρα και από εμενα, να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσεις στο Google Chrome για Android τους σελιδοδείκτες από το pc σου??

δοκιμάζω με το bookmark sb αλλα παίρνει μονο για τον official browser του κινητού

Εμένα με χαλάει απίστευτα που δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση για λέξη μέσα στην ίδια σελίδα. Τους έστειλα email. Αν το φτιάξουν θα τον χρησιμοποιώ για βασικό browser.

Και εγώ που τον δοκίμασα το ίδιο πράγμα με χάλασε.Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι μακράν καλύτερος και ταχύτερος είναι ο boat.:D

καλησπέρα και από εμενα, να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσεις στο Google Chrome για Android τους σελιδοδείκτες από το pc σου??

δοκιμάζω με το bookmark sb αλλα παίρνει μονο για τον official browser του κινητού

Κανει συγχρονισμο εφοσον εχεις τον ιδιο χρηστη στο chrome του pc.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Όσοι χρησιμοποιείτε τον Boat στην τελευταία του έκδοση (ν6.0) που αναβαθμίστηκε χθες, καταφέρατε να κάνετε αντίγραφο σελιδοδεικτών στο Google Drive ή συγχρονισμό με σελιδοδείκτες του Firefox; Και στις δύο περιπτώσεις μου βγάζει συνέχεια σφάλμα δικτύου όσες φορές και αν προσπάθησα.

Καλησπερα παιδια, εχω το Huawei Y300 με λειτουργικο Android 4.1 και δεν μπορω να δω live streaming καναλια πχ απο wiziwig, sportlemon κλπ. Παλια στο Huawei x5 pro δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα, απο οποιο browser και να εμπαινα. Εχω κατεβασει το Adobe Flash Player και το MX player, αλλα παλι τιποτα. Πιο flash player πρεπει να κατεβασω ωστε να παιξει?

Καλησπερα παιδια, εχω το Huawei Y300 με λειτουργικο Android 4.1 και δεν μπορω να δω live streaming καναλια πχ απο wiziwig, sportlemon κλπ. Παλια στο Huawei x5 pro δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα, απο οποιο browser και να εμπαινα. Εχω κατεβασει το Adobe Flash Player και το MX player, αλλα παλι τιποτα. Πιο flash player πρεπει να κατεβασω ωστε να παιξει?

πηγαινε στον browser->ρυθμισεις->για προχωρημενους και πηγαινε εκει που λεει ενεργοποιηση flash και προσθετων(η κατι τετοιο τελος παντων)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

πηγαινε στον browser->ρυθμισεις->για προχωρημενους και πηγαινε εκει που λεει ενεργοποιηση flash και προσθετων(η κατι τετοιο τελος παντων)

Το εκανα αυτο, αλλα εκει που κανονικα επρεπε να υπαρχει ο adobe flash player και εγω επρεπε να τον ενεργοποιησω.....δεν υπαρχει!

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Δοκιμασε με opera mobile ή dolphin browser

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Το εκανα αυτο, αλλα εκει που κανονικα επρεπε να υπαρχει ο adobe flash player και εγω επρεπε να τον ενεργοποιησω.....δεν υπαρχει!

Καταρχήν αφού λες ότι δεν υπάρχει κατέβασε το apk του flash http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html για android 4 και άνω

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό: http://www.doctorandroid.gr/2013/08/android-browser-flash-android-jellybean.html

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Καταρχήν αφού λες ότι δεν υπάρχει κατέβασε το apk του flash http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html για android 4 και άνω

Το κατεβασα φιλε, αλλα δεν αλλαξε κατι!

Δοκιμασε με opera mobile ή dolphin browser

Εχω δοκιμασει ολους τους browser, αλλα τιποτα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Μπες στο gapcode.com και καυεβασε το τελευταιο flalsh player για android.Μην ξεχασεις στον browzer σου πχ boat να ενεργοποιησεις τον flash παντα και οχι on demand.

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

πηγαινε και στο flash player settings και δες αν μπορεις να κανεις εκει κατι

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Kυκλοφόρησε και νέα έκδοση 11.1.115.81

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Γιατί διίστανται οι απόψεις τόσο πολύ; εγω πιστεύω πως next και boat ειναι εξίσου γρήγοροι
Θοδωρής

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο