william blake Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Rude_Girl ( 3 Μάρ. 2004 , 23:03) xm...prwton ptyxio istoria defteron ptyxio arxaiologias kai triton metaptyxiako sthn istoria ths texnhs zhtaw polla??? τζαμπα θα πανε οι ευχες σου.... αυτα μπορεις να τα κανεις ετσι κι αλλιως :cool: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rude_Girl Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 3 Μάρ. 2004 , 23:07) τζαμπα θα πανε οι ευχες σου.... αυτα μπορεις να τα κανεις ετσι κι αλλιως :cool: den eimai pleonektra oute fan ths athanasia, twn leftwn klp pou zhtoun oi ypoloipoi apla thelw pragmata pou xerw pws tha me kanoun eftixismenh...an se kathisixazei kapws tha hthela na ta eixa ola se kana xrono to poly... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 isos 8elei na ta eksasfalisei apla... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 1. Να ειναι καλα τα παιδακια μου 2. Να μην τους λειψει τιποτα 3. Να ΨΩΦΗΣΕΙ η πρωην μου :) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rude_Girl Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 eygenika aisthimata kriveis hunter mpravo....kala krima h teleytaia efxh sou...an einai toso kakia den tha piasei h efxh sou ( giati ws gnwstwn kako skyli psofo den exei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 elaaaaa..de 8elo kakies.....an h prohn sou einai kai h mhtera ton paidion sou tote eisai kakos! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 ασε μην ξηνεις βαθειες πληγες , καποια στιγμη θα τα μαθεις ολα και το γιατι το λεω με τοσο παθος αυτο που ειπα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 ok...alla mh milas etsi sta paidakia sou...den einai oyte sosto oute kalo :) *filika* Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelios Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Μάρ. 2004 , 23:25) ασε μην ξηνεις βαθειες πληγες , καποια στιγμη θα τα μαθεις ολα και το γιατι το λεω με τοσο παθος αυτο που ειπα μπας και σου πηρε καμια διατροφη 1000Ε το μηνα :p :p Παράθεση SMILE, LIFE IS NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastelios (29 Φεβ. 2004 , 02:40) 1 ειρηνη 2 υγεια 3 ευτυχια μεασ σε αυτα τα τρια υπαρχουν και τα λεφτα και οι γυναικες και πολλα περισσοτερα απο ολα αυτα που ολοι φανταζομαστε και το κυριοτερο υπαρχει και ο χρονος να να ζησουμε ^^What he said^^ Συμφωνώ 100% :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastelios ( 3 Μάρ. 2004 , 23:48) μπας και σου πηρε καμια διατροφη 1000Ε το μηνα :p :p apo pote ta lefta plhgonoun kapoy ba8eia ektos tsephs? :( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastelios ( 3 Μάρ. 2004 , 23:48) μπας και σου πηρε καμια διατροφη 1000Ε το μηνα :p :p δεκαρα τσακιστη δεν πηρε ουτε προκεται να παρει οσο ειμαι εγω στην ζωη Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Μάρ. 2004 , 23:16) 3. Να ΨΩΦΗΣΕΙ η πρωην μου :) Στειλε τη εδω κατω να την εξαφανησω στη ζουγκλα.........! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 elaaaaaaaa...de 8elo kakies! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Μάρ. 2004 , 23:16) 1. Να ειναι καλα τα παιδακια μου 2. Να μην τους λειψει τιποτα 3. Να ΨΩΦΗΣΕΙ η πρωην μου :) Συμφωνώ με τις πρώτες 2 ευχές! ωραία 3η ευχή έκανες ρε σύ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 1) Υγεια 2) Τσαμπα ADSL 3) Aλλες τρεις ευχες για να ζητησω και αλλα (οπως βλεπετε δεν ειμαι...πλεονεκτης να ζηταω απειρες ευχες)!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 4 Μάρ. 2004 , 23:39) (οπως βλεπετε δεν ειμαι πολυ πλεονεκτης να ζηταω απειρες ευχες)!!!!!!!!!!!! :p :p :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 4 Μάρ. 2004 , 23:42) :p :p :p Tσκ τσκ τσκ, υπερβολικος γινεσαι :whistle: :wacko: :lol: :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Αν είχατε 3 ευχές που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τι θα ζητούσατε;:shifty: Υ.Γ δεν μπορείτε να ζητήσετε κ άλλες ευχές... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 οι ευχες ειναι για μενα προσωπικα ε? :p θα ηθελα να ημουνα πανεξυπνος (ειμαι ηδη αλλα τεσπα :p), παμπλουτος και υγιης.. :lol: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 οι τρεις ευχες που θα ηθελα να γινουν ειναι να ειναι υγιης εγω και η οικογενεια μου να μπω στην σχολη που θελω και να ειμαι οικονομικα ευλαταστατος εγω και η οικογενεια μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 1)Υγεια 2)3 τουμπανιασμενα pc. 3)ενα φτιαγμενο yamaha Z 200αρι....αχχχχχχχχχχχχχχχχχ:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 1.υγεία για εμένα και την οικογένειά μου 2.ευτυχία-σε όλους τους τομείς(δλδ και ερωτική:love:) 3.επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση:D Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 υγεία επιτυχία στον ερωτικό τομέα να μου φέρονται όλοι καλά Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 1.Να ζήσω αιώνια σε καλές και ειρηνικές συνθήκες και να υπάρχουν γύρω μου άνθρωποι που με αγαπούν!Τι να τα κάνω τα λεφτά αν πεθάνω σύντομά?:happy: (όσο για το αιώνια μην αντιδράσετε αν ήταν να ευχηθώ πράγματα που εύκολα είναι εφυκτά τότε πια η ουσία της ευχής?);) Όσο για τις άλλες δύο τι να τις κάνω αν έχω τη πρώτη?Αν είναι τις χαρίζω στον επόμενο να έχει 5:lol: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts