Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Chrome και UC έχουν κάπου επιλογή ενεργοποίησης της συμπίεσης, ή το κάνουν ούτως ή άλλως, γιατί δε βρήκα κάτι.

Πολύ ενδιαφέρον κι αυτό που ρωτάει ο zalaros.

Και πλέον και ο Chrome.

Ιάσωνα πρόσεξες αν είναι στην beta ή στην επίσημη; Γιατί δεν τον χρησιμοποιώ ιδιαίτερα αλλά περίμενα να περάσει στην official έκδοση και τότε θα αναθεωρήσω ;)

Τhe end of an era...

Ιάσωνα πρόσεξες αν είναι στην beta ή στην επίσημη; Γιατί δεν τον χρησιμοποιώ ιδιαίτερα αλλά περίμενα να περάσει στην official έκδοση και τότε θα αναθεωρήσω ;)

Κανονική. Settings > Bandwidth management > Reduce data usage.

Κανονική. Settings > Bandwidth management > Reduce data usage.

Εμένα στην παραπάνω διαδρομή, εμφανίζει μόνο την επιλογή για προφόρτωση των ιστοσελίδων.

Έχει ανακαλύψει κανείς κάποιον web browser που να σου δίνει την επιλογή να βάζεις τα δικά σου εικονίδια σε κάθε site στο speed dial ?

Εμένα στην παραπάνω διαδρομή, εμφανίζει μόνο την επιλογή για προφόρτωση των ιστοσελίδων.

Είναι beta feature. Κάνε uninstall και ξανά install και λογικά θα παίξει.

μέχρι τώρα μόνο dolphin είχε ότι χρειάζομαι αλλά ήταν λίγο αργός μέχρι που του βρήκα το dolphin jetpack και πάει σφαίρα μιλάμε

Εγώ ανά διαστήματα έχω χρησιμοποιήσει όλους τους γνωστούς browsers (stock, Chrome, Dolphin, Dolphin Mini, Next, Firefox, UC, UC mini, Opera, Opera Mini, One, Sleipnir, Boat). Όταν δοκίμασα τον Boat σκέφτηκα: "Αυτός ο browser ήρθε για να μείνει!" :p Τον θεωρώ τον καλύτερο, τον πιο πλήρη και τον χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια στη συσκευή έχω κρατήσει τον Chrome για να παρακολουθώ την πορεία του και τον Firefox γιατί πιστεύω πως είναι ο πιο smooth και έχει ωραία αίσθηση όταν διαβάζεις κείμενο. Αλλά γενικότερα Boat θρησκεία.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εγώ ανά διαστήματα έχω χρησιμοποιήσει όλους τους γνωστούς browsers (stock, Chrome, Dolphin, Dolphin Mini, Next, Firefox, UC, UC mini, Opera, Opera Mini, One, Sleipnir, Boat). Όταν δοκίμασα τον Boat σκέφτηκα: "Αυτός ο browser ήρθε για να μείνει!" :p Τον θεωρώ τον καλύτερο, τον πιο πλήρη και τον χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια στη συσκευή έχω κρατήσει τον Chrome για να παρακολουθώ την πορεία του και τον Firefox γιατί πιστεύω πως είναι ο πιο smooth και έχει ωραία αίσθηση όταν διαβάζεις κείμενο. Αλλά γενικότερα Boat θρησκεία.

Πράγματι εξαιρετικός και με ελληνικό μενού μετά τη σημερινή του αναβάθμιση.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Υπάρχει τρόπος να πάρω στον boat τους σελιδοδείκτες που έχω στον dolphin?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Και εγώ boat. Μου αρέσει που μπορώ να βάλω ότι συντόμευση μου αρέσει στη κάτω και τη διπλανή μπάρα και ότι ανοίγει κατευθείαν στη σελίδα με τις γρήγορες προσβάσεις.
Φιλικά, Κατερίνα

Και εγώ boat. Μου αρέσει που μπορώ να βάλω ότι συντόμευση μου αρέσει στη κάτω και τη διπλανή μπάρα και ότι ανοίγει κατευθείαν στη σελίδα με τις γρήγορες προσβάσεις.

