Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, προσωπικα θεωρω τον smplayer τον κορυφαιο player για αυτη ακριβως τη δυνατοτητα του.

Ξεκινησε ως linux εφαρμογη, οπου παζει απροβληματιστα, και μετα αναπτυχθηκε κ για windows. Ομως στα windows κρασαρει συχνα.

Μακαρι να υπηρχε κ για android...

λεπτομερειες στο http://smplayer.sourceforge.net/

ναι πολυ χρησιμη δυνατοτητα..ευχαριστω φιλε μου

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Βρε παιδιά ο poweramp αξίζει τα λεφτά του; με έβαλα τη δωρεάν έκδοση αλλά μάλλον επειδή την είχαββάλει και παλιά δεν με αφήνει 15 μέρες.... Έχετε ν απροτείνετε εσείς κάποιον player?
Φιλικά, Κατερίνα

ναι πολυ χρησιμη δυνατοτητα..ευχαριστω φιλε μου

Βρε παιδιά ο poweramp αξίζει τα λεφτά του; με έβαλα τη δωρεάν έκδοση αλλά μάλλον επειδή την είχαββάλει και παλιά δεν με αφήνει 15 μέρες.... Έχετε ν απροτείνετε εσείς κάποιον player?

Poweramp δαγκωτό... Δεν υπάρχει καλύτερος...

Edited by jastonas

Poweramp και από εμένα.

Το καλύτερο.

Ένας καφές λιγότερος.

Edited by akilleas
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ναι, προσωπικα θεωρω τον smplayer τον κορυφαιο player για αυτη ακριβως τη δυνατοτητα του.

Ξεκινησε ως linux εφαρμογη, οπου παζει απροβληματιστα, και μετα αναπτυχθηκε κ για windows. Ομως στα windows κρασαρει συχνα.

Μακαρι να υπηρχε κ για android...

λεπτομερειες στο http://smplayer.sourceforge.net/

+1 για τον smplayer,και δεν θεωρω οτι κρασαρει συνεχεια,λιγο εως μετρια αλλα μερικες φορες αργει να ξεκινησει(να κανει αποκωδικοποιηση?κατι τετοιο).

τεσπα στο θεμα μας,ψαχνω εφαρμογη για ταινιες αλλα,ο bsplayer οπως λες δεν εχει συγχρονισμο,αλλιως ειναι κορυφαιος.

ο mxplayer εχει,αλλα δν μπορω να το χρησιμοποιησω,βαζω το χρονο καυθστερησης,δειχνει να τον κραταει,αλλα στην πραξη δεν κανει τιποτα,θελει να πατησω τιποτα αλλο,που δεν το βλεπω?

επισης για καποιο λογο ο mxplayer οταν ειναι σε h/w λειτουργεια κολλαει,σε s/w λειτουργεια δεν το κανει.o bsplayer δεν εχει κανενα θεμα.Nexus 4.μπορει να ειναι και φυσιολογικο,απλα δεν ξερω τι ειναι το h/w & s/w

+1 για τον smplayer,και δεν θεωρω οτι κρασαρει συνεχεια,λιγο εως μετρια αλλα μερικες φορες αργει να ξεκινησει(να κανει αποκωδικοποιηση?κατι τετοιο).

τεσπα στο θεμα μας,ψαχνω εφαρμογη για ταινιες αλλα,ο bsplayer οπως λες δεν εχει συγχρονισμο,αλλιως ειναι κορυφαιος.

ο mxplayer εχει,αλλα δν μπορω να το χρησιμοποιησω,βαζω το χρονο καυθστερησης,δειχνει να τον κραταει,αλλα στην πραξη δεν κανει τιποτα,θελει να πατησω τιποτα αλλο,που δεν το βλεπω?

επισης για καποιο λογο ο mxplayer οταν ειναι σε h/w λειτουργεια κολλαει,σε s/w λειτουργεια δεν το κανει.o bsplayer δεν εχει κανενα θεμα.Nexus 4.μπορει να ειναι και φυσιολογικο,απλα δεν ξερω τι ειναι το h/w & s/w

H/W είναι αποκωδικοποίηση με βάση τους codecs του επεξεργαστή ενώ s/w είναι αποκωδικοποίηση με βάση τους codecs της εφαρμογής... Τι είδους είναι τα αρχεία που σου κολλάει το mx player;

mkv ειναι.το περιεργο ειναι οτι το ιδιο αρχειο στον bsplayer δεν κολλαει στο h/w.

edit:τελικα ο Mx player εχει λειουργεια h/w+ οπου στο nexus δουλευει κανονικα χωρις κολληματα.επισης οι υποτιτλοι συγχρονιζονται κανονικα

Edited by leftko

Εχει βρει κανεις εφαρμογη fm transmitter;Δηλαδη να διαλεγω μια συχνοτητα,να βαζω τραγουδια απο το κινητο και να συντονιζεται με το ραδιοφωνο.

Ευχαριστω πολυ

Χρειάζεται chip και κεραία στη συσκευή για να γίνει αυτό.

Πχ στο ν9 υπάρχει θαμμένο chip αλλά οχι κεραία γι'αυτό δεν υπάρχει ουτε εκεί fm transmitter.

Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος/πατέντα δεν το γνωρίζω.

Edited by nikos523

Guys για ταινίες/σειρές στα 720p και 1080p για το Note 3 μου ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω; Επίσης θέλω να υποστηρίζει πολύ καλά και τους εξωτερικούς Ελληνικούς υπότιτλους.

Guys για ταινίες/σειρές στα 720p και 1080p για το Note 3 μου ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω; Επίσης θέλω να υποστηρίζει πολύ καλά και τους εξωτερικούς Ελληνικούς υπότιτλους.

Και απαντώ στον εαυτό μου, μετά από δοκιμές κατέληξα στον κλασσικό πλέον MXPlayer.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

129026.png?1640591734

για δες και τον vlc player ;)

Καλός αλλά νομίζω δεν βλέπει "OTG" drives.

Εκτός κ αν το κοπιάρεις στην εσωτερική/SD.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να λειτουργει αυτη την περιοδο για αγωνες μπασκετ και ποδοσφαιρου,πριν καποιους μηνες χρησιμοποιουσα το sports live pro αλλα πλεον δεν σου βγαζει παιχνιδια για να παρακολουθεις...

δοκιμασε κ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzone.android.livestreamapp

αλλιως μπαινεις απ ευθειας απο τον browser...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δοκιμασε κ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzone.android.livestreamapp

αλλιως μπαινεις απ ευθειας απο τον browser...

το δοκιμασα επισης χτες,δεν ειχε ουτε εναν αγωνα διαθεσιμο....

• 2 weeks later...

Ο bsplayer,οταν βρικσει υποτιτλους Online Που τους αποθηκευει?(αν τους αποθηκεύει δηλαδη) διοτι βαζω την ταινια,κατεβαζω τους υποτιτλους,αλλα αν την κλεισω,οταν ξαναμπω,ενω μπορω να την συνεχισω απο εκει που σταματησε,τους υποτιτλους πρεπει να τους ξανακατεβασω.

Επισης,πως μπορω να του βαλω να παιξει υποτιτλους που εχω περασει στην συσκευη?δεν τους βρισκει,

Η ερώτηση απευθύνεται στους χρήστες του instagram. Προσπαθώ να ανεβάσω ένα βίντεο και δεν τα κατεφέρνω. Όταν προσπαθήσω μέσω της εφαρμογής να το επιλέξω δεν είναι ορατά τα βίντεο μέσα από τη συλλογή μου. Μόνο η φωτογραφίες φαίνονται.

Αν ακολουθήσω την αντίθετη διαδρομή, δηλαδή πρώτα να το επιλέξω μέσα από τη συλλογή και ακολούθως να το ανεβάσω στο instagram, τότε στην τελική επεξεργασία κρασάρει η εφαρμογή και κλείνει. Ξέρει κανείς τι παίζει?

Υ.Γ anochampions για όποιον θέλει να με ακολουθήσει στο instagram

Ok. το βρήκα.

Edited by iosifm

Υπαρχει καποια εφαρμογη ή ακομα καλυτερα ρυθμιση στο poweramp που να εξισορροπει καπως την ενταση αναμεσα στα τραγουδια? Γιατι οπως τα εχω κατεβασει το ενα ειναι στο Θεο και το αλλο στα υπογεια.....
Φιλικά, Κατερίνα

Υπαρχει καποια εφαρμογη ή ακομα καλυτερα ρυθμιση στο poweramp που να εξισορροπει καπως την ενταση αναμεσα στα τραγουδια? Γιατι οπως τα εχω κατεβασει το ενα ειναι στο Θεο και το αλλο στα υπογεια.....

Έψαξες να δεις αν έχει επιλογή για Volume normalize;;

Έψαξες να δεις αν έχει επιλογή για Volume normalize;;

Δεν ειχα δει....κοιταξα τωρα αλλα δεν βλεπω κατι....

Φιλικά, Κατερίνα

Εχω καποια ringtones σε mp3 αλλα τα διαφορα προγραμματα που εχω για να ακουω μουσικη πχ musiXmatch Music Lyrics Player

δε μου τα εμφανιζουν στις λιστες τους

Πιθανως επειδη δεν ειναι κανονικα mp3 και δεν εχουν πληροφοριες κλπ

Υπαρχει καποια λυση για περιληφθουν στις λιστες κι αυτα ?

Νομίζω ότι δεν καταλάβαμε ακριβώς την ερώτησή σου.. Με 3G μπορείς να δεις YouTube σε HD ανάλυση. Μήπως εκεί που είσαι δεν έχεις ικανοποιητικη κάλυψη 3G οπότε στο γυρνάει αυτόματη σε χαμηλή ανάλυση? Επίσης ποιο κινητό έχεις, το σύνδεση, και που είσαι.. Δώσε πληροφορίες ώστε να πάρεις απαντήσεις :p

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update