Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Έχω ένα Sony Sole και πριν μερικές μέρες μου έβγαλε ειδοποίηση οτι η SD κάρτα έχει πρόβλημα και θέλει φορμάτ και ξαφνικά έχουν χαθεί μεταξύ άλλων όλες οι φωτογραφίες που είχα τραβήξει με το κινητό τόσο καιρό..... :cry:

Έψαξα αρκετά στο ίντερνετ, δοκίμασα 3-4 προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων (συγκεκριμένα των φωτογραφιών μου γιατί τα υπόλοιπα δε με νοιάζουν ιδιαίτερα) αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.. Ένα πρόγραμμα που φάνηκε να κάνει κάτι τελικά ήθελε πληρωμή για να πραγματοποιήσει όντως την ανάκτηση και όλα τα υπόλοιπα για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζουν ή δεν "βλέπουν" το κινητό και την κάρτα μνήμης του..

Όποιος μπορεί να βοηθήσει με κάποια συμβουλή ή πρόταση ή οδηγίες θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!!.... :cry:

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Προγραμματα υπολογιστη δοκιμαζεις; Υπαρχουν και για κινητα

Για υπολογιστη, βαλε την καρτα σε flashακι μπας και..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

http://www.sony.gr/support/el/content/cnt-dwnl/prd-dime/sony-memory-card-file-rescue-software/DSC-S950 με εχει σωσει απειρες φορες. προσοχη προυποθετει οτι η καρτα μνημης ή το φλασακι ναι ειναι sony εμενα ειναι. δοκιμασε ομως και με αλλη μαρκα ποτε δεν ξερεις.

Καλησπέρα!

Έχω ένα Sony Sole και πριν μερικές μέρες μου έβγαλε ειδοποίηση οτι η SD κάρτα έχει πρόβλημα και θέλει φορμάτ και ξαφνικά έχουν χαθεί μεταξύ άλλων όλες οι φωτογραφίες που είχα τραβήξει με το κινητό τόσο καιρό..... :cry:

Έψαξα αρκετά στο ίντερνετ, δοκίμασα 3-4 προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων (συγκεκριμένα των φωτογραφιών μου γιατί τα υπόλοιπα δε με νοιάζουν ιδιαίτερα) αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.. Ένα πρόγραμμα που φάνηκε να κάνει κάτι τελικά ήθελε πληρωμή για να πραγματοποιήσει όντως την ανάκτηση και όλα τα υπόλοιπα για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζουν ή δεν "βλέπουν" το κινητό και την κάρτα μνήμης του..

Όποιος μπορεί να βοηθήσει με κάποια συμβουλή ή πρόταση ή οδηγίες θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!!.... :cry:

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δες την εφαρμογή undelete από το play store. Καλό είναι πάντως να κάνεις ένα backup που και που.

Σήμερα το youtube το έκανα update απο το κατάστημα και ήλπιζα να σταματήσουν τα προβλήματα με την εφαρμογή.Καθώς το άνοιξα με έβγαζε το εξής μήνυμα<<Οι υπηρεσίες google play στις οποίες βασίζονται κάποιες εφαρμογές δεν υποστηρίζονται στη συσκευή σας.Παρακαλώ επικοινωνείστε με τον κατασκευαστή σας.Παρεπιπτόντως το έχω κάνει root Samsung Galaxy mini(S5570) ας με βοηθήσει κάποιος γιατί θα έιναι η δέυτερη φορα που θα το κάνω <brick>.......:wacko:
:rocket:

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων από τη διαχείριση εφαρμογών στην εφαρμογή του youtube και λογικά θα λυθεί το πρόβλημά σου ;)
Τhe end of an era...

καμιά the best εφαρμογή για επεξεργασία φωτο(χρώματα θέματα και τέτοια όχι photoshop)

Pixlr Express ;)

Μακράν καλύτερο το Perfectly Clear...

Δεν είναι το ίδιο πρόγραμμα. Άλλη δουλειά κάνει το ένα και άλλη το άλλο.

Το pixlr είναι για εφέ κλπ, ενώ το perfectly είναι για βελτιστοποιηση φωτογραφιών.

Και τα δύο είναι κορυφαία στην κατηγορία τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δεν είναι το ίδιο πρόγραμμα. Άλλη δουλειά κάνει το ένα και άλλη το άλλο.

Το pixlr είναι για εφέ κλπ, ενώ το perfectly είναι για βελτιστοποιηση φωτογραφιών.

Και τα δύο είναι κορυφαία στην κατηγορία τους.

Μα αν δεις τι ζητούσε ο άνθρωπος το ιδανικό είναι το Perfectly Clear.

Χρώματα θέματα και τέτοια δε ζήτησε; το Pixlr έχει ένα τόνο από δαύτα..

Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή για μετατροπή σε mp3 video από το youtube για android Λογισμικό; Στο play* store απ όσο έψαξα δεν βρήκα...

Sony xperia J συγκεκριμμένα...

Edited by spyrosk8

Ψάξε freedi

ΤΟ youtube dowloader δεν υπάρχει στο play store... To freedi επίσης τα μετατρέπει σε mp3 ή σε άλλη κατάληξη; Γιατί νομίζω το είχα παλιά και δεν τα έκανε mp3 κατάληξη...

ΤΟ youtube dowloader δεν υπάρχει στο play store... To freedi επίσης τα μετατρέπει σε mp3 ή σε άλλη κατάληξη; Γιατί νομίζω το είχα παλιά και δεν τα έκανε mp3 κατάληξη...

Κανένα δεν θα βρεις στο playstore γιατί παραβιάζουν τους κανόνες του YouTube...

Κανένα δεν θα βρεις στο playstore γιατί παραβιάζουν τους κανόνες του YouTube...

Άρα βρίσκω τις εφαρμογές και τις περνάω σε κατάληξη apk στο κινητό; Μετά βρίσκω το αρχείο μέσα απο το κινητό, το τρέχω και εγκαθιστάται έτσι; Σε οποιοδήποτε φάκελο μπορώ να βάλω το αρχείο;

Καλά τα λέω;

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...Ελπίζω να τα καταφέρω και να βγάλω άκρη!!!

Edit: Το πέρασα το youtube downloader μέσα από το google όλα οκ. Απλά δεν έχει επιλογή για mp3 όταν πατάω share μέσα στο youtube app. Mp4, 3gp webm κλπ έχει μόνο... Βάζω και "μόνο ήχος" αλλά δεν βρίσκει τίποτα...

Τι γίνεται;

Edited by spyrosk8

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...Ελπίζω να τα καταφέρω και να βγάλω άκρη!!!

Edit: Το πέρασα το youtube downloader μέσα από το google όλα οκ. Απλά δεν έχει επιλογή για mp3 όταν πατάω share μέσα στο youtube app. Mp4, 3gp webm κλπ έχει μόνο... Βάζω και "μόνο ήχος" αλλά δεν βρίσκει τίποτα...

Τι γίνεται;

Αν μπεις στις ρυθμίσεις του προγράμματος σου λέει κάπου για κωδικοποίηση σε mp3... Θα σου κατεβάσει τον encoder και μετά θα αφού θα κατεβάσεις εσύ τα τραγούδια σε mp4 ή ότι άλλο θες, στο τέλος θα σε ρωτάει αν θες να το κάνεις mp3...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (τύπου iMovie για iOS) για μοντάζ και εισαγωγή εφφέ στα βίντεο με δυνατότητα εξαγωγής και σε 1080p?

Αυτό ήθελα κι εγώ αλλά δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.

Το magisto είναι ένα από αυτά αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update