Συμφωνώ απόλυτα με το υπογραμμισμένο :) Γενικά το interface του Boat είναι ακριβώς όπως το θέλω.Κρίμα που ο Firefox δεν έχει κάνει και μια version όμοια του desktop για τα κινητά.

Συμφωνώ απόλυτα με το υπογραμμισμένο :) Γενικά το interface του Boat είναι ακριβώς όπως το θέλω.Κρίμα που ο Firefox δεν έχει κάνει και μια version όμοια του desktop για τα κινητά.

Στο desktop δεν μπορώ να τον αλλάξω και στο κινητό... δεν μπορώ να τον κρατήσω..!

Όντως ο Boat είναι πολύ λειτουργικός και πλήρης αλλά προσωπικά το UI του θα το ήθελα λίγο πιο... Holo friendly. Του UC μου αρέσει περισσότερο σαν UI και μου αρέσει σαν browser εξίσου αλλά ο Boat είναι βασικός εδώ και μήνες και μάλλον θα συνυπάρχουν..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Στο desktop δεν μπορώ να τον αλλάξω και στο κινητό... δεν μπορώ να τον κρατήσω..!

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα.Επειδή τον έχω αγαπήσει τόσο πολύ στο desktop θα ήθελα πάρα πολύ να τον είχα και στο κινητό.

Όντως ο Boat είναι πολύ λειτουργικός και πλήρης αλλά προσωπικά το UI του θα το ήθελα λίγο πιο... Holo friendly. Του UC μου αρέσει περισσότερο σαν UI και μου αρέσει σαν browser εξίσου αλλά ο Boat είναι βασικός εδώ και μήνες και μάλλον θα συνυπάρχουν..

Εγώ στον UC δεν είχα καταφέρει να βρω πως στο καλό θα αφαιρούσα τη σελίδα που είχε κάτι bookmarks σε μορφή ομάδων ώστε με το που έμπαινα να έβλεπα μόνο τη σελίδα του speed dial την οποία αν θυμάμαι καλά την είχε ως 2η και όχι ως 1η default.Επίσης δεν είχα βρει τρόπο να κρατήσω μόνιμη την address bar και τέλος δεν μου άρεσε που τα tabs δεν ήταν σαν των desktop browsers.

Edited by ipred

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα.Επειδή τον έχω αγαπήσει τόσο πολύ στο desktop θα ήθελα πάρα πολύ να τον είχα και στο κινητό.

Εγώ στον UC δεν είχα καταφέρει να βρω πως στο καλό θα αφαιρούσα τη σελίδα που είχε κάτι bookmarks σε μορφή ομάδων ώστε με το που έμπαινα να έβλεπα μόνο τη σελίδα του speed dial την οποία αν θυμάμαι καλά την είχε ως 2η και όχι ως 1η default.Επίσης δεν είχα βρει τρόπο να κρατήσω μόνιμη την address bar και τέλος δεν μου άρεσε που τα tabs δεν ήταν σαν των desktop browsers.

Δεν αφαιρείται η πρώτη σελίδα από όσο βλέπω! Αυτό είναι το μόνο που με εκνευρίζει κι εμένα. Η address bar δεν με απασχόλησε ποτέ να είμαι ειλικρινής ενώ τα tabs μου αρέσουν έτσι όπως είναι υλοποιημένα γιατί με ένα swipe πηγαίνω από το ένα στο άλλο πολύ εύκολα και με βολεύει στο μέγεθος του Note. Μου αρέσει που δεν είναι ίδιος με όλους και σε κάτι περίεργα site (όπως της ΔΕΗ) που είχα πρόβλημα σε login και download αυτός ήταν εντάξει. Έτσι τον κράτησα.

Ρε παιδια εχω το εξης θεμα! Εχω τον uc browser και δεν μου αποθηκευει τους κωδικους τι φαση?

Στις ρυθμίσεις, στην πρώτη καρτέλα εκεί που λέει 'Forms and passwords' τι έχεις επιλεγμένο? Αν έχεις το 'Ask to save' ή το 'Save always' λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Στις ρυθμίσεις, στην πρώτη καρτέλα εκεί που λέει 'Forms and passwords' τι έχεις επιλεγμένο? Αν έχεις το 'Ask to save' ή το 'Save always' λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

τα εχω δοκιμασει και τα δυο αλλα τιποτα :wacko: :wacko:

τα εχω δοκιμασει και τα δυο αλλα τιποτα :wacko: :wacko:

Δηλαδή στο Ask to save δεν σε ρωτάει καθόλου ή σε ρωτάει, πατάς 'ναι' και παρόλα αυτά δεν τους σώζει? Μήπως κανείς κανένα clear όταν βγαίνεις και τα διαγραφεί?

Δηλαδή στο Ask to save δεν σε ρωτάει καθόλου ή σε ρωτάει, πατάς 'ναι' και παρόλα αυτά δεν τους σώζει? Μήπως κανείς κανένα clear όταν βγαίνεις και τα διαγραφεί?

δεν με ρωταει καν! θα κανω μια απεγκατασταση κ θα το ξαναβαλω!

δεν με ρωταει καν! θα κανω μια απεγκατασταση κ θα το ξαναβαλω!

Καν' το ή κάνε απλά εκκαθάριση δεδομένων από την διαχείριση των εφαρμογών γιατί εμένα που το δοκίμασα με ρώτησε κανονικά.

Χρησιμοποιώ τον boat από τότε που έχω android τηλέφωνο, από εποχής HD2, εδώ και τρία περίπου χρόνια. Τον είχε προτείνει ένας φίλος εδώ στο myphone.

Τον τελευταίο καιρό, πιο πολλές φορές τον έχω "παγωμένο" πάρα σε χρήση. Ο λόγος είναι ο chrome.

Δεν πατάς σχεδόν ποτέ σε λάθος μέρος, με την τελευταία ενημέρωση κάνει συμπίεση δεδομένων που καταναλώνει και μπορείς να δεις σε πιο ποσοστό, από ταχύτητα δεν είχα ποτέ παράπονο. Κρατάει πάντα όλους τους κωδικούς που χρησιμοποιώ σε διάφορες ιστοσελίδες. Αυτό το τελευταίο δεν είναι πάντα καλό, αλλά θέλω να πω πως, σου κάνει την ζωή πιο εύκολη.

Θα ήθελα πιο χρηστικό μενού. Ένα home button, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;

Για το flash δεν κάνω λόγο, είναι γνωστό.

Edited by cb600f

Χρησιμοποιώ τον boat από τότε που έχω android τηλέφωνο, από εποχής HD2, εδώ και τρία περίπου χρόνια. Τον είχε προτείνει ένας φίλος εδώ στο myphone.

Τον τελευταίο καιρό, πιο πολλές φορές τον έχω "παγωμένο" πάρα σε χρήση. Ο λόγος είναι ο chrome.

Δεν πατάς σχεδόν ποτέ σε λάθος μέρος, με την τελευταία ενημέρωση κάνει συμπίεση δεδομένων που καταναλώνει και μπορείς να δεις σε πιο ποσοστό, από ταχύτητα δεν είχα ποτέ παράπονο. Κρατάει πάντα όλους τους κωδικούς που χρησιμοποιώ σε διάφορες ιστοσελίδες. Αυτό το τελευταίο δεν είναι πάντα καλό, αλλά θέλω να πω πως, σου κάνει την ζωή πιο εύκολη.

Θα ήθελα πιο χρηστικό μενού. Ένα home button, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;

Για το flash δεν κάνω λόγο, είναι γνωστό.

Και ενα exit button επισης....

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Και ενα exit button επισης....

Και ένα bookmarks, άμεσα διαθέσιμο ομοίως.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο