fourtwo Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ποιον music player θα προτεινατε που να μοιαζει με το ipod του ios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Έβαλα rom που δεν έχει ραδιόφωνο. Ποιο θα προτείνατε χωρίς χρήση ίντερνετ ; Σαν το stock Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 spirit fm θα το βρεις στους xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 spirit fm θα το βρεις στους xda Μάλλον δεν είπα το πιο σημαντικό.... Εβάλα kyanogemod rom. Να υποθέσω δεν θα έχω ραδιόφωνο ; Δεν λειτουργεί το spirit.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Κυκλοφορησε και η Focal της cyanogenmod ως ανεξαρτητη εφαρμογη μετα τη διαφωνια του developer με την ομαδα: https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.xplod.focal Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μάλλον δεν είπα το πιο σημαντικό.... Εβάλα kyanogemod rom. Να υποθέσω δεν θα έχω ραδιόφωνο ; Δεν λειτουργεί το spirit.... η συσκευη σου προφανως εχει ραδιοφωνο με τη μαμα ρομ, απλα με την cm δεν εχεις τωρα. ε; αν ναι, θα βαλεις αυτό: [APP] Spirit FM και κατα 99% θα λειτουργησει το ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 η συσκευη σου προφανως εχει ραδιοφωνο με τη μαμα ρομ, απλα με την cm δεν εχεις τωρα. ε; αν ναι, θα βαλεις αυτό: [APP] Spirit FM και κατα 99% θα λειτουργησει το ραδιοφωνο. Ακριβώς όπως τα λες.... Δοκίμασα το spirit αλλά δεν... Εκτός και αν δε κατέβασα το σωστό.... Έχεις το λινκ; Γίνεται χαμός εκεί στο xda. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 για δοκιμασε αυτο που ειναι απ τις 18 σεπτεμβρη http://d-h.st/H4x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 για δοκιμασε αυτο που ειναι απ τις 18 σεπτεμβρη http://d-h.st/H4x Σε ευχαριστώ αλλά αυτό είχα βάλει και χθες αλλά δεν... Εννοώ ότι αν απλά το ανοίξω δεν παίζει. Εκτός και αν πρέπει να ρυθμίσω κάτι και δεν το ξέρω... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 αν θυμαμαι καλα πρεπει να ρυθμισεις το region. να βαλεις greece(?) ψαξε λιγο στις ρυθμισεις του επισης δοκιμασε και καποια προηγουμενη version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ψάχνω για την καλύτερη εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών και θα ήθελα τα φώτα σας. Δε με νοιάζει η μετέπειτα επεξεργασία παρά μόνο η βέλτιστη ποιότητα λήψης. Δεν ξέρω αν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αλλά έχω το Asus Padfone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ψάχνω για την καλύτερη εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών και θα ήθελα τα φώτα σας. Δε με νοιάζει η μετέπειτα επεξεργασία παρά μόνο η βέλτιστη ποιότητα λήψης. Δεν ξέρω αν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αλλά έχω το Asus Padfone... Θα με ενδιέφερε και εμένα αυτό. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavr Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 εχω ένα xtreamer σε τοπικό δίκτυο και θέλω να δω streaming κάποια ταινία /σειρά...με τον MX player ενώ έχει δυνατότητα αναπαραγωγής πρέπει στο δίκτυο να ορίσω το path κάθε φορά και δεν βολεύει καθολου. Με τον ES Εxplorer βρίσκω τον δικτυακό τόπο που θέλω αλλά δεν τρέχουν τα βίντεο...κάτι απλά avi παίζουν...τα mkv όμως;;;; Δεν θέλω να γίνονται download στην SD κάρτα...Streaming θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλή εφαρμογή για επεξεργασία εικόνας ξέρουμε; Ευχαριστώ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλή εφαρμογή για επεξεργασία εικόνας ξέρουμε; Ευχαριστώ Προσωπικά από αυτή είμαι πολύ ευχαριστημένος Photo Editor Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Ψάχνω για την καλύτερη εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών και θα ήθελα τα φώτα σας. Δε με νοιάζει η μετέπειτα επεξεργασία παρά μόνο η βέλτιστη ποιότητα λήψης. Δεν ξέρω αν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αλλά έχω το Asus Padfone... δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα... αφου δεν μπορουμε να αλλαξουμε επεξεργαστες, αισθητηρες και φακους, μας μενει μονο να βελτιωσουμε την τεχνικη μας... http://www.popphoto.com/gallery/10-tips-making-your-smartphone-photos-look-they-came-real-camera http://giveawaytuesdays.wonderhowto.com/inspiration/10-photography-tips-for-mastering-your-camera-phone-0128865/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλή εφαρμογή για επεξεργασία εικόνας ξέρουμε; Ευχαριστώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.niksoftware.snapseed&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καλή εφαρμογή για επεξεργασία εικόνας ξέρουμε; Ευχαριστώ Δεν ξέρω για καλή. Ξέρω για την καλύτερη https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.pstouchphone Δεν την έχω αγοράσει πάντως, αλλά για κάποιον που θέλει την καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας, αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Δε με νοιάζει η μετέπειτα επεξεργασία παρά μόνο η βέλτιστη ποιότητα λήψης Γενικά, οποιαδήποτε κάμερα σου επιτρέπει να κάνεις λήψη με τα χαμηλότερα ISO που έχει ο αισθητήρας σου Προσωπικά από αυτή είμαι πολύ ευχαριστημένος Photo Editor Συμφωνώ απόλυτα! Εξαιρετική εφαρμογή Δεν ξέρω για καλή. Ξέρω για την καλύτερη https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.pstouchphone Δεν την έχω αγοράσει πάντως, αλλά για κάποιον που θέλει την καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας, αξίζει. Ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει, στα τηλέφωνα όμως λένε είναι πως είναι πολύ μέτρια η έκδοση, πολύ χειρότερη από τα tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Αγόρασα τον Poweramp αλλά μου εμφανίζει του ελληνικούς τίτλους κινέζικα. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλημέρα Εχει κανενας χρήστης του camera 360, παρατηρησει wakelocks? Μεσα σε ενα βραδυ εκανε καμια 150αρια.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Καλημέρα Εχει κανενας χρήστης του camera 360, παρατηρησει wakelocks? Μεσα σε ενα βραδυ εκανε καμια 150αρια.. Δεν έχω παρατηρήσει wakelocks... Χρησιμοποίησε το Greenify και κάνε το hibernate και θα βρεις την υγειά σου... Καλημέρα στην παρέα. Αγόρασα τον Poweramp αλλά μου εμφανίζει του ελληνικούς τίτλους κινέζικα. Τι κάνω λάθος; Πρέπει να είναι λάθος γραμμένα τα Track IDs... Εμένα πάντως το poweramp μια χαρά τα δείχνει τα τραγούδια... Μπορεί να μου προτείνει κανείς κανένα καλό ίντερνετ browser που να μπορείς να κατεβάσεις αρχεία από hosters χωρίς πρόβλημα εκτός από Firefox άλλα και τους τραγικούς Opera; Edited September 30, 2013 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Δεν έχω παρατηρήσει wakelocks... Χρησιμοποίησε το Greenify και κάνε το hibernate και θα βρεις την υγειά σου... Πρέπει να είναι λάθος γραμμένα τα Track IDs... Εμένα πάντως το poweramp μια χαρά τα δείχνει τα τραγούδια... Μπορεί να μου προτείνει κανείς κανένα καλό ίντερνετ browser που να μπορείς να κατεβάσεις αρχεία από hosters χωρίς πρόβλημα εκτός από Firefox άλλα και τους τραγικούς Opera; Τί εννοείς ότι είναι λάθος γραμμένα; Τι κάνω για να τα γράψω σωστά; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Κάθε τραγούδι έχει μια ταυτότητα όπου έχει στοιχεία όπως τίτλος, καλλιτέχνης, στιχουργός, δίσκος... Μπορεί μην είναι σωστά κωδικοποιημένα τα στοιχεία... Νομίζω ότι μόνο μέσω PC μπορείς να τα επεξεργαστείς... Αν γνωρίζει κανείς αν γίνεται μέσω smartphone ας δώσει τα φώτα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Κάθε τραγούδι έχει μια ταυτότητα όπου έχει στοιχεία όπως τίτλος, καλλιτέχνης, στιχουργός, δίσκος... Μπορεί μην είναι σωστά κωδικοποιημένα τα στοιχεία... Νομίζω ότι μόνο μέσω PC μπορείς να τα επεξεργαστείς... Αν γνωρίζει κανείς αν γίνεται μέσω smartphone ας δώσει τα φώτα του... Γινεται και κατευθειαν απο το κινητο. Δοκιμαστε αυτο: ID3Fixer Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts