Jump to content

morenas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by morenas

  1. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να κάνω unroot το galaxy mini διότι το έψαξα στους xda και δεν πολυκαταλαβάινω .Γίνεται να μου τα πεί κάποιος ποιο λιανά για να μην κάνω βλακεία στο κινητό μου...Έχω βάλει custom rom οπότε νομίζω αυτό που επιδιώκω είναι το stock rom αν δεν κάνω λάθος ...Ευχαριστώ για την κατανόηση ..
  2. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να κάνω unroot το galaxy mini διότι το έψαξα στους xda και δεν πολυκαταλαβάινω .Γίνεται να μου τα πεί κάποιος ποιο λιανά για να μην κάνω βλακεία στο κινητό μου...Έχω βάλει custom rom οπότε νομίζω αυτό που επιδιώκω είναι το stock rom αν δεν κάνω λάθος ...Ευχαριστώ για την κατανόηση ..
  3. Ναί το έχω κάνει και αυτό πάντα λέει απ΄την αρχή του χρόνου...
  4. Σήμερα το youtube το έκανα update απο το κατάστημα και ήλπιζα να σταματήσουν τα προβλήματα με την εφαρμογή.Καθώς το άνοιξα με έβγαζε το εξής μήνυμα<<Οι υπηρεσίες google play στις οποίες βασίζονται κάποιες εφαρμογές δεν υποστηρίζονται στη συσκευή σας.Παρακαλώ επικοινωνείστε με τον κατασκευαστή σας.Παρεπιπτόντως το έχω κάνει root Samsung Galaxy mini(S5570) ας με βοηθήσει κάποιος γιατί θα έιναι η δέυτερη φορα που θα το κάνω <brick>.......:wacko:
  5. Παιδιά έχω πρόβλημα με τον Chrome γιατί κάθε φορά που βγαίνω από την εφαρμογή με κάνει log out από τον λογαριασμό μου και οι κωδικοί δεν αποθηκεύονται.. παρόλο που μου ζητάει να τους αποθηκεύσει και πρέπει να βάζω συνέχεια τα στοιχεία του google για να μπένω κάτι άσκοπο βέβαια γιατί οι κωδικοί δεν αποθηκέυονται ..δοκίμασα unistall διαγραφή ιστορικού γενικά έψαξα κάποιες παραμέτρους αλλά το πρόβλημα παραμένει και με έχει σπάσει τα νεύρα.Αν γνωρίζετε καμία λύση θα με διευκολύνατε αρκετά :wacko:
×
×
  • Create New...