gesamfunai Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ναι, προσωπικα θεωρω τον smplayer τον κορυφαιο player για αυτη ακριβως τη δυνατοτητα του. Ξεκινησε ως linux εφαρμογη, οπου παζει απροβληματιστα, και μετα αναπτυχθηκε κ για windows. Ομως στα windows κρασαρει συχνα. Μακαρι να υπηρχε κ για android... λεπτομερειες στο http://smplayer.sourceforge.net/ ναι πολυ χρησιμη δυνατοτητα..ευχαριστω φιλε μου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Βρε παιδιά ο poweramp αξίζει τα λεφτά του; με έβαλα τη δωρεάν έκδοση αλλά μάλλον επειδή την είχαββάλει και παλιά δεν με αφήνει 15 μέρες.... Έχετε ν απροτείνετε εσείς κάποιον player? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) ναι πολυ χρησιμη δυνατοτητα..ευχαριστω φιλε μου Βρε παιδιά ο poweramp αξίζει τα λεφτά του; με έβαλα τη δωρεάν έκδοση αλλά μάλλον επειδή την είχαββάλει και παλιά δεν με αφήνει 15 μέρες.... Έχετε ν απροτείνετε εσείς κάποιον player? Poweramp δαγκωτό... Δεν υπάρχει καλύτερος... Edited October 21, 2013 by jastonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Poweramp και από εμένα. Το καλύτερο. Ένας καφές λιγότερος. Edited October 20, 2013 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 υπάρχει για android καμιά εφαρμογή σαν το groopic? http://groopic.com/ Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ναι, προσωπικα θεωρω τον smplayer τον κορυφαιο player για αυτη ακριβως τη δυνατοτητα του. Ξεκινησε ως linux εφαρμογη, οπου παζει απροβληματιστα, και μετα αναπτυχθηκε κ για windows. Ομως στα windows κρασαρει συχνα. Μακαρι να υπηρχε κ για android... λεπτομερειες στο http://smplayer.sourceforge.net/ +1 για τον smplayer,και δεν θεωρω οτι κρασαρει συνεχεια,λιγο εως μετρια αλλα μερικες φορες αργει να ξεκινησει(να κανει αποκωδικοποιηση?κατι τετοιο). τεσπα στο θεμα μας,ψαχνω εφαρμογη για ταινιες αλλα,ο bsplayer οπως λες δεν εχει συγχρονισμο,αλλιως ειναι κορυφαιος. ο mxplayer εχει,αλλα δν μπορω να το χρησιμοποιησω,βαζω το χρονο καυθστερησης,δειχνει να τον κραταει,αλλα στην πραξη δεν κανει τιποτα,θελει να πατησω τιποτα αλλο,που δεν το βλεπω? επισης για καποιο λογο ο mxplayer οταν ειναι σε h/w λειτουργεια κολλαει,σε s/w λειτουργεια δεν το κανει.o bsplayer δεν εχει κανενα θεμα.Nexus 4.μπορει να ειναι και φυσιολογικο,απλα δεν ξερω τι ειναι το h/w & s/w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 +1 για τον smplayer,και δεν θεωρω οτι κρασαρει συνεχεια,λιγο εως μετρια αλλα μερικες φορες αργει να ξεκινησει(να κανει αποκωδικοποιηση?κατι τετοιο). τεσπα στο θεμα μας,ψαχνω εφαρμογη για ταινιες αλλα,ο bsplayer οπως λες δεν εχει συγχρονισμο,αλλιως ειναι κορυφαιος. ο mxplayer εχει,αλλα δν μπορω να το χρησιμοποιησω,βαζω το χρονο καυθστερησης,δειχνει να τον κραταει,αλλα στην πραξη δεν κανει τιποτα,θελει να πατησω τιποτα αλλο,που δεν το βλεπω? επισης για καποιο λογο ο mxplayer οταν ειναι σε h/w λειτουργεια κολλαει,σε s/w λειτουργεια δεν το κανει.o bsplayer δεν εχει κανενα θεμα.Nexus 4.μπορει να ειναι και φυσιολογικο,απλα δεν ξερω τι ειναι το h/w & s/w H/W είναι αποκωδικοποίηση με βάση τους codecs του επεξεργαστή ενώ s/w είναι αποκωδικοποίηση με βάση τους codecs της εφαρμογής... Τι είδους είναι τα αρχεία που σου κολλάει το mx player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) mkv ειναι.το περιεργο ειναι οτι το ιδιο αρχειο στον bsplayer δεν κολλαει στο h/w. edit:τελικα ο Mx player εχει λειουργεια h/w+ οπου στο nexus δουλευει κανονικα χωρις κολληματα.επισης οι υποτιτλοι συγχρονιζονται κανονικα Edited October 24, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εχει βρει κανεις εφαρμογη fm transmitter;Δηλαδη να διαλεγω μια συχνοτητα,να βαζω τραγουδια απο το κινητο και να συντονιζεται με το ραδιοφωνο. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Χρειάζεται chip και κεραία στη συσκευή για να γίνει αυτό. Πχ στο ν9 υπάρχει θαμμένο chip αλλά οχι κεραία γι'αυτό δεν υπάρχει ουτε εκεί fm transmitter. Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος/πατέντα δεν το γνωρίζω. Edited October 24, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Guys για ταινίες/σειρές στα 720p και 1080p για το Note 3 μου ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω; Επίσης θέλω να υποστηρίζει πολύ καλά και τους εξωτερικούς Ελληνικούς υπότιτλους. Guys για ταινίες/σειρές στα 720p και 1080p για το Note 3 μου ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω; Επίσης θέλω να υποστηρίζει πολύ καλά και τους εξωτερικούς Ελληνικούς υπότιτλους. Και απαντώ στον εαυτό μου, μετά από δοκιμές κατέληξα στον κλασσικό πλέον MXPlayer. Edited October 29, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 για δες και τον vlc player ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 για δες και τον vlc player ;) Καλός αλλά νομίζω δεν βλέπει "OTG" drives. Εκτός κ αν το κοπιάρεις στην εσωτερική/SD. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 όχι, μια χαρά βλέπει! μόλις το διπλοτσέκαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να λειτουργει αυτη την περιοδο για αγωνες μπασκετ και ποδοσφαιρου,πριν καποιους μηνες χρησιμοποιουσα το sports live pro αλλα πλεον δεν σου βγαζει παιχνιδια για να παρακολουθεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 δοκιμασε κ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzone.android.livestreamapp αλλιως μπαινεις απ ευθειας απο τον browser... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 δοκιμασε κ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzone.android.livestreamapp αλλιως μπαινεις απ ευθειας απο τον browser... το δοκιμασα επισης χτες,δεν ειχε ουτε εναν αγωνα διαθεσιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ο bsplayer,οταν βρικσει υποτιτλους Online Που τους αποθηκευει?(αν τους αποθηκεύει δηλαδη) διοτι βαζω την ταινια,κατεβαζω τους υποτιτλους,αλλα αν την κλεισω,οταν ξαναμπω,ενω μπορω να την συνεχισω απο εκει που σταματησε,τους υποτιτλους πρεπει να τους ξανακατεβασω. Επισης,πως μπορω να του βαλω να παιξει υποτιτλους που εχω περασει στην συσκευη?δεν τους βρισκει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Η ερώτηση απευθύνεται στους χρήστες του instagram. Προσπαθώ να ανεβάσω ένα βίντεο και δεν τα κατεφέρνω. Όταν προσπαθήσω μέσω της εφαρμογής να το επιλέξω δεν είναι ορατά τα βίντεο μέσα από τη συλλογή μου. Μόνο η φωτογραφίες φαίνονται. Αν ακολουθήσω την αντίθετη διαδρομή, δηλαδή πρώτα να το επιλέξω μέσα από τη συλλογή και ακολούθως να το ανεβάσω στο instagram, τότε στην τελική επεξεργασία κρασάρει η εφαρμογή και κλείνει. Ξέρει κανείς τι παίζει? Υ.Γ anochampions για όποιον θέλει να με ακολουθήσει στο instagram Ok. το βρήκα. Edited November 6, 2013 by iosifm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη ή ακομα καλυτερα ρυθμιση στο poweramp που να εξισορροπει καπως την ενταση αναμεσα στα τραγουδια? Γιατι οπως τα εχω κατεβασει το ενα ειναι στο Θεο και το αλλο στα υπογεια..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη ή ακομα καλυτερα ρυθμιση στο poweramp που να εξισορροπει καπως την ενταση αναμεσα στα τραγουδια? Γιατι οπως τα εχω κατεβασει το ενα ειναι στο Θεο και το αλλο στα υπογεια..... Έψαξες να δεις αν έχει επιλογή για Volume normalize;; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Έψαξες να δεις αν έχει επιλογή για Volume normalize;; Δεν ειχα δει....κοιταξα τωρα αλλα δεν βλεπω κατι.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Εχω καποια ringtones σε mp3 αλλα τα διαφορα προγραμματα που εχω για να ακουω μουσικη πχ musiXmatch Music Lyrics Player δε μου τα εμφανιζουν στις λιστες τους Πιθανως επειδη δεν ειναι κανονικα mp3 και δεν εχουν πληροφοριες κλπ Υπαρχει καποια λυση για περιληφθουν στις λιστες κι αυτα ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ξερει κανεισ πωσ βλεπουμε βιντεο στο youtube hd με 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Νομίζω ότι δεν καταλάβαμε ακριβώς την ερώτησή σου.. Με 3G μπορείς να δεις YouTube σε HD ανάλυση. Μήπως εκεί που είσαι δεν έχεις ικανοποιητικη κάλυψη 3G οπότε στο γυρνάει αυτόματη σε χαμηλή ανάλυση? Επίσης ποιο κινητό έχεις, το σύνδεση, και που είσαι.. Δώσε πληροφορίες ώστε να πάρεις απαντήσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts